Π.Α.Ο.Κ. - Βέροια 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Π.Α.Ο.Κ. - Βέροια MVP

Γλύκος
2
1%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρέλα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
1
1%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Shakhov
1
1%
Kace
1
1%
Henrique
21
15%
Warda
48
35%
Campos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Prijovic
50
36%
Πούγγουρας
1
1%
Σιαμπάνης
5
4%
Πέλκας
8
6%

Σύνολο ψήφων: 138

Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Βέροια 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pyrgioths »

Λιγοι και καλοι σημερα στην τούμπα... Γούσταρα πολυ περισσοτερο απο το παιχνιδι της πέμπτης ομως.... Ωραιο αυτο που γινόταν απο τις θύρες 5-6.... Ορεξατοι και στις 1-2-3!!!
Το τραγικο ειναι στην 4.. Απο την μεση και δεξια ερχονται επειδη έχει φθηνότερο εισητηριο;;; Τους ποτίζουν ρετσίνα με "ουχου" και κολλάει το στομα τους;;; Υπαρχει καποιος αλλος λογος που δεν ανοίγουν το στομα τους εκει;;; :roll:
Σημερα ειδα και προς την 4Α να κάθονται καποιοι τύποι και να χαζογελανε.... Σνομπαρισμα στους υπόλοιπους;;;;; Τι κομπλεξικα πραγματα ειναι αυτα;;;;;; Γιατι;;;;;;;;;;;; :roll: :evil:

Υγ1: Ενα συνθηματακι πρωτη φορα το ακουσα και δεν μπόρεσα να το μαθω... "Δικεφαλε, δεν ξενερωνουμε...",ελεγε σε καποιο σημειο.... Ξερετε ποιο ειναι;;;;;;;;;;;

Υγ2: το σκηνικό που ηταν μια παρεα 3-4 πρεζακιων που ζητούσαν 0,60 λεπτα απο τους τριγύρω;; Τι φαση;; :roll:

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 20 Φεβ 2017, 02:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δε καταφερα να δω τον αγωνα, αλλα ενα μπραβο σε Πελκα για το εξαιρετικο τελειωμα και Ουαρντα για τις ασιστ

Dimg4 έγραψε:Μετα απο ηρεμη σκεψη, καταληγω πως ειναι μ@λακια να αποχωρησω απο ενα φορουμ στο οποιο εχω ανταλλαξει απειρες ωραιες κουβεντες εξαιτιας καποιων.
Λοιπον, για να μην εχουμε συνεχως προκλησεις, οποιος δε θελει να διαβαζει ποστ μου, ignore. Αυτο θα κανω κι εγω για μερικους που εκδηλωθηκαν μολις ειπα οτι θα φυγω. Επισης θα ηθελα οι μοντ οι οποιοι χαρηκαν με την αποχωρηση μου, να μην σχολιαζουν ποστ μου εφοσον δεν παραβιαζω κανονες.
Απλα και ωραια.

Χαιρομαι που γυρισες μπας και μου πεις κατι για αυτο
viewtopic.php?p=1275330#p1275330

Μια παραθεσουλα ποιος ειπε για δικαιωματα σε κακο χρονο θελω, γιατι εγω (οπως ειπες) δεν ημουν :roll:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν εχω να σου πω κατι. Οτι ηταν να πω το ειπε πριν φυγω. Και αν προκειται να μην με ξανασεβαστεις και το πας επι προσωπικου, μην ξανασχολιασεις καποιο ποστ μου. Δεν παραβιαζω καποιο κανονα οποτε μην το ξανακανεις ουτε εσυ. Ξερεις πολυ καλα τι εννοω. Τελος εδω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ξερεις ποιο ειναι το προβληματακι μου; Οτι δεν ειπες τιποτα απολυτως πριν φυγεις, αν σχολιασες απο κατω 2 αλλες δημοσιευσεις :roll: Περα απο ψεμματα φυσικα

Γυρνας και μου τη λες για δικαιωματα σε κακο χρονο, και ειρωνευεσαι πως ειπα κατι τετοιο κιολας σε παραθεση αλλου μελους, και μολις σε απανταω, "Αχ καλε εγω δε το πα για σενα", σε ρωταω για ποιον το ειπες και... Σιγη ιχθυος :roll:

Οχι Ντιμ, δε θα το αφησω μεχρι να μου πεις ποιος ειπε για δικαιωματα σε κακο χρονο η μεχρι εστω να παραδεχθεις οτι δημιουργεις κλιμα αν δε το ειπε κανεις ;) Και ξερεις τι εννοω με τη δημιουργια κλιματος, γιατι ολο βριζετε μερικοι τους υπερασπιστες και υπερασπιστες δε βλεπουμε (οποτε ειπαμε να δημιουργησουμε με τη φαντασια μας)

Μαλιστα..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα σου απαντουσα αν σχολιαζες νορμαλ και οχι επι προσωπικου. Ξερεις πολυ καλα τι εννοω. Το οτι δεν θα το αφησεις ειναι προβλημα σου και δεν εχω καμια υποχρεωση να ασχοληθω παραπανω, παντως αυτα τα περι δημιουργιας κλιματος και ψεμματων ειναι δημιουργηματα της φαντασιας σου. Εσυ νιωθεις οτι δικαιουται καποιος παικτης κακη χρονια εγω οχι. Επειδη εισαι μοντ δε σημαινει οτι θα κανεις τα μελη να συμμεριζονται τις αποψεις σου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εμ, ειδες που παλι ψεμματα λες; Εγω δε λεω οτι ενας παιχτης δικαιουται κακη χρονια, για την ακριβεια ακομα και ΕΣΥ μου λες οτι ΕΓΩ δε το λεω

Να, εδω

Εικόνα

Οποτε τι μου λες οτι θελω να συμμεριστεις την αποψη μου για κακη χρονια οταν λες οτι δεν ειναι η αποψη μου; :lol:

Αρχικα αποφασισε τι θες να μου πεις, οσον αφορα το αν το ειπα η οχι μιας και τα ποστ σου τωρα ειναι 2 υπερ (1, 2) 2 κατα (1, 2), και μετα ας το ξανασυζητησουμε....

Και οχι, δεν απαντας γιατι δεν εχεις κατι να πεις, οχι γιατι "δε σου απανταω κανονικα". Πιασε τωρα παλι το "εισαι μοντ και με πιεζεις με την αποψη σου" και ας μην ειπα πουθενα κατι για το ειμαι μοντ αρα θα με υπακους, ουτε καν το χρωμα στο ονομα μου δε παιζει να σε "αγχωσε" με την αποψη μου :roll:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pgetsos έγραψε:Εμ, ειδες που παλι ψεμματα λες; Εγω δε λεω οτι ενας παιχτης δικαιουται κακη χρονια, για την ακριβεια ακομα και ΕΣΥ μου λες οτι ΕΓΩ δε το λεω

Να, εδω

Εικόνα

Οποτε τι μου λες οτι θελω να συμμεριστεις την αποψη μου για κακη χρονια οταν λες οτι δεν ειναι η αποψη μου; :lol:

Αρχικα αποφασισε τι θες να μου πεις, οσον αφορα το αν το ειπα η οχι μιας και τα ποστ σου τωρα ειναι 2 υπερ (1, 2) 2 κατα (1, 2), και μετα ας το ξανασυζητησουμε....

Και οχι, δεν απαντας γιατι δεν εχεις κατι να πεις, οχι γιατι "δε σου απανταω κανονικα". Πιασε τωρα παλι το "εισαι μοντ και με πιεζεις με την αποψη σου" και ας μην ειπα πουθενα κατι για το ειμαι μοντ αρα θα με υπακους, ουτε καν το χρωμα στο ονομα μου δε παιζει να σε "αγχωσε" με την αποψη μου :roll:

:lol: :lol: δυσκολο πραγμα να μην συμφωνει καποιος μαζι σου ε? Μαλλον εσενα αγχωνει αυτο προφανως.
Αντε 1+1=2.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Φιλε η απαντηση σου δε βγαζει καν νοημα :?

Συμφωνησε πρωτα με τον εαυτο σου για το τι πιστευεις οτι ειπα μπας και ξερω και σε ποσες αποψεις εχω να απαντησω... :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πότε θα δω Χατζη;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ποτέ κατά πάσα πιθανότητα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εύχομαι να μην ισχύσει αυτό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε φαινεται να εχει την εμπιστοσυνη του ιβιτς και ο πουγγουρας να την εχει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εύκολη νίκη, ειδικά μετά το πρώτο γκολ-δώρο των αντιπάλων μας (και αποτέλεσμα φυσικά της μεγάλης πίεσης των παιχτών μας στους αντιπάλους αμυντικούς) και το ξεπέρασμα κάποιου άγχους που φάνηκε να έχει η ομάδα μας στο πρώτο 15άλεπτο, ίσως προσωρινή ψυχολογική απόρροια του 0-3 με την Σάλκε ...

Η εναλλαγή θέσεων μεταξύ των τριών παιχτών μας (Τζάλμα, Warda, Ενρίκε) πίσω απ τον φορ μου έκανε εντύπωση ότι γινόταν με καλή ευχέρεια και απέδωσε τα αναμενόμενα απ τον προπονητή μας...

Ο τρόπος με τον οποίο ο (σεντερφόραρος επιτέλους) Πρίγιοβιτς προσπάθησε να τελειώσει μόνος του φάσεις πριν βάλει το πρώτο του γκολ, μην δίνοντας την μπάλα δίπλα του για πιο εύκολο γκολ δεν μου άρεσε αλήθεια...

Ο Σάκχοφ ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας μας και όποτε έπαιξε την μπάλα με την μία (στο 90% των προσπαθειών του) σωστά ο Π.Α.Ο.Κ. είχε ένα πολύ καλό επιθετικό transition, δημιουργώντας φάσεις εν δυνάμει για γκολ, βγάζοντας δηλαδή υπεράριθμους παίχτες κάτω από το κέντρο του γηπέδου...

Πολύ ελπιδοφόρες οι εμφανίσεις των Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Warda, Πούγγουρα και η επανεμφάνιση του Πέλκα, σε πλήρη αντίθεση με την εμφάνιση του Κάτσε που δείχνει ότι η ομάδα μάλλον τον ξεπερνάει...

Ο Βαρέλα συνεχίζει να δείχνει στους επιθετικούς της Λίγδας ότι είναι σαν να παίζει με τα παιδιά του...

Αξιοσημείωτο το γεγονός (δεν πιστεύω να το είδατε απ την τηλεόραση) ότι ο Βλάνταρος, 3-4 λεπτά μόλις πριν το πρώτο μας γκολ, δείχνει χαρακτηριστικά στον Πρίγιοβιτς με νοήματα ότι θέλει να πιέσει τον αντίπαλο στόπερ, αυτόν ειδικά που έκανε το λάθος και βάλαμε το γκολ...Μεγάλη αλεπού ο Βλάνταρος, του (ξανα)βγάζω το καπέλο...

M.V.P. ψήφισα τον Ενρίκε γιατί με το πρώτο γκολ του ξεκλειδώνει ο αγώνας!!!!

"Εκκωφαντική" η απουσία του κόσμου, παρά τον βροχερό καιρό...Περίμενα λίγους, αλλά όχι τόσο λίγους... :oops:

Μετά το τελείωμα της υποχρέωσης μας για μια καλή εμφάνιση και ό,τι καλύτερο πάρουμε απ τον αγώνα της Γερμανίας μεθαύριο, η ομάδα οφείλει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί στο ΠρωΚτάθλημα, μάλιστα μέσα στο Καυτατζόγριο, δίνοντας ένα καλό μάθημα στις αναρχοαυτόνομες "ταξιαρχίες" ( ούτε λόχο σε περίοδο πολέμου δεν συμπληρώνουν αυτοί :P ) των αντι-Π.Α.Ο.Κ.τσήδων, επιβεβαιώνοντας το "μια πόλη, μία ομάδα"!!!!

:pano: :nairepaok:
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Μπράβο για τι νίκη αλλα το κέντρο δεν μου άρεσε χθες σχετικά κομμένη η ομάδα.
Φυσικά λογικό μιας και έπαιζες με 5 καινούριους παίκτες + κούραση αν και δείχνει κάποια πράγματα όπως:
1on: Ο warda θέλει χρόνο να μάθει τι θέση san dekari αλλα έχει ΦΟΒΕΡΟ ταλέντο
2on: Ο sakxof έχει κλατάρει αν και για αυτά τα mats στο 8 ως box του box είναι επαρκής.
τριών: 0 Κάτσε Δεν μπορεί το παλικάρι. Κρίμα αλλα τι να κάνουμε.
4on: Ο ενρίκε παικταράς.
5on: Prigiogkol
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”