VS Qarabağ FK-PAOK FC 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: VS Qarabağ FK-PAOK FC 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφή, αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτούς και τη Σλόβαν στην Τούμπα δεν αξίζει να προκριθούμε. Χάθηκε φυσικά η πρώτη θέση αλλά δε νομίζω ότι υπήρχαν σοβαρές ελπίδες. Το ότι δεν έχουμε ανέβει επίπεδο για να διεκδικήσουμε πρωτιές πιστεύω ότι πλέον είναι φανερό σε όλους.
Για την εμφάνιση τα είπατε, το μόνο που έχω να επισημάνω είναι η αδυναμία ανάπτυξης από δεξιά και τον άξονα έχει φέρει το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων από αριστερά με αποτέλεσμα Λέοβατς και Ροντρίγκεζ να δείχνουν κομματάκι σκασμένοι και να τους παίζουν συνέχεια με βοήθειες.
Κατά τ άλλα η εμφάνιση της ομάδας είναι η συνέχεια των μέτριων - κακών εμφανίσεων με Σλόβαν, Βέροια και Ηρακλή. Η πορεία δείχνει πτωτική, φυσικό επακόλουθο κατά τη γνώμη μου του σχεδιασμού που έγινε και με το ερωτηματικό της προετοιμασίας - φυσικής κατάστασης, μια και η πτώση όλης της ομάδας στα δεύτερα ημίχρονα συνεχίζεται.
Ευκαιρία την Κυριακή να γίνει μια κλασσική παοκτσήδικη ρελάνς μια και όλα μοιάζουν εναντίον μας. Εξάλλου και οι άλλοι έχουν πιο κραχτές αδυναμίες από κάθε άλλη φορά.
Για την εμφάνιση τα είπατε, το μόνο που έχω να επισημάνω είναι η αδυναμία ανάπτυξης από δεξιά και τον άξονα έχει φέρει το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων από αριστερά με αποτέλεσμα Λέοβατς και Ροντρίγκεζ να δείχνουν κομματάκι σκασμένοι και να τους παίζουν συνέχεια με βοήθειες.
Κατά τ άλλα η εμφάνιση της ομάδας είναι η συνέχεια των μέτριων - κακών εμφανίσεων με Σλόβαν, Βέροια και Ηρακλή. Η πορεία δείχνει πτωτική, φυσικό επακόλουθο κατά τη γνώμη μου του σχεδιασμού που έγινε και με το ερωτηματικό της προετοιμασίας - φυσικής κατάστασης, μια και η πτώση όλης της ομάδας στα δεύτερα ημίχρονα συνεχίζεται.
Ευκαιρία την Κυριακή να γίνει μια κλασσική παοκτσήδικη ρελάνς μια και όλα μοιάζουν εναντίον μας. Εξάλλου και οι άλλοι έχουν πιο κραχτές αδυναμίες από κάθε άλλη φορά.
Ευκαιρία την Κυριακή να γίνει μια κλασσική παοκτσήδικη ρελάνς μια και όλα μοιάζουν εναντίον μας.
Ετσι!

Ίσως κάποιοι παίκτες δεν είναι τόσο καλοί όσο θέλουμε ΑΛΛΑ οι περισσότεροι υποτιμούν τον εαυτό τους με το να μην είναι με το "μαχαίρι στα δόντια".
Μονάδα μέτρησης θα γίνει ο Ντιέγκο. Θα λέμε Πρόεδρε κάνε Μπισεσβάρ.
Θα πω κι εγω, αν παίξουμε μπισεσβάρ μεθαύριο, 0-3 θα το πάρουμε και ο Αρετόπουλος θα σπάσει το πόδι του μπαίνοντας στη φυσούνα.
Bizim Biseswar
Μονάδα μέτρησης θα γίνει ο Ντιέγκο. Θα λέμε Πρόεδρε κάνε Μπισεσβάρ.
Θα πω κι εγω, αν παίξουμε μπισεσβάρ μεθαύριο, 0-3 θα το πάρουμε και ο Αρετόπουλος θα σπάσει το πόδι του μπαίνοντας στη φυσούνα.
Bizim Biseswar

Scientist@PAOK έγραψε:....
Το πλανο του ιβιτς σήμερα ήταν χτισμένο πάνω στον Τιαμ, ώστε να ξεκουράσει μπισερβαρ και γενικά να μην υπάρχουν πολλά τρεξίματα. Πήγε στην τακτική των long balls me target man (pivot) των ψηλέα Τιαμ, ο οποιος έπρεπε να πέρνει το ριμπάουντ και να συνδυάζεται με ρόνι, τζαλμα και όταν την χάνουν να κάνουν παγίδες με επιθετική αμυνα. Το θέμα είναι οτι αυτό δούλεψε αλλά ο Τιαμ δεν μπόρεσε ποτέ να συνδυαστεί αποτελεσματικά με γκαρι ή τζαλμά (Αν είχα την δυνατότητα θα έβαζα μερικά γκιφς) και δεν βγάλανε ούτε μια φάση. ....
Στο περί Τιαμ διαφωνώ. Στα άλλα όχι. Δε νομίζω ότι λειτούργησε το σύστημα, έτσι όπως το περιγράφεις.
Ο Τιαμ κατέβασε ελάχιστες κεφαλιές και όσες φορές το έκανε, το κοντρόλ του ήταν κακό.
Από κει και πέρα, σε κανένα σημείο δεν είδα οργανωμένη επίθεση με στόχο το τάισμά του και σε αυτό, ο μόνος που δεν φταίει είναι αυτός. Όχι σέντρα, ούτε καν γιόμα δεν είδα. Θα με πείς, εδώ μεταξύ τους δεν βρισκόντουσαν τα χαφ, το φορ θα βρίσκανε;
Όπως έγραψα και νωρίτερα, αυτό που δεν πρόσφερε καθόλου ήταν το κυνηγητό της μπάλας και το μαρκάρισμα των αντίπαλων αμυντικών, με αποτέλεσμα να έχουν εύκολες πρώτες πάσες και σίγουρο πάσινγκ στα μετόπισθεν. Απλώς, δεν νομίζω ότι έχει ούτε τα πνευμόνια ούτε το ένστικτο του Κλάους γι αυτό.
Απόψεις, χωρίς να σημαίνει ότι κάποιος από τους δυο μας είναι σωστός ή λάθος.

Γενικώς, μακάρι να έγραφαν όλοι όπως ο παραπάνω. Καταλαβαίνετε.
Anyway, κακή βραδιά, κακό ποδόσφαιρο, τίποτα δεν έχει χαθεί, συμβαίνει σε όλους, πάμε παρακάτω.
DC έγραψε:Όπως έγραψα και νωρίτερα, αυτό που δεν πρόσφερε καθόλου ήταν το κυνηγητό της μπάλας και το μαρκάρισμα των αντίπαλων αμυντικών, με αποτέλεσμα να έχουν εύκολες πρώτες πάσες και σίγουρο πάσινγκ στα μετόπισθεν. Απλώς, δεν νομίζω ότι έχει ούτε τα πνευμόνια ούτε το ένστικτο του Κλάους γι αυτό.
.
Μαλλον αλλο ματς εβλεπα εγω γιατι ακριβως το αντιθετο ειδα.
Και δεν κοβεις και κατι για το πρεσσινγκ του Κλαους? Ναι δεν ειναι περιπατητης φυσικα και μαρκαρει αλλα τιποτα το ιδιαίτερο δεν ειναι το πρεσσινγκ και η αμυνα του.
Mε τετοια αποδοση της ομαδας και 1,5 λεπτο να παιζει ο Μπισε θα βγαινει MVP γιατι ειναι οαση στην μετριοτητα. Τα επομενα ματς θα δειξουν και τις δυνατοτητες τις ομαδας ισως οχι το επομενο αλλα με την αεκ σιγουρα. Ειμαι περιεργος να δω αποτελεσμα στο ΠΑΟΚ - καραμπαγκ γιατι σημερα φανηκε ψιλολιβερπουλ μπροστα μας.
Sick Bastard έγραψε:Μα ποιός τα γκρεμίζει απ τον Οκτώβρη;
Οι οπαδοί;
Η αρνητικη ενεργεια. Στις μεγαλες ομαδες μαζευονται καθε πρωι και κανουν γιογκα για θετικη αυρα και πετυχαινει. Δεν βλεπεις σε κατι Ρεαλ που μολις κανει λαθος πλαγιο ο Ρουναλτνο τρωει το κραξιμο. Anyway οτι και να λεει ο καθενας η ομαδα θα δειξει τι μπορει και τι οχι στη συνεχεια.
- ace79grpaok
Εγώ τα παρατάω ,θα βρω να περνάω αλλιώς τις Κυριακές μου ,έχω βαρεθεί να περνάω το μαρτύριο του Σισυφου κάθε χρόνο .Καλα να περνάτε παιδια.
[quote="tzoker
Νικη στο γαυρο.Η ομαδα στα δυσκολα χρειαζεται στηριξη απο αυτους που την αγαπανε.Στα ευκολα θα μαζευτουν πολλοι.[/quote]
Νικη στο γαυρο.Η ομαδα στα δυσκολα χρειαζεται στηριξη απο αυτους που την αγαπανε.Στα ευκολα θα μαζευτουν πολλοι.[/quote]
- Sick Bastard
shogoon έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Μα ποιός τα γκρεμίζει απ τον Οκτώβρη;
Οι οπαδοί;
Η αρνητικη ενεργεια. Στις μεγαλες ομαδες μαζευονται καθε πρωι και κανουν γιογκα για θετικη αυρα και πετυχαινει. Δεν βλεπεις σε κατι Ρεαλ που μολις κανει λαθος πλαγιο ο Ρουναλτνο τρωει το κραξιμο. Anyway οτι και να λεει ο καθενας η ομαδα θα δειξει τι μπορει και τι οχι στη συνεχεια.

desperando έγραψε:δυστυχως αυτη η ομαδα εχει τηνκαταρα να πρεπει ναπαιζει παντακαταπληκτικη μπαλα και να κερδιζει,σε διαφορετικη περιπτωση την ξεσκιζουμε.
ξερετε ποιοι εχουντην νοοτροπια δεν δεχομαιτην ηττα και πρπεει παντα να κερδιζω? καλα καταλαβατε
στην υγεια μας
Έλεος με αυτό το ''επιχείρημα'' κουβέρτα, περί μπαλάρας, απλά έλεος.
Σώνει, φτάνει, πως το λένε.
Θα ήταν μεγάλη μαγκιά, αυτή η εμφάνιση να βγάλει πείσμα και θέληση από τους παίκτες.
Να κάτσουν κάτω, να τα βάλουν με τον εαυτό τους και να μην ξανά παρουσιαστούν τόσο light σε όλα.
Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κρίμα θα είναι με μια δυο γκέλες, να τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
Να καταλάβουν όμως ότι η λέξη υπομονή, πλέον δεν υπάρχει από τον κόσμο. Ο κόσμος θέλει αποτέλεσμα. Και όσο δεν βλέπει αποτέλεσμα, θα μένουν οι 8-10.000 πλέον γραφικοί να στηρίζουν και οι πολλοί θα κριτικάρουν.
SM-G935F
Να κάτσουν κάτω, να τα βάλουν με τον εαυτό τους και να μην ξανά παρουσιαστούν τόσο light σε όλα.
Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κρίμα θα είναι με μια δυο γκέλες, να τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
Να καταλάβουν όμως ότι η λέξη υπομονή, πλέον δεν υπάρχει από τον κόσμο. Ο κόσμος θέλει αποτέλεσμα. Και όσο δεν βλέπει αποτέλεσμα, θα μένουν οι 8-10.000 πλέον γραφικοί να στηρίζουν και οι πολλοί θα κριτικάρουν.
SM-G935F
ace79grpaok έγραψε:Εγώ τα παρατάω ,θα βρω να περνάω αλλιώς τις Κυριακές μου ,έχω βαρεθεί να περνάω το μαρτύριο του Σισυφου κάθε χρόνο .Καλα να περνάτε παιδια.
Χαχαχαχαχαχαχ!Σε καταλαβαινω!Εδω και 20 χρόνια τα παραταω

- desperando
- Επικοινωνία:
Sick Bastard έγραψε:shogoon έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Μα ποιός τα γκρεμίζει απ τον Οκτώβρη;
Οι οπαδοί;
Η αρνητικη ενεργεια. Στις μεγαλες ομαδες μαζευονται καθε πρωι και κανουν γιογκα για θετικη αυρα και πετυχαινει. Δεν βλεπεις σε κατι Ρεαλ που μολις κανει λαθος πλαγιο ο Ρουναλτνο τρωει το κραξιμο. Anyway οτι και να λεει ο καθενας η ομαδα θα δειξει τι μπορει και τι οχι στη συνεχεια.desperando έγραψε:δυστυχως αυτη η ομαδα εχει τηνκαταρα να πρεπει ναπαιζει παντακαταπληκτικη μπαλα και να κερδιζει,σε διαφορετικη περιπτωση την ξεσκιζουμε.
ξερετε ποιοι εχουντην νοοτροπια δεν δεχομαιτην ηττα και πρπεει παντα να κερδιζω? καλα καταλαβατε
στην υγεια μας
Έλεος με αυτό το ''επιχείρημα'' κουβέρτα, περί μπαλάρας, απλά έλεος.
Σώνει, φτάνει, πως το λένε.
Ποια κουβέρτα και ποια σεντόνια που έχετε δηλητηριαστεί και δεν αντέχετε μια ήττα ή μια κακή εμφάνιση
Που έχετε την εντύπωση ότι οι ομάδες φτιάχνονται σε ένα μήνα
Που βγάζουμε όλους τους παίκτες παλτά και μετά τους βλέπουμε να διαπρέπουν όπου αλλού πάνε.
Είμαστε ανίκανοι να πούμε στους εαυτούς μας ότι είχαμε μια κακή βραδιά. ..Τέλος και προχωράμε
Όχι πρέπει να τους ξεσκισουμε όλους
Αμπαλοι οι παίκτες,λίγος και άπειρος ο ιβιτς, μέχρι και τον τζιολη μου θυμήθηκαν κάποιοι
Όσο για την γκρίνια των οπαδών και την "θετική ενέργεια "στα εξήγησε πολύ καλά ο ρειν αλλά δεν θες να καταλάβεις
Κάτσε να φάμε και κάνα τριμπαλο μέσα στον γαύρο μετά και από ταξίδι μιας μέρας (σορυ ξέχασα σ αυτά τα ματς δεν παίζει ρόλο ή κούραση είπε ο άνθρωπος που έχει φάει τα ντέρμπι και τα γήπεδα με το κουταλι) μετά να δεις πανηγύρια
Αλλά όταν αυτοπαραμυθιαζομαστε αυτά θα τραβάμε.
Να μου πεις μ έναν σικαμπαλα πίστευαν κάποιοι ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα τώρα δεν θα το πιστεύουν που έχουμε όντως αρκετούς καλούς παίκτες?
Υγ περιμένω με αγωνία την ευφάνταστη φώτο που θα ποστάρει
Αδερφέ despe μαζί σου.
Γιατί ρε γ**ώ την πανακόλα μου πρέπει όσοι είναι έξω να βλέπουν κάποια πράγματα καθαρότερα;
Φιλιά στο Μόναχο!
Γιατί ρε γ**ώ την πανακόλα μου πρέπει όσοι είναι έξω να βλέπουν κάποια πράγματα καθαρότερα;
Φιλιά στο Μόναχο!