Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΙΤΑΝΖ
9
17%
ΒΙΤΟΡ
1
2%
ΚΟΣΤΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
6%
ΡΑΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
18
33%
ΚΙΤΣΙΟΥ
7
13%
ΚΑΤΣΕ
1
2%
ΤΖΙΟΛΗΣ
7
13%
ΜΑΚ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΡΕΥΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
5
9%
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
2
4%
ΠΟΖΟΓΛΟΥ
1
2%

Σύνολο ψήφων: 54

Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nothu »

kataramenos5 έγραψε:Ο Ζησης τους αφησε αβοήθητους,ο Αγγελος τους έλιωσε,ο ΓΧ τους αποτέλειωσε ,τα κοράκια τους σφάξανε κι εμεις τους γυρισαμε την πλατη μεχρι που προδώσανε κι αυτοι τον ιδιο τους τον εαυτο.Συνολική η ευθηνη.

ΥΓ Αυριο ξημερώνει αλλη μερα ;)
Αυτό.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Το ευχάριστο είναι ότι ο Ιβάν μάλλον απέρριψε οριστικά τόσο τον Άγγελο όσο και τον ΓΧ και ανέθεσε εν λευκώ την ομάδα στον Άρνεσεν και τα στελέχη που αυτός θα επιλέξει. Αν μάλιστα αυτή η επιλογή αποτελεί πράγματι έγκριση σχετικής εισήγησης του Αγγελίδη ή έστω από κοινού απόφαση, τότε τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Το δυσάρεστο είναι ότι παραμένει μια ελάχιστη γραφική μειοψηφία αγγελόσκυλων, οι οποίοι συνηθισμένοι να δρουν επί δέκα χρόνια ως πεμπτοφαλαγγίτες άρχισαν ξανά τον π0ύστ#κο πόλεμο φθοράς έναντι οποιουδήποτε θεωρούν ότι εμποδίζει το ηλίθιο όραμά τους να ξαναδούν τον ψυχοπαθή( aka Τρελός) στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως θα στραφούν σίγουρα και κατά του Ιβάν. Φυσικά, στην αρχή τουλάχιστον δεν θα τολμούν να τον κατονομάζουν, αλλά θα αφήνουν υπονοούμενα ότι φταίει σύμπασα η Διοίκηση εκτός φυσικά του Ιβάν. Η εύλογη απορία «πωτς γένεν ατό» δεν θα χει βέβαια απάντηση. Επίσης θα πολεμήσουν ανελέητα όσους παίκτες της φετεινής χρονιάς στελεχώσουν τον μελλοντικό κορμό της ομάδας, επειδή δεν θα θέλουν επ ουδενί η ομάδα να θριαμβεύει με παίκτες ειδικά από τα σπλάχνα της που δεν κατόρθωσαν να ξελασπώσουν τον φετεινό ψυχοπαθή προπονητή και εξέθεσαν τις μυθικές ικανότητές του να παίρνει το 500% από κάθε παίκτη, να ανασταίνει νεκρούς, να ελέγχει τα αποδυτήρια ( :lol: ), να φτιάχνει ομάδες από το τίποτα και άλλα φαιδρά.

Ακόμα πιο σίγουρα θα αρχίσει ο βρώμικος πόλεμος απαξίωσης του Άρνεσεν και όποιου σοβαρού προπονητή, παίχτη ή στελέχους της ομάδας επιλεχθεί από τον Μεγάλο Δανό. Ο πόλεμος της ανεπάρκειας, της ρουφιανιάς και της αμορφωσιάς ενάντια στον επαγγελματισμό και στην τεχνοκρατία αποτελεί ανέκαθεν ιερό καθήκον των αγγελόσκυλων. Οδηγός τους η ιστορία μας. Για να μην πάω πιο πίσω, έριξα μια ματιά στις δημοσιεύσεις των πρώιμων επικριτών του Στέφενς πέρυσι και ξέρασα. Είναι αυτοί που εν ονόματι του Αγγελάρα φέτος ξεσπάθωσαν, έχουν απαξιώσει και καθυβρίσει τους πάντες και έχουν ακόμα το θράσος να παριστάνουν τους παοκτσήδες, ενίοτε δε και τους μυαλοπώλες.

Πώς θα τους αναγνωρίσουμε? Εύκολο. Είναι άτομα μειωμένης αντίληψης, γελοιοποιούνται προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν και αναμασούν σλόγκαν και κλισέ που δεν καταλαβαίνουν. Είναι δε οι μόνοι που βαυκαλίζονται πως υπάρχουν υποστηριχτές του γουχού, ώστε να βρούν έναν φανταστικό εύκολο αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Τελικά παίξαμε αντρικό ποδόσφαιρο ή ήταν κουρασμένα τα παλικάρια?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Othin οσο λαθος κανουν αυτοι που λες αλλο τοσο κανεις κι εσυ που τσουβαλιαζεις τα παντα χρησιμοποιώντας μειωτικούς χαρακτηρισμούς, λες κι εσυ ανηκεις σε μια καστα πεφωτισμένων ενω ολοι οι "απέναντι" ειναι με iq ραδικιου.
Δε κουραστήκατε με αυτη τη Μ@λακια επιτέλους,το πως θα βρούμε ευκαιρια να την πουμε στους "αλλους"?
Ουτε στο δημοτικο...

Εχουμε την πικρα μας ,εχουμε και τους αγγελομαχους και τους αγγελοδιώκτες .Αντε καντε καμια δουλεια.Μας τα πρήξατε.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καμμενη και καταστροφικη χρονια γεματη φαπες
αυτα να τα βλεπει και ο Ιβαν με την επιλογη του περισυ το καλοκαιρι...
υπομονη να τελειωσει αυτη η χρονια, και ποτε ξανα πισωγυρισματα
ξασκαρταρισμα απο τις σαρδελες απο βδομαδα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Othin έγραψε:Το ευχάριστο είναι ότι ο Ιβάν μάλλον απέρριψε οριστικά τόσο τον Άγγελο όσο και τον ΓΧ και ανέθεσε εν λευκώ την ομάδα στον Άρνεσεν και τα στελέχη που αυτός θα επιλέξει. Αν μάλιστα αυτή η επιλογή αποτελεί πράγματι έγκριση σχετικής εισήγησης του Αγγελίδη ή έστω από κοινού απόφαση, τότε τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Το δυσάρεστο είναι ότι παραμένει μια ελάχιστη γραφική μειοψηφία αγγελόσκυλων, οι οποίοι συνηθισμένοι να δρουν επί δέκα χρόνια ως πεμπτοφαλαγγίτες άρχισαν ξανά τον π0ύστ#κο πόλεμο φθοράς έναντι οποιουδήποτε θεωρούν ότι εμποδίζει το ηλίθιο όραμά τους να ξαναδούν τον ψυχοπαθή( aka Τρελός) στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως θα στραφούν σίγουρα και κατά του Ιβάν. Φυσικά, στην αρχή τουλάχιστον δεν θα τολμούν να τον κατονομάζουν, αλλά θα αφήνουν υπονοούμενα ότι φταίει σύμπασα η Διοίκηση εκτός φυσικά του Ιβάν. Η εύλογη απορία «πωτς γένεν ατό» δεν θα χει βέβαια απάντηση. Επίσης θα πολεμήσουν ανελέητα όσους παίκτες της φετεινής χρονιάς στελεχώσουν τον μελλοντικό κορμό της ομάδας, επειδή δεν θα θέλουν επ ουδενί η ομάδα να θριαμβεύει με παίκτες ειδικά από τα σπλάχνα της που δεν κατόρθωσαν να ξελασπώσουν τον φετεινό ψυχοπαθή προπονητή και εξέθεσαν τις μυθικές ικανότητές του να παίρνει το 500% από κάθε παίκτη, να ανασταίνει νεκρούς, να ελέγχει τα αποδυτήρια ( :lol: ), να φτιάχνει ομάδες από το τίποτα και άλλα φαιδρά.

Ακόμα πιο σίγουρα θα αρχίσει ο βρώμικος πόλεμος απαξίωσης του Άρνεσεν και όποιου σοβαρού προπονητή, παίχτη ή στελέχους της ομάδας επιλεχθεί από τον Μεγάλο Δανό. Ο πόλεμος της ανεπάρκειας, της ρουφιανιάς και της αμορφωσιάς ενάντια στον επαγγελματισμό και στην τεχνοκρατία αποτελεί ανέκαθεν ιερό καθήκον των αγγελόσκυλων. Οδηγός τους η ιστορία μας. Για να μην πάω πιο πίσω, έριξα μια ματιά στις δημοσιεύσεις των πρώιμων επικριτών του Στέφενς πέρυσι και ξέρασα. Είναι αυτοί που εν ονόματι του Αγγελάρα φέτος ξεσπάθωσαν, έχουν απαξιώσει και καθυβρίσει τους πάντες και έχουν ακόμα το θράσος να παριστάνουν τους παοκτσήδες, ενίοτε δε και τους μυαλοπώλες.

Πώς θα τους αναγνωρίσουμε? Εύκολο. Είναι άτομα μειωμένης αντίληψης, γελοιοποιούνται προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν και αναμασούν σλόγκαν και κλισέ που δεν καταλαβαίνουν. Είναι δε οι μόνοι που βαυκαλίζονται πως υπάρχουν υποστηριχτές του γουχού, ώστε να βρούν έναν φανταστικό εύκολο αντίπαλο.
πεστα ρε μεγαλε Othin.

οσο γι αυτους που εχουν την μυγα και αυτα που θα σου πουν... απλα θα επιβεβαιωσουν αυτα που λες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τουλαχιστον μερικοι εχετε εστω και σ ενα θεμα σταθερη αποψη γιατι σ ολα τ αλλα αλλάζετε ανα τριμηνο
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

kataramenos5 έγραψε:Othin οσο λαθος κανουν αυτοι που λες αλλο τοσο κανεις κι εσυ που τσουβαλιαζεις τα παντα χρησιμοποιώντας μειωτικούς χαρακτηρισμούς, λες κι εσυ ανηκεις σε μια καστα πεφωτισμένων ενω ολοι οι "απέναντι" ειναι με iq ραδικιου.
Δε κουραστήκατε με αυτη τη Μ@λακια επιτέλους,το πως θα βρούμε ευκαιρια να την πουμε στους "αλλους"?
Ουτε στο δημοτικο...

Εχουμε την πικρα μας ,εχουμε και τους αγγελομαχους και τους αγγελοδιώκτες .Αντε καντε καμια δουλεια.Μας τα πρήξατε.
Όχι φίλε μου, δεν θεωρώ εαυτόν πεφωτισμένον και δεν έχω απέναντί μου οπαδούς του ΠΑΟΚ. Έχω μόνον (ευτυχώς ελάχιστους πλέον) προσωπικούς οπαδούς του Άγγελου και μόνον, που περίμεναν να αποτύχει η ομάδα για να στάξουν χολή ακόμα και στον Κλάους. Είναι σαφέστατη η τοποθέτησή μου. Όπως είναι εμφανέστατος και ο φερετζές που φορούσαν τόσα χρόνια τα αγγελόσκυλα και θα ξαναφορέσουν υπονομεύοντας κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού του ΠΑΟΚ, αν δεν περιλαμβάνεται και ο Αγγελάρας στα σχέδια. Έχω ξαναγράψει πως υπήρξα κι εγώ υποστηρικτής του την περίοδο των ευρωπαϊκών θριάμβων με Άρσεναλ, αλλά έκτοτε έκανε εγκλήματα ασυγχώρητα για μένα.

Με τον όρο "αγγελόσκυλο" δεν εννοώ όποιον ΠΑΟΚΤΣΗ συμπαθεί τον Άγγελο ως άνθρωπο ή ως προπονητή, παρόλο που εγώ έχω την χείριστη γνώμη γι αυτόν. Εννοώ αυτούς τους προσωπολάτρες, που έβριζαν και υπονόμευαν τον Σάντος, τον Μπόλονι, τον Στέφενς και θα υπονομεύουν κάθε προσπάθεια προόδου της ομάδας μου ακόμα και τώρα που αποδείχθηκε πως το ίνδαλμά τους ανήκει οριστικά στην ιστορία.

Τέλος, δεν άρχισα εγώ στο ξεκούδουνο φιλιππικούς έναντι των "αγγελόσκυλων". Αντιθέτως, κουράστηκα και εξοργίστηκα με την μικροψυχία που ακόμα βγάζουν οι τεθλιμμένοι συγγενείς ενός υποτιθέμενου μύθου, ο οποίος ευθύνεται για την χειρότερη χρονιά της ομάδας μου από το 1966, αν δεν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μια κουβέντα ρε Οντιν... Εμένα που κάθε χρόνο - με εξαίρεση εκείνον του Γιδιού, έχω την απαίτηση ο προπονητής που αρχίζει να τελειώνει και τη χρονιά και να μην πειραματιζόμαστε εν όψη πλει οχ πού με συγκαταλέγεις
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

kataramenos5 έγραψε:Τουλαχιστον μερικοι εχετε εστω και σ ενα θεμα σταθερη αποψη γιατι σ ολα τ αλλα αλλάζετε ανα τριμηνο
τι να κανουμε ... εξαλλου για να κατανοηθουν καποια πραγματα απο καποιους πρεπει να υπαρχει η απαιτουμενη ευφυια.
αν δεν υπαρχει αυτη η τατιανα δεν μπορεις να ξεχωρισεις ουτε τα μηλα αποτα πορτοκαλια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ ξέρω γιατί το κάνουν αυτό οι παίχτες.
Για να γουστάρουμε περισσότερο Π.Α.Ο.Κ. (την ομάδα σίγουρα, την νοοτροπία..δεν ξέρω) την επόμενη χρονιά! Και για να πανηγυρίσουμε (?) παραπάνω προκρίσεις σε επόμενες φάσεις!

Παρ'όλα αυτά, συνεχίζετε να ανεμίζετε φωνασκώντας βάρβαρες κραυγές το λάβαρο της αχαριστίας...

kataramenos5 έγραψε:Ο Ζησης τους αφησε αβοήθητους,ο Αγγελος τους έλιωσε,ο ΓΧ τους αποτέλειωσε ,τα κοράκια τους σφάξανε κι εμεις τους γυρισαμε την πλατη μεχρι που προδώσανε κι αυτοι τον ιδιο τους τον εαυτο.Συνολική η ευθηνη.

ΥΓ Αυριο ξημερώνει αλλη μερα ;)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Καπετάνιος έγραψε:
spyretto έγραψε:Με νίκη στην Τρίπολη
:lol: :lol: :lol: :lol:
Καπετάνιε, είσαι όντως Καπετάνιος;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Othin kαπου εχεις δικιο στα περι υπονομευσης(το ζήσαμε εντονα περσι) αλλα ετσι που εγραψες το προηγούμενο ποστ το χανεις.Και μην εισαι σιγουρος οτι οσοι περσι τα βαζαν με τον Χουμπ ηταν αγγελόσκυλα, ασχετα με το τι λέγανε.Καλη καρδια.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

nikolasf έγραψε:Μια κουβέντα ρε Οντιν... Εμένα που κάθε χρόνο - με εξαίρεση εκείνον του Γιδιού, έχω την απαίτηση ο προπονητής που αρχίζει να τελειώνει και τη χρονιά και να μην πειραματιζόμαστε εν όψη πλει οχ πού με συγκαταλέγεις
αν ο προπονητης ειναι ο φυρρος τοτε εισαι απλα απικινδυνα αδρανης
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

desperando έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τουλαχιστον μερικοι εχετε εστω και σ ενα θεμα σταθερη αποψη γιατι σ ολα τ αλλα αλλάζετε ανα τριμηνο
τι να κανουμε ... εξαλλου για να κατανοηθουν καποια πραγματα απο καποιους πρεπει να υπαρχει η απαιτουμενη ευφυια.
αν δεν υπαρχει αυτη η τατιανα δεν μπορεις να ξεχωρισεις ουτε τα μηλα αποτα πορτοκαλια
Το πα και παραπάνω..
λες κι εσυ ανηκεις σε μια καστα πεφωτισμένων ενω ολοι οι "απέναντι" ειναι με iq ραδικιου.
Ουτε στο δημοτικο...
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Το εγκλημα φετος ηταν οτι αργησαν να διωξουν .. .... .. . . ... . και αφοτου εφυγε μας αφησανε χωρις προπονητη!
Πριν να ερθει ο Ιβαν δεν ειχαμε τετοια ρεζιλικια παντως! Ο ΠΑΟΚ ηταν ΠΑΟΚ, τωρα εχουμε γινει να μην πω.

Έλεος. Επεξεργαστήκε.Kgeo
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”