sera, αυτή τη στιγμή ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, θα άλλαζα, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, τον ταυλορ με ένα 4.5αρι. Να μπορεί να παίξει στο 5 σε small ball σχήματα (όπως και ο Μαργαρίτης). Τον Γλυνιαδάκη θα τον είχα για το garbage time (συμφωνώ απόλυτα με dtown- ξανά σύμφωνα με όσα έχουμε δεί έτσι?).
στον Μιλιενοβιτς θα έδινα πίστωση γιατί κάνει πράγματα ΒΑΣΙΚΑ καλά και φυσικά στην επίθεση 17 σκάλες καλύτερα από Κόνιαρη. Στην άμυνα είναι 9 σκάλες κάτω από τον Αντώνη. Μεταφέρει όμως γρήγορα και καλά τη μπάλα και έχει μάτι για την πάσα. Φαίνεται οτι όταν η ομάδα πάει στο transition μπορεί να βοηθήσει. Από εκεί και πέρα, δεν θα τον άλλαζα με τίποτα τώρα για να πάω σε κοινοτικό γιατί κοινοτικός Point δεν υφίσταται στην αγορά ( ο βάζελος προσπαθεί να πάρει τη μισή σερβία-κροατία και πάλι δεν μπορεί). Από γενάρη-Φλεβάρη το συζητάμε.
αν πάντως μπορούσαμε να πάρουμε αμερικανό, δεν ξέρω, είμαι προβληματισμένος. Ναι θέλουμε άσσο, αλλά από την άλλη θα είχα Κόνιαρη-Τσόχλα-Bryant και θα πήγαινα για Point των 25'? 2 καθαρό δεν έχουμε τύπου Χαραλαμπίδη που να είναι όμως και defensive stopper. ο Sibert είναι 2μιση με τη σύγχρονη έννοια, δεν δημιουργεί μόνος του-δεν παίζει Pick"roll, άρα θα πήγαινα μάλλον σε παίκτη τύπου Law του Γαύρου (ιδανικά) ή Μονρό. αλλά και ο carter δεν θα με χάλαγε (και θα έδινα χρόνο στον Sibert ανάμεσα στο 2 και το 3).
δεν ξέρω ειλικρινά, νομίζω οτι αξίζει να το ψάξει η ομάδα φέτος για 1-2 αλλαγές γιατί ούτως ή άλλως από αυτό που είχαν στο μυαλό τους δεν βλεπούμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στο παρκέ. Και μιλάω και για θετικά (Λίνος-Τσόχλας) και για αρνητικά (low tempo vs up tempo επιθέσεις)
PS: για τους αδαείς: φυσικά και δεν ισχύει σίγουρα: ΠΑΟΚ με μιλιενοβιτς-taylor<<ΠΑΟΚ+carter+ψηλό. ΑΥτά τα λέγαμε με τους φίλους μου μέχρι 5η δημοτικού...