ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αν πραγματικα πιστευετε οτι η σημερινη γκελα ηρθε απο αγωνιστικους λογους τοτε ειστε αθεραπευτα ρομαντικοι....
Οποιος καταλαβε καταλαβε...και αυτο δεν ειναι δικαιολογια για το σημερινο αλλα πολυ απλα η καταντια του Π.Α.Ο.Κ.
Οποιος καταλαβε καταλαβε...και αυτο δεν ειναι δικαιολογια για το σημερινο αλλα πολυ απλα η καταντια του Π.Α.Ο.Κ.
- BlackBlockAttack
Μακρια η συνομωσιολογια απο εμενα αλλα η παε με Μιχελ Ιβιτς εχει κοψει συγκεκριμενους μανατζερ και κατι βρωμαει...
-
Μάγκες Ο ίβιτσ πρέπει να μείνει.
Προπονητές και σία, δείχνουν 2-3 παίκτες ίωσούλες τραυματισμοί και σία!
Εμένα ο ϊβιτς 7 χρόνια στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν άκουσα κανέναν να μιλάει για το σπαθί του!
Αντιθετα για 3-4-5 παρεάκια, έφαγαν ΣΤΕΦΕΝΣ-άγγελο σε πέντε μέρες.
μέχρι και περέιρα στην Ασία έστειλαν!
Προπονητές και σία, δείχνουν 2-3 παίκτες ίωσούλες τραυματισμοί και σία!
Εμένα ο ϊβιτς 7 χρόνια στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν άκουσα κανέναν να μιλάει για το σπαθί του!
Αντιθετα για 3-4-5 παρεάκια, έφαγαν ΣΤΕΦΕΝΣ-άγγελο σε πέντε μέρες.
μέχρι και περέιρα στην Ασία έστειλαν!
τωρα η ο ιβιτς κατι ξερει η μαλλον αν και μαθημενος στον ΠΑΟΚ δε αντεξε το καψιμο που προσφερει αυτη η ομαδα και το πηρε λοξα..
αρε ΠΑΟΚ η τρελα σ ολο της το μεγαλειο
απο το ασπρο στο μαυρο χωρις ενδιαμεση διαδρομη
παντως τωρα βλεπουμε ποσο δυσκολο ειναι για τον ΠΑΟΚ να ειναι πρωτος εστω και για ενα γυρο
αρε ΠΑΟΚ η τρελα σ ολο της το μεγαλειο
απο το ασπρο στο μαυρο χωρις ενδιαμεση διαδρομη
παντως τωρα βλεπουμε ποσο δυσκολο ειναι για τον ΠΑΟΚ να ειναι πρωτος εστω και για ενα γυρο
Εντάξει το οτι θα ακούσουμε ένα καρό μ@λ@κίες σήμερα ειναι σίγουρο.
Ένα απόγευμα κομμένο κ ραμμένο για μια εύκολη νίκη.
Όλα πήγαιναν όπως ακριβώς θέλαμε και η ομάδα ειχε σχεδιάσει.
Όλοι νιώθαμε πως είμαστε ανταγωνιστές τίτλου βλέποντας την ομάδα στο 1ο ημίχρονο και αρχίζαμε να σκεφτόμαστε την Λεωφόρο.
Όμως η ΚΑΤΑΡΑ ειχε αρχίσει να παίζει παιχνιδάκι με την ομάδα μας.
Ο Γλυκός έξω λόγω τραυματίσμου, ο Γκαρυ το ίδιο, ο Πέλκας αργότερα. Τα χέρια του Ιβιτς δεμένα στο να αντικαταστήσει αυτούς που δεν τραβάνε ή ειναι κουρασμένοι.
Μέχρι εδώ καλα δυσκολεύει το απόγευμα όμως ο ΠΑΟΚ ειναι να νικήσει δύσκολα αντί να θριαμβεύσει.
Κι όμως η πουτ@ν@ η ΚΑΤΑΡΑ λέει να παίξει λιγο ακομη με τον ΠΑΟΚ.
Βάζει ο Ατρόμητος 4 γκολ σε μισή ώρα στην Τουμπα. Πως;;;;;; ο κακός Ατρόμητος, απο τις αδιάφορες ομάδες που έχουν περαςει απο την Τουμπα. Μια ομάδα που αμύνεται ακομη κ όταν χάνει 2-0.
Κι οπμως η ΚΑΤΑΡΑ θέλει να σοβαρέψει κι άλλο το παιχνιδάκι της κ το δείχνει με το να σκοράρει για άλλη μια φορά πρώην αμπαλος παίκτης μας, εις βάρος μας. Μην μου πείτε πως δεν το σκεφτήκατε όταν μπήκε ο Παπαδόπουλος;
Ο ΠΑΟΚ σήμερα έχασε γιατι ειναι αυτή η πουτ@ν@ η ΚΑΤΑΡΑ ακομη επάνω του.
Υ.Γ. Στην παραπάνω εκδοχή της ήττας για εμένα βοήθησαν πολυ δυο πράγματα εκτος απο το σύμπαν που συνομωτησε:
Η αμυντική μαύρη τρύπα του όζοντος που εχει ο ΛΕΟΒΑΤΣ και το λαθος του Ίβιτς να αλλάξει το αμυντικό δυτικό Κρεσπο Βαρέλα με τον Τζαβέλλα που έδειξε πως δεν ήταν έτοιμος.
Ένα απόγευμα κομμένο κ ραμμένο για μια εύκολη νίκη.
Όλα πήγαιναν όπως ακριβώς θέλαμε και η ομάδα ειχε σχεδιάσει.
Όλοι νιώθαμε πως είμαστε ανταγωνιστές τίτλου βλέποντας την ομάδα στο 1ο ημίχρονο και αρχίζαμε να σκεφτόμαστε την Λεωφόρο.
Όμως η ΚΑΤΑΡΑ ειχε αρχίσει να παίζει παιχνιδάκι με την ομάδα μας.
Ο Γλυκός έξω λόγω τραυματίσμου, ο Γκαρυ το ίδιο, ο Πέλκας αργότερα. Τα χέρια του Ιβιτς δεμένα στο να αντικαταστήσει αυτούς που δεν τραβάνε ή ειναι κουρασμένοι.
Μέχρι εδώ καλα δυσκολεύει το απόγευμα όμως ο ΠΑΟΚ ειναι να νικήσει δύσκολα αντί να θριαμβεύσει.
Κι όμως η πουτ@ν@ η ΚΑΤΑΡΑ λέει να παίξει λιγο ακομη με τον ΠΑΟΚ.
Βάζει ο Ατρόμητος 4 γκολ σε μισή ώρα στην Τουμπα. Πως;;;;;; ο κακός Ατρόμητος, απο τις αδιάφορες ομάδες που έχουν περαςει απο την Τουμπα. Μια ομάδα που αμύνεται ακομη κ όταν χάνει 2-0.
Κι οπμως η ΚΑΤΑΡΑ θέλει να σοβαρέψει κι άλλο το παιχνιδάκι της κ το δείχνει με το να σκοράρει για άλλη μια φορά πρώην αμπαλος παίκτης μας, εις βάρος μας. Μην μου πείτε πως δεν το σκεφτήκατε όταν μπήκε ο Παπαδόπουλος;
Ο ΠΑΟΚ σήμερα έχασε γιατι ειναι αυτή η πουτ@ν@ η ΚΑΤΑΡΑ ακομη επάνω του.
Υ.Γ. Στην παραπάνω εκδοχή της ήττας για εμένα βοήθησαν πολυ δυο πράγματα εκτος απο το σύμπαν που συνομωτησε:
Η αμυντική μαύρη τρύπα του όζοντος που εχει ο ΛΕΟΒΑΤΣ και το λαθος του Ίβιτς να αλλάξει το αμυντικό δυτικό Κρεσπο Βαρέλα με τον Τζαβέλλα που έδειξε πως δεν ήταν έτοιμος.
Έλα ρε Βλάνταν. Κι εσύ στο Payroll του Άγγελου είσαι;
Ή μήπως είσαι ημίτρελος κι εσύ, όπως κι εκείνος;
Όλοι όσοι ανοίγουν το στόμα τους στον ΠΑΟΚ τρελοί βγαίνουν.
ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι εδώ και τριάντα χρόνια, απλά μας προτείνουν να πιστεύουμε ΤΑ ΟΡΓΙΑ που γίνονται μπροστά στα μάτια μας και τις ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ στην αξιοπρέπεια μας ως οπαδούς ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ (αφού ετσι γουστάρετε).
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι εδώ και τριάντα χρόνια, απλά μας προτείνουν να πιστεύουμε ΤΑ ΟΡΓΙΑ που γίνονται μπροστά στα μάτια μας και τις ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ στην αξιοπρέπεια μας ως οπαδούς ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ (αφού ετσι γουστάρετε).
-
Ο Ίβιτς αποδεικνύεται λίγος...Οι δηλώσεις που κάνει είναι μόνο εντυπώσεις και να αποποίηση ευθυνών...Ποιος καταρτίζει την εντεκάδα κύριε Ίβιτς??? Ποιος δίνει τις οδηγίες?? Ποιος ανεβάζει ψυχολογικά τους παίκτες?? Γιατί δέχεστε κύριε Ίβιτς τις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που τώρα κατηγορείτε? Γιατί τους έχετε βασικούς? Πώς φαγώθηκε ξαφνικά ο Κλάους??? Ας λέγατε ονόματε κύριε Βλάνταν...
- theodorsalonika
σημερα πηγαν ολα στραβα....στο δευτερο ημιχρονο ειμασταν για τα λαλατα..με συνδιασμο με την σουφρα του ατρομητου διαμορφωθηκε το σκορ...για μενα ο πιο απαραδεκτος σημερα ηταν ο βαρελα...δεν υπηρχε στο γηπεδο...σε μια στιγμη νονμιζα οτι δεν παιζει...ξενερωτη στιγμη του κανιας,αλλα αυτα συμβαινουν....
γενικως η ομαδα πηγενε πολυ καλα στο πρωτο ημιχρονο ...μετα τραυματισμοι,μετα γκολ με κοντρες,κοκκινη και μετα το χαος!!!
δεν πειραζει,ετσι και αλλιως ΠΑΟΚ εισαι...οποτε ολα τα περιμενεις πλεον...αυριο μπορει να παιξουμε με την μπαρτσελονα και να την κερδισουμε και μεθαυριο να παιξουμε με την κατω βρυσουλα και να χασουμε..
ψυχραιμια...απλα ειναι κριμα μια καλη ομαδα που με τρεις προσθηκες γινετε σουπερ ,να χαραμιζετε ετσι...και κατι τελευταιο,η βαθμολογικη θεση μας μας αδικει παραφορα συμφωνα με την μπαλα που παιζουμε...

γενικως η ομαδα πηγενε πολυ καλα στο πρωτο ημιχρονο ...μετα τραυματισμοι,μετα γκολ με κοντρες,κοκκινη και μετα το χαος!!!
δεν πειραζει,ετσι και αλλιως ΠΑΟΚ εισαι...οποτε ολα τα περιμενεις πλεον...αυριο μπορει να παιξουμε με την μπαρτσελονα και να την κερδισουμε και μεθαυριο να παιξουμε με την κατω βρυσουλα και να χασουμε..
ψυχραιμια...απλα ειναι κριμα μια καλη ομαδα που με τρεις προσθηκες γινετε σουπερ ,να χαραμιζετε ετσι...και κατι τελευταιο,η βαθμολογικη θεση μας μας αδικει παραφορα συμφωνα με την μπαλα που παιζουμε...

- denyparxeisalio
Μόλις γύρισα από γήπεδο και δεν είμαι καλά. Άκουσα αυτά που είπε ο Βλάνταν και είναι πολύ σοβαρά.
Εμένα το μυαλουδάκι μου πάει για Τζαβέλλα (σε όλα τα γκολ μλκίες έκανε σήμερα)...
Ότι και να πω για το ματς που ήταν δικό μας σήμερα θα είναι λίγο...
Καλή επιστροφή στα ΠΑΟΚια που ήρθαν από επαρχία και θα έχουν μία σκατά επιστροφή από άποψη ψυχολογίας...
Εμένα το μυαλουδάκι μου πάει για Τζαβέλλα (σε όλα τα γκολ μλκίες έκανε σήμερα)...
Ότι και να πω για το ματς που ήταν δικό μας σήμερα θα είναι λίγο...
Καλή επιστροφή στα ΠΑΟΚια που ήρθαν από επαρχία και θα έχουν μία σκατά επιστροφή από άποψη ψυχολογίας...
Σωστός φιλεaspromaura ioannina έγραψε:υ.γ. Μηπως αναθεωρησατε ορισμενοι σχετικα με την δηλωση του Γλυκου, οτι ο στοχος μας ειναι τα play off;μηπως τελικα ηταν οντως ρεαλιστης και αυτο ειναι κατι που δεν σας αρεσει;
-
Ο ίβιτς πρέπει να μείνει.
Για μένα όσο άμαθος και να είναι ΠΑΟΚ ειναι 100% και δεν άκουσα απο ποτέ κανέναν να λέει για το ποιόν του!
Αντίθετα, κάποια καλόπαιδα, έφαγαν απο Στέφενς μέχρι και Περέιρα έστειλαν στα βάθυ της Ασίας!
Για μένα όσο άμαθος και να είναι ΠΑΟΚ ειναι 100% και δεν άκουσα απο ποτέ κανέναν να λέει για το ποιόν του!
Αντίθετα, κάποια καλόπαιδα, έφαγαν απο Στέφενς μέχρι και Περέιρα έστειλαν στα βάθυ της Ασίας!
- PaokPatraG4
ποσα + για το ποστ του βροχοποιου....τα φιλαρακια του γιου του προεδρου τι κανουν αραγε ειναι καλα;;;;ο Αγγελος τα ελεγε....δεν ειμαι αγγελοσκυλο αλλα μετα τον γαυρο ειπε για τζαβελιτα ρατ κτλ κτλ....τα υπολοιπα τα ξερουμε!!!!rainmaker έγραψε:Έλα ρε Βλάνταν. Κι εσύ στο Payroll του Άγγελου είσαι;
- ace79grpaok

- hasio_john
Ο Σέρβος τεχνικός προανήγγειλε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και όπως υποστήριξε, θα του καταστήσει σαφές πως ή θα φύγει αυτός από την ομάδα ή κάποιοι πάίκτες.
"Έκανα κάποια λάθη και τελευταία στιγμή άλλαξα κάποια σχέδια για το ματς. Φάνηκε να μη θέλουν κάποιοι παίκτες μου. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο".
"Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, αλλά όταν έμπαινα μέσα έπαιζα στο 100%".
"... Στο πρώτο μέρος παίξαμε εξαιρετικά. Από ένα σημείο και μετά έγιναν περίεργα πράγματα".
"Έκανα κάποια λάθη και τελευταία στιγμή άλλαξα κάποια σχέδια για το ματς. Φάνηκε να μη θέλουν κάποιοι παίκτες μου. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο".
"Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, αλλά όταν έμπαινα μέσα έπαιζα στο 100%".
"... Στο πρώτο μέρος παίξαμε εξαιρετικά. Από ένα σημείο και μετά έγιναν περίεργα πράγματα".