Προκριματικοί Ch.L.
Re: Προκριματικοί Ch.L.
Τη φενερ την αποκλεισαμε παιζοντας με 10 παιχτες απ το 57' με μπουσαιντι,φωτακη,φιλομενο,κριαρι παπαζογλου,κουτσιανικουλη και δερμιτζακη.Καλα πελατακια.
Στο twitter που έχω ανοιχτό για τυχόν νέα, οι Τούρκοι θέλουν εμάς ως αντίπαλο.
Συμφωνώ, αν και εδώ που φτάσαμε έχουμε έτσι κι αλλιώς να κάνουμε με μεγαλύτερα και πιο έτοιμα κλαμπ.ttarkin έγραψε:Μακρια απο σαχταρ και φενερ....
Ειδικά οι Ουκρανοί είνα σταθερά σε μεγάλο επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Φενέρ δε θέλω, γιατί με ¨μεγαλύτερους¨αντιπάλους ισχύει το μια του κλέφτη..
Τεσπα, Παρασκευή, κοντή γιορτή, θεωρητικά οι Τσέχοι είναι οι πιο βατοί, αλλά από την άλλη ΠΑΟΚ είσαι..
- Καπετάνιος
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι βλακεία τους γιατί πρέπει να είμαστε οι πιο ισχυροί από τους αδυνάμους. Όσοι το λένε προφανώς το κάνουν για να πάρουν τη ρεβάνς του τότε αποκλεισμού τους, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο.Spiros_S έγραψε:Στο twitter που έχω ανοιχτό για τυχόν νέα, οι Τούρκοι θέλουν εμάς ως αντίπαλο.
Odi έγραψε:Τώρα Άντερλεχτ ή Σπάρτα Πράγας.Οι ηρωισμοί ας έρθουν στους ομίλους.
Εγω θα βαλω τις προτιμησεις μου με βαση την κατα τη γνωμη μου δυναμικοτητα των ομαδων.
Αγιαξ,Σπαρτα,Αντερλεχτ,Φενερ,Σαχταρ.
Με την κακοδαιμονια ομως που μας δερνει με τους ολλανδους δεν τον θελω τον Αιαντα και ας τον θεωρω χειροτερη ομαδα απο ολες.
- ΑποστόληςΑ
Εχω ενα προαισθημα οτι θα πεσουμε με Αγιαξ, ο οποιος ειναι καπου στη μεση για μενα...καλυτερος απο Σπαρτα και Αντερλεχτ αλλα χειροτερος απο Σαχταρ και Φενερ..
Γιατί τους έβαλα με βάση τη δυναμικότητα τους,μήπως είναι καιρός να ξορκίσουμε το κακο;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, τότε τι τον έβαλες πρώτο;
Πήγε το χέρι μόνο του πάντως.

Spiros_S έγραψε:Στο twitter που έχω ανοιχτό για τυχόν νέα, οι Τούρκοι θέλουν εμάς ως αντίπαλο.
Φυσιολογικό είναι, δε ξεχνάνε εύκολα οι Τούρκοι.
Τη δεύτερη φορά όμως θα πέσει πολύ κλάμα,στο σαρατσογλου.
Γι'αυτό να τους γράψεις καλύτερα να προσέχουν τι εύχονται.