BRONDBY IF - Π.Α.Ο.Κ. , 27/08, 21.00, OTE 1HD
-
Re: BRONDBY IF - Π.Α.Ο.Κ. , 27/08, 21.00, OTE 1HD
Δεν μπορώ να χωνέψω ότι θα φάω τον τζαβελλα βασικό όλη την χρονιά. Με μαθηματική ακρίβεια λοιπόν λέω ότι μετά τις πρώτες γκέλες που θα κάνει και θα χάσουμε βαθμούς από την πάρτη του δεν θα βρίζω αυτόν, αλλά τον κύριο που τον βάζει βασικό κ αναντικαταστατο
και αυτόν που σε συννενόηση μαζί του, δεν έφερε αντικαταστάτη μην ξεχνάς.
και αυτόν που τους διάλεξε
και αυτόν που τους πληρώνει ακόμα.
να είμαστε δίκαιοι.
και αυτόν που τους διάλεξε
και αυτόν που τους πληρώνει ακόμα.
να είμαστε δίκαιοι.

Εκτός πραγματικότητας.................................
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!logios έγραψε:Εκτός πραγματικότητας.................................
-
Η πραγματικότητα είναι ο τζαβελλας βασικο σου στόπερ. Τα λέω τώρα γιατί μετά θα κλαίτε. Το έργο το έχω ξαναδεί
Π ραικοβιτς αν δεν υπογράψει αλλου μέχρι ποτε εχει δικαίωμα μαίας μαΙ ειναι λευτερος;
λογικά μεχρι τα μεσα σεπτέμβρη περίπου. αλλά γιατί πιστεύω ότι μια τέτοια συζήτηση θα έπρεπε να γίνεται στο τόπικ των μεταγραφών;

Παμε γερα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Θελω νικη με καλη εμφανιση....ζηταω πολλα?...
FORZA PAOKARA!!!!!
Θελω νικη με καλη εμφανιση....ζηταω πολλα?...
FORZA PAOKARA!!!!!
Δίκιο εχεις τζεο απλα επειδή εγινε αναφορά στον Τζαβέλλα ..
Παμε προβλέπω 3 0 στο ημιχρονο αγωνία και να κρεμόμαστε απο τα δοκάρια στο β.. Με το γλυκο ήρωα μετα την κόκκινη πέναλτι του ολσεν

Παμε προβλέπω 3 0 στο ημιχρονο αγωνία και να κρεμόμαστε απο τα δοκάρια στο β.. Με το γλυκο ήρωα μετα την κόκκινη πέναλτι του ολσεν
MANIAKOS έγραψε:Δίκιο εχεις τζεο απλα επειδή εγινε αναφορά στον Τζαβέλλα ..![]()
![]()
σεναριο επιστημονικης φαντασιας που θα ζηλευαν πολλοι στο hollywood

- Aigle_Noir
Μάγκες ξέρετε κανένα καφέ που να δείχνει τον ΠΑΟΚ αντί για τον βάζελο στην Β.Αθήνα;;;
- Μπαρκαρούτσος
(Μασώντας σποράκι καθισμένος χαλαρά στο παγκάκι με τα πόδια εκεί που κάθεται ο κώλος)
Π.Α.Ο.Κ. είσαι χαλαρά ξέρω 'γώ να 'ούμε δηλαδή, πεντεμηδέ νικάμε αφού σιγά τα λάχανα ξέρω 'γώ να κατεβάσουμε τα πιτσιρίκια να δούμε λίγο μπαλίτσα να 'ούμε μη πάει καν ο κόουτς.
Π.Α.Ο.Κ. είσαι χαλαρά ξέρω 'γώ να 'ούμε δηλαδή, πεντεμηδέ νικάμε αφού σιγά τα λάχανα ξέρω 'γώ να κατεβάσουμε τα πιτσιρίκια να δούμε λίγο μπαλίτσα να 'ούμε μη πάει καν ο κόουτς.
Εδώ στη χαβούζα βλέπουν το λαγό.... οπότε ένα στριμάκι αν υπήρχε θα ήταν χρήσιμο.... 

Σε καμία άδεια καφετέρια με 2+ τηλεοράσεις αν το ζητήσεις κάνα μισάωρο πριν μπορεί να σου το βάλει χωρίς ήχο
9 παίζουν και οι άλλοι;
9 παίζουν και οι άλλοι;