Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη, NS2, 23/08, 19:15
-
τσιριγώτης
Re: Π.Α.Ο.Κ. - SKODA Ξάνθη, NS2, 23/08, 19:15
Με την ίδια ευκολία στόπερ και αριστερός αμυντικός. Όταν θα έρθουν οι καρπαζιες από τραγικά του λάθη όπως πέρσι έλα πες μου κύριε αρθρογραφε και κύριε τουντορ, εάν είναι αληθές το δημοσίευμα
- Μπαρκαρούτσος
Το κασκόλ ασπρόμαυρο πάντως, ε..!pgetsos έγραψε:Περί dress code, μιας και δε το πρόλαβα ανοικτό το νήμα
Αντί να κάθεσαι να ασχολείσαι με το αν η μπλούζα μου είναι κόκκινη, ροζ η κάτι άλλο αδερφιστικο (μιας και από εκεί φαίνεται η αρρενωπότητα αφού), να κοιτάξεις να φέρνουν όλοι από ένα κασκόλ για αρχή, να έχουμε κάτι να κουνάμε στο ω ΠΑΟΚαρα
Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχουμε face control
Ο αγώνας είναι ο σημαντικότερος όλων, καθώς το καλό ποδαρικό σε ένα πρωτάθλημα μετράει πολύ για τη ψυχολογία της ομάδας!
- Black&White
Αρκετά κράτησε το παραμύθι με τον Τζαβέλλα που πούλησαν τα αγγελόσκυλα. Ξεκινάει καινούρια χρονιά , με διαφορετικό κλίμα και κάποιοι επιμένουν στην περυσινή μιζέρια. Ξεκολλήστε!
- Black&White
Black and white Συγχαρητήρια φοβερή αυτοαναίρεση μέσα σε μιαμιση σειρά.
Κάτσε τώρα να δεις την κασέτα του αγώνα Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ και έλα να μου πεις οτι ο σωστός ΠΑΟΚτσής πρέπει να του πει και μπράβο. Έτσι επειδή ο σωστός ΠΑΟΚτσής πρώτα σκέφτεται πως να κράξει τον Αναστασιάδη.
Κάτσε τώρα να δεις την κασέτα του αγώνα Αστέρας Τρίπολης ΠΑΟΚ και έλα να μου πεις οτι ο σωστός ΠΑΟΚτσής πρέπει να του πει και μπράβο. Έτσι επειδή ο σωστός ΠΑΟΚτσής πρώτα σκέφτεται πως να κράξει τον Αναστασιάδη.
- Black&White
Ποια είναι η αυτοαναίρεση;
Το έχω δει το παιχνίδι και τη φάση πολύ καλά. Και ο Τζαβέλας δεν προλάβαινε το σκουληκάκι (μου διαφεύγει το όνομά του τώρα) ούτε με αυτοκίνητο. Γι'αυτό και δεν τρέχει. Το ίδιο και ο Ρατς που έμεινε μέτρα πίσω.
Αυτά είναι χιλιοειπωμένα και δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβουμε. Αν εσύ θες να μείνεις στα περσινά ,είναι δικαίωμά σου αλλά εμένα μου βγάζει μιζέρια.
Το έχω δει το παιχνίδι και τη φάση πολύ καλά. Και ο Τζαβέλας δεν προλάβαινε το σκουληκάκι (μου διαφεύγει το όνομά του τώρα) ούτε με αυτοκίνητο. Γι'αυτό και δεν τρέχει. Το ίδιο και ο Ρατς που έμεινε μέτρα πίσω.
Αυτά είναι χιλιοειπωμένα και δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβουμε. Αν εσύ θες να μείνεις στα περσινά ,είναι δικαίωμά σου αλλά εμένα μου βγάζει μιζέρια.
Πως το κάνετε αυτό;;;
Τελικά είναι πολύ εύκολο να υποστηρίξουμε τον καθένα αρκεί να έχει τις ίδιες αντιλήψεις με τις δικές μας .
Δεν το κάνεις μόνο εσύ, είναι ψυχολογικό το φαινόμενο που αναφέρω.
Δλδ στο πρώτο λάθος του Τζαβέλα θα αρχίσεις κράξιμο στον Τούντορ;
Τελικά είναι πολύ εύκολο να υποστηρίξουμε τον καθένα αρκεί να έχει τις ίδιες αντιλήψεις με τις δικές μας .
Δεν το κάνεις μόνο εσύ, είναι ψυχολογικό το φαινόμενο που αναφέρω.
Δλδ στο πρώτο λάθος του Τζαβέλα θα αρχίσεις κράξιμο στον Τούντορ;
Όπως παντα αισιόδοξος....και με την καλη σου την κουβέντα στο στόμα!!!τσιριγώτης έγραψε:Με την ίδια ευκολία στόπερ και αριστερός αμυντικός. Όταν θα έρθουν οι καρπαζιες από τραγικά του λάθη όπως πέρσι έλα πες μου κύριε αρθρογραφε και κύριε τουντορ, εάν είναι αληθές το δημοσίευμα
Ελπίζω να υπάρξει Λίνκ αυριο .. Θελω να δω τους καινούργιους
Black&White έγραψε:Ποια είναι η αυτοαναίρεση;
Δεύτερο συνεχόμενο ποστ που λες σε άλλους τι να κάνουν κι εσύ κάνεις ακριβώς το αντίθετο. Άσε που είναι φοβερό προσβλητικό να λες τον άλλο μίζερο στα καλά καθούμενα.
Η αυτοαναίρεση είναι οτι ξεκινάς με επιθετικό τόνο και λες οτι πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και στην ίδια φράση κράζεις τα... αγγελόσκυλα (ξέμπαρκο τελείως, άσχετο με τη νέα χρονιά/προσπάθεια και απόρροια μεγάλης άγνοιας καθώς το κράξιμο στον παίκτη ξεκίνησε πολύ πριν την έλευση Αναστασιάδη και συνεχίστηκε μέχρι πριν δυο μήνες).
ΤΟ γεγονός οτι οι ομάδες αλλάζουν κάθε χρόνο και διατηρούν το δικαίωμα μιας "νέας αρχής" δε σημαίνει οτι ένας άνθρωπος ξαφνικά θα πάψει να έχει αρνητικά στοιχεία στο χαρακτήρα του. Αν λοιπόν υποθέσουμε οτι ο εν λόγω παίκτης είχε κάποια αρνητικά πριν τέσσερις μήνες, οι πιθανότητες λένε οτι τα έχει ακόμα.
Αν οι υπεύθυνοι κρίνουν οτι τους κάνει ο παίκτης, εμένα μου αρκεί. Αυτό δε σημαίνει όμως οτι η σωστή συμπεριφορά για έναν οπαδό είναι να βρίζει όποιον διαφωνεί και να τον αποκαλεί μίζερο και "σκυλί" του οποιουδήποτε τρίτου!
ΥΓ. Όσο για το Ρατς, άσε και το κοντέρ έγραψε. Όπως και η κάμερα τις δηλώσεις του Κλάους.
- thanos-xanthi
Τον Μαλεζά προφανώς τον κρατάει έξω λόγω και τακτικής
Προχτες από τ αριστερά 2 φορές που του έφυγε ο μπακ δε τον προλάβαινε ούτε με λάσο...
Ή Ξάνθη θα παίξει στην κόντρα άρα προτιμάει τον πιο γρήγορο Τζαβέλλα..
Προχτες από τ αριστερά 2 φορές που του έφυγε ο μπακ δε τον προλάβαινε ούτε με λάσο...
rainmaker έγραψε:Black and white Συγχαρητήρια φοβερή αυτοαναίρεση μέσα σε μιαμιση σειρά.
εχεις απολυτο δικιο για το ματς αυτο και δε μιλαμε για μια φαση αλλα προσπαθουσε να κανει τα παντα λαθος απιστευτο σκηνικο....παρολα αυτα ενα θα σου πω αν καποιον αλλον παιχτη του ΠΑΟΚ του εκαιγαν οι γαυροι το μαγαζι με μολοτοφ μετα απο ματς με γαυρο την ιδια νυχτα θα τον ειχαμε κανει ηρωα οποτε εχει και ελαφρυντικα παντως εγω φετος τον βλεπω να ματωνει τη φανελα και μπραβο του
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μάλλον Θάνο εννοείς τον γρηγορότερο από το Μαλεζά Τζαβέλα μιας και δε φημίζεται και για την ταχύτητα του.thanos-xanthi έγραψε:Τον Μαλεζά προφανώς τον κρατάει έξω λόγω και τακτικής
- thanos-xanthi
Φιλέ μαύρο χιόνι προφανώς στη μεταξύ τους σύγκριση...
Δε ξέρω αν θυμάσαι το ματς της Πέμπτης αλλά μάλλον κάτι τέτοιο φοβάται να μην επαναληφθεί.
Χωρίς γρήγορα σέντερ μπακ παραπάνω θα κινδυνευσεις
Δε ξέρω αν θυμάσαι το ματς της Πέμπτης αλλά μάλλον κάτι τέτοιο φοβάται να μην επαναληφθεί.
Χωρίς γρήγορα σέντερ μπακ παραπάνω θα κινδυνευσεις
Σύμφωνα με τον Κόλκα πάντως, αναμένεται να αγωνιστούμε κάπως έτσι :

Τι να πω παίδες, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό οι δοκιμές να συνεχίζονται αφού τα νέα πρόσωπα ουσιαστικά δεν είχαν καν την ευκαιρία να παίξουν ούτε ένα ημίχρονο μαζί.
Επομένως οι πιθανότητες κάτι να μη δουλέψει είναι εξ ορισμού αυξημένες.
Ελπίζω ο Σάμπο να έχει ξεπεράσει το μίνι τραυματισμό του, ο Τσίμιροτ να έχει εγκλιματιστεί και ο Λέοβατς να βγει καλή επιλογή.
Βάσει του ρεπορτάζ, θα γίνει το κόλπο με τη μετατροπή της άμυνας σε 4 όταν αμυνόμαστε και 3 όταν επιτιθέμεθα.
Καλές σκέψεις, μένει να φανεί αν θα βγούν στο χορτάρι.

Τι να πω παίδες, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό οι δοκιμές να συνεχίζονται αφού τα νέα πρόσωπα ουσιαστικά δεν είχαν καν την ευκαιρία να παίξουν ούτε ένα ημίχρονο μαζί.
Επομένως οι πιθανότητες κάτι να μη δουλέψει είναι εξ ορισμού αυξημένες.
Ελπίζω ο Σάμπο να έχει ξεπεράσει το μίνι τραυματισμό του, ο Τσίμιροτ να έχει εγκλιματιστεί και ο Λέοβατς να βγει καλή επιλογή.
Βάσει του ρεπορτάζ, θα γίνει το κόλπο με τη μετατροπή της άμυνας σε 4 όταν αμυνόμαστε και 3 όταν επιτιθέμεθα.
Καλές σκέψεις, μένει να φανεί αν θα βγούν στο χορτάρι.