ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σόρρυ geo,αλλά κ εγώ να μπω σέντερ φορ,ότι μπορώ θα κάνω,αλλά δεν σημαίνει πως θα αφήνω τον Μπερμπάτοφ στον πάγκο.
Αμα μοχθεί και είναι καλό παιδί και κάνει ότι μπορεί και μοχθεί,να τον κάνουμε γαμπρό.
Αμα μοχθεί και είναι καλό παιδί και κάνει ότι μπορεί και μοχθεί,να τον κάνουμε γαμπρό.
Karabill πας καλα? Μονο στον προπονητη βλεπεις προβλημα?
Σοβαρα δεν βλεπεις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα στο ροστερ της ομαδας? Παντου παιχταραδες σε ολες τις θεσεις?
ΟΚ
Σοβαρα δεν βλεπεις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα στο ροστερ της ομαδας? Παντου παιχταραδες σε ολες τις θεσεις?
ΟΚ
- Grouchopoulos
Για μένα οι ευθύνες του Τούντορ αρχίζουν να γίνονται φανερές.
Πρώτον, η ομάδα δεν έχει ψυχολογία και δεν βγάζει φωτιά.
Δεύτερον, ενώ το στήσιμο της ενδεκάδας είναι καλό το κοουτσάρισμα είναι χάλια. Πόσες φορές πρέπει να βάλει τον Μπερμπάτοφ δεκάρι στην μέση του παιχνιδιού για να καταλάβει ότι αυτό το σχήμα δεν τραβάει? Στην τελική ο Μπερμπάτοφ την δουλειά του δεκαριού μπορεί να την κάνει και σαν επιθετικός, αρκεί η ομάδα να έχει κίνηση. Ή βάλε τον άνθρωπο να παίξει στην θέση του ή βάλε κανένα Πέλκα μπας κι έχει καμιά έκλαμψη.
Επιπλέον, ο Μυστακίδης στην Ξάνθη ήταν ο καλύτερος παίκτης και σκόραρε, πώς γίνεται να μην είναι επιλογή για αλλαγή στο επόμενο παιχνίδι όταν και σαν αλλαγή παίζει καλά, και ο Μάκ με τον Κλάους σέρνονται. Μέχρι και σαν μπάκ στην θέση του Κίτσιου μπορούσε να τον βάλει για το τελικό ντού.
Ενώ είναι καλός προπονητής, δεν μου φαίνεται ότι θα την στρώσει την ομάδα φέτος και έχει πολλά να μάθει. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να τον κρατήσουμε και για του χρόνου με ρίσκο να πατώσουμε πάλι στα πλέι οφ αλλά πρέπει λίγο και αυτός να βοηθήσει τον εαυτό του γιατί κάνει ότι να'ναι...
Πρώτον, η ομάδα δεν έχει ψυχολογία και δεν βγάζει φωτιά.
Δεύτερον, ενώ το στήσιμο της ενδεκάδας είναι καλό το κοουτσάρισμα είναι χάλια. Πόσες φορές πρέπει να βάλει τον Μπερμπάτοφ δεκάρι στην μέση του παιχνιδιού για να καταλάβει ότι αυτό το σχήμα δεν τραβάει? Στην τελική ο Μπερμπάτοφ την δουλειά του δεκαριού μπορεί να την κάνει και σαν επιθετικός, αρκεί η ομάδα να έχει κίνηση. Ή βάλε τον άνθρωπο να παίξει στην θέση του ή βάλε κανένα Πέλκα μπας κι έχει καμιά έκλαμψη.
Επιπλέον, ο Μυστακίδης στην Ξάνθη ήταν ο καλύτερος παίκτης και σκόραρε, πώς γίνεται να μην είναι επιλογή για αλλαγή στο επόμενο παιχνίδι όταν και σαν αλλαγή παίζει καλά, και ο Μάκ με τον Κλάους σέρνονται. Μέχρι και σαν μπάκ στην θέση του Κίτσιου μπορούσε να τον βάλει για το τελικό ντού.
Ενώ είναι καλός προπονητής, δεν μου φαίνεται ότι θα την στρώσει την ομάδα φέτος και έχει πολλά να μάθει. Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να τον κρατήσουμε και για του χρόνου με ρίσκο να πατώσουμε πάλι στα πλέι οφ αλλά πρέπει λίγο και αυτός να βοηθήσει τον εαυτό του γιατί κάνει ότι να'ναι...
Ενα ακομα παιχνιδι που εχασε ο τουνδορας.......
Δεν βαριεσαι........Θα μαθει σε μας φετος να παει καποια στιγμη σε καποια αλλη ομαδα να ειναι πιο ετοιμος...........
Δεν το ειδα ολο το παιχνιδι.....Ειδα το 2ο ημιχρονο κυριως που ημασταν σχετικα καλοι μιας και ειχε κατσει η αεκ.....Απο το 1ο ημιχρονο κραταω την επιλογη του τζιολη
ως οτι χειροτερο μπορουσε να κανει η προπονηταρα μας.......Χειροτερη και απο του Βελλιδη........
Εκοψε την ομαδα στα δυο.........
Δεν βαριεσαι...........Να τον ανανεωσουμε
μην μας τον παρει καμια καλονη..............
Ο Βελλιδης αντικατεστησε επαξια στις γκαφες τον Ολσεν..........
Την αντιδραση του στο γκολ δεν την ειχε ουτε ο "χοντρος" που βαζαμε τερμα οταν παιζαμε πιστιρικια στις γειτονιες..............
Χρειαζομασταν τερματοφυλακα βλεπεις..............

Δεν το ειδα ολο το παιχνιδι.....Ειδα το 2ο ημιχρονο κυριως που ημασταν σχετικα καλοι μιας και ειχε κατσει η αεκ.....Απο το 1ο ημιχρονο κραταω την επιλογη του τζιολη

Ο Βελλιδης αντικατεστησε επαξια στις γκαφες τον Ολσεν..........

Χρειαζομασταν τερματοφυλακα βλεπεις..............

- PaokPatraG4
Για το ποιος φταίει μόνο ο Ιβάν το ξέρει....Όταν θα δώσει ένα μπάτζετ και θα σταματήσει να μπλέκεται και να περιμένουμε πάντα το ΟΚ τότε ίσως δούμε να αλλάζει κάτι....τώρα τι θα κανει;;;; Θα διώξει και τον Τούντορ;;;;Τον Φρανκ;;;;karabill έγραψε:Λοιπον ακουτε λιγο...
Δυο παλικαρακια ηρθαν απο τα Γιαννενα...
Ο ενας καλος χαρακτηρας, αλλα οχι "ο παιχτης"!
Το αλλο... καλο παιχτακι... πολυ καλο.. αλλα πρεπει να βαλει μυαλο! Βγαινει, πινει και ξενυχταει σαν 18χρονο που απο σχολειο περεσα σε αλλη πολη (χωρις γονεις κτλπ) και αρχισε τις κρεπαλες! Θελει προσοχη ο παιχτης γιατι οντως ειναι πολυ καλος!
Ο Μπερμπα τι να πεις... Ρε Τουντορ πλακα κανεις?
Που ειναι ο Μυστακιδης? Ρε Τουντορ πλακα κανεις? Βαζεις εναν παιχτη που "ονειρο ζει μην τον ξυπνατε... στον ΠΑΟΚ παιζει και τα δινει ολα"... ρε βαζεις αυτον τον παιχτη οπου σου σηκωθει, επειδη τσουλαει και σε ξελασπωνει!
Ποιος Ολσεν και ποιος Βελλιδης που λετε μερικοι μερικοι? Ρε Τουντορ πλακα κανεις?
Ρε Τουντορ εχουν περασει 8 μηνες? ενταξει καταλαβεινω δεν εισαι Πογιετ.. χαρακτηρα ποτε θα βγαλει η ομαδα? Τι ανεκδοτο ειναι αυτη η ομαδα?
Ρε Τουντορ γιατι τα εχεις κανει ταναπου?
Ρε Τουντορ αυριο θα θελεις παλι τερματοφυλακα?
Ρε Τουντορ οταν χανεις και τα ριχνεις ολα αλλου, τι νομιζεις οτι κανεις? Τι νομιζεις οτι ειναι ο ΠΑΟΚ?
Βαζεις Τζιολη σεντερ μπακ? Ρεε Σαμπο εξτρεμ? Μετα στην Ξανθη απο στοπερ, βαζεις Τζιολης στα χαφ, γιατι δε θελεις να τον κανεις αλλαγη? Που ειναι ρε ο Κατσε?
Μπερμπα σε αρρωστη ομαδα, οχι οτι ολα πανε καλα και πας να δωσεις με "πειραμα" στην ομαδα το κατι παραπανω, αλλα την ωρα που τα κανεις ολα ταναπου! Ρε τι ειναι ο τερματοφυλακας του ΠΑΟΚ, τσουτσεκι σου? Ποσους θελεις για να βρεις την υγεια σου? Ρε που ειναι ο Μαλεζας?!!
Ρεεεε τι να πρωτο-θυμηθω? ...Ξεθαβεις τον αλλον τον πως τον λενε τον Ισραηλινο ..απο το φευγα - εντεκαδα και μετα στο διαλο?! Γιατι?
Και να πω οτι δεν εχεις παιχτες? Ελεος, μια χαρα παιχτες εχεις... ναι ρε μπουφε, εχεις το καλυτερο υλικο μετα τον ολυμπιακο, αλλα εισαι τρομπας!
Δεν εχεις καμια λογικη.. εισαι επικινδυνος.. δεν εχεις σχεση με το ποδοσφαιρο!
Μου κανει πλακα η ζωη με αυτα που ζω φετος!
Τι να περιμενει καποιος απο τουτον εδω? Να βαλει τον Ολσεν σεντερ φορ και τον Αθανασιαδη στοπερ? Τι αλλο? Εχει χασει τη μπαλα!!!!
3 χρονια ρε, ρεε... 3 χρονια ρε τρομπες εκει στη διοικηση, δε μπορειτε να βρειτε ενα προπονητη? να το στηριξετε μπας και κανουμε ομαδα? Εσεις τους διωχνετε ολους με τις λαθος επιλογες που κανετε? Βρες ενα Μπολονι, ενα Σαντος, εναν Πογιετ, εναν οποιον να`ναι? Απο Δω-δωνη, σε Αγγελο και σε ξανα-μανα Γεωργιαδη, και τωρα ΑνεκτοΝΤουντορ... και σας φταιει ο κοσμος?!!! Εμεις στηριζουμε... εσεις υποχωρητε!
Ρε διοικηση, προπονητες και οι λοιποι ...παιζεται με ΠΑΟΚ?!
Ρεεεε μ@λακες, σημερα, με πληρωμενα τα χρεη και με μονο θεμα το αγωνηστικο, τι προοπτικη και τι ελπιδα δινετε στον κοσμο?
Ρε γιατι ειμαστε ενα μπουρδελο? ...........Ποιος θα απαντησει????????????????
Παιδια λυπαμε αλλα οσοι νομιζεται οτι ολα τα προβληματα θα ληθουν με το να παιζει βασικος ο Μπερμπατοφ τζαμπα ελπιζετε. Ειναι η κλασικη ελπιδα του οπαδου.
Η ομαδα εχει προβλημα σε πολλες θεσεις.
Η ομαδα εχει προβλημα σε πολλες θεσεις.
το κέντρο αυτό ήθελε Κάτσε , Τζιόλη περνάς στο 70΄όταν και εφόσον κλειδωσες το ματς να σε βγάλει καμια μπαλιά μακρινή, Αθανασιάδη δεν τον ξεκινάς είναι ντεφορμέ, ξεκίνα τον Μπερμπάτοφ που υποτίθεται τον ετοίμαζες για αυτόν τον αγώνα... ή έστω Ζαιρο που είναι φρέσκος και έχει την ατομική ενέργεια.
Κάνει καλό παιχνίδι ο Ολσεν μου τον κρατάς πάγκο, για να βάλεις το Ορκ απο τα Γιάννενα που ήταν με το σκατό στην κάλτσα.... τέτοιο λάθος δεν κάνουν ούτε σε Κ17 οι τερματάδες...αποτέλεσμα γάμησες τον Ολσεν.. και έχεις τον "βασικό" σου με σκατά ψυχολογία για την γκέλα μας... 2πλό το κακό δηλαδή...
και στην τελική με το αεκάκι έπαιζες ρε Τούντορ πίεση απο το πρώτο λεπτό δεν βλέπεις ότι η άμυνα τους απο κυκλοφορία ήταν ότι ναναι...
είμαι απογοητευμένος απο τον προπονητή... δεν περίμενα να κάνει τόσες γκέλες...
ο Αρνεσεν είμαι περίεργος... τον αρεσεν?
επίσης... πως και κρατάς Μυστακίδη έξω... ο μόνος παίκτης που φαίνεται να είναι φορμαρισμένος.....
τι να πω.... μάλλον δεν ξέρω καθόλου μπάλα.
Κάνει καλό παιχνίδι ο Ολσεν μου τον κρατάς πάγκο, για να βάλεις το Ορκ απο τα Γιάννενα που ήταν με το σκατό στην κάλτσα.... τέτοιο λάθος δεν κάνουν ούτε σε Κ17 οι τερματάδες...αποτέλεσμα γάμησες τον Ολσεν.. και έχεις τον "βασικό" σου με σκατά ψυχολογία για την γκέλα μας... 2πλό το κακό δηλαδή...
και στην τελική με το αεκάκι έπαιζες ρε Τούντορ πίεση απο το πρώτο λεπτό δεν βλέπεις ότι η άμυνα τους απο κυκλοφορία ήταν ότι ναναι...
είμαι απογοητευμένος απο τον προπονητή... δεν περίμενα να κάνει τόσες γκέλες...
ο Αρνεσεν είμαι περίεργος... τον αρεσεν?
επίσης... πως και κρατάς Μυστακίδη έξω... ο μόνος παίκτης που φαίνεται να είναι φορμαρισμένος.....
τι να πω.... μάλλον δεν ξέρω καθόλου μπάλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoomgr την Κυρ 24 Ιαν 2016, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικα εχει πολυ απειρια ο ιγκορ..σημερα εχασε ολσεν,μπερμπατοφ(εδω και καιρο).εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι θελει να διωξεις το 90% στην αμυνα..κρατας τζαβελλα,λεοβατς και μετα πεταμα ολοι.κλαους παγκο.και σαββιδη κοψε τις π@π@ριες με επιτροπες και λοιπες βλακειες εισαι ο πρωτος που φταίει για το χάλι.και κάτι ακομα.απο οσες φορες εχει βγει οτι "ντοπαρε" την ομαδα,ποσα ματς έχουμε παρει;
- buffalobill4
Η μονη λυση ΠαοκΠατρα ειναι να καθισει ο ιδιος ο σαββιδης στον παγκο ωστε να διωξει και τον εαυτο του σε ενα 6μηνο το πολυ
Το να στήσεις την ομάδα πάνω στον Μπερμπάτοφ πραγματικά με ξεπερνάει...μιλάμε για έναν τριανταπεντάρη που aπ''οτι βλέπουμε ήρθε να τελειώσει την καριέρα του με ένα καλό συμβόλαιο κι εσείς λέτε να στηθεί η ομάδα πάνω του.
Αντε εξηγείστε πως θα γίνει ακριβώς αυτό; Θα τρέχουν οι άλλοι και θα του δίνουν την μπάλα να κάνουν στην άκρη:
Αντε εξηγείστε πως θα γίνει ακριβώς αυτό; Θα τρέχουν οι άλλοι και θα του δίνουν την μπάλα να κάνουν στην άκρη:
Λοιπόν αδέρφια και μιλάω κυρίως για τους μοντς...πρέπει να ενεργοποιηθούμε και μα δράσουμε όπως αυτοί που χτυπάνε τον ΠΑΟΚ μας...πρέπει να κανονίσουμε να λειτουργήσει παλι το ραδιόφωνο μας και να το τρέξουμε δυνατά και σωστα! Αφού έχουν μάθει τα πιτσιρίκια στο ράδιο τουλάχιστον ας ακούνε ΠΑΟΚια...παμε να ξυπνήσουμε εμείς ρε γκαρντασια
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Ακριβως Μpoz.Αυτο με ενδιαφερει το να φτιαξουμε σωστο ροστερ στην αμυνα οχι το πως θα φυγει ο Τουντορ.Mpoz έγραψε:Πραγματικα εχει πολυ απειρια ο ιγκορ..σημερα εχασε ολσεν,μπερμπατοφ(εδω και καιρο).εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι θελει να διωξεις το 90% στην αμυνα..κρατας τζαβελλα,λεοβατς και μετα πεταμα ολοι.κλαους παγκο.και σαββιδη κοψε τις π@π@ριες με επιτροπες και λοιπες βλακειες εισαι ο πρωτος που φταίει για το χάλι.και κάτι ακομα.απο οσες φορες εχει βγει οτι "ντοπαρε" την ομαδα,ποσα ματς έχουμε παρει;
Να συμφωνήσουμε όλοι μεταξύ μας και στη συνέχεια να επιδωσουμε την εισήγησή μας στον Ιβαν.
Την ιστορία με τον αραμπά του Χότζα, την ξερετε?
Την ιστορία με τον αραμπά του Χότζα, την ξερετε?
-
Να φύγει ο Τούντορ αλλά προτείνω να βγαίνει η ενδεκάδα μέσω ψηφοφορίας όπως βγαίνει εδώ ο MVP.