Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Παλαιολόγος
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ. Λαυρίου 69-75,Σχόλια & Παραλειπόμενα
δεν καταλαβα γιατι να πηγαινει ο παοκτσης στο μπασκετ,ειμαστε ΝΒΑ και δεν το ξερω;
ο ΠΑΟΚτσης εξ αρχης ειπε πως η ομαδα ειναι για λιγα και με τον φαρο επιβεβαιωθηκε
στα μικρα αθληματα,παλι θα παει στα play offs ή σε κρισιμα ματς
αυτο ειναι το λογικο,αλλωστε αυτην την εποχη δεν ειμαστε απλες,το αντιθετο
τωρα για την μπαλα και εκει τα χαλια της εχει η ομαδα ,τα εισιτηρια ειναι ακριβα για εναν οικογενειαρχη και εξαλλου το γηπεδο δεν δινει κατι ,δεν το λες αγγλικο,σκεπαστο(της κακιας ωρα οι κατω βρεχονται!) και σχεδον ολο το υπολοιπο ενα χαλι
αυτη ειναι η πραγματικοτητα
στην μπαλα κανε συγχρονο γηπεδο δεν ειμαστε το 1970 να πηγαινει ο κοσμος,κανε μια ομαδα της προκοπης
μια χαρα εισιτηρια κοβει και μαλιστα σε εποχη κρισης
στα αλλα αθληματα κανε ομαδα
ο ΠΑΟΚτσης εξ αρχης ειπε πως η ομαδα ειναι για λιγα και με τον φαρο επιβεβαιωθηκε
στα μικρα αθληματα,παλι θα παει στα play offs ή σε κρισιμα ματς
αυτο ειναι το λογικο,αλλωστε αυτην την εποχη δεν ειμαστε απλες,το αντιθετο
τωρα για την μπαλα και εκει τα χαλια της εχει η ομαδα ,τα εισιτηρια ειναι ακριβα για εναν οικογενειαρχη και εξαλλου το γηπεδο δεν δινει κατι ,δεν το λες αγγλικο,σκεπαστο(της κακιας ωρα οι κατω βρεχονται!) και σχεδον ολο το υπολοιπο ενα χαλι
αυτη ειναι η πραγματικοτητα
στην μπαλα κανε συγχρονο γηπεδο δεν ειμαστε το 1970 να πηγαινει ο κοσμος,κανε μια ομαδα της προκοπης
μια χαρα εισιτηρια κοβει και μαλιστα σε εποχη κρισης
στα αλλα αθληματα κανε ομαδα
ΟΚ, στο μπάσκετ είμαστε εκτοέβδομοι, στην μπάλα τέταρτοι, στο βόλει κάπου τρίτοι-τέταροι, δεν ξέρω ακριβώς, είναι και η Τούμπα παλιά .... εγώ θα κάτσω σπίτι.
Έτσι ακριβώς τα λέει η "φωνή της λογικής" Constantin μου!!!
Ας μην ξεχνούν κάποιοι όμως ότι...................
είσαι...
...μια ζωή!!!
...λογική και Π.Α.Ο.Κ. δεν συμβάδιζαν ποτέ!!!

Υ.Γ. Ήρθαμε σκαστοίίί από την κλινική...Π.Α.Ο.Κ.άάραα
μου δεν το ξέρουν κι οι γιατροίίίίί !!!!!!!!!!!!!!!

Ας μην ξεχνούν κάποιοι όμως ότι...................

...λογική και Π.Α.Ο.Κ. δεν συμβάδιζαν ποτέ!!!

Υ.Γ. Ήρθαμε σκαστοίίί από την κλινική...Π.Α.Ο.Κ.άάραα
μου δεν το ξέρουν κι οι γιατροίίίίί !!!!!!!!!!!!!!!

Τι να σου πω ρε Γιαννη ειναι ξεκαθαρο οτι η ομαδα φετος ειναι αδιαφορη,δεν εχει σπιθα δε βγαζει παθος.KalamarGiannis έγραψε:φίλε μου Μπάνε πες και τίποτα για την αγωνιστική εικόνα...
οι απόψεις σου -καμιά φορά αιρετικές- με ενδιαφέρουν πάντα κι ας έχουμε διαφωνήσει...
...και πότε θα μας ξανάρθεις Παλατάκι;
Αυτο ωφειλεται καθαρα στις επιλογες των παιχτων οι οποιοι εκτος απο μετριων δυνατοτητων δεν εχουν θεληση για διακριση.
Ολα φετος εγιναν λαθος,οι φετινες μας ηττες θα μεινουν στην ιστορια, τι να πρωτοθυμηθω τον φαρο, τη κηφισια που μας σβουρηξε μεσα εξω, το χθεσινο;
Εχω ξαναγραψει ομως οτι αυτοι οι ανθρωποι μετα απο τοσες επιτυχιες (παντα για τα οικονομικα δεδομενα της ομαδας) ειχαν δικαιωμα μιας τετοιας χρονιας,το κακο ειναι οτι εγινε τη στιγμη που οι δυο κιτρινοι δυναμωσαν αλλα και τη στιγμη που μια νεα ευρωπαικη διοργανωση με προοπτικη ερχετε να μας χτυπησει την πορτα και εμεις δεν ξερουμε αν θα της ανοιξουμε.
Νομιζω οτι αυτη η ομαδα εκανε τον κυκλο της και παιχτες οπως οι Κακαρουδης,Δεδας,Τσοχλας,Κωνσταντινιδης εννοειται ολοι οι σερβοι αλλα και ο Βασιλειαδης ο οποιος παρουσιαζεται χεστης ολκης (δε ξεχναω με τιποτα το κρυφτο που επαιξε στο Κερατσινι ουτε τη χαμενη βολη με το γαυρο ουτε τη χθεσινη χαμενη σε κρισιμοτατο σημειο στο -3,παιχτης του 90% ετσι) .
Με λιγα λογια στα κρισιμα δε μπορει το παλικαρι το λυγιζει η πιεση,αυτο η το εχεις η δεν το εχεις,δεν τον κακιζω αλλα στον ΠΑΟΚ των τοσο μικρων οικονομικων δυνατοτητων ειναι πολυτελεια το συμβολαιο του Κωστακη.
Οσο για τον Σοφο εχω γραψει οτι χωρις αυτον η φετινη ομαδα εχει πολυ χαμηλο ταβανι,εσεις που τον βλεπετε γραφετε για τα τερτιπια του και τον σταρχιδισμο του,δε μπορουμε να κανουμε τωρα κατι απλα θα περιμενουμε να τελειωσει η σεζον να του πουμε αντιο,ολικη αναδομηση δηλαδη.
Παρολα αυτα οι βασικοι μας ανταγωνιστες (αρης,αεκ) δεν εχουν κανει πολλα περισσοτερα φετος απο εμας και ας εχουν πολλαπλασιο μπατζετ,αν ο ψηλος βγει και φερουμε και εναν ακομα μαυρο για τα play-offs πολλα μπορουν να αλλαξουν αρκει οπως ειπα απαντες να σοβαρευτουν και να καταλαβουν για ποιον παιζουν.
Ο κοσμος θα ειναι εκει με οποιον και να παιξουμε απο τους δυο κιτρινους ας ελπισουμε να ειναι και η ομαδα.
Υ.Γ Σιγουρα θα ειμαι επανω σε 1-2 παιχνιδια της επομενης σεζον,θα προσπαθησω και σε καποιο των φετινων play-offs που θα το συνδιασω με το ποδοσφαιρο,να δωσεις πολλους χαιρετσμους στους denis,free.
- Παλαιολόγος
εμεις ειμαστε η γενια που μεγαλωσε με την κορυφαια ευρωπαικη ομαδα της περιοδου 91-94
οποτε χανω απο φαρο.λαυριο και ελατε για στηριξη δεν συνδυαζονται
ας στηριξουν οι παιχτες την ομαδα,ας παιζουν τσαμπα,ή μαλλον να παιρνουν οσα παιρνουν οι παιχτες του Λαυριου κ του Φαρου
τοτε μετα χαρας στηριξη
οποτε χανω απο φαρο.λαυριο και ελατε για στηριξη δεν συνδυαζονται
ας στηριξουν οι παιχτες την ομαδα,ας παιζουν τσαμπα,ή μαλλον να παιρνουν οσα παιρνουν οι παιχτες του Λαυριου κ του Φαρου
τοτε μετα χαρας στηριξη
- KalamarGiannis
Εσύ πάλι δεν ξέρω από που μας ξεφύτρωσες, αλλά sorry λες διάφορες παπαριές...
πρέπει να είναι ΝΒΑ ο ΠΑΟΚ για να πάει ο κόσμος του;;
νομίζει ότι παίρνει κανείς παίκτης μας περισσότερα από τους παίκτες του Λαυρίου; έχουμε το ίδιο μπάτζετ σε πληροφορώ...
και το τζάμπα πέθανε. Το πρωτάθλημα είναι επαγγελματικό. Ακόμη και ο Μπάλαμπαν πήρε 1.500 ευρώ για τον πρώτο μήνα για να έρθει...ξέρεις είναι άνθρωποι κι οι παίκτες κι έχουν κι αυτοί ρεύμα-νερό -τηλέφωνο...
και τα ποδοσφαιρικά για την Τούμπα που πάλιωσε και βρέχονται...να τα πεις στο νήμα που πρέπει.
Εδώ δεν έχουν θέση.
Εδώ μιλάμε όσοι αγαπάμε το μπάσκετ. Τον ΠΑΟΚ. Τον μπασκετικό ΠΑΟΚ...
όσοι δεν τον αγαπάτε καλύτερα να σιωπάτε φίλε.
α και πριν χάσουμε από Φάρο πάλι στήριξη πέραν των γνωστών χιλίων δεν υπήρχε...
ούτε φέτος ούτε τα 4 προηγούμενα χρόνια που βγήκαμε 3 φορές 3οι...
οπότε σταμάτα τις ακαιριές και αν λες κάτι εδώ πέρα να είναι επικοδομητικό...κριτική κάνε όση θες, όμως τη μίρλα των ποδοσφαιρικών τη βαρεθήκαμε...
πρέπει να είναι ΝΒΑ ο ΠΑΟΚ για να πάει ο κόσμος του;;
νομίζει ότι παίρνει κανείς παίκτης μας περισσότερα από τους παίκτες του Λαυρίου; έχουμε το ίδιο μπάτζετ σε πληροφορώ...
και το τζάμπα πέθανε. Το πρωτάθλημα είναι επαγγελματικό. Ακόμη και ο Μπάλαμπαν πήρε 1.500 ευρώ για τον πρώτο μήνα για να έρθει...ξέρεις είναι άνθρωποι κι οι παίκτες κι έχουν κι αυτοί ρεύμα-νερό -τηλέφωνο...
και τα ποδοσφαιρικά για την Τούμπα που πάλιωσε και βρέχονται...να τα πεις στο νήμα που πρέπει.
Εδώ δεν έχουν θέση.
Εδώ μιλάμε όσοι αγαπάμε το μπάσκετ. Τον ΠΑΟΚ. Τον μπασκετικό ΠΑΟΚ...
όσοι δεν τον αγαπάτε καλύτερα να σιωπάτε φίλε.
α και πριν χάσουμε από Φάρο πάλι στήριξη πέραν των γνωστών χιλίων δεν υπήρχε...
ούτε φέτος ούτε τα 4 προηγούμενα χρόνια που βγήκαμε 3 φορές 3οι...
οπότε σταμάτα τις ακαιριές και αν λες κάτι εδώ πέρα να είναι επικοδομητικό...κριτική κάνε όση θες, όμως τη μίρλα των ποδοσφαιρικών τη βαρεθήκαμε...
- Παλαιολόγος
γιατι δεν πηγαιναν πριν; μα γιατι ηξεραν πως η ομαδα ειναι για να κανει ντερμπι με τον φαρο
διχως στοχους,διχως τιποτα
αληθεια εχουμε ιδιο μπατζετ με λαυριο;
για μενα οποιος παει στο μπασκετ με τετοια ομαδα ειναι εθνικος ηρωας και τον τιμω,χωρις πλακα
διχως στοχους,διχως τιποτα
αληθεια εχουμε ιδιο μπατζετ με λαυριο;
για μενα οποιος παει στο μπασκετ με τετοια ομαδα ειναι εθνικος ηρωας και τον τιμω,χωρις πλακα
- KalamarGiannis
φίλε μου και συνοπαδέ..
έχω γράψει πολλά χρόνια πριν γιατί πηγαίνω: αυτό μου λέει η καρδιά μου...
περιμένω τα ματς εντός με αγωνία...μετράω τις μέρες...παρακαλάω το Θεό να πάρουμε κάνα καλό παίκτη...
ονειρεύομαι ότι πιάνω το Τζόκερ και φτιάχνω ομαδάρα...και εν τέλει η ομάδα τόσα έχει τόσο μπορεί...
δεν έγινα ΠΑΟΚ για να είμαι μόνιμος πρωταθλητής...αλλά για να αγωνίζομαι ενάντια σε κοράκια και δαίμονες...
έχω διαρκείας περίπου μια δεκαετία και τις περισσότερες φορές βγαίνοντας από το γήπεδο είμαι τόσο πικραμένος που από τη φάτσα μου όταν μπαίνω σπίτι ξέρει η γυναίκα μου και δεν με μιλάει...ναι, η πλειοψηφία είναι πίκρες, κι ας χαρήκαμε τα χρόνια αυτά πολλές χαρές, είδαμε Κλιφ, Φράνκι Κιγκ, Μπάνε, Κόρφα, Μούλα, Πέτζα και τελειωμό δεν έχει η λίστα...
ΤΩΡΑ όμως ζούμε στο σήμερα. Το παρελθόν είναι πίσω και το μέλλον μπροστά. Ζούμε εδώ και τώρα. Και το τώρα έχει δυστυχώς μια ομάδα μόνη της, εγκατελειμένη από το λαό της, φτωχή πλην τίμια, που όχι δεν πουλάει αγώνες και συγνώμη για χτες που μετέφερα με ευκολία μια μαλακία που άκουσα στην κερκίδα. Το ματς το χάσαμε καθαρά και ξάστερα. Στο ινμποξ μου οι αρειανοί μου γράφουν ότι κάναμε προσπάθεια να τους διαλέξουμε. Δεν είναι έτσι. Γιατί φέτος με τον τωρινό συσχετισμό και το πλεονέκτημα έδρας στο παλέ το ξέρουμε ότι πολύ δύσκολα τους περνάμε...
anyway κούρασα κι εγώ, τα πράγματα είναι απλά: με Ντιαρά και Κούβελα και Ράιτ και Πέτγουει και διάφορα άλλα φυντάνια, όποιος φοράει τη φανέλα παίζει για την ομάδα ΜΟΥ κι εγώ θα είμαι εκεί κοντά να τον στηρίζω...
να φωνάζω μπράβο σε κάθε άμυνα, στον κάθε Τέπιτς και Τσόχλα κι ας τον βρίζει το (ΠΑΟΚτσήδικο) σύμπαν...
βἐβαια, προφανώς και σχεδόν όλοι οι άλλοι έχετε αντίθετη άποψη, έτσι είναι αυτά, με το ζόρι αγάπη στην καρδιά δε μπορείς να βάλεις ούτε για την γκομενότερη ποπουδάτη πιπίνα του κόσμου...
έχω γράψει πολλά χρόνια πριν γιατί πηγαίνω: αυτό μου λέει η καρδιά μου...
περιμένω τα ματς εντός με αγωνία...μετράω τις μέρες...παρακαλάω το Θεό να πάρουμε κάνα καλό παίκτη...
ονειρεύομαι ότι πιάνω το Τζόκερ και φτιάχνω ομαδάρα...και εν τέλει η ομάδα τόσα έχει τόσο μπορεί...
δεν έγινα ΠΑΟΚ για να είμαι μόνιμος πρωταθλητής...αλλά για να αγωνίζομαι ενάντια σε κοράκια και δαίμονες...
έχω διαρκείας περίπου μια δεκαετία και τις περισσότερες φορές βγαίνοντας από το γήπεδο είμαι τόσο πικραμένος που από τη φάτσα μου όταν μπαίνω σπίτι ξέρει η γυναίκα μου και δεν με μιλάει...ναι, η πλειοψηφία είναι πίκρες, κι ας χαρήκαμε τα χρόνια αυτά πολλές χαρές, είδαμε Κλιφ, Φράνκι Κιγκ, Μπάνε, Κόρφα, Μούλα, Πέτζα και τελειωμό δεν έχει η λίστα...
ΤΩΡΑ όμως ζούμε στο σήμερα. Το παρελθόν είναι πίσω και το μέλλον μπροστά. Ζούμε εδώ και τώρα. Και το τώρα έχει δυστυχώς μια ομάδα μόνη της, εγκατελειμένη από το λαό της, φτωχή πλην τίμια, που όχι δεν πουλάει αγώνες και συγνώμη για χτες που μετέφερα με ευκολία μια μαλακία που άκουσα στην κερκίδα. Το ματς το χάσαμε καθαρά και ξάστερα. Στο ινμποξ μου οι αρειανοί μου γράφουν ότι κάναμε προσπάθεια να τους διαλέξουμε. Δεν είναι έτσι. Γιατί φέτος με τον τωρινό συσχετισμό και το πλεονέκτημα έδρας στο παλέ το ξέρουμε ότι πολύ δύσκολα τους περνάμε...
anyway κούρασα κι εγώ, τα πράγματα είναι απλά: με Ντιαρά και Κούβελα και Ράιτ και Πέτγουει και διάφορα άλλα φυντάνια, όποιος φοράει τη φανέλα παίζει για την ομάδα ΜΟΥ κι εγώ θα είμαι εκεί κοντά να τον στηρίζω...
να φωνάζω μπράβο σε κάθε άμυνα, στον κάθε Τέπιτς και Τσόχλα κι ας τον βρίζει το (ΠΑΟΚτσήδικο) σύμπαν...
βἐβαια, προφανώς και σχεδόν όλοι οι άλλοι έχετε αντίθετη άποψη, έτσι είναι αυτά, με το ζόρι αγάπη στην καρδιά δε μπορείς να βάλεις ούτε για την γκομενότερη ποπουδάτη πιπίνα του κόσμου...
Επειδη διαβαζω για ηττες ντροπη και νιωθουν ολοι ντροπη θελω να πω 2 πραγματα και ας ειμαι εκτος topic.
ΝΤΡΟΠΗ φιλε συνοπαδε ειναι να ειμαστε 500 ατομα στο παλατακι μαζι με ακαδημιες.
ΝΤΡΟΠΗ ειναι να μην στηριζεις τον ΠΑΟΚ με πραξεις αλλα μονο στα λογια.
ΝΤΡΟΠΗ ειναι στις στραβες να κραζεις αλλα να μην κανεις κατι για να μην υπαρχουν αυτες.
Για τον ΠΑΟΚ ποτε δεν ηταν μια ηττα ΝΤΡΟΠΗ....γι αλλους συλλογους μπορει να ειναι....για εμας οχι.
Ο ΠΑΟΚ εχασε απο τον Πανιωνιο σε τελικο κυππελου και το μονο που ειπε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Φανης ηταν οτι
μονο με τον ΠΑΟΚ θα ειχε την ευκαιρια καποιος συλλογος αν ηταν καλυτερος να παρει εναν τιτλο.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΟΠΑΔΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ??
ΝΤΡΟΠΗ φιλε συνοπαδε ειναι να ειμαστε 500 ατομα στο παλατακι μαζι με ακαδημιες.
ΝΤΡΟΠΗ ειναι να μην στηριζεις τον ΠΑΟΚ με πραξεις αλλα μονο στα λογια.
ΝΤΡΟΠΗ ειναι στις στραβες να κραζεις αλλα να μην κανεις κατι για να μην υπαρχουν αυτες.
Για τον ΠΑΟΚ ποτε δεν ηταν μια ηττα ΝΤΡΟΠΗ....γι αλλους συλλογους μπορει να ειναι....για εμας οχι.
Ο ΠΑΟΚ εχασε απο τον Πανιωνιο σε τελικο κυππελου και το μονο που ειπε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Φανης ηταν οτι
μονο με τον ΠΑΟΚ θα ειχε την ευκαιρια καποιος συλλογος αν ηταν καλυτερος να παρει εναν τιτλο.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΥΝΟΠΑΔΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ??
- Παλαιολόγος
γιαννη μπορω να πω με συγκινησε το μηνυμα σου
δυστυχως εγω δεν το εχω ρε γμτ
και γω θα ηθελα βεβαια να μουν λεφτας να παιρνα τον ΠΑΟΚ
αλλα ενας ΠΑΟΚ λιγος με πληγωνει,θα προτιμουσα να πατουσαμε ενα pause,να ναι σαν να μην υπηρξε το τμημα μεχρι και αν στησει πρωταγωνιστρια ομαδα
αλλα σεβομαι πραγματικα φιλαθλους οπως εσενα.
δυστυχως εγω δεν το εχω ρε γμτ
και γω θα ηθελα βεβαια να μουν λεφτας να παιρνα τον ΠΑΟΚ
αλλα ενας ΠΑΟΚ λιγος με πληγωνει,θα προτιμουσα να πατουσαμε ενα pause,να ναι σαν να μην υπηρξε το τμημα μεχρι και αν στησει πρωταγωνιστρια ομαδα
αλλα σεβομαι πραγματικα φιλαθλους οπως εσενα.
Ντροπη πρεπει πρωτα να αισθανθουμε εμεις που η ομαδα μας παιζει μπροστα σε 500 ατομα και οχι τοσο αυτοι.
Αν εσυ θεωρεις οτι με γεματο γηπεδο και παλμο θα χαναμε οκ τι να πω.
Μαλλον δεν εχεις ασχοληθει ποτε με καποιο ομαδικο αθλημα γι αυτο μιλας για ντροπη.
Ντροπη νιωσε οταν δεν προσπαθουν....οχι οταν προσπαθουν αλλα δεν μπορουν...
Αν εσυ θεωρεις οτι με γεματο γηπεδο και παλμο θα χαναμε οκ τι να πω.
Μαλλον δεν εχεις ασχοληθει ποτε με καποιο ομαδικο αθλημα γι αυτο μιλας για ντροπη.
Ντροπη νιωσε οταν δεν προσπαθουν....οχι οταν προσπαθουν αλλα δεν μπορουν...
Ντροπη είναι να μην έχουμε υπογράψει ακόμα τον Tepic για του χρόνου

Φαγωθηκες με τον Τεπιτς εσυ!!!Που ησουν και δεν ηρθες ?? Παλι απουσια...palok έγραψε:Ντροπη είναι να μην έχουμε υπογράψει ακόμα τον Tepic για του χρόνου![]()