Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., NS2, 06/08, 21:05
Re: Spartak Trnava - Π.Α.Ο.Κ., NS2, 06/08, 21:05
https://github.com/enen92/P2P-Streams-K ... /README.md
Η απάντηση είναι ναι
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Η απάντηση είναι ναι
Googlare p2p streams kodi και θα βρεις άνάλυτικες οδηγίες εγκατάστασης ανάλογα με το σύστημα που έχειςkastrakis έγραψε:Φιλε σορυ που συνεχιζω το οφτοπικ,αλλά κι εγω εχω το XBMC αλλά τα addon που βγαζει σπανια παιζουν τα παιχνιδια.Εσυ πως τα βλεπεις?lamosas έγραψε:XBMC με addon p2pstream όλα τα παιχνιδάκια της Ευρώπης σε HD ανάλυση αλλά με ξένη μετάδοση. Off topic αλλά βρήκα ευκαιρία...
- john4serres
lamosas , ανοιξε ενα τοπικ λογικα καπου στην ψυχαγωγια για συζητηση επι του θεματος live streaming.
Μέ εξαίρεση τον τέρμα ουσιαστικά θα παίξουν οι υπεύθυνοι για το περσινό φιάσκο.
Αν δεν περάσουν, βλέπω μερικοί να μην ξανά περνούν ούτε έξω από τούμπα.
Μέχρι τότε, ας ψάχνουν να βρουν τα αποδυτήρια στο γηπεδακι της Σλοβακίας.
Καλό έμαθαν στην πούδρα .
Ιγκορ μέ το μαχαίρι σε θέλω αύριο
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Αν δεν περάσουν, βλέπω μερικοί να μην ξανά περνούν ούτε έξω από τούμπα.
Μέχρι τότε, ας ψάχνουν να βρουν τα αποδυτήρια στο γηπεδακι της Σλοβακίας.
Καλό έμαθαν στην πούδρα .
Ιγκορ μέ το μαχαίρι σε θέλω αύριο
πολυ δυσκολο ματς, θα ειναι μεγαλη επιτυχια αν περασουμε...
αν δεν περασουμε θα υπαρξει μεγαλη απογοητευση που μονο μεγαλες μεταγραφες θα την απαλυνουν..
αν δεν περασουμε θα υπαρξει μεγαλη απογοητευση που μονο μεγαλες μεταγραφες θα την απαλυνουν..
Γιατί απογοήτευση; αυτοί πέρσι έχαναν και από ομάδα 5χ5...Athens έγραψε:πολυ δυσκολο ματς, θα ειναι μεγαλη επιτυχια αν περασουμε...
Ενδεχόμενη αποτυχία, τους οδηγεί αυτομάτως εκτός ομάδας πολλούς... Αν δεν το έχουν καταλάβει κακό του κεφαλιού τους.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παρόλο που κατεβάζουμε ενδεκάδα ανάγκης οι σλοβακοι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου ομάδα. Θεωρώ πως η πρόκριση θα έρθει εύκολα μιας και οι αντίπαλοι θα ανοιχτούν ώστε να γυρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Εκεί θα χτυπήσουν οι δικοί μας με αντεπιθέσεις και με λίγη τύχη θα σκοράρουν. Αρκεί βέβαια να παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια
- back in black
Ο Ιγκορ έθεσε τα πράγματα όπως ακριβώς ειναι, ρεαλιστικά και κυνικά μας είπε ότι την αυριανή ενδεκάδα δεν θα την ξαναδούμε, ότι έχουμε λιγότερη ποιότητα απο περσυ ,αλλα με αυτούς που έχουμε θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Αν σκοράρουμε θα περάσουμε εμείς. Όταν ο καθ΄ύλην αρμόδιος τα λέει αυτά εμείς τι άλλο να προσθέσουμε;
- ΑποστόληςΑ
Ολσεν, Κων/νιδης, Πέλκας, Μυστακίδης, Κοροβέσης.pilotos έγραψε:Μέ εξαίρεση τον τέρμα ουσιαστικά θα παίξουν οι υπεύθυνοι για το περσινό φιάσκο.
- Panos Fanfaras
Θεωρώ πολύ δύσκολο το να μη σκοράρουμε αύριο, ειδικά αφού οι Σλοβάκοι θα παίξουν ανοιχτά για να πάρουν την πρόκριση. Με την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση, η ομάδα που θα παίξει αύριο έχει την απαραίτητη ποιότητα για να προκριθεί. Εντάξει, θέλουμε 4-5 μεταγραφές, αλλά ας μην υποβαθμίζουμε τόσο πολύ το υπάρχον ρόστερ. Η Σπαρτάκ είναι μια πολύ αδύναμη και φτωχή ομάδα.
0-3.
Αποκλεισμός = αποτυχία για τους παίχτες που έφερεαν την ομάδα να παίζει αυτήν την εποχή
και τον Άρνεσεν που δεν μπόρεσε να την στελεχώσει με κάποιους παίχτες.
Αποκλεισμός = αποτυχία για τους παίχτες που έφερεαν την ομάδα να παίζει αυτήν την εποχή
και τον Άρνεσεν που δεν μπόρεσε να την στελεχώσει με κάποιους παίχτες.
- ΑποστόληςΑ
Πρώτος στόχος να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Δύσκολος στόχος, γιατί τα στόπερ μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ενώ και τα αμυντικά μας χαφ έχουν ψωμί μπροστά τους. Θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε πολύ καλή αλληλοκάλυψη για να μην δημιουργηθούν τρύπες. Εάν στα πρώτα 70 λεπτά δεν δεχθούμε γκολ πιστεύω ότι θα έχουμε ήδη σκοράρει.
το ματς ειναι δυσκολο
ελπιζω να:
- ειμαστε επιτελους τυχεροι σημερα
- παιξουν οι νεοι για να πείσουν τον ιγκορ
- παιξουν οι παλιότεροι για να πείσουν τον εαυτό τους
- μας παιξει μια γαμημενη φορα φιφτυ φιφτυ η σφυρίχτρα (απο τα χερια της σαλκε στα χεράκια της φιορεντίνα και της σπαρτακ μας πανε τα κορακια.... )
θετικα μηνυματα σκεψης απ ολους
υγ: πελκα και κατσε ειναι η ωρα σας νομιζω
ελπιζω να:
- ειμαστε επιτελους τυχεροι σημερα
- παιξουν οι νεοι για να πείσουν τον ιγκορ
- παιξουν οι παλιότεροι για να πείσουν τον εαυτό τους
- μας παιξει μια γαμημενη φορα φιφτυ φιφτυ η σφυρίχτρα (απο τα χερια της σαλκε στα χεράκια της φιορεντίνα και της σπαρτακ μας πανε τα κορακια.... )
θετικα μηνυματα σκεψης απ ολους
υγ: πελκα και κατσε ειναι η ωρα σας νομιζω
- ΑποστόληςΑ
Περισσότερο άγχος έχω για τους Κοροβέση, Μυστακίδη ή Κουλούρη (οι δύο από τους τρεις θα ξεκινήσουν, λογικά).