Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Γκεο σου εχω πει κομπλεξικος δεν ειμαι με κανεναν αθλητη
Σημερα ο Ολσεν ηταν ο παικτης που ειχαμε στο μυαλο μας οτι θα ειναι οταν τον πηραμε.
Αν θες να γινεις μεγαλη ομαδα θα πρεπει ο τερματας σου να ειναι οπως ο σημερινός Ολσεν
Και αν κατι μου την εδινε στον ολσεν ειναι οτι εχει τα προσόντα δεν ειναι αγγουρι αλλα θα πρεπει να το λεει η περδικουλα του και να βγαλει ψυχη αλλιως στον ΠΑΟΚ δεν παιζεις
Μπραβο του για σημερα γιατι ακομα και ο βαθμος δικος του ειναι
+ απο εμενα. kgeo.
Σημερα ο Ολσεν ηταν ο παικτης που ειχαμε στο μυαλο μας οτι θα ειναι οταν τον πηραμε.
Αν θες να γινεις μεγαλη ομαδα θα πρεπει ο τερματας σου να ειναι οπως ο σημερινός Ολσεν
Και αν κατι μου την εδινε στον ολσεν ειναι οτι εχει τα προσόντα δεν ειναι αγγουρι αλλα θα πρεπει να το λεει η περδικουλα του και να βγαλει ψυχη αλλιως στον ΠΑΟΚ δεν παιζεις
Μπραβο του για σημερα γιατι ακομα και ο βαθμος δικος του ειναι
+ απο εμενα. kgeo.
Ο Τούντορ τις λάθη της 11άδας τα διόρθωσε και μάλιστα πολύ ικανοποιητικά. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ξάνθη δεν απείλησε σχεδόν καθόλου από το δοκάρι μέχρι το γκολ στο 91.
Άποψή μου είναι ότι όταν έχεις έναν παίκτη τόσο χώμα όσο σήμερα ο Κλάους, τον βγάζεις. Για μένα μπαίνει ο Μπερμπάτοφ για να κρατήσει μπάλα, να κρατήσει πάνω του αμυντικούς και να μοιράσει και στους πλάγιους.
Θεωρείτε ότι χρειάζεται να αμυνθείς; Μην βάζεις Μίτκο, βάλε κάποιον άλλον.
Το γεγονός ότι τρως πάλι γκολ από στημένο δεν είναι τυχαίο. Περισσότερα τρως, παρά βάζεις με δυσανάλογα στημένα υπέρ σου. Αυτό πρέπει να το λύσουν.
Άποψή μου είναι ότι όταν έχεις έναν παίκτη τόσο χώμα όσο σήμερα ο Κλάους, τον βγάζεις. Για μένα μπαίνει ο Μπερμπάτοφ για να κρατήσει μπάλα, να κρατήσει πάνω του αμυντικούς και να μοιράσει και στους πλάγιους.
Το γεγονός ότι τρως πάλι γκολ από στημένο δεν είναι τυχαίο. Περισσότερα τρως, παρά βάζεις με δυσανάλογα στημένα υπέρ σου. Αυτό πρέπει να το λύσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τετ 20 Ιαν 2016, 22:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ABALAEA2 έγραψε:Επίσης, ενώ του έχω σούρει τόσα, πιστεύω ότι αν ήμουν Τούντορ θα έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα σήμερα, ίδια σύνθεση, ίδιες αλλαγές. Ίσως απλά να ξεκινούσα Ζάιρο αντί Σάμπο, αλλά ίσως σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μην είναι καλά ο Μακ την Κυριακή και να είναι φρέσκος ο Βραζιλιάνος.
Γι' αυτό διαφωνώ κάθετα με τον τίτλο στην κεντρική!!
- ramolimendo
Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 0-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το εγραψα και στο τοπικ του. Δεν νομιζω οτι η αποφαση για απομακρινση εχει να κανει με το αγωνιστικο.Πιο πιθανο βλεπω το οτι δεν εχει φερει την οικογενεια του στην πολη . Μην ξεχνατε την αδεια λογω γεννας πριν απο κρισιμο αγωνα. Και λογικα θα υπηρχαν και αλλες τετοιες αδειες "γονεα" . Αν προσθεσεις και τις απουσιες σε ενδεχομενη συμμετοχη στην εθνικη του , μαλλον τουριστας θα ηταν σε μας. Πιστευω οτι του εγινε κουβεντα " η φερνεις την οικογενεια η φευγεις"Kostomanolis έγραψε:mvp ο Ολσεν. Αν δεν επαιζε αυτος θα ειχανε γραψει πολλα. Εξεθεσε τον Τουντορα και τον εξεθεσε η αμυνα για αλλη μια φορα στο 91.
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο δεκτο, αλλα γιατι φταινε οι αλχημειες; Μονο ο Τζιολης εφταιγε για αυτες τις φασεις;pilotos έγραψε: Ναι χάνεις, ότι η Ξάνθη έκανε τόσες τελικές απόψε, όσες είχε κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
SM-G920F
Καποιοι ναι, ο Hasio ομως να ξεκινησει ηθελε απο αυτα που γραφειgvpaok89 έγραψε: Δεν λέμε να ξεκινήσει βασικός ο Μπερμπάτοφ, να μπει στο 70'.
Για τα υπολοιπα συμφωνώ
Οι βαθμοι την κυριακη ειναι πιο σημαντικοι. Ισαπαλια σημερα νικη Κυριακη = δευτεροι. Νικη σημερα, ισοπαλια την Κυριακη = ακομα -1hasio_john έγραψε:
Αδερφέ, τον Μπέρμπα θα τον έβαζε για να παίζαμε με 11 παίχτες αντί για 10!
Θα τον έβαζε γιατί θα κράταγε λίγο την μπάλα, θα έδινε και καμιά κοφτή μπαλιά, θα κέρδιζε φάουλ, θα έλεγε στους άλλους τι να κάνουν και γενικά θα έβαζε μια τάξη! Με την Ξάνθη παίζαμε και όχι με τον Κισσαμικό!
Ποιος σας είπε εσάς ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη από την Ξάνθη!
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ οι μαέστροι! Οι βαθμοί που χάθηκαν ήταν σημαντικότατοι..
Τέλος πάντων! Μην με παρεξηγείς, απλά λέω την γνώμη μου και σέβομαι απόλυτα την δική σου!

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω
- desperando
- Επικοινωνία:
Τουλαχιστον αυτοι εδω δεν πληρώνονται απο κανεναν ΠΑΟΚ και ειναι εδω και οχι στον παγκο της καψουρας τουςjibbie έγραψε:μεγαλυτερο απο πολλους εδω μεσαdesperando έγραψε: Οσο για τον προπονητη μας ειμαι πολυ περιεργος αν τον καναν τεστ iq τι βαθμο θα επιανε
Το μόνο θετικό της όλης φάσης σήμερα, είναι ότι ελπίζω να μην πάνε ψηλωμενοι την Κυριακή.
Γιατί με νίκη σήμερα, τώρα θα γράφαμε όλοι για το άνετο διπλό στο οακα (όχι ότι δεν θα το πάρουμε.
)
SM-G920F
Γιατί με νίκη σήμερα, τώρα θα γράφαμε όλοι για το άνετο διπλό στο οακα (όχι ότι δεν θα το πάρουμε.

SM-G920F
συζητησιμο το ποιος κανει μεγαλυτερη ζημια βεβαια 

Το ανεκδοτο του να μην παιζει ο Μπερμπατοφ, για να παιζει ο Κλαους που αν κανει παραπανω απο δυο επαφες με την μπαλα γλιστραει και πεφτει, πρεπει να σταματησει πριν ειναι πολυ αργα.
μια χαρα ηταν ο Τούντορ σήμερα, οκ, πήγε να δώσει ανάσες, αλλά ότι είδε ότι δεν του βγήκε το διόρθωσε ορθά. Για εμένα καλώς δεν έβαλε Μπέρμπα αλλά τους δυο πιο καλούς διεμβολιστές και γρήγορους παίχτες σου για να κλειδώσει το ματς σε καποια κοντρα. απλά στην Ελλάδα μερικοί κανόνες αλλάζουν κατα το δοκούν.desperando έγραψε:Τουλαχιστον αυτοι εδω δεν πληρώνονται απο κανεναν ΠΑΟΚ και ειναι εδω και οχι στον παγκο της καψουρας τουςjibbie έγραψε:μεγαλυτερο απο πολλους εδω μεσαdesperando έγραψε: Οσο για τον προπονητη μας ειμαι πολυ περιεργος αν τον καναν τεστ iq τι βαθμο θα επιανε
- ace79grpaok
Κανελακη θέλει η πουτανα να κρύφτει και η χαρά δεν την αφήνει μετά το 1-1 ,ξανθη κλασικά εναντίον μας κομαντα και κατά του γαυ περίπατος ,οτι έγινε έγινε πάμε για αλλα.ΟΠΟΙΟΣ δεν βλέπει ότι η ομάδα θέλει ενα Μπακ νταμάρι να κόβει πίσω αυτα θα έχουμε ,πελκας δεν ο ολσεν με άρεσε δεν είχε ευθηνη στο γκολ .
Πάρα τις πολλές απεκρουσάρες σήμερα τερματάς που μένει στατικός κάτω από την εστία του σε κάθε κόρνερ είναι απλώς μικρός τερματάς. Ειναι αδιανοητο τερματοφύλακας να μην εκμεταλεύετε σχεδον πότε τα χέρια και τον όγκο του.desperando έγραψε:Γκεο σου εχω πει κομπλεξικος δεν ειμαι με κανεναν αθλητη
+ απο εμενα. kgeo.
Dinos_Liverpool έγραψε:Συμφωνώ με όλους και κυρίως με che4. Τούντορ, πάρτο λίγο αλλιώς... το φελέκι μου μέσα!
πεστα ρε ντινο τα απλα λογικα λεω χωρις εμπαθεια και μισος ουτε με μηδενισμους κτλ δε λεω διωξτε τον λεω βαλτε λιγο σειρα
Κανελακης μεγάλος αντιπαοκτσης
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο βεβαιως, δεκτο. Αν και δεν εχουμε και καποιον αλλο στη θεση του Κλαους. Και αν εβαζε πχ Ζαιρο εκει, θα λεγαμε δε βαζει Μιτκο...Mīngus έγραψε:Ο Τούντορ τις λάθη της 11άδας τα διόρθωσε και μάλιστα πολύ ικανοποιητικά. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ξάνθη δεν απείλησε σχεδόν καθόλου από το δοκάρι μέχρι το γκολ στο 91.
Εγω παντως θα πονταρω σε βασικους Μιτκο-Μακ-Ζαιρο-Βιτορ την Κυριακη