Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Iτάνζ
4
9%
Σκόνδρας
1
2%
Παπαγιαννόπουλος
4
9%
Τζαβέλλας
19
40%
Κωνσταντινίδης
10
21%
Βιτόρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
1
2%
Γκολάσα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Περέιρα
1
2%
Μακ
1
2%
Κουλούρης
1
2%
Νομπόα
1
2%
Παπαδόπουλος
2
4%
Αθανασιάδης
2
4%

Σύνολο ψήφων: 47

ariskatiforos

Re: Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 3-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ariskatiforos »

καλως τον βιασμο της νοημοσυνης που επαναλαμβανει την ιδια τακτικη κατηγορωντας μελη του φορουμ ως στημενους και κανοντας προσωπικες επιθεσεις οπως παντα..
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

simba έγραψε:Σχεδον ολοι το εχουν δει, ακομα και παιδια π ηταν αγκελοσκυλα, εσεις ακόμα κωφευετε...

Επειδη μιλας για αγγελοσκυλα και για...αγγελοκολλημενους και επειδη δεν δεχεσαι οτι το θεμα ειναι εξωαγωνιστικο να σου θυμησω καποια γεγονοτα

5 χρονια/10 αλλαγες προπονητη

Μπερετα
Δερμιτζακης
Χαβος
Μπολονι
Δωνης
Γεωργιαδης
Στεφενς
Ξανα Γεωργιαδης
Αναστασιαδης
Ξαναμανα Γεωργιαδης

Aν αυτο δεν ειναι αρρωστεια,τοτε τι ειναι?

ΥΓ. Απο ολους τους προαναφερομενους,βρες ποιος ειναι ο μονος ''αφθαρτος''
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Thanix έγραψε:Ελα στειλτε τον Γιωργακη τον Σαββιδη στο καταρ να φερει τον ρουμανο να του κανει ενα τριετες να ηρεμησει το κεφαλι μας

Αυτό!!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αστροναυτη, μπεσα πες να το λυσουμε το θεμα
πιστευεις οτι παιζει καποιου ειδους συνομωσια στο φορουμ στην οποια συμμετεχουν ολοι εκτος απο εσενα?η εκτος απο λιγους?ξερεις κατι?με ενδιαφερει ειλικρινα.
πιστευεις οτι ειναι οργανο της παε που κρυβεται απο πισω κ εχει βαλει μερικους υπαλληλους να μας πιανει κοτσο?
ξερεις εσυ καποια πραγματα που δεν ξερουμε οι υπολοιποι κ επειδη δεν μπορεις να τα πεις ευθεως , προσπαθεις να μας τα περασεις με αλλο τροπο?
παρακαλω και το μοντερεσιο να μην μπαναρει να μην απειλησει κ στα πλαισια των κανονων του φορουμ κ χωρις χαρακτηρισμους (αν φυσικα θελει ) να μου πει τη γνωμη του.
υγ.ουτως η αλλως δε θεωρω οτι κανεις χαρακτηρισμους.η αποψη μου ειναι οτι δε γινεται να πεις ασχημα πραγματα με ομορφες λεξεις.μοιραια υπαρχουν ενοχλητικες λεξεις.
υγ1. ο ΠΑΟΚ φετος καταρρει χωρις προηγουμενο,χωρις λογικη εξηγηση, χωρις οικτο.η πορεια στο δευτερο γυρο ειναι πορεια υποβιβασμου.αν εχεις αστροναυτη οποιαδηποτε σχετικη γνωση εγω νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις εχει αξια.
ο κατηφορος μας ξεπερναει ουτως η αλλως.ειναι σοκαριστικο αυτο που συμβαινει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

koylispontios έγραψε:
Thanix έγραψε:Ελα στειλτε τον Γιωργακη τον Σαββιδη στο καταρ να φερει τον ρουμανο να του κανει ενα τριετες να ηρεμησει το κεφαλι μας

Αυτό!!!

μακαρι να ερθει κ αυτος μπας κ καταφερουμε ποτε να παψουμε να ζουμε με τα φαντασματα του παρελθοντος.
βρισκομαστε συνεχως σε μια δινη ταξιδιου στο παρελθον.στα παντα.ειμαστε μονιμως ερμαια του παρελθοντος.
να ερθει ο μπολονι.να ερθει ο σαντος,να ερθει ο αναστασιαδης,να ερθει ο βιειρινια, να ερθει ο γκαρσια ο σικαμπαλα ο βρυζας ο ζαγορακης ο σβουρας ο ιωσηφιδης ο κουδας ο μαρμαρωμενος βασιλιας.να ερθει ο σωτηρας απο το παρελθον.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Κεν,ασε το τσουβαλιασμα.

Ο Τρανσυλβανος ηταν ο,τι πιο ταιριαστο μετα τον Σαντος.

Δυστυχως τον εφαγε η συμμορια της πουστιας που εχει καταντησει τον ΠΑΟΚ φουκαρα-καρπαζοεισπρακτορα του καθε πικραμενου τσατσου του χοντρου!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

κανενα τσουβαλιασμα.στα δικα μου ματια ηταν ενας τσαρλατανοςκαι μισος(4 ηττες και 3 ισοπαλιες ειχε στον πρωτο γυρο-παιχνιδι παρα παιχνιδι τονγκα) .και στο τσουβαλι εβαλα και το σαντος που ειμαι σαντοσκυλο.
φτανει πια με το παρελθον.εχουμε αρρωστια με το παρελθον για να εχουμε λογους να κραζουμε στην αποτυχια.για να εχουμε παντα δικαιολογιες.να μπορουμε να διχαζομαστε.
εκκαθαριση πληρης χρειαζεται.να τελειωνουν οι δικαιολογιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 22 Μαρ 2015, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Όποιος και να έρθει, πρέπει να πάρει τα κλειδιά της ομάδας με τριετές τουλάχιστον και να αποτελεί το φόβο και τον τρόμο των παικτών, και να τον σέβεται η διοίκηση!!! Απλά στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ξαφνικά όλοι έγιναν Δ.Υ. (τίποτε με τους Δ.Υ και εγώ τέτοιος είμαι - τη νοοτροπία του βολεμένου στηλιτεύω) και πάντα βρίσκεται τι εξιλαστήριο θύμα - αφού έγινε άπαξ και πέτυχε, δις και πέτυχε, γιατί να μην γίνεται συνέχεια;;; Άλλος μ@λ@κ@ς πληρώνει!!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βρε κεν κι ο Χουμπ απ το παρελθον ηταν?Τα ιδια δεν εγιναν και μ αυτόν?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

καταραμενε για ολους λεω.οχι μονο για τον προπονητη.ο προπονητης ειναι ο τελευταιος.απετυχε ο αα φταιει ο αα.αν εφερνε καποιον ο ζβ κ αποτυγχανε θα εφταιγε ο ζβ.παντα καποιος φταιει.κ τον χουμπ το παρεακι λεμε τον εφαγε.δεν εκανε τακτικη.και πιστευω καποιοι απο ολους αυτους κανουν σωστα τη δουλεια τους.αλλα δεν τρωγεται αλλο αυτη η εσωστρεφεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 22 Μαρ 2015, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Η admin team με τον τίτλο "έφυγε ο τσοπάνης κ κεντάει η ομάδα" δείχνει οτι συνεχίζει να λειτουργεί με αλλά μετρα και αλλά σταθμά όσων αφορά στο θέμα Αναστασιαδη.
Ηταν εμφανέστατο το "λιβάνισμα" που ειχε ο Αγγελος σε ανάλογες ξεφτίλες σαν την σημερινή όπου τότε στις ήττες έφταιγαν οι παίκτες κατα κύριο λόγο και κάπου στα ψιλά (για να δείχνουμε και καλά δίκαιοι) και ο Αγγελος.
Τα παραπάνω ειναι μια απλή προσωπική διαπίστωση και όφειλα να την παραθέσω για να είμαι καλά απέναντι στον εαυτό μου πρώτα, γιατί ενώ προσπαθώ να είμαι δίκαιος ΠΑΝΤΑ, στο θέμα Αναστασιαδη νιώθω οτι απο την admin team έχω υποστεί μια τυπου υποτίμηση της νοημοσύνης μου.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Καλα δεν βαρεθήκαμε να μιλάμε για τον αα μετά από μια τόσο ντροπιαστική ήττα; Μας κάνουν πλάκα τα χωριά, η ομάδα εμφανίζει σημάδια διάλυσης με παίκτες να μην δίνουν δεκάρα πλέον, να μην υπάρχει στόχος απολύτως κανενας και εμείς τρώμε το τυράκι να ασχολούμαστε με τον αα.
Φτάνει! Πάει, έφυγε θα τον κρίνει η ιστορία!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μ' αρέσει που συγκρίνουν κάποιοι την ομάδα που άφησε ο Χουμπ μ' αυτό που άφησε ο Αγγελος ...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ενα θα σας πω και βαλτε το καλα στο μυαλο σας.
Ολα τα φταιει στον ΠΑΟΚ η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ.
Θα μαι δηλαδη εγω προεδρος στην θεση του Τζακ, θα διασυρομαστε κατα συρροη σε ολα τα χωρια, και θα ναι ολοι στις θεσεις τους ?
Καρφωμενα 6-7 δελτια στο ταβανι, μικρους απο την Κ20 και ας τρωω 3 και 4.
Ιερα εξεταση προπονητη κ τεχνικο διευθυντη μετα απο καθε ντροπιαστικη ηττα, πρωτα φαλαγγα στις πατουσες κ μετα ξηλωμα.
Γυμναστη, σκαουτερ κλπ το ιδιο.
Τι λετε ρε τσογλανια που θα στερει ο κοσμακης το δεκαευρο απο τα παιδακια του και θα ρχετε μεσα στο ψοφοκρυο να σας δει, και εσεις θα περπατατε ...
Τακλιν στο λαιμο θα κανετε γιατι θα σας παρει ο διαολος και θα σας σηκωσει ...
Καθομαστε τοσος κοσμος εναν ολοκληρο χρονο κ βλεπουμε το θεατρακι του παραλογου πώς μαλωνει ο ΖΒ με τον ΑΑ και οι αυλες τους μαζι ...
Οξω ρεεεεε !!!!
Πατε καλα μωρε ?
Γυναικα, φερε το σκουποξυλο ....
Χαθηκε η τσιπα. Χαθηκε το φιλοτιμο.
ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ...
Σαν δεν ντρεπεστε ολοι σας λεω εγω ...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Πως κοιμούνται αυτοι τα βράδια ρε πουστη; Τα λεφτά να μπαίνουν και όλα καλά; Εγώ γιατί να σκαω επειδή μαζεύτηκαν εκεί μέσα 20-30 μαλακές και τα κάναν όλα π@υτανα; Ξεφτιλες όλοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”