Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
paok87

Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Δημοσίευση από paok87 »

Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic
Nenad Miljenovic, 93 pg, signed contract with Greek club, PAOK! #BeoBasket
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για να το γραφει ο ραζνατοβιτς ειναι σιγουρο.
Τι εγινε ρε παιδια παλι Σερβους θα γεμισουμε;
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

painkiller4 έγραψε:Τι παικτουρα αυτος ο Adams Φερτον λαιμαι Ιβαν :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Φερτε τον χθες!(το μονο κακο που εχει ειναι οτι στο βιντεακι φοραει το ...14 :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
obanebane

[youtube]63PEOdgShbo[/youtube]
[youtube]njLChtzxwqM[/youtube]
Γρηγορος με καλο χειρισμο και γλυκο σουτακι,καλος φαινεται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πολλη καλη περιπτωση μου φαινεται ο μικρος,μπασκετοφατσα ολκης.
Πολυ αδυνατος ειναι και μου μοιαζει με ενα παλιο πουλεν δικο μου και του πολυξεριδη που εχει περασει και απο τα μερη μας,Roko leni Ukic.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Mακαρι να μας βγει λαυρακι ο παικτης αν και ειμαι αρκετα ξενερωμενος μετα την περσινη χρονια με τους Σερβους που μαζεψανε ηταν σκετη αποτυχια.
Κατι μου λεει παντως οτι αυτος θα μας αρεσει :D :opaokara:
Θα χουμε και Τepic oποτε παλι παμε στα guard με σερβους :o
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Ο Σέρβος ειναι πολυ καλος παίκτης.Ειναι πολυ καλη επιλογή
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ρε παιδιά, δε ξέρω.......το σέρβικο πρωτάθλημα κάθε άλλο παρά ανταγωνιστικό δεν είναι και ακόμα θυμάμαι εκείνο τον Σέρβο που είχαμε φέρει (δε μου έρχεται το όνομα) που ήταν πρώτος σκόρερ με 3.000 πόντους ανά αγώνα και 50 τρίποντα. Για υστερικά γέλια ήταν ο τύπος.....πραγματικά είμαι πολύ διστακτικός.....

:pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και στου μπάσκετ τις μεταγραφές off-topic ρε σατανάδες;; :twisted: :twisted:

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1149698

Καλά, είχαμε Σέρβο με 3000 πόντους ανά αγώνα;;;; ΚΑΙ 50 τρίποντα;;; Δηλαδή 3000 + (3x50) = 3150 πόντους μέσο όρο;;;;

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cellophan

RoMaN έγραψε:Και στου μπάσκετ τις μεταγραφές off-topic ρε σατανάδες;; :twisted: :twisted:

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1149698

Καλά, είχαμε Σέρβο με 3000 πόντους ανά αγώνα;;;; ΚΑΙ 50 τρίποντα;;; Δηλαδή 3000 + (3x50) = 3150 πόντους μέσο όρο;;;;

Τα τρίποντα περιέχονται στο νούμερο Roman........!!!!!

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Και πάλι... 3000 πόντους ανά αγώνα, είναι καλό νούμερο. Έπρεπε να τον είχαμε κρατήσει νομίζω...
Μπορεί να μην μάρκαρε, γι'αυτό να τον διώξαμε, δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Όχι, όχι δεν ήταν αυτό, δεν είχε καλή αριστερή ραβέρσα και από το κόμπλεξ τα έστελνε όλα στον καρκίνο......άσε που μας κρέμαγε στο ρολόι συνέχεια και είχαμε γεμίσει ψείρες...... :D

RoMaN έγραψε:Και πάλι... 3000 πόντους ανά αγώνα, είναι καλό νούμερο. Έπρεπε να τον είχαμε κρατήσει νομίζω...
Μπορεί να μην μάρκαρε, γι'αυτό να τον διώξαμε, δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Κάθεστε? Φάτε τώρα το 23χρονο σερβάκι σαν βασικό άσσο και πείτε κι ευχαριστώ..Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Μυαλό δε λένε να βάλουν εκεί στο ΚΑΕ μάλλον...

Άσος από 5/7; Κάτι αλλάζει στο βασίλειο του PAOK S.A.

Βασικό 4άρι στο 1.98, βασικός άσος Σέρβος 23 ετών… Τι έγινε ρε παιδιά, χάθηκε καμιά μπάλα; Οι απορίες μπορεί να είναι εύλογες αυτή την εποχή και με τον ΠΑΟΚ να έχει μόλις 4 παίκτες.

Και θα πει κάποιος άλλος… «Ο Προμηθέας θα έχει Αμερικανό άσο, πίσω του τον Γκίκα και ο ΠΑΟΚ τον Μιλιένοβιτς και 2ο τον Τσόχλα». Και πάλι δεν είναι παράλογη η απορία (sic), αλλά θα πρέπει να υπολογιστεί ότι την δουλειά την κάνουν οι ομάδες και όχι οι συγκρίσεις σε θέσεις. Γιατί έτσι ο ΠΑΟΚ θα γνώριζε στα πλέι οφ δύο βαριές ήττες από την ΑΕΚ και όλοι θα έκλαιγαν. Δεν έγινε όμως κάτι τέτοιο, έτσι;

Πάμε να δούμε τι ομάδα θέλουν να κάνουν στον ΠΑΟΚ… Βασικός άσος ο Μιλιένοβιτς που είναι μεν νεαρός αλλά είχε 34 ματς στην ACB. Πίσω του ο Τσόχλας και απαραίτητος ένας τρίτος άσος, νεαρός μεν, αλλά ικανός να κάνει καλή δουλειά για 8-12 λεπτά. Υπάρχει Έλληνας για αυτό το ρόλο;

Μαζί με τους παραπάνω στον ΠΑΟΚ θέλουν κόμπο γκαρντ Αμερικανό που να «βάζει πολλά», τον Τέπιτς και έναν ακόμα Αμερικανό στο «2-3» που επίσης να έχει σύνδεση με τα καλάθια.

Αυτά με τον Κασελάκη εκτός ΠΑΟΚ… Και στην ρακέτα; Μαργαρίτης, Τέιλορ, Αμερικανός εκρηκτικός στο «5», Έλληνας… όπως λέμε Τσαϊρέλης (φαίνεται ότι δεν κολλά στο στυλ ο Σαρικόπουλος, ούτε ο Σκορδίλης και δυστυχώς για τον Σούλη δεν υπάρχουν άλλοι) και στο 5μελές ροτέσιον (κάθε νορμάλ ευρωπαϊκή ομάδα πέντε παίκτες ρακέτας πρέπει να έχει) ο Διαμαντάκος.

Ε, αν ο Τσαϊρέλης βρει το συμβόλαιο που θέλει σε άλλη ομάδα, την θέση του θα πάρει Αμερικανός, οπότε στο «2-3» η επιλογή θα αφορά Έλληνα. Θα πάρει συμβόλαιο ο Καραμανώλης, ενώ δεν αποκλείεται να επιλεγεί ένας από τους upper30 Δέδα, Καλαμπόκη, Πελεκάνο (ο Χριστοδούλου θα μείνει στον Ολυμπιακό; Μπα…). Να πόσο χρειαζόταν ο Χάρης Γιαννόπουλος, αλλά… ας όψονται οι προτεραιότητες.

Αν μια στο εκατομμύριο ο ΠΑΟΚ πάρει το ΟΚ του Κασελάκη (θέμα χρόνου πάντως να κλείσει στην Αστάνα με Παπαθεοδώρου), δεν θα υπάρξει Αμερικανός στο «2-3» (θα επιλεγεί νεαρός Έλληνας), αλλά στην ρακέτα.

Και επειδή τα «ίσως», τα «αν» και τα «μπορεί» είναι πολλά και η ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει ακριβές στίγμα πριν κλείσει όλο της το ρόστερ, χρειάζεται λίγη υπομονή χωρίς εξάρσεις κατήφειας η πανηγυρισμών. Μέχρι τότε βασικός θα είναι ο 23χρονος, βασικός θα είναι και ο πάουερ φόργουορντ του 1.98. Τουλάχιστον πέρσι ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ποτέ βασικό άσο (πόιντ, όχι τον κόμπο Χάτσερ…). Φέτος έχει από τις 5 Ιουλίου. Πρόοδος… Αν κλείσει και βασικό σέντερ έγκαιρα, θα μιλάμε για κοσμογονία.

* Το Σερβάκι θα είναι ρίσκο, μπορεί και η πρεμούρα του Ραζνάτοβιτς να τον δει να παίζει πολύ, να κάνει κακό. Τουλάχιστον θα δει ο κόσμος κάτι διαφορετικό. Και αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει πρωτάθλημα, δεν έγινε και τίποτε…

* Πέρσι (2015) το Πάσχα όμως στο Παλατάκι ήμασταν και είχαμε μείνει με το στόμα ανοικτό βλέποντας τον 22χρονο τότε Νέναντ να βάζει στο ρελαντί 24 πόντους στον ΠΑΟΚ. Δίπλα σε Μούσλι, Τζόκιτς, Γουέμπστερ, Ζάγκορατς, Νίκολιτς, Κέσελι και με τον Τσάνακ να έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

* Με 8.4 ασίστ μέσο όρο στην Αδριατική την περίοδο 2014-15…; Άσε ρε φίλε. Θα τις χρέωσαν όπως κάποτε στον Βετούλα. 20 τελικές στα ματς στην Πάτρα, 5 σε αυτά εκτός Αχαγιάς.

http://www.basketplus.gr/index.php/apop ... 5-paok-s-a
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μετά τη περσινή χρονιά, δεν με πειράζει αν κατεβούμε χωρίς 3άρια ( :mrgreen: ), αρκεί να έχουμε δύο γνήσιους άσσους + Τσόχλα και 2 γνήσια πραγματικά κανονικά 5άρια με σωματική διάπλαση 5αριού!
Οκ, όχι Shaq, αλλά έστω...μύες.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Kαπου ειδα οτι κοιταζει τον Τepic η κουλα μαλιστα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”