PAOKheads&Metalheads

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: PAOKheads&Metalheads

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

kataramenos5 έγραψε:Γουσταρω θ αρπαχτουμε κι εδω.Φερνω ποπ κορν. :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Κωστα, οπως ειχες διαμορφωσει την ψηφοφορια νωριτερα, ψηφισα "αλλη μπαντα". Τωρα που το ανοιξες ψηφισα ac\dc. Φανταζομαι η καινουρια ψηφος μετραει, ετσι;;;
niks

Δημοσίευση από niks »

Accept , E;

[youtube]B_3TlrZLpQ0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ride the sky ε?Θυμαμαι ειχα δει Helloween με Gamma Ray στο principal το 2007 αν δεν κανω λαθος και ημουν τρομερα φτιαγμενος,γιατι πιστευα οτι θα το ακουσω απο Helloween μαζι με τον Kai.Τελικα το ειπαν οι Gamma Ray στο δικο τους προγραμμα.Πραγματικος υμνος.Ενεπνευσε πολα συγκροτηματα αυτο το τραγουδι πιστευω.

Τους Manowar ειναι η αληθεια οτι δεν χωνεψα ποτε μου.

Ενα απο τα πρωτα τραγουδια που ακουσα και με εκαναν να γουσταρω την σκληρη μουσικη ηταν αυτο.
Ενταξει,μιλαμε για ΤΟ ΕΠΟΣ

[youtube]Ubmft9_LeE8[/youtube]

YΓ.Δημητρη εννοειται πως μετραει
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Παντως, παιρνωντας δικαιωμα απο το οτι η μουσικη ειναι τεχνη, αρα εχει ψιλο-απροσδιοριστα ορια, ac\dc, motorhead, ισως και judas priest, θα τους κατετασσα στο Rock n Roll. Το ιδιο ειχε υποστηριξει καποτε και ο Bon Scott, αλλα και ο Lemmy. Rock n Roll οχι με την εννοια του 50's Rockabilly, αλλα συγχρονο, σκληρο Rock n Roll, αυστηρα δωδεκάμετρο βεβαια!!! Οπως ηταν παντοτε το Rock n Roll !!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Οι Motorhead και οι AC/DC ειναι ακριβως αυτο που περιγραφεις.Oι Judas Priest ομως ειναι καθαρο,αυθεντικο heavy metal.Τουλαχιστον στα δικα μου αυτια :D

Aντε,ατμοσφαιρικες καληνυχτες 8-)

[youtube]16Vm9yb3hZ8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Kostas_Peraia4 έγραψε:Οι Motorhead και οι AC/DC ειναι ακριβως αυτο που περιγραφεις.Oι Judas Priest ομως ειναι καθαρο,αυθεντικο heavy metal.Τουλαχιστον στα δικα μου αυτια :D
Ναι, ειδες... :D Εβαλα το ισως, τον ειχα τον ψιλο-δισταγμο μου :lol:
niks

Δημοσίευση από niks »

Το βαζω για την ιστορια...αυτος που κανει τη δευτερη φωνη πισω δεξια , ειναι ο τιτανοτεραστιος......στα πρωτα του βηματα....μετα εκανε καποιες δουλειες του ποδαριου, λιγο φυλακη, εγινε σωφερ καποιου αγνωστου ακομα συγκροτηματος...οι οποιοι εκει που θα τον δοκιμαζαν για....ντραμερ....τον επελεξαν τελικα για τραγουδιστη...η συνεχεια γνωστη

[youtube]BQ-45XG7n4k[/youtube]

Ανικατεστησε αυτον
[youtube]biaGJ_4rEzE[/youtube]

Για οσους τελευταια μιλανε για γνησιο ή αυθεντικο γκρουπ, ολα ειναι σχετικα...
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Niks, μας ανατριχιασες βραδυατικα...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Τι να πω απο την συγκεκριμενη λιστα δεν υπαρχει καποιο που να πω δεν μαρεσει, οπως επισης το ποιο ειναι τα αγαπημενο μου ειναι παλι πολυ σχετικο οπως το κρινει ο καθενας.Οι Black Sabbath μαζί με τους Deep Purple και τους Led Zeppelin είναι τα τρία συγκροτήματα που αποτέλεσαν τους δημιουργούς του Χέβι Μέταλ, οι Μaiden ειναι αυτο που εγραψες πριν οι κυριοι εκπροσωποι ειδικά του New Wave of British Heavy Metal, για πάνω από 25 χρόνια.Η επιδραση των ACDC στην hardrock σκηνη ειναι εξισου τεραστια και λιγο πολυ το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα groups.

Χμ δεν ξερω πραγματικα τι να επελεγα ισως απλα και μονο γι αυτο το θεικο κομματι :opaokara:
[youtube]JBieJ08ByPc[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εδώ που είμαι σήμερα έχω πιο αργό ίντερνετ και από χελώνα με διάστρεμμα και δεν έχω δει ούτε τους τίτλους που έχετε ανεβάσει, Όχι να ακούσω κιόλας...

Θα βάλω μόνο τον τωρινό μου (2 χρόνια τώρα) ήχο κλήσης ου ξέρω το λινκ απέξω :lol:

[youtube]qYRm3fkP0ks[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Κωστα φαινεσαι ανοιχτομυαλος στη μουσικη.

Σου παρουσιαζω τον "ανθρωπο μου" λοιπον, αυτον που με εκανε γυρω στα 20 μου, να καταλαβω την μουσικη, να "νοιωσω' ρε παιδακι μου!!! Σε οποιο υψος κι αν καταφερε να... "φτασει" το αυτι -παρεα παντα με το μυαλο μου- το οφειλω σ αυτον, ειναι χαραγμενος στην καρδια και στο πετσι μου!!! Ο mr "blue suede shoes", ο κυριος Carl Perkins, εδω με μια καλη συντροφια απο δυο επισης δυνατες κιθαρες, σ ενα τζαμαρισμα του 1994, παιζοντας μια μεγαλη επιτυχια του απο το μακρυνο 1956. Για παρτη σου.

Καλυτερα με ακουστικα.

[youtube]EFC-7GGY9j4[/youtube]
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

[youtube]7cxlpFSCUYc[/youtube]

Από τα καλύτερα σόλο έβερ.

Αγαπημένη μπάντα οι iron maiden για πολλούς λόγους. Δε θα τους βαρεθώ ποτέ, παρόλο που ψάχνομαι με αρκετά είδη της μέταλ.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Πετρο ξερεις αν το παρακατω τραγουδι μιλαει για την επιδραση του χρυσου,που στην ουσια ηταν ηταν ηταν το ''συμπτωμα του δρακου'' στο Thorin απο το Hobbit?

[youtube]yQkOSz-QrIw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κλπαιδια ολα μεσα στα χερια σας τα χετε.Εμεις κανα Μεταλ....(δε θυμαμαι :( ) περιοδικο ,ειδικη εκδοση του Ποπ και ροκ(?) περιμεναμε να βγει για να μαθουμε κανα νεο.Με κανα Πετριδη απο ραδιοφωνο η ξενυχτι με κανα ραδιοπειρατη, γιατι νυχτα εβγαιναν στα FM ( τα κυματα,οχι το manger ρε μλκς :mrgreen: ) μη τους πιασουν.
Και φυσικα κασσετες και στυλο απαραιτητα.

Υγ Ωραιοι οι Savatage
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”