λεμε τωρα...
Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar Πέμπτη 22/10/2015 22:05 Ote Sport 2
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Krasnodar Πέμπτη 22/10/2015 22:05 Ote Sport 2
αν ειναι να ξεκινήσει ο ζοαοζινιο αριστερο χαφ καλυτερα ο μαλε στα αριστερα της αμυνας μας γιατι οι σεντρες του κοντου ειναι πολυ επικινδυνες. αυτο με τη λογικη οτι καλυτερα να εχω και εκει υψος και ας μην παιρνει μετρα ψηλα στο γηπεδο ούτε να ανοίγει πολύ στο πλάι.
λεμε τωρα...
λεμε τωρα...
-
τσιριγώτης
Χάχα χα, κλαίω. ..τρομερός aceace79grpaok έγραψε:Πάντως το έργο κολκοτζορμπα και σια επιτευχθεί,γιρναρι στα γκολποστ μας ο γιασιν του βολου ο ένας και μοναδικος γλυκός ,ποσα μποφόρ θα έχουμε αύριο γιατί το παλικάρι ειναι σαν τα πλοία της γραμμής μετά από κάποια μποφόρ έχουν προβλημα
- nikos_algio
Αντε να ξεκιναμε και το φαγωμα του Γλυκου μην χανουμε καιρο!
- kataramenos5
Πολυ ωραιο το ποστ του ΠΑΟΚΤΣΗ αλλα εγω θα σταθω σ αυτο.Αυτο που εχουμε ξεχασει ,πως πρωτ απ ολα ειμαστε οπαδοι και οχι προπονητες ,ΤΔ ,και μανατζαρεοι.ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 έγραψε: ........
Αλλά κυρίως σε ότι μας αφορά ως οπαδούς η δουλειά μας είναι στην κερκίδα !!! Εκεί θέλω να δω συζητήσεις επί
συζητήσεων για το πως θα οργανώσουμε την κερκίδα σε ΟΛΕΣ τις θύρες.Εκει θέλω γνώμες πολλές και πράξεις.
Η φωνή μας να ξεσηκώνει την ομάδα μας και να την σπρώχνει.
Να γίνεται κυριολεκτικά ΣΕΙΣΜΟΣ στη Τούμπα.Να μην έχουμε λαρύγγια μετά για δύο μέρες.Ολα αυτά μπορούν να
γίνουν με συντονισμένη προσπάθεια.
Ισως πρέπει να γνωρίσουμε τα συνθήματα σε όλο τον κόσμο και κυρίως να φωνάζουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Μόνο ΠΑΟΚ !!! Οχι τόσο υβριστικά συνθήματα για τον αντίπαλο, για μανάδες κλπ.κλπ. ή αργόσυρτα συνθήματα.
Αλλά συνθήματα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.Ξεσηκωτικά, πανηγυρικά, γιορτινά, που να ξεχειλίζουν ΠΑΟΚ ψυχή και
πίστη.Αυτό θέλει ο πολύς ο κόσμος !!!
.......
- Dinos_Liverpool
Βλέπεις, ρε συ Τσιριγώτη, ότι ο ace τρώει παρατήρηση για την ειρωνεία που ρίχνει και συ βγαίνεις για να τον συγχαρείς...
Γιατί, ρε φίλε;
Δεν σας είπε ποτέ κανείς να αγαπήσετε ξαφνικά τον Γλύκο, να μην τον ειρωνεύεστε σας είπαμε!
Οποιεσδήποτε ειρωνείες ή επιβραβεύσεις αυτών δεν πρόκειται να "κοστίζουν" λιγότερο από 15 μέρες από δω και στο εξής!
Γιατί, ρε φίλε;
Δεν σας είπε ποτέ κανείς να αγαπήσετε ξαφνικά τον Γλύκο, να μην τον ειρωνεύεστε σας είπαμε!
Οποιεσδήποτε ειρωνείες ή επιβραβεύσεις αυτών δεν πρόκειται να "κοστίζουν" λιγότερο από 15 μέρες από δω και στο εξής!
- Trilofiotis
Έχει κανα χρονο μη πω 2 φιλε, απτο Τζουμάτζι βγήκες;nikos_algio έγραψε:Αντε να ξεκιναμε και το φαγωμα του Γλυκου μην χανουμε καιρο!

πραγματικα πρεπει να κλαις για τον στραβοστομισμο μας για κλαμματα ειμαστε.....αντι να μας γινει μαθημα ποστ του ΠΑΟΚΤΣΗ 4 γελαμε με ειρωνειες και προσβολες παικτων του ΠΑΟΚ του ΠΑΟΚ οχι αλλοθρησκων.....τσιριγώτης έγραψε:Χάχα χα, κλαίω. ..τρομερός aceace79grpaok έγραψε:Πάντως το έργο κολκοτζορμπα και σια επιτευχθεί,γιρναρι στα γκολποστ μας ο γιασιν του βολου ο ένας και μοναδικος γλυκός ,ποσα μποφόρ θα έχουμε αύριο γιατί το παλικάρι ειναι σαν τα πλοία της γραμμής μετά από κάποια μποφόρ έχουν προβλημα
Αμα τα πάει καλά ο Γλύκος θα σταματήσει η ειρωνία μέχρι την επόμενη γκέλα.
Δυστυχως μαλλον σημερα θα επιβεβαιωθει οτι ειμαστε πανηγυρτζιδες σαν λαος.. δε το κοβω να εχει πανω απο 15000! Ελπιζω να βγω ψευτης. Κατα τ αλλα 
- nikos_algio
Χαχαχα απο το τζουματζι!Trilofiotis έγραψε:Έχει κανα χρονο μη πω 2 φιλε, απτο Τζουμάτζι βγήκες;nikos_algio έγραψε:Αντε να ξεκιναμε και το φαγωμα του Γλυκου μην χανουμε καιρο!
Εννοω αδερφε το εντατικό φαγωμα που κατηγορείται καθημερινα απο αρδ και οπαδους για οτιδηποτε συμβαινει: για τις ηττες , τα γκολ , την κριση , τις νικες του γαυρου και του βαζελου εναντιων αλλων ομαδων , τον αναδρομο ερμη κλπ κλπ
- thanos-xanthi
την ιδια ευθιξια δεν ειδα και στην ειρωνια προς τον Ολσεν..
αν παιξει και κανας Ζοαοζινιο, δεν ειμαστε για Μαλεζα στα πλαγια
ειναι που ειναι βαρυς, ειναι και απο απραξια, ουτε με λασο δε θα τους πιανει
- ΑποστόληςΑ
Εδώ στην Αθήνα ρίχνει γερή βροχή πάντως.
- Trilofiotis
Θα έπρεπε θάνο. Καλή η κριτική, σκληρή, με χιούμορ ότι θετε, αλλα οι ειρωνιες ανευ πραγματικου λογου για κανενα παίχτη δεν ειναι σωστες. Ας έλεγες εσύ κάτι, ειμαστε πολλοι που δε μας αρέσουν αυτα, ειδικά όταν ειναι άκαιρα ή πεφτουν όλα μαζι σε "ευκολα θυματα".thanos-xanthi έγραψε:την ιδια ευθιξια δεν ειδα και στην ειρωνια προς τον Ολσεν..
Στα του ματς, περιμένω Γκάρι αριστερά και Σκόνδρα δεξιά. Κακως λετε;
- NIKOS_PAOK04
Το μόνο που θέλω είναι να δω την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ να δίνει το 100% με όποιους παίχτες και εάν κατέβει εφόσον φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος αυτό που θέλω είναι 100%
Πρέπει και αυτοί που προπονούν - συμμετέχουν στο προτζεκτ επίσης θέλω να δίνουν το 100%
Εγώ αυτό εώς τώρα το βλέπω και δεν έχω παράπονο. Φυσικά και το αποτέλεσμα μετράει αλλά εώς τώρα εκτός από την Ντόρτμουντ(που και με αυτήν δεν απέφυγα το κρύο γκολ) όλες οι άλλες έπαιζαν βάση της δικιάς μας απόδοσεις και σε κανένα σημείο δεν φάνηκαν καλύτεροι ακόμα και στις βαρίες ήττες
Εάν αποφύγουμε τα χοντρά ατομικά λάθη και πιάσουμε τον μέρο όρο απόδοσεις εώς τώρα η Νίκη είναι δική μας.
Οι αλλαγές με Γλύκο,Μαλεζά,Σκόνδρα,Κατσε,Ζαιρο,Κλάους Δεν ξέρω εάν μας κάνουν καλύτερους αλλά σίγουρα δεν μας ρίχνουν επίπεδο Κλαους,Κατσε είναι σχεδόν Βασικοί ο Γλύκος δεν επηρεάζει τον τροπο παιχνιδιού και ο Ζαιρο
εχει παρει αρκετα λεπτα συμμετοχης οι δύο που περισευούν Σκονδρας , Μαλεζας είναι κατα τεκμήρειο πολύ καλοί αμυντικοι εγώ πάντως ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Όσο για τον κόσμο η αλήθεια είναι ότι είναι κριμα να μην υπάρχουν 25000 στο γήπεδο αλλά το οικονομικό είναι τεράστιο πρόβλημα και η ώρα για πέμπτη επίσης (γιαυτούς που είναι από επαρχία)
Παίξτε το 2-1 ή οβερ ή ασσο-ασσο ή 1-0 ημίχρονο ή όλα μαζι για να τα κονομοίσετε

Πρέπει και αυτοί που προπονούν - συμμετέχουν στο προτζεκτ επίσης θέλω να δίνουν το 100%
Εγώ αυτό εώς τώρα το βλέπω και δεν έχω παράπονο. Φυσικά και το αποτέλεσμα μετράει αλλά εώς τώρα εκτός από την Ντόρτμουντ(που και με αυτήν δεν απέφυγα το κρύο γκολ) όλες οι άλλες έπαιζαν βάση της δικιάς μας απόδοσεις και σε κανένα σημείο δεν φάνηκαν καλύτεροι ακόμα και στις βαρίες ήττες
Εάν αποφύγουμε τα χοντρά ατομικά λάθη και πιάσουμε τον μέρο όρο απόδοσεις εώς τώρα η Νίκη είναι δική μας.
Οι αλλαγές με Γλύκο,Μαλεζά,Σκόνδρα,Κατσε,Ζαιρο,Κλάους Δεν ξέρω εάν μας κάνουν καλύτερους αλλά σίγουρα δεν μας ρίχνουν επίπεδο Κλαους,Κατσε είναι σχεδόν Βασικοί ο Γλύκος δεν επηρεάζει τον τροπο παιχνιδιού και ο Ζαιρο
εχει παρει αρκετα λεπτα συμμετοχης οι δύο που περισευούν Σκονδρας , Μαλεζας είναι κατα τεκμήρειο πολύ καλοί αμυντικοι εγώ πάντως ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Όσο για τον κόσμο η αλήθεια είναι ότι είναι κριμα να μην υπάρχουν 25000 στο γήπεδο αλλά το οικονομικό είναι τεράστιο πρόβλημα και η ώρα για πέμπτη επίσης (γιαυτούς που είναι από επαρχία)
Παίξτε το 2-1 ή οβερ ή ασσο-ασσο ή 1-0 ημίχρονο ή όλα μαζι για να τα κονομοίσετε
ο Ζοαοζινιο παιζει αριστερο χαφ ΜΟΝΟ. ενώ ο μαλεζάς θα είναι λογικά απο την απέναντι πλευρά. εμένα δεν με χαλάει αυτή η λογική καθώς ο βραχύσωμος βραζιλιάνος έχει εξαιρετικότατη σέντρα...thanos-xanthi έγραψε:αν παιξει και κανας Ζοαοζινιο, δεν ειμαστε για Μαλεζα στα πλαγια
δεξιά νομίζω θα παίζει ο μπιστρόφ. καλός και αυτός αλλά όχι κατι το ιδιαίτερο θεωρώ...