Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα
- Grouchopoulos
Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο
Καλό είναι το Χ, με Ντόρτμουντ παίζαμε και εδώ που τα λέμε θα μπορούσαμε να είχαμε φάει και άλλα γκολ. Γενικά καθήσαμε πίσω περισσότερο απ'όσο χρειάζονταν αλλά είναι λίγο νομοτελειακό με ομάδες σαν την Ντόρτμουντ.
Ο Όλσεν κόστισε γκολ για άλλη μια φορά και παρόλο που ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια, αδικεί τον εαυτό του με τις μαλακίες που κάνει. Είναι ολοφάνερο ότι "το έχει" αλλά δεν γίνεται σε κάθε μάτς να κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα...
Τζαβέλλας, Όλσεν και Μπερμπάτοφ οι καλύτεροι.
Ο Όλσεν κόστισε γκολ για άλλη μια φορά και παρόλο που ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια, αδικεί τον εαυτό του με τις μαλακίες που κάνει. Είναι ολοφάνερο ότι "το έχει" αλλά δεν γίνεται σε κάθε μάτς να κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα...
Τζαβέλλας, Όλσεν και Μπερμπάτοφ οι καλύτεροι.
Μόλις γύρισα από το γήπεδο.
Καταρχάς, άκουσα στο ραδιόφωνο τώρα που επέστρεφα, πως μπορεί να τιμωρηθεί η ομάδα επειδή τα πιωμένα μπήκαν μέσα μετά τον αγώνα. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να τιμωρηθούμε για επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα και ενώ το γήπεδο άδειαζε;
Στο αγωνιστικό:
Για εμένα, κορυφαίος ο Τζιόλης.
Σε ένα κέντρο που δεν υπήρχε, ο μόνος που προσπαθούσε με πείσμα και ψυχραιμία να μοιράσει παιχνίδι.
Κάτσε σήμερα δεν τράβηξε. Δυστυχώς ο καλύτερός μας παίχτης σήμερα δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Έδειχνε χαμένος και χωρίς καθαρό μυαλό.
Ο Σάμπο άφησε θετικά συμπεράσματα. Αν και ως αμυντικός χάφ δεν έδειξε τίποτα (αλλά όλο το κέντρο μας σήμερα δεν υπήρχε), επιθετικά έδειξε θετικά στοιχεία.
Η άμυνα σήμερα έδειξε συνοχή αλλά με εκνεύριζε απίστευτα που πετούσαμε την μπάλα μπροστά στα τυφλά, δίνοντας συνεχώς στους γερμανούς το πλεονέκτημα των συνεχών επιθέσεων. Οι αμυντικοί πρέπει να γνωρίζουν ποιός είναι ο πρώτος παίχτης που θα πετάνε την μπάλα μόλις την κλέβουν.
Ο Μακ και ο Ροντρίγκεζ, έδειξαν θετικά στοιχεία για το παιχνίδι που τους επέλεξε ο Τούντορ να παίξουν. Δίναμε χώρο συνεχώς, και στο κλέψιμο έτρεχαν σαν τα ζαρκάδια μπροστά. Έτσι ήρθε και το γκόλ, έτσι έγιναν και οι όποιες άλλες φάσεις κάναμε. Ο Ζάιρο που μπήκε σαν αλλαγή, έκανε ακριβώς το ίδιο και αν δεν ήταν άτυχος (ή αργός, θα έλεγε κάποιος, στην εκτέλεση) ίσως να είχαμε σκοράρει δεύτερο γκολ.
Ο Μπερμπάτοφ έπαιξε καλά, αν θεωρήσω πως ο ρόλος του ήταν να κρατάει τη μπάλα έως να φύγουν μπροστά οι δύο εξτρέμ και να τους πετάξει τη μπάλα. Διότι κάτι άλλο δεν είδα. Αυτό που έκανε όμως, το έκανε καλά και άξιζε το χειροκτρότημα στο τέλος όταν βγήκε αλλαγή.
Πέλκας ίσως χρειαζόταν από νωρίτερα, μπας και μπορούσαμε να κρατήσουμε λίγο μπάλα στο κέντρο, αλλά αν κρίνω το πόσο βοήθησε ο Σάμπο στα στημένα, ίσως καλύτερα που επιλέχθηκε εκείνος έναντι του πιτσιρικά.
Χαρίσης δεν πρόλαβε να δείξει τίποτα απολύτως. Το ότι επιλέχθηκε όμως σημαίνει πως ο Τούντρο τον επιστεύεται.
Για τον Όλσεν δεν λέω τίποτα. Ας μιλήσουν πιο ειδικοί από εμένα.
Γενικά, η ομάδα έπαιξε έξυπνο παιχνίδι. Έδεινε χώρο στους γερμανούς και χτυπούσε σε αντεπιθέσεις. αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θα κερδίζαμε. Αλλά η τύχη, βοηθάει πάντα τους τολμηρούς. Στην Γερμανία, θέλω να παίξουμε πιο αποφασισμένοι (εύχομαι τότε να είμαστε και πιο χαλαροί).
Καταρχάς, άκουσα στο ραδιόφωνο τώρα που επέστρεφα, πως μπορεί να τιμωρηθεί η ομάδα επειδή τα πιωμένα μπήκαν μέσα μετά τον αγώνα. Αληθεύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να τιμωρηθούμε για επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα και ενώ το γήπεδο άδειαζε;
Στο αγωνιστικό:
Για εμένα, κορυφαίος ο Τζιόλης.
Σε ένα κέντρο που δεν υπήρχε, ο μόνος που προσπαθούσε με πείσμα και ψυχραιμία να μοιράσει παιχνίδι.
Κάτσε σήμερα δεν τράβηξε. Δυστυχώς ο καλύτερός μας παίχτης σήμερα δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Έδειχνε χαμένος και χωρίς καθαρό μυαλό.
Ο Σάμπο άφησε θετικά συμπεράσματα. Αν και ως αμυντικός χάφ δεν έδειξε τίποτα (αλλά όλο το κέντρο μας σήμερα δεν υπήρχε), επιθετικά έδειξε θετικά στοιχεία.
Η άμυνα σήμερα έδειξε συνοχή αλλά με εκνεύριζε απίστευτα που πετούσαμε την μπάλα μπροστά στα τυφλά, δίνοντας συνεχώς στους γερμανούς το πλεονέκτημα των συνεχών επιθέσεων. Οι αμυντικοί πρέπει να γνωρίζουν ποιός είναι ο πρώτος παίχτης που θα πετάνε την μπάλα μόλις την κλέβουν.
Ο Μακ και ο Ροντρίγκεζ, έδειξαν θετικά στοιχεία για το παιχνίδι που τους επέλεξε ο Τούντορ να παίξουν. Δίναμε χώρο συνεχώς, και στο κλέψιμο έτρεχαν σαν τα ζαρκάδια μπροστά. Έτσι ήρθε και το γκόλ, έτσι έγιναν και οι όποιες άλλες φάσεις κάναμε. Ο Ζάιρο που μπήκε σαν αλλαγή, έκανε ακριβώς το ίδιο και αν δεν ήταν άτυχος (ή αργός, θα έλεγε κάποιος, στην εκτέλεση) ίσως να είχαμε σκοράρει δεύτερο γκολ.
Ο Μπερμπάτοφ έπαιξε καλά, αν θεωρήσω πως ο ρόλος του ήταν να κρατάει τη μπάλα έως να φύγουν μπροστά οι δύο εξτρέμ και να τους πετάξει τη μπάλα. Διότι κάτι άλλο δεν είδα. Αυτό που έκανε όμως, το έκανε καλά και άξιζε το χειροκτρότημα στο τέλος όταν βγήκε αλλαγή.
Πέλκας ίσως χρειαζόταν από νωρίτερα, μπας και μπορούσαμε να κρατήσουμε λίγο μπάλα στο κέντρο, αλλά αν κρίνω το πόσο βοήθησε ο Σάμπο στα στημένα, ίσως καλύτερα που επιλέχθηκε εκείνος έναντι του πιτσιρικά.
Χαρίσης δεν πρόλαβε να δείξει τίποτα απολύτως. Το ότι επιλέχθηκε όμως σημαίνει πως ο Τούντρο τον επιστεύεται.
Για τον Όλσεν δεν λέω τίποτα. Ας μιλήσουν πιο ειδικοί από εμένα.
Γενικά, η ομάδα έπαιξε έξυπνο παιχνίδι. Έδεινε χώρο στους γερμανούς και χτυπούσε σε αντεπιθέσεις. αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θα κερδίζαμε. Αλλά η τύχη, βοηθάει πάντα τους τολμηρούς. Στην Γερμανία, θέλω να παίξουμε πιο αποφασισμένοι (εύχομαι τότε να είμαστε και πιο χαλαροί).
Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κ εγώ . Έχεις τον γερμανό προπονητή να καυτηριάζει τους οπαδούς τους και ρωτας τέτοιο πράγμα ρε γιδι; Δηλαδή τι περιμένεις να πει ο Τουντορ , τι σκοπό έχει αυτή η ερώτηση ;simba έγραψε:Ποια μ@λ@κισμενα ανοιξαν τις πορτες (αν ανοιξαν)?
Αν δεν ανοιξαν οι πορτες και σκαρφαλωσαν τα ζωα για να μπουν μεσα,
που ηταν ολα τα υγιη ατομα να τους σταματησουν και να τους αρχισουν στις φαπες, αφου παλευουν να θωρακισουν την ομαδα?????
Υ.Γ. μαλ@κα πετρωτε, το αναφερεις ακομα και στη συνεντευξη τυπου, γελοιε.....
Φρανκ θέλουμε να φέρεις κ δημοσιογράφους
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως τρόμαξα. Δε μπορούσαμε να ακουμπήσουμε μπάλα
Στο τελευταίο μισάωρο οι τελικές ήταν 1-9!
Πολλά μπράβο στην ομάδα!
Στο τελευταίο μισάωρο οι τελικές ήταν 1-9!
Πολλά μπράβο στην ομάδα!
- ace79grpaok
Αν ήμουν σαββιδης θα τους εβρισκα απο τις κάμερες και θα έκανα μυνηση για διαφεύγοντα κέρδη σε περίπτωση σε κάθε ένα που μπήκε μέσα σε περίπτωση τιμωρίας της ομάδας ,μόνο έτσι θα σταματήσουν οι βλαχομαγκιες.Θες να μπεις μαλακισμενο πλήρωσε κανα 10000 να βάλεις μυαλό ,αλλά μην δω κανα πάνω λευτεριά στα αδέρφια μας και ιβαν λυπήσου τους δεν έχουν λεφτά κρίμα ειναι γιατί τωτε εγώ θα τους κάνω μυνηση σαν κάτοχος διάρκειας
Παιδακια σε ηλικία και σε μυαλό υπάρχουν παντού και θα υπάρχουν παντα. Ειναι δουλειά της ΠΑΕ να μη μπαίνουν στο γηπεδο και γενικά να μη προκαλούν προβλήματα. Αν δε το εχουν καταλάβει μεχρι τώρα στη ΠΑΕ δε τους φταιει κανένα παιδάκι. Η ΠΑΕ πληρώνει σεκιουριτη και εχει και κάμερες. Το να κλείσεις μια θύρα δεν εχει νόημα γιατι θα πανε σε άλλη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Φαντασου να ακουμπαγαμε και μπαλα...
Χαλαρο 3-0...
Χαλαρο 3-0...
- john4serres
τρομερη μηχανη οι γερμανοι
τρεξιματα ,αθλητικοι παικτες με αλληλοκαλυψεις , εχουν τα παντα
γι αυτο μας επνιξαν την μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα
πιστευω το αποτελεσμα ηταν δικαιο , απο κει και περα παμε γερα για 4-6 βαθμους εναντιον των ρωσων.

τρεξιματα ,αθλητικοι παικτες με αλληλοκαλυψεις , εχουν τα παντα
γι αυτο μας επνιξαν την μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα
πιστευω το αποτελεσμα ηταν δικαιο , απο κει και περα παμε γερα για 4-6 βαθμους εναντιον των ρωσων.

Μπροστά ήμασταν πύραυλοι, αν είχαμε λίγο παραπάνω κατοχή και λίγο πιο σωστές πάσες, άνετα δεύτερο γκολsourmenetes έγραψε:Φαντασου να ακουμπαγαμε και μπαλα...
Χαλαρο 3-0...
- nikos_algio
Οσες τιμωριες και να φαμε δε θα αλλαξει τιποτα αν δεν τιμωρηθουν μεμονομενα με απαγορευση εισοδου οσοι δημιουργουν διαχρονικα τετοιου ειδους προβληματα .
Για να σας δω τωρα ποσο χρησιμες ειναι οι καρτες φιλαθλου και τα αμκα , βρειτε τους ενοχους και τιμωρειστε τους.
Για να σας δω τωρα ποσο χρησιμες ειναι οι καρτες φιλαθλου και τα αμκα , βρειτε τους ενοχους και τιμωρειστε τους.
Εχουν περάσει οι εποχές οπου οι σύνδεσμοι μπορούσαν να επηρεάσουν είτε αρνητικά είτε θετικά καταστάσεις στον ΠΑΟΚ. Και στη τελική δεν ειναι δουλειά κανενός οπαδού, συνδεσμιτη και μη, να προστατεύσει τον ΠΑΟΚ. Ειναι δουλειά αποκλειστικά της ΠΑΕ...
Ειναι και το μοναδικο γκολ που μπορεις να τον κατηγορησεις οτι φταιει σε 3 χρονια παρουσιας του στον γκευ.pgetsos έγραψε:VAGGT το θεωρείς πολύ καλύτερο το πρώτο γκολ της Άρσεναλ από της Ντόρτμουντ; Η μήπως έκανε περισσότερες αποκρούσεις;
Βασικα ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας που εχει ερθει στην χωρα μας.
Εναν τερματοφυλακα στο 60% των δυνατοτητων του Ρομπερτο αν φερουμε θα ειμαι ευχαριστημενος.
Ο Ολσεν αποδεικνυεται η χειροτερη μεταγραφη.Το τερμα το θελεις να κανει τα βασικα και να σου δωσει το κατι παραπανω.Το να τρως τα απλα και να μου βγαζεις 1 αβγαλτο καθε 3 αγωνιστικες σορρυ δεν θα παρω.Τερματοφυλακα που να παιζει και εξω απο τα δοκαρια θελει το ποδοσφαιρο οχι να παιζει στην γραμμη της εστιας.Εκτος γραμμης ο τυπος ειναι Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ
Υγ)Σημερα η αμυνα μας ηταν απιστευτη κ δεν ειχε κ παρα πολυ δουλεια.Μην το ξεχνας αυτο
Η ντορμουντ ,κακά τα ψέματα,ειναι αλλου επιπεδου ομαδα.Ειναι εκει που θελουμε να φτασουμε....
Το οτι τους κρατησαμε στην ισοπαλια ειναι μεγαλη επιτυχια,αν και ετσι οπως εξελιχθηκε θα μπορουσαμε να το κλεψουμε...,γιατι περι κλοπης θα επροκειτο.
Ο Ολσεν δεν φταιει για το γκολ.Τις καθετες που βγαζουν στην πλατη της αμυνας τις κοβει ο σεντερ -μπακ.Γενικα ειχαμε εξαιρετικη αμυντικη λειτουργια.Μια καθετη περασαν σ ολο τα ματς και βγηκε γκολ.
Παλι "τσιμπησαμε" στις προκλησεις των γερμανων.Ελπιζω να μην τιμωρηθουμε για 100 καθυστερημενα.Ειναι καιρος η ΠΑΕ να δρασει.Αυτοι οι 100 πρεπει να απομακρυνθουν απο την Τουμπα.
Για το θεμα αυτο ,respect στον Besouch και στον VAGGT.
Το οτι τους κρατησαμε στην ισοπαλια ειναι μεγαλη επιτυχια,αν και ετσι οπως εξελιχθηκε θα μπορουσαμε να το κλεψουμε...,γιατι περι κλοπης θα επροκειτο.

Ο Ολσεν δεν φταιει για το γκολ.Τις καθετες που βγαζουν στην πλατη της αμυνας τις κοβει ο σεντερ -μπακ.Γενικα ειχαμε εξαιρετικη αμυντικη λειτουργια.Μια καθετη περασαν σ ολο τα ματς και βγηκε γκολ.
Παλι "τσιμπησαμε" στις προκλησεις των γερμανων.Ελπιζω να μην τιμωρηθουμε για 100 καθυστερημενα.Ειναι καιρος η ΠΑΕ να δρασει.Αυτοι οι 100 πρεπει να απομακρυνθουν απο την Τουμπα.
Για το θεμα αυτο ,respect στον Besouch και στον VAGGT.
ΠΑΟΚ ξερω γω..ξερω γω..νταξ...δεν ειμαι καλα..το μυαλο μου ποναει..φωνη δεν εχω...αυριο εχω 9 σχολη...
καληνυχτα ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!
ΟΛΣΕΝ ΞΥΠΝΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ
καληνυχτα ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!

ΟΛΣΕΝ ΞΥΠΝΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ