Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει Lemmy & Rock κι όχι "Madonna & J. Lo"...
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει Lemmy & Rock κι όχι "Madonna & J. Lo".
Για εμένα, rock είναι ο Άσιμος. Όχι του forum, ο Νικόλας!
Από τα όσα ξέρω για τη rock...
Από τα όσα ξέρω για τη rock...
Τοπικ για τον bowie θα ανοιξουμε? Μεσα σε λιγες μερες εφυγαν 2 ανθρωποι τοσο διαφορετικοι αλλα και τοσο ομοιοι...RIP both
joshua έγραψε:Τοπικ για τον bowie θα ανοιξουμε? Μεσα σε λιγες μερες εφυγαν 2 ανθρωποι τοσο διαφορετικοι αλλα και τοσο ομοιοι...RIP both

Δεν χρειαζοταν ο μητσοτακης,εβαλε γκολ ο ραμσει!
joshua έγραψε:Τοπικ για τον bowie θα ανοιξουμε? Μεσα σε λιγες μερες εφυγαν 2 ανθρωποι τοσο διαφορετικοι αλλα και τοσο ομοιοι...RIP both
να το γυρίσουμε σε γραφείο κηδειών αν είναι...

πάντως η κηδεία έγινε πριν λίγες ημέρες...

Γίνεται κι από εδώ να "ευχηθούμε" το καλό κατευόδιο σε έναν μεγάλο και πολύ αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη σαν τον Ντέιβιντ Μπόουι...Δεν νομίζω ότι χρειάζεται δικό του topic...
Υ.Γ. R.I.P. στον "Λευκό Δούκα" της Rock μουσικής και ενός μέλους του Hall of fame της Rock & Roll μουσικής...
Υ.Γ. R.I.P. στον "Λευκό Δούκα" της Rock μουσικής και ενός μέλους του Hall of fame της Rock & Roll μουσικής...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 11 Ιαν 2016, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
K_geo έγραψε:να το γυρίσουμε σε γραφείο κηδειών αν είναι...![]()
πάντως η κηδεία έγινε πριν λίγες ημέρες...
Αν εννοείς αυτή του Π.Α.Ο.Κ. στην Καλλονή, μάλλον μία σοβαρή ασθένεια που έφερε μία προσωρινή "νεκροφάνεια" ήταν, αλλά φαίνεται να ξεπερνιέται σιγά σιγά...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 11 Ιαν 2016, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
goran 64 έγραψε:Γίνεται κι από εδώ να "ευχηθούμε" το καλό κατευόδιο σε έναν μεγάλο και πολύ αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη σαν τον Ντέιβιντ Μπόουι...Δεν νομίζω ότι χρειάζεται δικό του topic...
Δεν νομίζω ότι κανένας χρειάζεται δικό του τοπικ
Οι διαχρονικές αξίες όμως Πέτρο σίγουρα "χρειάζονται" δικό τους topic για να παραμένουν ες αεί "ζωντανές" στην μνήμη μας κι αυτό εδώ του Lemmy νομίζω ότι μπορεί να τις "χωρέσει" και να τις αντιπροσωπεύσει όλες από εδώ στο εξής... 

Άλλο να ανοίξει κάποιο θέμα όμως για την ροκ-μέταλ μουσική, και άλλο να ανοίγει θέμα για κάποιον, οποιοδήποτε, πέθανε
Αυτό εννοώ

Αμφιλεγόμενος γιατί.
Οπως και να χει φεύγουν ενας ένας όλοι οι μεγάλοι.
Οπως και να χει φεύγουν ενας ένας όλοι οι μεγάλοι.
Κυρίως για τις "ιδιομορφίες" της προσωπικής του ζωής και περισσότερο για τις πολυποίκιλες φήμες για την "σχέση" του με τον Μικ Τζάγκερ... 
Κι όσο περνάν τα χρόνια, δυστυχώς τόσο πιο δύσκολα...ξαναβγαίνουν "μεγάλοι"...

Κι όσο περνάν τα χρόνια, δυστυχώς τόσο πιο δύσκολα...ξαναβγαίνουν "μεγάλοι"...