ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
5
4%
Μάτος
55
44%
Κρέσπο
5
4%
Μαλεζάς
3
2%
Λέοβατς
1
1%
Κάνιας
12
10%
Τσίμιροτ
16
13%
Σάκχοφ
4
3%
Κάμπος
1
1%
Ροντρίγκεζ
1
1%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
4
3%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέυρα
17
14%

Σύνολο ψήφων: 124

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Odi »

Κακό ματς σήμερα και λόγω προπονητή και λόγω παικτών.

Ακατανόητη η απόφαση του Ιβιτς να μην ξεκινήσει τον Βαρέλα,καθώς εμφανώς δεν μπορούσαμε να χτίσουμε παιχνίδι απο πίσω.Ακατανοητη και η εμμονή στον Κλαους που είναι απλά αόρατος σε όλο το ματς,ενώ ακόμη και όταν έγιναν δυο καλα γυρίσματα στο κουτί ήταν άλλου γ άλλου.

Τα φτερά μας σε πολύ κακή μέρα,δεν τράβηξαν καθόλου και δεν βοηθούσαν αμυντικά καθόλου τον Ματος και τον Λεοβατς.

Επιπλέον πολύ κράξιμο πέφτει στον Σακχοφ,αλλά όσο ήταν μέσα,φάση δεν φάγαμε απο τον άξονα και η ΑΕΚ δεν κρατούσε μπάλα με τίποτα.Αντιθετως με το που μπήκε ο Μπισε είχαμε ενέργεια επιθετικά,αλλά και τρύπες αμυντικά.

Αστείο να μιλάμε για ένα κόρνερ που ήταν απυτ τρεις σέντρες πριν μπει το γκολ..Έδωσε και αουτ ενώ ήταν κόρνερ τη φάση του γκαρυ λίγο νωρίτερα..Ας μιλήσουμε γ αυτό.

Ανελέητο ξύλο στον δολοφόνο με την φωτοβολίδα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Mīngus έγραψε:Κακή εμφάνιση, soft στο χορτάρι soft και στην κερκίδα.
Ισχύει ό,τι έχω ξαναγράψει για το ζήτημα απέναντι στις κλειστές άμυνες.
Ήρθε το 3ποντο και πάμε παρακάτω.

Υ.Γ. Αν αυτός που πέταξε τη φωτοβολίδα είναι ΠΑΟΚ, εγώ είμαι αστροναύτης.
Ή μήπως ο αστροναύτης πέταξε την φωτοβολίδα;
(Χιουμοράκι κάνω αεράνθρωπε, αν διαβάζεις :mrgreen: )
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Επιτέλους μία φορά μέ βοήθησε ή τύχη και κέρδισα παιχνίδι που ήταν για χ με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.
Αγωνιστικά παίχτες και προπονητής δεν ήταν στην καλή τους μέρα.

Το άουτ που έγινε κόρνερ προσωπικά το αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο που αντίμετωπισα το αυτογκόλ που προήλθε από οφσάιντ την προηγούμενη κυριακή.αυτα τα λάθη γίνονται.η διαφορά σήμερα σε επίπεδο διαιτησίας είναι στα άλλα λάθη,που σήμερα δεν υπήρχαν για καμιά ομάδα.
Για τον βλακα τί να πω... ελπίζω να έφαγε της χρονιάς του.
Πάμε γερά την πέμπτη τώρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:Κριτικη της πλακας...
Ευχαριστώ.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Μόλις γύρισα από το γήπεδο.
Απίστευτη ηδονή στο τέλος, μουρμούρα και ξεφυσήματα κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν κακός. Από το στήσιμο, έως τις προσωπικές επιδόσεις, όλα πήγαν χάλια.
Τα ατού μας δεν τράβηξαν σε κανένα σημείο – ο Γκάρυ άφαντος, ο Τζαλμά άκεφος, ο Σακχόφ πολλά λάθη, ο Κλάους αόρατος.
Ο Τσίμιροτ έδειξε ψυχραιμία, ο Λέοβατς αν δεν απέφυγε τα αβίαστα λάθη, στάθηκε καλά, αν σκεφτείς πως η κούλα δεν είχε extrem (η κούλα πριν μπει ο οικοδόμος, έπαιζε χωρίς πλάγιους). Ο Μάτος έδειξε πως είναι παίχτης μεγάλης κλάσης (αν και η φάση της κούλας στο τέλος του α’, προέκυψε επειδή ο ίδιος έχασε τον επιθετικό της κούλας). Το δίδυμο πίσω πήγε καλά, αν σκεφτείς πως δεν υπήρχε κούλα.
Ο Κάνιας κορυφαίος δίκαιο.
Ψήφισα Μάτος, διότι το παιδί στο 90’ συνέχιζε να κάνει κούρσες από τα πλάγια.

Πάμε όμως στην ουσία:
Στον αγώνα με την Φιορεντίνα, ένας παπάρας στην 7, πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο γήπεδο. Όλη η 7 σηκώθηκε και ανάγκασε τους σεκιουριτάδες να τον πιάσουν και να τον βγάλουν εκτός του γηπέδου.
Σήμερα, κάποιος πέταξε μια ευθεία βολής βολίδα, που αν πετύχαινε κάποιον, θα θρηνούσαμε θύματα.
Κανένας από την 4 δεν βρέθηκε να τον μαγκώσει; Κανένας από την 4 δεν τον είδε να τον δείξει στους σεκιούριτι;
Για εμένα, η σιωπή, δηλώνει ενοχή.
Να απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο σε ΟΛΟΥΣ όσους ήταν σήμερα στην 4 Α.
Για πάντα.
Έως να δείξουν ποιος είναι ο κρετίνος με το πιστόλι.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

[youtube]iaJgcePFhu4[/youtube]

[youtube]v-9p3fDsk18[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pilotos έγραψε:για τη φάση που είναι αόυτ κι όχι κόρνερ, νωρίτερα σε σουτ το Γκάρυ, ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, η μπάλα βρίσκει τον ανέστη και δίνει ΑΟΥΤ.
Επίσης, η φάση του κόρνερ, είναι 3 φάσεις πριν να γίνει η σέντρα του γκολ... ΑΝ έιναι να συζητήσουμε και για το πρώτο ΚΟΡΝΕΡ, που ΔΕΝ έδωσε γιατί μπορεί να έμπαινε κι εκεί γκολ, που ξέρεις;
Έχεις απόλυτο δίκιο. Ένα εύκολο κόρνερ το έδωσε άουτ και στο τέλος αντίστροφα. Το ότι εμείς καταφέραμε από το κόρνερ να βάλουμε γκολ είναι δική μας ικανότητα και όχι του διαιτητή. Αυτός ισοφάρισε τα λάθη του.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

ρε παιδια καντε κατι με τα μηνυματα μας....20 σειρες εγραψα και πηγαν στυο πουθενα. Σεβαστειτε λιγακι τον κοπο μας. Εκτος αν εχει κολλησει το συστημα οποτε και ζητω συγγνωμη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

lakisscorpio έγραψε:Ivic....εκθεθηκες σημερα....ολος ο κοσμος βλεπει οτι ο Σακχωφ δεν "τραβαει"....ο Αθανασιαδης εκει που ηταν ειναι......με το που εβαλες Μπισεσβαρ,Περειρα και Μυστακιδη βαλαμε το γκολ!!!Ασε τα "κολληματα" σου και βαζε Περειρα μεσα!!!!Αντε γιατι μας τα επρηξες με τα "κολληματα" σου!!!!Αντε πια!!!
Σιγα ρε μεγαλε που σ τα επρηξε κιολας
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:nairepaok:
Γαμω την τρελα μου, ΝΑΙ.
Μεγάλη καυλα το γκολ στο τελος, επιτελους και ενα κλείσιμο του ματιου απ'αυτη την τυχη..
Συνεχιζουμε δυνατα, με καλύτερες επιλογες 11αδας και δουλεια στους αυτοματισμούς στα πλαγια.

Στα αγωνιστικά τώρα..
Μπράβο ρε ΠΑΟΚ ακόμη και με 10 παίκτες ελέω Κλάους το πήρες το ματς. Δεν την γλυτώνει ο Κλάους. Προσωπικά με τπτ δεν περίμενα να δω ο Κλάους να γίνει χειρότερος του Κουλούρη. Ξεκούραστος από το ροτέισον, ήταν λιγότερο από μηδενικό. Δε μου άρεσε ο Ίβιτς πρώτη φορά φέτος (όχι σε νοοτροπία ομάδας, αλλά στις αλλαγές). Η αλλαγή φώναζε από χιλιόμετρα. Στο 55' 1η αλλαγή Κλάους με Περέιρα και στο 60 Μπίσεσβαρ. Κρατάς μια αλλαγή για το τέλος. Ο Περέιρα εκτός του ότι σκοράρει, είναι και δημιουργός και μαιμουνι που θα κινηθεί διαγωνια/καθετα,.δημιουργώντας προϋποθέσεις για καθετες εν αντιθεσει με Κλάους..
Ειδικα ο Μπισε ηθελε πιο νωρις.. Φτανει με ημιμετρα, ειδικα στη θεση του 10,ειδικα σε ματς που δε θες κυρίως να καταστρέψεις..

Για Κλαους τι να πεις.. Νομιζω ειναι πλεον προφανες οτι ειδικα για Τουμπα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..
Θες ψυχολογικα, θες αγωνιστικα, ΔΕΝ..
Τουλαχιστον να μοιραζεται ημιχρονα με Φακου η Κουλου (πουναι κ καυλωμενοι)

Μπραβο σε Κανιας-Τσιμι για την εμφανιση, Γλυκο για την αποκρουσαρα ακομη 1 φορα και μακαρι ναχα 5-6 Ματους..
Τζαλμα καποια κλικ και ορισμενα κολληματα (ν'απελευθερωθει οταν πρεπει, να μην μενει συνεχεια μεσα οταν.λ συγκλινει) μακρια απ'το να χαρακτηριστει πολυ καλος σημερα.

Οσο για το θρασυδειλο αρχιδι που πεταξε με στυλο, ελπιζω να εγινε μπλε μαρεν (και στο επομενο ματς να κάτσει στο κεντρο για ευθειες βολες απ'ολους μας)... αν κ δυστυχως, δν το πιστευω (ας μας το επιβεβαιώσουν οσα αδερφια ηταν εκει)
Θελω να πιστευω οτι αυτη η αμοιβαδα ηταν σκουληκι ή γαυρος, δεν το χωραει ο νους μου οτι έχω συνοπαδο τετοιο @..
Καμερες γαμω την καταδικη μου, να υπαρξει μια παραδειγματική τιμωρια και μετα ας τις κλεισουν, κανεις δε θα ξανατολμησει να πετάξει..

(αλλα ταυτοχρονα ντροπη και στους σπορακηδες της 7 που μονο τοτε θυμηθηκαν οτι εχουν φωνη και οτι ρεει αιμα μεσα τους.. δε γινεται να φωναζουμε 3-4 ατομα μονο, μαμω τη στιγμη που μ'επεισε ο φιλος μου και πηρα εκει διαρκειας..)

Υ.Γ. το ξεφτυλισαν οι αρδ τελειως στη συνεντευξη..

Υ.Γ. τα μουνοπανα στη νόβα απ'ο,τι.ακουσα.στο.ραφιοφωνο ντε κ καλα να δημιουργήσουν κλιμα για το κορνερ..
Ουστ ρε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κακό και απογοητευτικό παιχνίδι.
Η χανούμισα κατέβηκε σωστά διαβασμένη και με σαφώς πιο εύκολο ρόλο αφού το μόνο που ήθελε ήταν να κλείσει χώρους και ΑΝ προκύψει τίποτα, έχει καλώς. Αυτό έκανε και της βγήκε.

Εμείς είχαμε φανερή δυσκολία στην ανάπτυξη, σηκώσαμε αρκετές μπάλες στον αέρα και κάναμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.

Εμένα ο Σάχοφ δεν μου άρεσε και πάλι και διαφωνώ με Ίβιτς (χέστηκε θα μου πεις, σωστά θα απαντήσω) αφού ο παίκτης είναι πολύ ατσούμπαλος σε πολλές φάσεις του αγώνα. Προσπαθεί, αλλά ΧΑΛΑΕΙ πολλές φάσεις και δεν παίρνει έστω τα βασικά κέρδη από μονομαχίες.

Κλάους ΑΝΥΠΑΡΧΤΟΣ.

Και όλοι οι υπόλοιποι σε συντονισμένη ντεφορμέ κατάσταση.

Κάνιας, Τσίμιροτ, Γκάρι και Μάτος διασωθέντες.

Από αυτήν την ομάδα λείπουν ψήγματα ποιότητας και κύριως ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Οχι 10. Αλλά δύο-τρεις.

Ο μόνος πραγματικά έτοιμος για πρωταθλητής κατά τη γνώμη μου, είναι ο Μάτος. Ακολουθούν5-6 άλλοι που έχουν καλές προοπτικές αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμα.

ΥΓ1. Ο Μαλεζάς είναι 50 φορές καλύτερος αρχηγός από τον Κλάους που βαριέται και να περπατήσει. Τα παμε μη τα ξαναλέμε. Το αρχηγιλίκι θέλει πάθος και ΦΩΝΗ.

ΥΓ2. Ορισμένοι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν οτι παίζουμε ακόμα το ματς με ΑΕΚ το 2011 που κάνανε τα γνωστά "αυθόρμητα" επεισόδια. Και έτσι να μην είναι, το επίπεδό ηγεσίας τους κάνει μπαμ. Αυτό που συνέβη σήμερα είναι καταστροφικό για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και έπρεπε ΗΔΗ να έχει βρεθεί το άτομο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
navigator11 έγραψε:
    sourmenetes έγραψε:Την προηγουμενη βδομαδα ο καλυτερος,εστησε ιδανικα την ομαδα,τωρα αχρηστος κτλ κτλ...

Εσωσε ο ματος τον ιβιτς;;;δηλαδη ειναι αλλο ο ιβιτς αλλο ο ματος αλλο ο ΠΑΟΚ;;
    Δηλαδη ο ιβιτς τι να πει για χαμενους βαθμους με ξανθη,βεροια,γαυρο;;;;

Κριτικη της πλακας...
    Κριμα...

Θα συμφωνήσω μέχρι αηδίας. Εν πάση περιπτώσει, προτιμώ να μη γράψω κάτι παραπάνω.
    Οχι ρε navi να γραψεις..
    Δηλαδη εδω και 3 ματς γαμανε με την αστοχια τους ολη την ομαδα,οι παικτες και τωρα ακουμε οτι εσωσε τον ιβιτς ο ματος...

Φίλε μου Γιώργη, άσε να μιζεριάσουμε και σήμερα. Τι να ξυνόμαστε τώρα; Τίποτα μη αναμενόμενο δε βλέπω μέχρι τώρα. Ήδη ... το πουλοβεράκι και το φετινό φαίνεται ότι ανοίγει σιγά σιγά η όρεξη να ξηλωθεί. 2 - 3 αφορμές ακόμα και ξανά μανά θα έχουμε ... ομορφιές. Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό το πράγμα; Εγώ έχω παραιτηθεί πάντως της όποιας προσπάθειας. Έχει ξεπεράσει όλο αυτό για εμένα τα όρια του εκνευριστικά ψυχοφθόρου.
    Άβαταρ μέλους
    Odi

Δημοσίευση από Odi »

aspromaura ioannina έγραψε:ρε παιδια καντε κατι με τα μηνυματα μας....20 σειρες εγραψα και πηγαν στυο πουθενα. Σεβαστειτε λιγακι τον κοπο μας. Εκτος αν εχει κολλησει το συστημα οποτε και ζητω συγγνωμη
    Όλα τα post εγκρίθηκαν αδερφέ.Δες την τριτη σελίδα.
    paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Αυτοί που γιουχαραν τον σακχοφ και χειροκρότησαν τον ανυπαρκτο αρχηγο μας
    Καλύτερα να πάνε να μάθουν λιγο μπαλιτσα οποιος δεν βλεπει την δουλεια που
    κάνει ο σακχοφ στο κέντρο να βάλει γυαλιά..
    Βέβαια ο μπισεσβαρ είναι άλλη πάστα παιχτη με τρομερή αντίληψη χωρου και πασας.
    Συμφωνώ πως θα έπρεπε να ξεκινήσει ο μπισε άλλα διαφωνώ καθετα με αυτήν την κριτική στον σακχοφ..
    Κλάους....παγκο πάγκο παγκο πάγκο..το απολυτο μηδέν παλικαρι μου...
    Κανιας τρομερός κρεσπο ιδανικός μάγος ματος κάμπος σήμερα μια χαρά...ροντριγκεζ τσαπατσούλης.
    Τσιμιροτ πολυ καλός λεοβατς σταθερος μαλε μια χαρά..μυστα μονο για αλλαγή....
    kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

navigator11 έγραψε:

Φίλε μου Γιώργη, άσε να μιζεριάσουμε και σήμερα. Τι να ξυνόμαστε τώρα; Τίποτα μη αναμενόμενο δε βλέπω μέχρι τώρα. Ήδη ... το πουλοβεράκι και το φετινό φαίνεται ότι ανοίγει σιγά σιγά η όρεξη να ξηλωθεί. 2 - 3 αφορμές ακόμα και ξανά μανά θα έχουμε ... ομορφιές. Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό το πράγμα; Εγώ έχω παραιτηθεί πάντως της όποιας προσπάθειας. Έχει ξεπεράσει όλο αυτό για εμένα τα όρια του εκνευριστικά ψυχοφθόρου.

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Κρίνοντας απ τα σημερινά εκεί πάει το πράγμα ...δυστυχώς.

Δεν νοείται να παίζεται παιχνίδι στα ίσα (είσαι ή δεν είσαι καλός) και να κράζεις τον παίκτη της ομάδας σου....
    Είμαστε λαός για τα καλύτερα και τα χειρότερα κι έχουμε καιρό να δούμε τα καλύτερα.
    Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”