ΧΟΡΤΑΣΑ θέαμα και πάθος απόψε!!!!
Χόρτασα μπάλα και Π.Α.Ο.Κ. ρε!!!!
Έτσι ρε, έτσι...

είσαι ρε!!!! "Πονόψυχους" μας λένε ότι είμαστε!!!!
Αλλά εμείς δεν δείξαμε ίχνος πονοψυχίας και τους ξεφτιλίσαμε σαν μια ομάδα του τοπικού ερασιτεχνικού!!!!
Με 1 - 0 τσούζει πολύ περισσότερο ρε σεις τις πουτ@νόγριες!!!! Πονάνε και γαβγίζουν σαν πουλημένα σκυλιά!!!!
Ας πάμε στα του αγώνα τώρα...
Η ομάδα πολύ ορθολογικά στημένη, με το πιο παραγωγικό τρίο των χαφ (μόνο με τον Τσίμιροτ αντί του Κάνιας θαρρώ γίνεται παραγωγικότερο) μέχρι σήμερα, έπιασε απ τον λαιμό την πολύ παθιασμένη, αντιαθλητική απ την αρχή και βρώμικη πουτ@νόγρια και την κοπάνησε σαν το χταπόδι μαλακώνοντας της το ωμό της κρέας!!!!
Με 77% κατοχή, δημιουργία πάνω των 20 τελικών, εκ των οποίων οι 10 κλασσικότατες για γκολ (ασχέτως αν χάθηκαν λόγω αστοχίας ή της καλύτερης απόδοσης της καριέρας της εκείνης της βραζιλιάνας μαϊμούς απόψε), δίχως να δεχθεί παρά μόνο μια επικίνδυνη φάση πίσω,
αν το παιχνίδι έληγε 8-0, πάλι θα έλεγα άνετα ότι γινόταν κι ακόμα παραπάνω, ότι μας αδικεί το τελικό σκορ και πως οι αρχικομπλεξικές πουτ@νόγριες δεν θα έπρεπε καν να παραπονιούνται που έφαγαν μονάχα τόσα λόγω αστοχίας μας!!!!
Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση μιας και όλοι οι οπαδοί στο γήπεδο το καταευχαριστηθήκαμε αλλά οι πελάτες θα είναι πάντα με κάτι δυσαρεστημένοι...
Φυσικά όμως "πάω πάσο", μιας και "ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο"!!!!
Ειδικά ο Ελληνάρας ο πελάτης, ο πονηρός, ο "μάγκας", αυτός που δεν έχει μάθει να αγοράζει στην τιμή που πρέπει δίχως να φοβάται να τον πουν "κορόιδο" τα λαμόγια γύρω του, ε αυτός θα έχει παράπονα, όπως όλες οι πουτ@νόγριες, αλλά και πολλοί δικοί μας τέτοιοι σήμερα μέσα στο γήπεδο, με τους οποίους φτάσαμε να έρθουμε με κάποιους ακόμα και στα χέρια!!!!
Αυτοί όλοι νομίζουν ρε σεις ότι αν βάζαμε 10 γκολ μπορεί να "χρεώνονταν" κάτι λιγότερο οι δύσμοιροι, κάτι σαν να αγόραζαν δηλαδή "ρεγουλέ" εμπόρευμα Π.Α.Ο.Κ. στις εκπτώσεις με την χαμηλότερη δυνατή τιμή οι κακομοίρηδες!!!!

Ωραία μυαλά κουβαλάνε έ? Ε ναι όμως...Π.Α.Ο.Κ. είναι κι αυτοί, τι να κάνουμε? Θα ζήσουμε μαζί τους!!!!
Τότε φυσικά (έστω και με κάνα 5-0) όλοι τους θα τραγουδούσαν βέβαια μετά "Μαγκιά μου που είμαι Π.Α.Ο.Κ.τσής, μαγκιά μου, μαγκιά μου και τον Δικέφαλο Αετό έχω μεσ' στην καρδιά μου" και δεν θα μιρλιάζανε με κάθε τι απίθανο σαν αφορμή όπως σήμερα μετά το "πανάκριβο" γι αυτούς 1-0, θαρρείς και πληρώσανε περισσότερο για να δουν το αποψινό "φτωχό" θέαμα!!!!

&
Για M.V.P. ψήφισα τον Σάκχοφ γιατί, παρά την πολύ καλή απόδοση του Μπίσεσβαρ, θαρρώ ότι ήταν ο παίχτης κλειδί που τον απελευθέρωνε συνεχώς ανοίγοντας το παιχνίδι με την μία και προς τα μπρος και τραβώντας επάνω του τα αντίπαλα χαφ με την συνεχή κίνηση του δίχως την μπάλα!!!! Επίσης έδωσε πολλές βοήθειες στους πλαϊνούς μας, είτε για να "ακουμπήσουν" την μπάλα επάνω του και να βγουν στην πλάτη του αντιπάλου τους, είτε για να συγκλίνουν και να την πάρουν άμεσα για να σουτάρουν ή να ασσιστάρουν μέσα στο κουτί!!!!
Αμυντικά πάλι έπεφτε πάνω στην πρώτη μπαλιά τους όποτε κέρδιζαν την μπάλα, δίχως να αφήνει περιθώρια να δημιουργήσουν τίποτα επικίνδυνο σε αντεπίθεση...Τους νέκρωνε με την μία και κανονικότατα!!!!
Ελπίζω αυτός ο παίχτης να πάρει την φανέλα του 8 μόνιμα σπίτι του και τα χαφ μας πιστεύω ότι θα βγάζουν φωτιές από δω και μπρος!!!! Όταν βέβαια δεν μπορεί να τον αντικαθιστά ο Χαρίσης που είναι επίσης καθαρό 8άρι κι όχι αμυντικογενές χαφ, 6άρι δηλαδή ή ακόμα και δεύτερο 6άρι για 4-5-1!!!!
Επίσης φανέλα βασικού στο σπίτι πρέπει να πάρει ο "αχινός" τουλάχιστον για 70-75 λεπτά, αν δεν μπορεί παραπάνω και να τον αντικαθιστά ο Πέλκας μετά!!!!
Έχουμε ένα θέμα στα τελειώματα των φάσεων (σήμερα "χτυπήθηκα" πολύ με αυτά που έχασε ο Κλάους πιο πολύ), εκτιμώ-ελπίζω ότι είναι περισσότερο ψυχολογικό λόγω άγχους-πίεσης κι όχι λόγω ανικανότητας ή αδιαφορίας-χαλαρότητας των παιχτών μας (άλλωστε ο Κλάους έχει γεννηθεί να κάνει γκολ τέτοιες φάσεις σαν αυτές που έχασε απόψε) και πιστεύω ότι σύντομα θα αρχίσουμε να σκοράρουμε κατά ριπάς σε πολλούς αγώνες πλέον!!!!
Υ.Γ. Όσοι νόμιζαν ότι στο τέλος το κραξίδι είχε αποδέκτη άλλον απ τον σκουληκοκόρακα και τις αφηνιασμένες αρχικομπλεξικές πουτ@νόγριες είναι αλλού νυχτωμένοι!!!!
Υ.Γ. 2...Μόλις έχω γυρίσει απ το γήπεδο και δεν έχω προλάβει να διαβάσω ούτε γραμμή απ τα σχόλια κανενός εδώ μέσα...