Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Σαμπο 8άρι είναι από ότι δείχνουν τα χαρακτηριστικά του και ως 8άρι χρησιμοποιήθηκε σε όλους τους προκριματικούς αγώνες. Όντως παίζει σε στιλ Ντογκμπα, δηλ ελεύθερος. Μου κάνει εντύπωση που μπορεί να πλαγιοκοπήσει κιόλας αποτελεσματικά. Επαναλαμβάνω πολύ καλή μεταγραφική κίνηση!!!

Τώρα για το Μαλεζά, νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει στο να δώσει βάθος. Αυτό που με προβληματίζει και θεωρώ όχι τόσο πιθανό να έρθει είναι το στιλ παιχνιδιού του. Είναι παίκτης light χωρίς aggression, παρά το ύψος του. Πάντα αυτό ήταν το πρόβλημα του Στέλιου. Έπρεπε να δουλέψει στη δύναμη και να βάλει και κάνα κιλό χωρίς να χάσει ταχύτητα. Εμένα μου αρέσουν αμυντικοί σαν τον Μάρκος Αντόνιο που είχαμε τότε. Φυσικά η άμυνα θέλει και έναν Κοντρέρας. Υποτίθεται για αυτό πήραμε τον Κόστα που χρυσοπληρώνουμε. Αν δεν είναι αυτός στα 34 του ο παίκτης ηγέτης ποιος θα είναι? Αν υποθετικά πάρουμε έναν 28χρονο Κοντρέρας, ποιος θα καθοδηγεί την άμυνα? Δεν φαίνεται λίγο περίεργο να παίζει και ο Κόστα και να παίρνει εντολές από τον νεότερο παίκτη? Δε μιλάμε απλά για ένα 34 ετών παίκτη. Μιλάμε για τον επί χρόνια Κ.Αμυντικό της εθνικής Πορτογαλίας. Για μένα το ιδανικό θα ήταν ο Κόστα να βγάλει τον καλό του εαυτό. Δυστυχώς μέχρι τώρα μόνο σίγουρες πάσες δεν κάνει σκοτώνοντας πολλές φορές με τις πάσες του συμπαίκτες του.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

paoktzis έγραψε:8/8 και ο ΠΑΟΚ παιρνει μαλεζα,σαμπο,ζαιρο
εννοειτε ηταν πολυ δυσκολο να τους κλεισουμε στις 5/7 αυτους
Η πρωην ομαδα του Ζαιρο συμετειχε στα προκριματικα Τσ.Λ. Πιθανον να μην ηθελε να πουλησει παιχτη πριν τους αγωνες.
Ο Σαμπο προεκυψε μαλλον λογω των μεταξυ μας παιχνιδιων.
Πριν τον Μαλεζα μπορει να υπηρχαν αλλοι στοχοι που δεν εκατσαν.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

mrpink έγραψε:
Φοίνικας έγραψε:Δεν ξέρω ρε γαμώτο, γιατί έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ ο κόσμος με τον Σάμπο. :?
Γιατι ειναι ψηλος. Ειχαμε πηξει στους κοντους.
Παντως κ εμενα δε με ψηνει αλλα ποτε δεν ξερεις

Sent from my iPad using Tapatalk
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Για σέντερ φορ έχει ακουστεί τίποτα ή με Κλάους θα την βγάλουμε; χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση η ερώτηση. Ξέρω ο Κλάους ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ, δικό μας παιδί, αλλά για μένα δεν αρκεί
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ρωτα τον paoktzi,αυτος ξερει για σενερ φορ.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Κάποιος έλεγε ότι «η λίστα του Φρανκ κατηφορίζει επικίνδυνα» ή κάπως έτσι, ποιός ήταν, μήπως θυμάται κανείς;

ΥΓ: Αν κλείσει ο Σάμπο επίσημα, προτείνω να ανοίξει το τόπικ του ο Περίπτερος. Έχει γράψει τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και το δικαιούται.
eagle4

Δημοσίευση από eagle4 »

Επιτέλους πάει να φτιαχτεί ολοκληρωμένο ρόστερ! Πολύ ενθαρρυντικές οι κινήσεις ως τώρα!
Καλύτερη μεταγραφή θα είναι η μόνιμη επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο! Έχω Τούντορ-Άρνεσεν δεν φοβάμαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

sporos123 έγραψε:Ρωτα τον paoktzi,αυτος ξερει για σενερ φορ.. :lol: :lol:
αν απαντησω θα φαω για παντα μπαν γι αυτο δεν το κανω.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

stephanos έγραψε:
Κάποιος έλεγε ότι «η λίστα του Φρανκ κατηφορίζει επικίνδυνα» ή κάπως έτσι, ποιός ήταν, μήπως θυμάται κανείς;

ΥΓ: Αν κλείσει ο Σάμπο επίσημα, προτείνω να ανοίξει το τόπικ του ο Περίπτερος. Έχει γράψει τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και το δικαιούται.
ναι εγω το ειπα, αλλα δεν με καταλαβες εγω δεν αναφερομαι στα ονοματα αλλα στο οτι αυτους μπορουσε να τους κλεισει 5/7 και οχι 8/
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έλεγα να το ανοίξω εγώ, αλλά αν διαβάζει, οκ, θα τον αφήσω. :)

για το 5/7 διαφωνώ, καθώς τότε οι ομάδες τους είχαν προκριματικά και λογικά οι τιμές τους θα ήταν πολύ παραπάνω... όχι για μαλεζά φυσικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να ελπιζει καποιος οτι τα στοιχηματα του Αρνεσεν μπορει να εχουν καλυτερη αποδοση απο τα στοιχηματα του Βρυζα το θεωρω λογικο,το να ειναι ομως καποιος ενθουσιασμενος με τις μεχρι τωρα κινησεις αγγιζει τα ορια της λοβοτομης.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

5/7 κλειναμε τους κλεισμενους σου!!!
γιαυτο κλεινουμε 8/8 αυτους!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η μη προσέγγιση σε άλλο έλληνα πλην Κοροβέση/Χαρίση που έγινε επι εποχής ΖΒ με κανει να νιώθω λίγο Ατλέτικ Μπιλμπάο.

Δικοι μας και ξένοι μόνο. Μπινέδες τέλος.

:)

Καλή φάση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Το να ελπιζει καποιος οτι τα στοιχηματα του Αρνεσεν μπορει να εχουν καλυτερη αποδοση απο τα στοιχηματα του Βρυζα το θεωρω λογικο,το να ειναι ομως καποιος ενθουσιασμενος με τις μεχρι τωρα κινησεις αγγιζει τα ορια της λοβοτομης.
προσωπικά ενθουσιασμένος δεν είμαι. αλλά νιώθω μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες για τους σαμπο,ζαϊρο και κοροβέση.

ενθουσιασμένος ήμουν και είμαι για τους όλσεν (που τον θυμόμουν απο περυσι τσ.λ που είχε κατεβάσει ρολά), χαρίση και γκάρυ (κυρίως λόγω ακατανόμαστου αλλά οκ,μετράει με τον τρόπο του! :) )...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

ace79grpaok έγραψε:Πήραμε τον σαμπο? Άντε και τον εσπραντιγια τώρα να συμπληρώσουμε τα πατουμμενα ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Θ Ε Ο Σ :D :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”