Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Ok,but in 3-4 months we will find something to judge him just like: He is not doing tactic in the training,he has lost the lads,he is crazy and weird,go village and all these f@cking stuff.. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Σάβ 12 Μαρ 2016, 00:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
MANIAKOS έγραψε:Κλειστό μηνιαίο σε ποιον ερθει και αυτόματη ανανέωση καθε μηνα με 85 % νικών
Skickat från min iPhone med Tapatalk

Δεν ειχα σκοπο να το γραψω,αλλά δεν μπορω πλεον
γιατι "αιωρουνται" διαφορες........................... "ειδησεις"
Την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα αεροπορικα εισητηρια,
απο πνευματικο μου τεκνο που ειναι ιδιοκτητης γνωστου cafe της Λισαβωνα.
Μπαινοντας στο καφε ενας σεβιτορος με βγαζει εξω και με βαζει απο την πισω εισοδο.
Μεχρι να καταλαβω τι γινεται ερχεται ο Αλεξιος και με καλωσοριζει.
-Καλως ηλθατε πατερ.
-Καλως σε βρηκα τέκνο μου.
Προς τι αυτη η ανακατωσουρα?
-Πατερ κατι σοβαρο συμβαινει.
-Χρεοκωπησε η χωρα μεχρι να προσγειωθω?
Ριξανε -30 στον Π.Α.Ο.Κ. και 20 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων?
-Οχι,οχι πατερ.
-Μηπως ο Ιβιτς ζητησε τον "κοντο" για τις μεταγραφες?
-Οχι,ειναι εδω ο αντιπροεδρος και περιμενει καποιον.
Και επειδη υποπτευομαι ποιον περιμενει,θελω να κατσεις στο διπλανο τραπεζι
και να στησεις αυτι.
-Μα τεκνο μου,θα καταλαβουν απο τα ρασα οτι ειμαι Ελληνας ή οτι
ομιλω την Ελληνικη γλωσσα.
-Πατερ σε παρακαλω,βγαλε τα ρασα και φορεσε ενα τζην κι ενα πουκαμισο
και δεν θα καταλαβουν τιποτε.
Για να μην πολυλογω,κατοπιν επανειλημμενων παρακλησεων του Αλεξιου δεχθηκα.
Με το που καθησα και μου φερανε τον καφε,ηρθε και καθισε στο διπλανο τραπεζι
ενας μεσηλικας γκριζομαλης με καφε δερματινο.
-Γεια σου κόουτς,μιά χαρα σε βρισκω.
-Γεια χαραντάν Μακη,τι νεα απο την πατριδα(την δευτερη οπως εχει πει)?
-Ζορικα τα πραγματα,ο αμπαλος Κροατης μας πηγαινε για φουντο
αλλά ο Ιβαν τον εστειλε αδιαβαστο.Τα δικα σου νεα?
-Πολυ ζοριζομαι τελευταια και δεν ξερω που θα με βγαλει.
-Παλι ερχισε τις μ@λακιες ο Ροναλντο?
-Μπα,το γατακι ξερει οτι άμα αρχισει γκουκ και μουκ
θα τον στειλω και θα βαλω αρχηγο τον Αντελινο.
-Τοτε τι ειναι τοσο σοβαρο και χαθηκε το χαμογελο απο τα χειλη σου?
-Βρεχει συνεχεια και δεν μπορω να φυτεψω το μποστανι.
-Το μποστανι?
-Τα καρπουζια ρε Μακη,τι δεν καταλαβαινεις?
-Μα καλα,δεν ειναι νωρις για φυτεια?
-Τι νωρις ρε Μακη?Πρωιμα τα βαζω για να παρω καλη τιμη.
Αμα βγουν μαζι με των άλλων,ισα ισα τα εργατικα θα βγαλω.
Αυτα και άλλα πολλα ειπωθηκαν μεταξυ τους,αλλά για τον Π.Α.Ο.Κ........κουβεντα.
γιατι "αιωρουνται" διαφορες........................... "ειδησεις"
Την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα αεροπορικα εισητηρια,
απο πνευματικο μου τεκνο που ειναι ιδιοκτητης γνωστου cafe της Λισαβωνα.
Μπαινοντας στο καφε ενας σεβιτορος με βγαζει εξω και με βαζει απο την πισω εισοδο.
Μεχρι να καταλαβω τι γινεται ερχεται ο Αλεξιος και με καλωσοριζει.
-Καλως ηλθατε πατερ.
-Καλως σε βρηκα τέκνο μου.
Προς τι αυτη η ανακατωσουρα?
-Πατερ κατι σοβαρο συμβαινει.
-Χρεοκωπησε η χωρα μεχρι να προσγειωθω?
Ριξανε -30 στον Π.Α.Ο.Κ. και 20 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων?
-Οχι,οχι πατερ.
-Μηπως ο Ιβιτς ζητησε τον "κοντο" για τις μεταγραφες?
-Οχι,ειναι εδω ο αντιπροεδρος και περιμενει καποιον.
Και επειδη υποπτευομαι ποιον περιμενει,θελω να κατσεις στο διπλανο τραπεζι
και να στησεις αυτι.
-Μα τεκνο μου,θα καταλαβουν απο τα ρασα οτι ειμαι Ελληνας ή οτι
ομιλω την Ελληνικη γλωσσα.
-Πατερ σε παρακαλω,βγαλε τα ρασα και φορεσε ενα τζην κι ενα πουκαμισο
και δεν θα καταλαβουν τιποτε.
Για να μην πολυλογω,κατοπιν επανειλημμενων παρακλησεων του Αλεξιου δεχθηκα.
Με το που καθησα και μου φερανε τον καφε,ηρθε και καθισε στο διπλανο τραπεζι
ενας μεσηλικας γκριζομαλης με καφε δερματινο.
-Γεια σου κόουτς,μιά χαρα σε βρισκω.
-Γεια χαραντάν Μακη,τι νεα απο την πατριδα(την δευτερη οπως εχει πει)?
-Ζορικα τα πραγματα,ο αμπαλος Κροατης μας πηγαινε για φουντο
αλλά ο Ιβαν τον εστειλε αδιαβαστο.Τα δικα σου νεα?
-Πολυ ζοριζομαι τελευταια και δεν ξερω που θα με βγαλει.
-Παλι ερχισε τις μ@λακιες ο Ροναλντο?
-Μπα,το γατακι ξερει οτι άμα αρχισει γκουκ και μουκ
θα τον στειλω και θα βαλω αρχηγο τον Αντελινο.
-Τοτε τι ειναι τοσο σοβαρο και χαθηκε το χαμογελο απο τα χειλη σου?

-Βρεχει συνεχεια και δεν μπορω να φυτεψω το μποστανι.
-Το μποστανι?
-Τα καρπουζια ρε Μακη,τι δεν καταλαβαινεις?
-Μα καλα,δεν ειναι νωρις για φυτεια?
-Τι νωρις ρε Μακη?Πρωιμα τα βαζω για να παρω καλη τιμη.
Αμα βγουν μαζι με των άλλων,ισα ισα τα εργατικα θα βγαλω.
Αυτα και άλλα πολλα ειπωθηκαν μεταξυ τους,αλλά για τον Π.Α.Ο.Κ........κουβεντα.
Περιεκτικότατο θα έλεγα...Ίσως (μακάρι δηλαδή) και ρεαλιστικότατο...
Πάτερ μου έχεις αναβαθμιστεί μόλις σε..........................προφήτη!!!
Υ.Γ. Μόλις ξενύσταξα αλλά .......................μου τελείωσε το ποπ κορν!!!
Πάτερ μου έχεις αναβαθμιστεί μόλις σε..........................προφήτη!!!

Υ.Γ. Μόλις ξενύσταξα αλλά .......................μου τελείωσε το ποπ κορν!!!

Δεν πειραζει,το αφηνω για αλλη φορα
εξ άλλου εχουμε αγωνα ......σημερα.
Λειπει και ο pilotos.
Λειπει και ο pilotos.
Τοσο απελπισμενοι ειναι αυτοι οι 3;paoki_sweden έγραψε:Kata protimisi.
1 Bielsa
2 Angire me Pablo
3 Fernando Santos
- The_Stalker
Κατά σειρά προτεραιότητας:
1) Ίβιτς
2) Ίβιτς
3) Ίβιτς
επειδή συντάσσομαι με Τριλοφιώτη
ΥΓ Κάτω τα χέρια από τον Πόρκυ λαίμαι!!!!!!!!!!!!!!!
1) Ίβιτς
2) Ίβιτς
3) Ίβιτς
επειδή συντάσσομαι με Τριλοφιώτη

ΥΓ Κάτω τα χέρια από τον Πόρκυ λαίμαι!!!!!!!!!!!!!!!
- ace79grpaok

- Dimitris_L4
Εξαιρετικος κοουτς ο γκραθια της μαλαγα πρωην του βολου..αλλα κανει πολυ καλες σαιζον κ πολυ δυσκολο το κοβω..απο την αλλη τρελη καψουρα ειναι ο τρελος..ειναι καυλωτικο να τον βλεπεις με τη στολη στον παγκο κ να κανει τα δικα του...εκτος απο φερναααντου δν θελω πορτογαλο ουτε καν κονσεισαο..τους θεωρω υπερτιμημενους..μιχελ μν φερεις κανεναν απο τους δυο λουτσεσκου σε παρακαλω...
Αααα κ κλειστε επιτελους γρηγορα τον προπονητη...
Αααα κ κλειστε επιτελους γρηγορα τον προπονητη...
Είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι ήρθε ο Φερνάντου. Μέχρι και στον ύπνο μου όμως ήταν πολύ δύσκολο το να έρθει. Ο άνθρωπος είναι μεθοδικός και τιμάει το συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή έχει δοθεί στην εθνική Πορτογαλίας, και όλοι θυμόμαστε πόσο εργατικός προπονητής ήταν στην εθνική Ελλάδος, παρακολουθώντας σχεδόν όλα τα παιχνίδια (το ακριβώς αντίθετο από Ρανιέρη που άραζε στην Ιταλία και ερχότανε μόνο για τα παιχνίδια της εθνικής). Φυσικά έχει ανθρώπους να παρακολουθήσουν την ομάδα για να πει τι θα χρειαστεί. Ιδανικά πρέπει έστω προφορικά να τον κλείσουν από τώρα, ώστε να δει πολλά βίντεο, να στέλνει ανθρώπους του, ή και ο ίδιος σε 1-2 παιχνίδια των πλέι οφ, ώστε να ξέρει τι θα χρειαστεί και να αρχίσει το ψηστήρι σε παίκτες που γνωρίζει προσωπικά - παίκτες που να μπορέσουν να φέρουν το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.
Πάντως δε δίνω πολλές πιθανότητες να μας επιλέξει για πολλούς λόγους
O Jorge Jesus αν πατώσει προς το τέλος και πάρει πούλο, πιο πιθανόν

Πάντως δε δίνω πολλές πιθανότητες να μας επιλέξει για πολλούς λόγους

O Jorge Jesus αν πατώσει προς το τέλος και πάρει πούλο, πιο πιθανόν

- Περιπτερος
Απαιχτος ο πάτερ στο παραπάνω κείμενο.
Η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα έχει προπονητή και πρέπει να τον στηρίξουμε για να συγκεντρωθεί ο ίδιος και η ομάδα στους στόχους της. Σκέψου τώρα να είσαι προπονητής ο ίδιος ή παίκτης λίγο ασόβαρος και να έχεις την αίσθηση της προσωρινότητας, να μετράς σαν φαντάρος μέρες ή μερικές εβδομάδες ... .
Υπάρχει περίπτωση να ακούσει σοβαρά παίκτης τον προπονητή, εάν ξέρει ότι σε 1 -2 μήνες θα είναι παρελθόν ;
Εντελώς ακαδημαϊκά:
1. Γράφετε πολλοί για τον Σάντος. Σκεφτείτε όμως ότι εάν έλθει ο Σάντος (που δεν θα έλθει) θα χρειαστεί ένα κουβά λεφτά ο ίδιος για μισθό, έναν κουβά λεφτά για μεταγραφές και θα κλωτσήσει και τον κουβά με τους σημερινούς παίκτες.
Στην ομάδα Σάντος ελάχιστοι από τους σημερινούς παίκτες μπορούν να αγωνιστούν, όχι λόγω ανικανότητας, αλλά λόγω στυλ.
Επίσης σκεφτείτε τι είδους ποδόσφαιρο θα βλέπουμε.
2. Η καθαρή μου γνώμη την οποία εκφράζω καιρό είναι ότι στον πλάνο αυτό χρειάζεται προπονητής - δάσκαλος και με εμπειρία, που να παίζει καλό και οργανωμένο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν ο Βλάνταν Ιβιτς, παρά την έλλειψη εμπειρίας, αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να μεταμορφώσει την ομάδα, αντισταθμίζοντας την εμπειρία με την τακτική ευφυία, τότε - παρά την έλλειψη εμπειρίας - έχουμε βρει προπονητή !!!
Η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα έχει προπονητή και πρέπει να τον στηρίξουμε για να συγκεντρωθεί ο ίδιος και η ομάδα στους στόχους της. Σκέψου τώρα να είσαι προπονητής ο ίδιος ή παίκτης λίγο ασόβαρος και να έχεις την αίσθηση της προσωρινότητας, να μετράς σαν φαντάρος μέρες ή μερικές εβδομάδες ... .
Υπάρχει περίπτωση να ακούσει σοβαρά παίκτης τον προπονητή, εάν ξέρει ότι σε 1 -2 μήνες θα είναι παρελθόν ;
Εντελώς ακαδημαϊκά:
1. Γράφετε πολλοί για τον Σάντος. Σκεφτείτε όμως ότι εάν έλθει ο Σάντος (που δεν θα έλθει) θα χρειαστεί ένα κουβά λεφτά ο ίδιος για μισθό, έναν κουβά λεφτά για μεταγραφές και θα κλωτσήσει και τον κουβά με τους σημερινούς παίκτες.
Στην ομάδα Σάντος ελάχιστοι από τους σημερινούς παίκτες μπορούν να αγωνιστούν, όχι λόγω ανικανότητας, αλλά λόγω στυλ.
Επίσης σκεφτείτε τι είδους ποδόσφαιρο θα βλέπουμε.
2. Η καθαρή μου γνώμη την οποία εκφράζω καιρό είναι ότι στον πλάνο αυτό χρειάζεται προπονητής - δάσκαλος και με εμπειρία, που να παίζει καλό και οργανωμένο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν ο Βλάνταν Ιβιτς, παρά την έλλειψη εμπειρίας, αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να μεταμορφώσει την ομάδα, αντισταθμίζοντας την εμπειρία με την τακτική ευφυία, τότε - παρά την έλλειψη εμπειρίας - έχουμε βρει προπονητή !!!
Θεωρώ λάθος της ΠΑΕ να μην έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση μέχρι τώρα, που να ξεκαθαριζει το ο Βλάνταν είναι υπηρεσιακός προπονητής και όχι προπονητής του "βλέπουμε πως θα πάει και αναλόγως κάνουμε". Εκτός αν έβγαλε και δεν την είδα.
Αν δεν τα πάει καλά και φύγει, θα καεί. Αν τα πάει καλά και μείνει, θα καεί του χρόνου. Αν τα πάει καλά και φύγει, θα καεί ο επόμενος.
Κοινή συνισταμένη το κάψιμο. Το θεωρώ δεδομενο. Όποιος και να έρθει.
Ας το χειριστούν λοιπόν καλά το θέμα, επικοινωνιακά, για να γλυτώσουν τουλάχιστον, το κάψιμο του Ίβιτς.
Και όχι, δεν θέλω Σάντος.
Δεν σκαλώνω στο τσίκι τσίκι μπολ που θα παίζουμε και τις άμυνες λεωφορεία.
Σκαλώνω (και του το κρατάω από τότε), στα δύο λιγότερα χρόνια καριέρας του Κλάους. Σκαλώνω στο ότι είναι πιθανότερο να γίνει κυβέρνηση ο Κουτσούμπας, παρά να δει ενδεκάδα παίκτης των ακαδημιών μας. Με αυτά έχω ένα (καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό) σκάλωμα.
Βέβαια, δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο πισωγύρισμα στην καριέρα ενός προπονητή, να αφήσει τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας για τον δικό μας ....
Αν δεν τα πάει καλά και φύγει, θα καεί. Αν τα πάει καλά και μείνει, θα καεί του χρόνου. Αν τα πάει καλά και φύγει, θα καεί ο επόμενος.
Κοινή συνισταμένη το κάψιμο. Το θεωρώ δεδομενο. Όποιος και να έρθει.
Ας το χειριστούν λοιπόν καλά το θέμα, επικοινωνιακά, για να γλυτώσουν τουλάχιστον, το κάψιμο του Ίβιτς.
Και όχι, δεν θέλω Σάντος.
Δεν σκαλώνω στο τσίκι τσίκι μπολ που θα παίζουμε και τις άμυνες λεωφορεία.
Σκαλώνω (και του το κρατάω από τότε), στα δύο λιγότερα χρόνια καριέρας του Κλάους. Σκαλώνω στο ότι είναι πιθανότερο να γίνει κυβέρνηση ο Κουτσούμπας, παρά να δει ενδεκάδα παίκτης των ακαδημιών μας. Με αυτά έχω ένα (καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό) σκάλωμα.
Βέβαια, δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο πισωγύρισμα στην καριέρα ενός προπονητή, να αφήσει τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας για τον δικό μας ....
Συμφωνω στον οτι καλο θα ηταν να μην ειναι ο Σαντος ο επομενος προπονητης,λογω του οτι δεν πολυδουλευει με νεαρους,και εμεις εχουμε μπολικους και εξελιξιμους,συν οτι το στυλ ποδοσφαιρου που ακολουθει ειναι διαφορετικο απο αυτο το οποιο θελόυμε(?) να παιξουμε και θεωρω οτι εχοντας μπει σε μια τετοιαν διαδικασια δημιουργιας ομαδας με εξελιξιμους παικτες και εχοντας καλη Α' υλη,αυτο που λειπει ειναι 4-5 πρωτοκλασσατοι παικτες και ενας μαεστρος με επιθετικη φιλοσοφια,εμπειρος και με παραστασεις.Γι αυτο εγραψα στις προτασεις μου σε προηγουμενη σελιδα οτι θα ηθελα Ζορζε Ζεσους(ιδανικοτερος κατ εμε) .
Σαφως και μου αρεσει ο Σαντος,τον στηριζα ανεκαθεν και τον θεωρω δασκαλο και προσωπικα τον κατατασσω στο επιπεδο Σαννον και Λοραντ,παρολο που δεν πηρε καποιον τιτλο.Απλα πιστευω οτι αφου μπηκαμε σε ενα μονοπατι το προηγουμενο καλοαιρι και αφου εχουμε διανυσει ηδη την μια χρονια,καλο θα ειναι να συνεχισουμε και να βελτιωσουμε την πεπατημενη και οχι να κανουμε στορφη 180 μοιρων.
Σαφως και μου αρεσει ο Σαντος,τον στηριζα ανεκαθεν και τον θεωρω δασκαλο και προσωπικα τον κατατασσω στο επιπεδο Σαννον και Λοραντ,παρολο που δεν πηρε καποιον τιτλο.Απλα πιστευω οτι αφου μπηκαμε σε ενα μονοπατι το προηγουμενο καλοαιρι και αφου εχουμε διανυσει ηδη την μια χρονια,καλο θα ειναι να συνεχισουμε και να βελτιωσουμε την πεπατημενη και οχι να κανουμε στορφη 180 μοιρων.
Την ευχή σου.prist64 έγραψε:Δεν πειραζει,το αφηνω για αλλη φορα
Λειπει και ο pilotos.
Πήγα να πάρω ποπ κορν
SM-G920F
Τι μας νοιάζει με ποιον τρόπο θα τα καταφέρει να μας φέρει στην κορυφή ο οποιοσδήποτε προπονητής? Δεν είναι το ζητούμενο να κάνουμε ομάδα και να πάρουμε κάποια στιγμή και κάνα πρωτάθλημα? Τι σας νοιάζει με ποια υλικά και πόσα χρήματα θα το πετύχει?
Ο Σάντος είχε δηλώσει παλιά ότι οι παίκτες των ακαδημιών μας είχανε σοβαρές ελλείψεις και δεν αξίζαν να χαραμίσει χρόνο. Να φέρω ένα παράδειγμα: Ο Τσουκαλάς των Ιωαννίνων ήταν ο καλύτερος παίκτης μετά τον Κλάους. Άξιζε να θυσιάσει αγωνιστικό χρόνο για να γίνει ο Τσουκαλάς αυτός που έγινε εις βάρος της 1ης ομάδας? Μη ρίχνουμε τα στάνταρ μας. Με τον Αντελίνο πως δούλεψε? Στην Πορτογαλία έχει βγάλει παίκτες. Γενικά ο Σάντος δουλεύει με παίκτες που έχουν προοπτική να φτάσουν πολύ ψηλά όπως ο Τσίμιροτ, ο Μακ, ο Γκάρι, ο Ζάιρο, αι είμαι βέβαιος ότι θα του αρέσει ο Χαρίσης. Από κει και πέρα γιατί να κάτσει να ασχοληθεί με Σάμπο, Άντονις, Σαββίδη? Ας πάνε δανεικοί να μάθουν μπαλίτσα. Το δε Πέλκα όλοι μας λέμε ότι τον θέλουμε να έρχεται από τον πάγκο. Πραγματικά άλλα λέτε και άλλα ζητάτε ορισμένοι. Ποιότητα και προσωπικότητα διαβάζω τόσο καιρό. Οι υποστηρικτές του ΙΤ, όλη μέρα ότι η ομάδα είναι πολύ λίγη και διάφορα τέτοια. Ο Σάντος σίγουρα με κάποιους παίκτες δε θα σχοληθεί καθόλου και θα τους πει να πάνεε δανικοί. Μιλάμε για παίκτες που το ταβάνι τους είναι να είναι στην 4η ομάδα. Γιατί να χάσεις τον πολύτιμο αγωνιστικό χρόνο για παίκτη 4ης θέσης, ενώ μπορείς να τον πάρεις έτοιμο με 250,000 μισθό?
Το κέρδος θα είναι τεράστιο, γιατί θα κάνει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ παίκτες που αξίζουν το χρόνο του, όπως ο Τσιμιροτ. Ο δε Μακ θα μάθει να παίζει σωστά και πολύπλευρα, γιατί έχει πολλές δυνατότητες το παλικάρι. Μετά όπως έκανε παίκτη το Μαλεζά, θα μπορέσει να φτιάξει το Χατζηισαϊα, που εξάλλου δείχνει έτοιμος. Ο Σάντος δεν ασχολείται με γατάκια. Με ταλέντα τύπου Κοροβέση πχ.
Ομάδα φυτώριο δεν είναι για πρωταθλήματα, αλλά για Ολλανδία.
Υγ: Το μεγαλύτερο στοίχημα του Σάντος θα είναι να μαθει μπαλίτσα στην οικογένεια Σαββίδη, γιατί αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μακροχρόνια όφελος της παρουσίας του. Χρειαζόμαστε έναν αυτής της αξίας, και φυσικά δεν κολλάω μόνο σε αυτόν. Γουστάρω τρελά Χεσούς!!
Ο Σάντος είχε δηλώσει παλιά ότι οι παίκτες των ακαδημιών μας είχανε σοβαρές ελλείψεις και δεν αξίζαν να χαραμίσει χρόνο. Να φέρω ένα παράδειγμα: Ο Τσουκαλάς των Ιωαννίνων ήταν ο καλύτερος παίκτης μετά τον Κλάους. Άξιζε να θυσιάσει αγωνιστικό χρόνο για να γίνει ο Τσουκαλάς αυτός που έγινε εις βάρος της 1ης ομάδας? Μη ρίχνουμε τα στάνταρ μας. Με τον Αντελίνο πως δούλεψε? Στην Πορτογαλία έχει βγάλει παίκτες. Γενικά ο Σάντος δουλεύει με παίκτες που έχουν προοπτική να φτάσουν πολύ ψηλά όπως ο Τσίμιροτ, ο Μακ, ο Γκάρι, ο Ζάιρο, αι είμαι βέβαιος ότι θα του αρέσει ο Χαρίσης. Από κει και πέρα γιατί να κάτσει να ασχοληθεί με Σάμπο, Άντονις, Σαββίδη? Ας πάνε δανεικοί να μάθουν μπαλίτσα. Το δε Πέλκα όλοι μας λέμε ότι τον θέλουμε να έρχεται από τον πάγκο. Πραγματικά άλλα λέτε και άλλα ζητάτε ορισμένοι. Ποιότητα και προσωπικότητα διαβάζω τόσο καιρό. Οι υποστηρικτές του ΙΤ, όλη μέρα ότι η ομάδα είναι πολύ λίγη και διάφορα τέτοια. Ο Σάντος σίγουρα με κάποιους παίκτες δε θα σχοληθεί καθόλου και θα τους πει να πάνεε δανικοί. Μιλάμε για παίκτες που το ταβάνι τους είναι να είναι στην 4η ομάδα. Γιατί να χάσεις τον πολύτιμο αγωνιστικό χρόνο για παίκτη 4ης θέσης, ενώ μπορείς να τον πάρεις έτοιμο με 250,000 μισθό?
Το κέρδος θα είναι τεράστιο, γιατί θα κάνει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ παίκτες που αξίζουν το χρόνο του, όπως ο Τσιμιροτ. Ο δε Μακ θα μάθει να παίζει σωστά και πολύπλευρα, γιατί έχει πολλές δυνατότητες το παλικάρι. Μετά όπως έκανε παίκτη το Μαλεζά, θα μπορέσει να φτιάξει το Χατζηισαϊα, που εξάλλου δείχνει έτοιμος. Ο Σάντος δεν ασχολείται με γατάκια. Με ταλέντα τύπου Κοροβέση πχ.
Ομάδα φυτώριο δεν είναι για πρωταθλήματα, αλλά για Ολλανδία.
Υγ: Το μεγαλύτερο στοίχημα του Σάντος θα είναι να μαθει μπαλίτσα στην οικογένεια Σαββίδη, γιατί αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μακροχρόνια όφελος της παρουσίας του. Χρειαζόμαστε έναν αυτής της αξίας, και φυσικά δεν κολλάω μόνο σε αυτόν. Γουστάρω τρελά Χεσούς!!