Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
- Chuck Norris
Re: Π.Α.Ο.Κ - Fiorentina 15/9 22:05 OTE SPORT 4HD
Λογικά σολντ αουτ θα είναι πάλι , αλλά με πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς από ότι με αγιαξ ! Χθες που πήγα στον γερμανό το πρωί να βγάλω κατά τις 11 μου είπαν πως ήμουν ο πρώτος που πήγε από εκεί να βγάλει .
Με Τρίπολη ειναι το κρίσιμο ματς για πολλούς λογους γιατι η ομαδα συνήθως δεν αντιδράει καλα επειτα απο ευρωπαϊκό
Με φιορεντινα μακαρι να νικήσουμε βεβαια ν φανει κ κανας παίκτης μήπως τον πουλήσουνμε κ παρουμε καμια τηλ αδεια
Με φιορεντινα μακαρι να νικήσουμε βεβαια ν φανει κ κανας παίκτης μήπως τον πουλήσουνμε κ παρουμε καμια τηλ αδεια
Η λίστα αυτή δεν είναι με τα κανάλια που θα δείξουν το ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα, αλλά που έχουν αγώνες του europa, σε κάποια από αυτά ίσως το έχειkarlat85 έγραψε:http://www.paok24.com/podosfairo/77809/paok-pantou
Εδώ η Λίστα με τς κανάλια ανά Τον Κόσμο Που θα Μετάδωσουν το παιχνίδι
Ξέρει κάνεις αν κάποιο από αυτά είναι ελευθερο ?
ναι γιατί διαχρονικά παίζουμε σε 3 ημέρες, ενώ τώρα σε 4MANIAKOS έγραψε:Με Τρίπολη ειναι το κρίσιμο ματς για πολλούς λογους γιατι η ομαδα συνήθως δεν αντιδράει καλα επειτα απο ευρωπαϊκό
Chuck Norris έγραψε:Λογικά σολντ αουτ θα είναι πάλι , αλλά με πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς από ότι με αγιαξ ! Χθες που πήγα στον γερμανό το πρωί να βγάλω κατά τις 11 μου είπαν πως ήμουν ο πρώτος που πήγε από εκεί να βγάλει .
Αντε chuck!!! Ολοι μεσα!

GoMaRoS έγραψε:ναι γιατί διαχρονικά παίζουμε σε 3 ημέρες, ενώ τώρα σε 4MANIAKOS έγραψε:Με Τρίπολη ειναι το κρίσιμο ματς για πολλούς λογους γιατι η ομαδα συνήθως δεν αντιδράει καλα επειτα απο ευρωπαϊκό
Αυτο πιστευω ειναι μικρο μερος του προβλήματος όσον αφορά την ομαδα μας
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ αυτό το ματς θα το πάρει άνετα 2-0 τα γκολ και πάλι θα μπουν νωρίς από το 15-25
Πιστευώ σε γκολ του Κλάους αλλά και του Τζαλμα Στην άμυνα δεν θα έχουμε θέματα μεγάλα
Και αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι πως θα μας συμπεριφερθουν μετά στον αστέρια οι κορακες
Η μονη αλλαγη θα είναι αυτή του Λέοβατς αντι Κρέσπο
Οι πολλές αλλαγές θα είναι στον αστερια για να παρουν παιχνιδια και οι παίκτες όπως
Χαρισης / Μυστακίδης / Πέλκας / Κίτσιου
Πιστευώ σε γκολ του Κλάους αλλά και του Τζαλμα Στην άμυνα δεν θα έχουμε θέματα μεγάλα
Και αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι πως θα μας συμπεριφερθουν μετά στον αστέρια οι κορακες
Η μονη αλλαγη θα είναι αυτή του Λέοβατς αντι Κρέσπο
Οι πολλές αλλαγές θα είναι στον αστερια για να παρουν παιχνιδια και οι παίκτες όπως
Χαρισης / Μυστακίδης / Πέλκας / Κίτσιου
Μπράβο στον Κώστα περαια για το ριπορτ για το ματς
- Chuck Norris
Κώστα πολύ ωραία η ανάλυση σου ! Ξερει κάνεις τι γίνεται αν σκιστει το εισιτήριο που έχω πάρει από τον γερμανό ; (δεν το εσκισα , απλά μου φαίνεται πολύ εύκολο να γίνει και το φοβάμαι )
Τα εισητηρια περνανε με Barcode πλεον,αν barcode παραμεινει ανεπαφο δε νομιζω να εχεις κανενα προβλημα.
Βεβαια δεν εχω παρει εισητηριο απο τον γερμανο για να ξερω με σιγουρια.
Βεβαια δεν εχω παρει εισητηριο απο τον γερμανο για να ξερω με σιγουρια.
Θα ρωτησω εδω γιατι θα ξερετε σιγουρα,με τη καρτα φιλαθλου τι γινεται.
Οκ τα δικαιολογητικα τα ξερω,που τη βγαζω ομως;
Σε οποιοδηποτε γηπεδο της ελλαδος,σε καποια υπηρεσια;
Για βοηθειστε λιγο.
Απο τις 30 του μηνα θα ισχυσει το μετρο;
Οκ τα δικαιολογητικα τα ξερω,που τη βγαζω ομως;
Σε οποιοδηποτε γηπεδο της ελλαδος,σε καποια υπηρεσια;
Για βοηθειστε λιγο.
Απο τις 30 του μηνα θα ισχυσει το μετρο;
Ανεβαίνω και θα είμαι μέσα με την κοράκλα μου => σίγουρη νίκη!!!!