ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ 2-1, MVP,Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Μελισσας
2
3%
Βιτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβελλας
2
3%
Σκονδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λεοβατς
4
6%
Τσιμιροτ
5
8%
Χαρισης
30
47%
Γκολασα
2
3%
Πελκας
5
8%
Μακ
4
6%
Αθανασιαδης
1
2%
Μπερμπατοφ
6
9%
Μυστακιδης
2
3%
Σαμπο
1
2%

Σύνολο ψήφων: 64

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ΑΕΛ Καλλονής-Π.Α.Ο.Κ 2-1, MVP,Σχολια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε παιδιά...μη με βαρέσετε, αλλά...μαστραπάς δεν είναι το κύπελλο...;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Για ποιους παίκτες μιλάμε; Σήμερα εγώ έβλεπα τους περσινούς, τον Γκολάσα, τον βίτορ, τον Τζαβέλλα, τον Κλάους, τον Σκόνδρα. Αυτοί επαιζαν, η περσινή-προπέρσινη ομάδα με 2-3 προσθήκες, Λέοβατς, Χαρίση κλπ.
τώρα αν αυτοί δεν μας κάνουν έπρεπε να είχε κριθεί το καλοκαίρι , όχι τώρα.
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Βλέποντας τον πανικό εδώ μέσα, να πω σε όσους φωνάζουν για τριετή πλάνα, για υπομονή κλπ. Φαίνεται οτι δεν θέλει τέτοια πράγματα μεγάλο μέρος του κόσμου. Θέλει να τα ξηλώνει όλα, θέλει δράμα ρε παιδί μου. Βέβαια και καλά, όλοι υπομονετικοί δηλώνουμε, ΑΛΛΑΑΑΑ... μαθητευόμενος ο ένας, τουρίστας ο άλλος, τουρίστας ο παρα-άλλος, κάτι σαν-προπονητής ο τέταρτος. Και βλέπω οτι ειρωνευόμαστει κιόλας τις έννοιες της υπομονής και του προγραμματισμού. Όχι δεν φαίμε εμείς ο οργανισμός ΠΑΟΚ που δε στεριώνει πλάνο, φταίνε πάντα οι άμπαλοι οι άλλοι που δεν φτιάχνουν ομάδες σε έξι μήνες να περνάνε αέρα όπου παίζουν με 5άρες. Οι αρδ εννοείται οτι θέλουν δράμα να βγάζουν το ψωμάκι τους. Ο ιδιοκτήτης και αυτός δεν είναι μάλλον της υπομονής. Ε, τί να κάνουμε με το ζόρι; Να πω την ταπεινή μου γνώμη κι εγώ ο τρελός που ανήκω σ αυτούς που θέλουν να αφήσουμε να ολοκληρωθεί ένα πλάνο. Η ομάδα ακόμα δεν έχει κορμό, τελειώσαμε μια χρονιά πέρσι με αποσύνθεση. Και αυτό το ξέραμε όλοι στην αρχή της χρονιάς. Και είπαμε χτίζουμε από την αρχή. Και καλά τότε καταλαβαίναμε όλοι οτι θα έχει αστάθεια η ομάδα. Ο νέος τεχνικός διευθ. έχει κάνει μια μεταγραφική περίοδο. Μπορεί λοιπόν εγώ να είμαι τρελός, αλλά τον κορμό δεν τον χτίζεις σε μια περίοδο. Κάποιοι θα σου βγουν κάποιοι όχι. Ξεκίνησες Ιούνη με κουτσουρεμένη προετοιμασία. Θα έχεις τραυματισμούς, που έχουμε. Ε ναι θα δοκιμάσεις και σχήματα. Επέλεξες να χτίσεις πάνω σε νέα παιδιά, με τη λογική οτι πας να χτίσεις σταδιακά και περιμένεις οτι θα θέλουν το χρόνο τους. Θα συμπληρώσεις στη 2η μεταγραφική περίοδο. Θα κάνεις ουσιαστική δουλειά στην 3η μεταγραφική περίοδο. Εκεί μπορείς να πεις οτι φτιάχνεις έναν κορμό. Θα πας σε 4η μετ. περίοδο και μετά σε 5η καλοκαιρινή περίοδο. Και δε θα έχεις κάνει κάτι φοβερό, θα έχεις κάνει ένα στοιχειώδες πλάνο. Δε βαριέσαι γκρέμιστα όλα σε δουλειά να βρισκόμαστε. Και ένα 5 ετές στον ΓΧ για Φλεβάρη-Ιούνη μόνο. Ρωτάει κάποιος μόνο ο γχ κ ο δερμιτζάκης υπάρχει; Με το προφίλ παράνοιας που χτίζουμε σαν ομάδα, με σταθερά βήματα και τη συνεισφορά όλων, κανένας σοβαρός προπονητής δε θα έχει λόγο να έρθει να δουλέψει. Αυτά βλέπω εγώ, μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί να μην τα μαθα καλά στα χρόνια μέσα στα γήπεδα. Σέβομαι όλες τις απόψεις, είπαμε με το ζόρι αν δε θέλουμε δε γίνεται. Για το ματσάκι τώρα, υστερήσαμε στο δημιουργικό. Λείπει ποιότητα μεσοεπιθετικά; Ναι λείπει και αυτό πρέπει να ζητάμε ψύχραιμα. Όχι καταστροφή. Θέληση εγώ είδα σήμερα. Πρόβλημα στο πρέσσινγκ και στη φυσ. κατ. πού το είδατε σήμερα; Εκανε η Καλλονή μια οργανωμένη επίθεση; Μια; Κράτησε μπάλα μια φορά; Κάποια στημένα που βλακωδώς δίνουμε γύρω από την περιοχή και δύο αντεπιθέσεις θυμάμαι. Υστέρησαν και κάποια παιδιά στη μεσαία γραμμή, ντεφορμέ και κάποιοι παίχτες σε όλες τις γραμμές. οκ. Προχωράμε.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Καλησπερα και καλη χρονια...
Εχω πολυ καιρο να γραψω και ο λογος ειναι οτι ερχομουνα σε αντιπαραθεση με πολλους εδω μεσα...
Το παοκμανια ειναι μερος της καθημερινοτητας μου απο την πρωτη μερα που βγηκε,μπορει να μην γραφω αλλα διαβαζω τις αποψεις των νεων και παλιων μελων....

Πιστευω οτι για την καταντια των τελευταιων ετων της ομαδας μας δεν φταινε
Ουτε οι αρδ
Ουτε η εγκληματικη οργανωση
Ουτε ο κολωφαρδος βαζελος
Ουτε η κουλα της γ εθνικης
Ουτε ο κοκκαλης
Ουτε ο αερας
Ουτε η ψυχη και το παθος
Ουτε κτλ κτλ κτλ

Για μενα φταιει οτι ειναι πολυ δυνατο το δεσιμο του οπαδου με την ομαδα,που οποιοσδηποτε παιχτης
φοραει τον δικεφαλο στο στηθος ειτε ειναι παιχταρας,ειτε πρεπρει να του δοθει χρονος για να αποδειξει
οτι ειναι παιχταρας....

Δυστυχως εχουν μαζευτει ενα ματσο αμπαλοι που πρεπει να εφαρμοσουν το πλανο τριετιας,χωρις ομως
να αξιζουν οχι μονο να ειναι βασικοι αλλα ουτε στον παγκο....
Σκεφτειτε μονο τα τελευταια 10 χρονια ποσους απο τους παιχτες μας κανανε καριερα σε μεγαλυτερες ομαδες(πλην ελαχιστων περιπτωσεων)...

Καλη χρονια και καλα μυαλα σε μας και στην διοικηση...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τι να πω .....
Όαση ο Χαρίσης και ... τίποτα άλλο. Μπράβο στον μικρό και του εύχομαι να έχει την υγειά του.
Ντροπιαστική ήττα. Άμα αρχίσω να λέω για τους αρνητικούς, τελειωμό δεν θα έχω, οπότε θα εκφράσω μόνο την απορία "γιατί Βίτορ αντί Μαλεζά". Για να χάσω το πονταλάκι στον Ξερόλα; Δε νομίζω. 8-)
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

RoMaN έγραψε:
Yupis έγραψε:Χρόνια τώρα ακούμε για τους τρομερούς πιτσιρικάδες από τις Ακαδημίες μας.
Κράτα τα λόγια μου: οι παιχταράδες που έρχονται, είναι σήμερα <15 χρονών... Θα δούμε ωραία πράγματα..
Μακάρι φίλε μου αλλά και μεις πρέπει να καταλάβουμε πως επειδή κάποιος παίχτης παίζει καλά στις ακαδημίες δεν σημαίνει ότι θα είναι και παιχταράς σαν επαγγελματίας. Αλλά για να το λες σίγουρα θα ξέρεις κάτι παραπάνω από τα μικρά μας τμήματα! Αλλά όπως είπε και ο Nothu δεν μας βλέπω να τους προλαβαίνουμε έτσι όπως το πάμε :lol:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Περισσότερο με απογοήτευσε ο μηδενισμός εδώ στο Forum παρα η εμφάνιση της ομάδας.

Ναι ρε - ήταν κακή η εμφάνιση της ομάδας, αλλα διαβάζοντας πολλά σχόλια έχει κανεις την εντύπωση ότι η φετινή χρονια στο σύνολο της δεν είναι τίποτε άλλο απ ότι ένας απέραντος ξεφτιλισμος.

Το πιο προβλέψιμο στο ξεκίνημα της φετινής χρονιας:

ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΠΑΝΕΒAΣΜΑΤΑ.

Η κριτικη πολλών εδώ μέσα θα είχε βάση:

- αν αντί για σκαπανεβασματα θα βλέπαμε μονίμως τέτοιες κακές εμφανίσεις παραπαίοντας στον πάτο της βαθμολογίας και έχοντας πηδηχτεί αγρια στη Ευρώπη
- αν ήμασταν στη δεύτερη η τρίτη χρονια του project
- αν είχε δαπανηθεί το επταπλάσιο ποσο για μεταγραφές έχοντας φέρει μια δεκάδα από έτοιμους παίκτες μεγάλης ποιότητας.

Αυτό το τελευταίο νομίζω είναι και ο κρυφός πόθος πολλών φίλων της ομάδας: ο Σαββίδης να σκάσει μια ντουζίνα λεφτά και να φέρει παικταράδες. Κατά το πρότυπο ρώσου "ολιγαρχη" και των μιμητών του.

Υπομονή θα κάνουμε τουλάχιστον ένα-δυο χρονια, αναμένοντας όμως σταδιακή ποιοτική πρόοδο και διόρθωση των λαθών στην πορεία. Και έχοντας κατά νου αυτό που λέει σχεδόν κάθε παίκτης της ομάδας όταν τον ρωτάνε τι έφταιξε τα τελευταία χρονια: ότι συνεχεια αλλάζουν τα πρόσωπα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Βλέποντας τον πανικό εδώ μέσα, να πω σε όσους φωνάζουν για τριετή πλάνα, για υπομονή κλπ. Φαίνεται οτι δεν θέλει τέτοια πράγματα μεγάλο μέρος του κόσμου. Θέλει να τα ξηλώνει όλα, θέλει δράμα ρε παιδί μου. Βέβαια και καλά, όλοι υπομονετικοί δηλώνουμε, ΑΛΛΑΑΑΑ... μαθητευόμενος ο ένας, τουρίστας ο άλλος, τουρίστας ο παρα-άλλος, κάτι σαν-προπονητής ο τέταρτος. Και βλέπω οτι ειρωνευόμαστει κιόλας τις έννοιες της υπομονής και του προγραμματισμού. Όχι δεν φαίμε εμείς ο οργανισμός ΠΑΟΚ που δε στεριώνει πλάνο, φταίνε πάντα οι άμπαλοι οι άλλοι που δεν φτιάχνουν ομάδες σε έξι μήνες να περνάνε αέρα όπου παίζουν με 5άρες. Οι αρδ εννοείται οτι θέλουν δράμα να βγάζουν το ψωμάκι τους. Ο ιδιοκτήτης και αυτός δεν είναι μάλλον της υπομονής. Ε, τί να κάνουμε με το ζόρι; Να πω την ταπεινή μου γνώμη κι εγώ ο τρελός που ανήκω σ αυτούς που θέλουν να αφήσουμε να ολοκληρωθεί ένα πλάνο. Η ομάδα ακόμα δεν έχει κορμό, τελειώσαμε μια χρονιά πέρσι με αποσύνθεση. Και αυτό το ξέραμε όλοι στην αρχή της χρονιάς. Και είπαμε χτίζουμε από την αρχή. Και καλά τότε καταλαβαίναμε όλοι οτι θα έχει αστάθεια η ομάδα. Ο νέος τεχνικός διευθ. έχει κάνει μια μεταγραφική περίοδο. Μπορεί λοιπόν εγώ να είμαι τρελός, αλλά τον κορμό δεν τον χτίζεις σε μια περίοδο. Κάποιοι θα σου βγουν κάποιοι όχι. Ξεκίνησες Ιούνη με κουτσουρεμένη προετοιμασία. Θα έχεις τραυματισμούς, που έχουμε. Ε ναι θα δοκιμάσεις και σχήματα. Επέλεξες να χτίσεις πάνω σε νέα παιδιά, με τη λογική οτι πας να χτίσεις σταδιακά και περιμένεις οτι θα θέλουν το χρόνο τους. Θα συμπληρώσεις στη 2η μεταγραφική περίοδο. Θα κάνεις ουσιαστική δουλειά στην 3η μεταγραφική περίοδο. Εκεί μπορείς να πεις οτι φτιάχνεις έναν κορμό. Θα πας σε 4η μετ. περίοδο και μετά σε 5η καλοκαιρινή περίοδο. Και δε θα έχεις κάνει κάτι φοβερό, θα έχεις κάνει ένα στοιχειώδες πλάνο. Δε βαριέσαι γκρέμιστα όλα σε δουλειά να βρισκόμαστε. Και ένα 5 ετές στον ΓΧ για Φλεβάρη-Ιούνη μόνο. Ρωτάει κάποιος μόνο ο γχ κ ο δερμιτζάκης υπάρχει; Με το προφίλ παράνοιας που χτίζουμε σαν ομάδα, με σταθερά βήματα και τη συνεισφορά όλων, κανένας σοβαρός προπονητής δε θα έχει λόγο να έρθει να δουλέψει. Αυτά βλέπω εγώ, μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί να μην τα μαθα καλά στα χρόνια μέσα στα γήπεδα. Σέβομαι όλες τις απόψεις, είπαμε με το ζόρι αν δε θέλουμε δε γίνεται. Για το ματσάκι τώρα, υστερήσαμε στο δημιουργικό. Λείπει ποιότητα μεσοεπιθετικά; Ναι λείπει και αυτό πρέπει να ζητάμε ψύχραιμα. Όχι καταστροφή. Θέληση εγώ είδα σήμερα. Πρόβλημα στο πρέσσινγκ και στη φυσ. κατ. πού το είδατε σήμερα; Εκανε η Καλλονή μια οργανωμένη επίθεση; Μια; Κράτησε μπάλα μια φορά; Κάποια στημένα που βλακωδώς δίνουμε γύρω από την περιοχή και δύο αντεπιθέσεις θυμάμαι. Υστέρησαν και κάποια παιδιά στη μεσαία γραμμή, ντεφορμέ και κάποιοι παίχτες σε όλες τις γραμμές. οκ. Προχωράμε.
Πολλα μπραβο απο μενα υπαρχουν ευτυχως κ τετοιες γνωμες γιατι οι περσσοτεροι θελουν ιντριγκες και δραματα
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Βλέποντας τον πανικό εδώ μέσα, να πω σε όσους φωνάζουν για τριετή πλάνα, για υπομονή κλπ. Φαίνεται οτι δεν θέλει τέτοια πράγματα μεγάλο μέρος του κόσμου. Θέλει να τα ξηλώνει όλα, θέλει δράμα ρε παιδί μου. Βέβαια και καλά, όλοι υπομονετικοί δηλώνουμε, ΑΛΛΑΑΑΑ... μαθητευόμενος ο ένας, τουρίστας ο άλλος, τουρίστας ο παρα-άλλος, κάτι σαν-προπονητής ο τέταρτος. Και βλέπω οτι ειρωνευόμαστει κιόλας τις έννοιες της υπομονής και του προγραμματισμού. Όχι δεν φαίμε εμείς ο οργανισμός ΠΑΟΚ που δε στεριώνει πλάνο, φταίνε πάντα οι άμπαλοι οι άλλοι που δεν φτιάχνουν ομάδες σε έξι μήνες να περνάνε αέρα όπου παίζουν με 5άρες. Οι αρδ εννοείται οτι θέλουν δράμα να βγάζουν το ψωμάκι τους. Ο ιδιοκτήτης και αυτός δεν είναι μάλλον της υπομονής. Ε, τί να κάνουμε με το ζόρι; Να πω την ταπεινή μου γνώμη κι εγώ ο τρελός που ανήκω σ αυτούς που θέλουν να αφήσουμε να ολοκληρωθεί ένα πλάνο. Η ομάδα ακόμα δεν έχει κορμό, τελειώσαμε μια χρονιά πέρσι με αποσύνθεση. Και αυτό το ξέραμε όλοι στην αρχή της χρονιάς. Και είπαμε χτίζουμε από την αρχή. Και καλά τότε καταλαβαίναμε όλοι οτι θα έχει αστάθεια η ομάδα. Ο νέος τεχνικός διευθ. έχει κάνει μια μεταγραφική περίοδο. Μπορεί λοιπόν εγώ να είμαι τρελός, αλλά τον κορμό δεν τον χτίζεις σε μια περίοδο. Κάποιοι θα σου βγουν κάποιοι όχι. Ξεκίνησες Ιούνη με κουτσουρεμένη προετοιμασία. Θα έχεις τραυματισμούς, που έχουμε. Ε ναι θα δοκιμάσεις και σχήματα. Επέλεξες να χτίσεις πάνω σε νέα παιδιά, με τη λογική οτι πας να χτίσεις σταδιακά και περιμένεις οτι θα θέλουν το χρόνο τους. Θα συμπληρώσεις στη 2η μεταγραφική περίοδο. Θα κάνεις ουσιαστική δουλειά στην 3η μεταγραφική περίοδο. Εκεί μπορείς να πεις οτι φτιάχνεις έναν κορμό. Θα πας σε 4η μετ. περίοδο και μετά σε 5η καλοκαιρινή περίοδο. Και δε θα έχεις κάνει κάτι φοβερό, θα έχεις κάνει ένα στοιχειώδες πλάνο. Δε βαριέσαι γκρέμιστα όλα σε δουλειά να βρισκόμαστε. Και ένα 5 ετές στον ΓΧ για Φλεβάρη-Ιούνη μόνο. Ρωτάει κάποιος μόνο ο γχ κ ο δερμιτζάκης υπάρχει; Με το προφίλ παράνοιας που χτίζουμε σαν ομάδα, με σταθερά βήματα και τη συνεισφορά όλων, κανένας σοβαρός προπονητής δε θα έχει λόγο να έρθει να δουλέψει. Αυτά βλέπω εγώ, μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί να μην τα μαθα καλά στα χρόνια μέσα στα γήπεδα. Σέβομαι όλες τις απόψεις, είπαμε με το ζόρι αν δε θέλουμε δε γίνεται. Για το ματσάκι τώρα, υστερήσαμε στο δημιουργικό. Λείπει ποιότητα μεσοεπιθετικά; Ναι λείπει και αυτό πρέπει να ζητάμε ψύχραιμα. Όχι καταστροφή. Θέληση εγώ είδα σήμερα. Πρόβλημα στο πρέσσινγκ και στη φυσ. κατ. πού το είδατε σήμερα; Εκανε η Καλλονή μια οργανωμένη επίθεση; Μια; Κράτησε μπάλα μια φορά; Κάποια στημένα που βλακωδώς δίνουμε γύρω από την περιοχή και δύο αντεπιθέσεις θυμάμαι. Υστέρησαν και κάποια παιδιά στη μεσαία γραμμή, ντεφορμέ και κάποιοι παίχτες σε όλες τις γραμμές. οκ. Προχωράμε.
................

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

K_geo έγραψε:ενα και μοναδικο σχολιο θα κανω.

η ΕΜΠΑΘΕΙΑ μερικων δεν εχει τελειωμο.

ο ενας γραφει για τρεις πασες δεν αλλαζουμε με την ομαδα συνεχως πανω απο τη σεντρα αλλα να εχει θεμα στη τελικη πασα.

ο αλλος λεει ανενεργη η αριστερη πλευρα οταν καναμε παιχνιδι ΜΟΝΟ απο εκει.

ΕΜΠΑΘΕΙΑ φιλε.

Γκολασα κακιστος, Σκονδρας το ιδιο, Βιτορ ευθυνη και στα δυο γκολ, Μακ εκτος απο το γκολ μονο λαθος ενεργειες.

Λεοβατς ολη η ομαδα μας μαζι με το χαριση που προσπαθησε και πελκα που πηρε προσπαθειες.

Προβληματισμος που ο παιχτης σου με τα καλυτερα χτυπηματα μπαλας ειναι και απο τους πιο ψηλους...

Μπερμπα, ενα πεναλτι, τρια τετ α τετ με παναιτωλικο και το σημερινο. αχρηστο δεν θα σε βγαλω, αλλά αν πας ετσι, καλα κανει και δε σε βαζει.
τελος απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

karl έγραψε:Περισσότερο με απογοήτευσε ο μηδενισμός εδώ στο Forum παρα η εμφάνιση της ομάδας.

Ναι ρε - ήταν κακή η εμφάνιση της ομάδας, αλλα διαβάζοντας πολλά σχόλια έχει κανεις την εντύπωση ότι η φετινή χρονια στο σύνολο της δεν είναι τίποτε άλλο απ ότι ένας απέραντος ξεφτιλισμος.

Το πιο προβλέψιμο στο ξεκίνημα της φετινής χρονιας:

ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΠΑΝΕΒAΣΜΑΤΑ.

Η κριτικη πολλών εδώ μέσα θα είχε βάση:

- αν αντί για σκαπανεβασματα θα βλέπαμε μονίμως τέτοιες κακές εμφανίσεις παραπαίοντας στον πάτο της βαθμολογίας και έχοντας πηδηχτεί αγρια στη Ευρώπη
- αν είχε δαπανηθεί το επταπλάσιο ποσο για μεταγραφές έχοντας φέρει μια δεκάδα από έτοιμους παίκτες μεγάλης ποιότητας.

Αυτό το τελευταίο νομίζω είναι και ο κρυφός πόθος πολλών φίλων της ομάδας: ο Σαββίδης να σκάσει μια ντουζίνα λεφτά και να φέρει παικταράδες. Κατά το πρότυπο ρώσου "ολιγαρχη" και των μιμητών του.

Υπομονή θα κάνουμε τουλάχιστον ένα-δυο χρονια, αναμένοντας όμως σταδιακή ποιοτική πρόοδο και διόρθωση των λαθών στην πορεία. Και έχοντας κατά νου αυτό που λέει σχεδόν κάθε παίκτης της ομάδας όταν τον ρωτάνε τι έφταιξε τα τελευταία χρονια: ότι συνεχεια αλλάζουν τα πρόσωπα.
Υγ Λευτερια στον Kgeo .Αφηστε τον να σχολιασει ρε . Να σαι σκασμενος και να μη σα φηνουν να μιλησεις. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Karl και λοιποί,
έχετε δίκαιο ρε τσακαλια. Σκαμπανεβάσματα περιμένουμε.
Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι το τρενάκι του τρόμου.

Εγώ προσωπικά δεν απαιτώ να παιρνουμε τα ματς 3-0 στο ημίχρονο. Ας παίζουμε σταθερά σε όλα τα παιχνίδια και ας χάσουμε και μερικά. Γιατί είτε απο ατυχία είτε λόγω ποιότητας κάποια ματς θα τα χάσεις. Ετσι είναι η μπάλα.

Αλλά όταν η ομαδα δεν ξέρει τί θέλει να παίξει, δεν εμφανίζει κίνητρο και μετά απο 7 μήνες δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τον τελευταίο της σουπερκλίκας, τότε με πιάνουν τα διαόλια.
Ούτε υπομονές, ουτε πλάνα, ούτε αεροπλάνα.

Λύσεις εδώ και τώρα.
Θα χρειαστουν χρήματα αλλά πολλοί παίκτες πρέπει να φύγουν τώρα τον Γεναρη.
Πρέπει άμεσα να αντικατασταθούν απο καλύτερους. Ή τώρα ή το καλοκαίρι.
Με πορδες αυγά δεν βάφονται.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

kataramenos5 έγραψε: Η κριτικη πολλών εδώ μέσα θα είχε βάση:

Ρε παιδιά έλεος, μην γράφετε τέτοια πράγματα. Απλά απαράδεκτα. Πρέπει να είμαστε στον πάτο της βαθμολογίας δηλαδή για να κάνουμε κριτική; Ή να έχουμε δώσει 35.000.000 σε μεταγραφές;

Δικαίωμα σας να λέτε την γνώμη σας αλλά αυτά μόνο ως αστείο λέγονται ή αν δεν έχεις δει ποτέ ποδόσφαιρο στην ζωή σου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Οταν καλυτερος σου παικτης ειναι ενας εικοσαχρονος
που προερχεται απο δυο τραυματισμους και εχει παιξει
μεχρι τωρα εναμισυ παιχνιδι και ο πρωτος των διασωθεντων
ειναι ενας 22χρονος κι αυτος με τραυματισμους και χωρις αγωνιστικο ρυθμο,τοτε

εχεις σοβαρο θεμα

ΥΓΔεν γραφω τιποτε αλλο σημερα,γιατι θα κανω κανα χρονο να ξαναγραψω μ' αυτο το νικ νεημ. ;)
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ποιος είναι ο 22χρονος???

Επεξεργάστηκε, δεν είναι ανάγκη να κάνεις παράθεση στο αμέσως προηγούμενο post.
Roman
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”