τι στο διαολο, στο πάγκο ΠΑΟΚμάνια διαβάζουν;;

υγ: για να δουμε στο διλεπτο αν μειωσουμε στα 2 ειναι ξανα ντερμπι
γκεο εγω για τον χοντρουλη το δικο μας ανησυχω δεν ειδα καμια ιδιαιτερη τεχνικη ουτε στις τοποθετησεις του ουτε στο πως "πεφτει"...εχεις αποψη για δαυτον??K_geo έγραψε:αν αντί για 7/10 σουτ χαμηλά είχαμε 7/10 ψηλά θα είμασταν στο χ. κατεβάζει πολύ χέρια και λυγίζει και γόνατα.τσιριγώτης έγραψε:Ή ξεκολιαρης ή μεγάλος τερματας αυτός της κουλας. .ξέφυγε το ματς
ναι. και δεν ειναι και τόσο καλή. απο παλιά. αλλά τα τελευταία χρόνια δεν τον είχα παρακολουθήσει ιδιαίτερα οπότε δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. το σίγουρο έιναι ότι ο γεωργιάδης τον ξέρει απο το κιλκίς και ο τσολακος απο τα ηλικιακα που ηταν κουμαντατορ τοτε στην β.ελλαδα...Sera4 έγραψε:γκεο εγω για τον χοντρουλη το δικο μας ανησυχω δεν ειδα καμια ιδιαιτερη τεχνικη ουτε στις τοποθετησεις του ουτε στο πως "πεφτει"...εχεις αποψη για δαυτον??K_geo έγραψε:αν αντί για 7/10 σουτ χαμηλά είχαμε 7/10 ψηλά θα είμασταν στο χ. κατεβάζει πολύ χέρια και λυγίζει και γόνατα.τσιριγώτης έγραψε:Ή ξεκολιαρης ή μεγάλος τερματας αυτός της κουλας. .ξέφυγε το ματς