Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πλάκα κάνει ο φίλος για Κρέσπο. Δεν παίζει.
- Μπαρκαρούτσος
Αν ο Τζαβέλλας έκανε μα και μου στον Ivic, τότε δεν θα έβλεπε 11άδα σήμερα. Ίσως αλλαγή στο 92' για τρολλάρισμα, ή ντους και σπίτι. Για *αλάκα τον έχετε τον Ivic;;
ο gpap εχει βαλει κοριους στα αποδυτηρια,κατι παραπανω θα ξερει
Καλά η ομάδα/ΕΟ θα βγάλει 1ο σκόρερ πρωταθλήματος από 2-3 ματς. Η Βέροια τέρμα στημένο παράρτημα. Χάνουν με κατεβασμένα τα βρακια, για να πάρει ψυχολογία ο γκέι και να μας λένε τα κλασικά παραμύθια ότι έχουν ομαδάρα, ώστε να ικαιολογούν πάλι τα σφυρίγματα. Δηλαδή στην Ευρώπη γιατί πατώνει τόσα χρόνια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 11 Σεπ 2016, 21:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
RoMaN έγραψε:Αν ο Τζαβέλλας έκανε μα και μου στον Ivic, τότε δεν θα έβλεπε 11άδα σήμερα. Ίσως αλλαγή στο 92' για τρολλάρισμα, ή ντους και σπίτι. Για *αλάκα τον έχετε τον Ivic;;
Θα περιελάμβανε και ... τυχαίο πέσιμο σάπονος στο ντούζζζ το τρολλάρισμα;
- Μπαρκαρούτσος

Ρε τι θα κατεβασει αλλο το πολυμηχανο μυαλο του κακοπροαιρετου-εμμονικου οπαδου..
Στα του ματς, φχαριστηθηκαμε στο 1ο με κεφατους μπισε, γκαρι, κλασικα ατυχια αλλα κ επιπολαιότητα μας στέρησαν την 5αρα, έγινε η δουλειά, κατεβασαμε μηχανες απτο 60 για φλωρεντινα, στο τελος είπαμε να αναζωπυρωσουμε και λιγο το δνα με το σκατο στην καλτσα, ολα καλα..
Μακαρι οσα χασαμε σημερα να ηταν και αυτα των επόμενων 3 ματς

Στα του ματς, φχαριστηθηκαμε στο 1ο με κεφατους μπισε, γκαρι, κλασικα ατυχια αλλα κ επιπολαιότητα μας στέρησαν την 5αρα, έγινε η δουλειά, κατεβασαμε μηχανες απτο 60 για φλωρεντινα, στο τελος είπαμε να αναζωπυρωσουμε και λιγο το δνα με το σκατο στην καλτσα, ολα καλα..
Μακαρι οσα χασαμε σημερα να ηταν και αυτα των επόμενων 3 ματς

- Sick Bastard
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ χόρτασα μπαλίτσα σήμερα.
Μπράβο στην ομάδα πολύ ωραία μπάλα κατά διαστήματα. Καλύτερη σήμερα Ροντριγγες Μπισεσβαρ Κανιας . Μέτριο παιχνίδι απο Τζαλμα κυρίως στο επιθετικό του κομμάτι ,γιατί αμυντικά ήταν καλός με πολλά τρεξίματα. Με ανησυχεί πολύ η μέτρια παρουσία του Σακχοφ σε όλα του τα παιχνίδια μέχρι στιγμής .
Μόνο σε εμένα δε με χάλασε η περιγραφή από Νόβα; Κάθε άλλο. Γιατί είδα κάποια σχόλια
Τελικώς δεν είναι και τόσο αμπαλο ο Κλάους. Ούτε ο Κρέσπο. Ούτε ο Τζαβέλας.
-
Σήμερα η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή , απλά ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι . Ο κόσμος θέλει προσπάθεια και σήμερα υπήρχε αν παίζουμε έτσι όλη τη χρονιά θα κάνουμε μεγάλα πράγματα , δε ξέρω αν το αγρίνιο είναι τόσο χάλια ή η απόδοση της ομάδας μας τους έκανε να φαίνονται ομαδούλα , χίλια μπράβο
- hasio_john
Ρε αδερφέ gpap, τι είναι αυτά που γράφεις???
Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά αν δεν έχεις τρανταχτές αποδείξεις, τότε είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που κάνεις ...
Αν αρχίσουμε να γράφουμε τέτοια από τον πρώτο αγώνα, τότε τι μας περιμένει η συνέχεια?
Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά αν δεν έχεις τρανταχτές αποδείξεις, τότε είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που κάνεις ...
Αν αρχίσουμε να γράφουμε τέτοια από τον πρώτο αγώνα, τότε τι μας περιμένει η συνέχεια?