PLAY-OFF 2016
Re: PLAY-OFF 2016
η προωρη απολυση του πογιετ ειναι μανα εξ ουρανου...ελπιζω να το εκμεταλλευτουμε εμεις και οχι παλι ο βαζελος...παρουσιαστηκε μεγαλη ευακιρια απο το πουθενα για εξιλεωση ας μην την πεταξουμε αι αυτη τη φορα στα σκουπιδια...
- john4serres
λοιπον παε και παικτες, βρειτε τρυπα να κρυφτειτε αν χασουμε την πρωτιά στα PlayOff

Πήρε άδεια ο Πανιώνιος.
Οπότε μπαίνουμε με 0 βαθμούς και οι άλλοι 2 με 2 βαθμούς (αν ισχύσει η τιμωρία της ΑΕΚ).
Ευκαιρία να είχαμε αν και με τέτοιο χάλι, απλά με νίκη στον Πλατανιά να μπαίναμε μόλις με ένα βαθμό λιγότερο από τους πρώτους, αλλά καταφέραμε ΚΑΙ αυτό να μη το πετύχουμε. Έτσι επειδή είμαστε large.
Οπότε μπαίνουμε με 0 βαθμούς και οι άλλοι 2 με 2 βαθμούς (αν ισχύσει η τιμωρία της ΑΕΚ).
Ευκαιρία να είχαμε αν και με τέτοιο χάλι, απλά με νίκη στον Πλατανιά να μπαίναμε μόλις με ένα βαθμό λιγότερο από τους πρώτους, αλλά καταφέραμε ΚΑΙ αυτό να μη το πετύχουμε. Έτσι επειδή είμαστε large.
- ΑποστόληςΑ
Η βαθμολογία p.o. αυτής της εβδομάδας:
ΠΑΟ 2
ΑΕΚ 2
ΠΑΟΚ 0
Πανιώνιος 0
Αν η ΑΕΚ διακιωθεί και πάρει πίσω τους 3 βαθμούς θα ξεκινήσει με +3.
ΠΑΟ 2
ΑΕΚ 2
ΠΑΟΚ 0
Πανιώνιος 0
Αν η ΑΕΚ διακιωθεί και πάρει πίσω τους 3 βαθμούς θα ξεκινήσει με +3.
Βασικά είμαστε σε τέτοιο χάλι που και να θέλαμε, δεν τον κερδίζαμε τον Πλατανιά.
Εγώ πάντως δεν έχω καμιά ελπίδα για τα πλειόφ.
Εγώ πάντως δεν έχω καμιά ελπίδα για τα πλειόφ.
PLAY-OFF 2016
Α τελικά δικαιώθηκε ο Πανιώνιος; Αφού το είχαμε σίγουρο οτι θα μπει ο ΠΑΣ στα πλει οφ και γι αυτο παίξαμε για το Χ . Η αφέλεια αυτής της ομαδας στο αγωνιστικό κομμάτι
εχει βαρεσει κόκκινο απο τότε που έφυγε ο Σαντος. Να ερθει ενας κανονικός προπονητης επιτέλους μήπως και σοβαρευτούμε!!!
Και δε λεω οτι θα κερδίζαμε αν ρισκαραμε αλλα τουλάχιστον θα προσπαθούσαμε.
Δε τελείωσε τιποτα. Ομαδα ΑΕΚ μ αυτο το ροστερ και Μανωλα προπονητη δεν υπάρχει. Ο βάζελος δείχνει παντα μια σοβαρότητα και ομοιογένεια στα ΠΟ αλλα πιστεύω οτι έχουμε πολυ καλυτερο ροστερ και αν επιτέλους μπούμε κι εμεις σοβαρά νομίζω τον έχουμε. Να πω την αλήθεια πιο πολυ φοβάμαι τον Πανιωνιο παρα αυτούς τους δυο!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
εχει βαρεσει κόκκινο απο τότε που έφυγε ο Σαντος. Να ερθει ενας κανονικός προπονητης επιτέλους μήπως και σοβαρευτούμε!!!
Και δε λεω οτι θα κερδίζαμε αν ρισκαραμε αλλα τουλάχιστον θα προσπαθούσαμε.
Δε τελείωσε τιποτα. Ομαδα ΑΕΚ μ αυτο το ροστερ και Μανωλα προπονητη δεν υπάρχει. Ο βάζελος δείχνει παντα μια σοβαρότητα και ομοιογένεια στα ΠΟ αλλα πιστεύω οτι έχουμε πολυ καλυτερο ροστερ και αν επιτέλους μπούμε κι εμεις σοβαρά νομίζω τον έχουμε. Να πω την αλήθεια πιο πολυ φοβάμαι τον Πανιωνιο παρα αυτούς τους δυο!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλά υπάρχει περίπτωση η ουεφα να μην δώσει άδεια τον Πανιώνιο να παίξει στην ευρωπη ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως παιδια ειτε 3 ειτε 2 δεν νομιζω να χει διαφορα μεγαλη,διοτι σε νικη στην Τουμπα και ισοπαλια εκει στην ισοβαθμια παιρναμε λογω των μεταξυ παιχνιδιων,ετσι δεν ειναι?
Ακομα και 2 βαθμους να χε η αεκ,εμεις σαν ΠΑΟΚ θελουμε ασσο εδω και χ στο οακα ουτως η αλλως,οποτε κλαιν
Ακομα και 2 βαθμους να χε η αεκ,εμεις σαν ΠΑΟΚ θελουμε ασσο εδω και χ στο οακα ουτως η αλλως,οποτε κλαιν
- ΑποστόληςΑ
Έτσι είναι αλλά έχει να κάνει και με τα άλλα παιχνίδια. Μπορεί πχ η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟ να μαζέψουν 6 βαθμούς από Πανιώνιο κι εμείς 3 ή 4. Ή μπορεί στα μεταξύ τους παιχνίδια κάποιος να πάρει 6.
Αν εμείς να τερματίσουμε αήττητοι με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες (12 β), τότε ΑΕΚ ή ΠΑΟ πρέπει να μαζέψουν δέκα στα 4 παιχνίδια που θα κάνουν, μεταξύ τους και με τον Πανιώνιο (σύνολο 13) για να μας περάσουν. Θα μας βόλευε πολύ μια ισοπαλία στο μεταξύ του αγώνα.
Αν εμείς να τερματίσουμε αήττητοι με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες (12 β), τότε ΑΕΚ ή ΠΑΟ πρέπει να μαζέψουν δέκα στα 4 παιχνίδια που θα κάνουν, μεταξύ τους και με τον Πανιώνιο (σύνολο 13) για να μας περάσουν. Θα μας βόλευε πολύ μια ισοπαλία στο μεταξύ του αγώνα.
Πρώτο ματς τουμπα με νίκη σε αεκ παο η νίκη όπου και να παίξουμε με αεκ η παο την πρώτη αγωνιστική και αλλάζουν όλα
Ακουγα στο αυτοκινητο έναν δημοσιογραφο που εκανε επίθεση στον ΠΑΣ. Και τι θες ρε ΠΑΣ τωρα τις εφεσεις και τις ΟΥΕΦΕΣ και εδω πλει οφ να πουμε, και θα αργησουμε να ξεκινησουμε και εχουμε διεθνείς και ο Μπεργκ 28 του Μαη θα ενσωματωθει με την Εθνικη του και μπλα μπλα μπλα...
Το γεγονος πως αυτοι εδω χάμω εχουν υπολογισμενα τα παντα με αφήνει μαλακα...
Στα παπαρια του το ηθικο. Το σωστο. Ο νομος. Ο Μπεργκ να παιξει.
Σαββιδη κατεβα κυπελλο, αυτοι εχουν κανει υπολογισμό τους βαθμους μεχρι 31/12/16 και μας εχουν ηδη -3.
Το γεγονος πως αυτοι εδω χάμω εχουν υπολογισμενα τα παντα με αφήνει μαλακα...
Στα παπαρια του το ηθικο. Το σωστο. Ο νομος. Ο Μπεργκ να παιξει.
Σαββιδη κατεβα κυπελλο, αυτοι εχουν κανει υπολογισμό τους βαθμους μεχρι 31/12/16 και μας εχουν ηδη -3.
- ΑποστόληςΑ
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος:
1. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει ΠΑΟΚ και ΠΑΟ (1-0) και Πανιώνιο με 2-0 στο ΟΑΚΑ (3 νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ). Πήρε δύο ισοπαλίες εκτός (0-0 στη Λεωφόρο και 1-1 στη Ν. Σμύρνη) και έχασε 2-1 στην Τούμπα. Σύνολο 11 βαθμοί.
2. Ο ΠΑΟΚ επίσης κέρδισε και τους 3 στην Τούμπα (2-1 την ΑΕΚ, 3-1 τον ΠΑΟ και 2-1 τον Πανιώνιο), πήρε μια ισοπαλία στη Λεωφόρο με 2-1 και έχασε 1-0 στο ΟΑΚΑ και 3-1 στη Ν. Σμύρνη. Σύνολο 10 βαθμοί.
3. Ο Πανιώνιος κέρδισε στην έδρα του εμάς με 3-1 και τον ΠΑΟ με 1-0 ενώ έφερε 1-1 με ΑΕΚ. Έξω πήρε 0-0 στη Λεωφόρο, αλλά έχασε στους άλλους δύο. Σύνολο 8 βαθμοί
4. Ο ΠΑΟ έχασε όλα τα εκτός και έφερε τρεις ισοπαλίες εντός. Σύνολο 3 βαθμοί.
1. Η ΑΕΚ έχει κερδίσει ΠΑΟΚ και ΠΑΟ (1-0) και Πανιώνιο με 2-0 στο ΟΑΚΑ (3 νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ). Πήρε δύο ισοπαλίες εκτός (0-0 στη Λεωφόρο και 1-1 στη Ν. Σμύρνη) και έχασε 2-1 στην Τούμπα. Σύνολο 11 βαθμοί.
2. Ο ΠΑΟΚ επίσης κέρδισε και τους 3 στην Τούμπα (2-1 την ΑΕΚ, 3-1 τον ΠΑΟ και 2-1 τον Πανιώνιο), πήρε μια ισοπαλία στη Λεωφόρο με 2-1 και έχασε 1-0 στο ΟΑΚΑ και 3-1 στη Ν. Σμύρνη. Σύνολο 10 βαθμοί.
3. Ο Πανιώνιος κέρδισε στην έδρα του εμάς με 3-1 και τον ΠΑΟ με 1-0 ενώ έφερε 1-1 με ΑΕΚ. Έξω πήρε 0-0 στη Λεωφόρο, αλλά έχασε στους άλλους δύο. Σύνολο 8 βαθμοί
4. Ο ΠΑΟ έχασε όλα τα εκτός και έφερε τρεις ισοπαλίες εντός. Σύνολο 3 βαθμοί.