ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 4/2-17:15,NS2 & NS2HD
- PAOK_Antarctica
Re: ΟΦΗ-Π.Α.Ο.Κ. 4/2-17:15,NS2 & NS2HD
Α ρε γαμώτο και θα είμαι στη δουλειά και δεν θα το δω.
Δεν παίζει να μην κερδίσουμε όμως. Ακόμα και με την εικόνα που δείχνουμε τελευταία, τον ημικατεστραμένο ΟΦΗ τον έχουμε.
Δεν παίζει να μην κερδίσουμε όμως. Ακόμα και με την εικόνα που δείχνουμε τελευταία, τον ημικατεστραμένο ΟΦΗ τον έχουμε.
- WestBlock4
Διαβαζω απο πολλους συνοπαδους μας οτι πληρωσε ο μαρινακης για να παιξει με μας κ αλλα τετοια.. ασχετα με τους διαιτητες γιατι δεν αναρωτιεστε μηπως πληρωσαμε εμεις για να μη κατασταφει το σωματειο κ να βγαλει τη χρονια? Εξαλλου ο γαβρος επαιξε μια χαρα με οφη κ μαλιστα τον παιξανε κ σκληρα οποιος το ειδε... εμεις δωσαμε κ δανεικο καλες σχεσεις εχουμε οποτε πιο πιθανο μου φαινεται να πληρωσε κανας σαββιδις παρα ο χοντρος
- john4serres
- Περιπτερος
Θέλω σκορ 4-0 τελεία και παύλα.
Να μπει η ομάδα με στόχο να κερδίσει 4-0.
-
και εγω αυτο πιστευω...τι δουλεια ειχε στην Τουμπα τις προαλλες??γιατι ενοχληθηκε οταν βγαλανε το θεμα?πως πληρωσε την επομενη??ο γαυρος για ενα λογο που θελει να παιξει ειναι μηπως μα ς κοκκινισουν παικτες,το σημερινο πρωτοσελιδο μιας κωλλοφυλλαδας τους θεωρει δεδομενο οτι θα παιξουμε αντιπαλοι με+5WestBlock4 έγραψε:Διαβαζω απο πολλους συνοπαδους μας οτι πληρωσε ο μαρινακης για να παιξει με μας κ αλλα τετοια.. ασχετα με τους διαιτητες γιατι δεν αναρωτιεστε μηπως πληρωσαμε εμεις για να μη κατασταφει το σωματειο κ να βγαλει τη χρονια? Εξαλλου ο γαβρος επαιξε μια χαρα με οφη κ μαλιστα τον παιξανε κ σκληρα οποιος το ειδε... εμεις δωσαμε κ δανεικο καλες σχεσεις εχουμε οποτε πιο πιθανο μου φαινεται να πληρωσε κανας σαββιδις παρα ο χοντρος
-
Τελευταία συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου. ....τυχαίο; ;;;Dimg4 έγραψε:Ειμαι πολυ απαισιοδοξος αν πω πως αυτος ο ΠΑΟΚ δεν πειθει ουτε τον οφη να κερδισει?

- hasio_john
ΔΥΣΚΟΛΟ ματς , παρ' όλο που παίζουμε με τον κατεστραμμένο ΟΦΗ! Πρώτα απ ' όλα αυτοί θα παίξουν χωρίς κανένα απολύτως άγχος, σε αντίθεση με μας που όλοι ξέρουμε πως μια πιθανή ήττα θα είναι και η ταφόπλακα του πρωταθλήματος, αλλά και επικίνδυνα μονοπάτια για την ηρεμία μας...και του προπονητή!
Επίσης για τους παίχτες του ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλουν τα εσώψυχα τους για να τους δουν από άλλες ομάδες! Με λίγα λόγια θα σκυλιάσουν σήμερα! Βάλε και τον κόσμο της ομάδας που πάντα είναι εκεί και τους υποστηρίζει με θέρμη! Εγώ προσωπικά, (βάλε και την αγωνιστική μας κατρακύλα) , το φοβάμαι πολύ το ματσάκι!
Επίσης για τους παίχτες του ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλουν τα εσώψυχα τους για να τους δουν από άλλες ομάδες! Με λίγα λόγια θα σκυλιάσουν σήμερα! Βάλε και τον κόσμο της ομάδας που πάντα είναι εκεί και τους υποστηρίζει με θέρμη! Εγώ προσωπικά, (βάλε και την αγωνιστική μας κατρακύλα) , το φοβάμαι πολύ το ματσάκι!

- DarkBishop
Εγώ πάλι θέλω 0-4Περιπτερος έγραψε:Θέλω σκορ 4-0 τελεία και παύλα.

- DarkBishop
Εγώ πάλι θέλω 0-4Περιπτερος έγραψε:Θέλω σκορ 4-0 τελεία και παύλα.

-
DarkBishop έγραψε:Εγώ πάλι θέλω 0-4Περιπτερος έγραψε:Θέλω σκορ 4-0 τελεία και παύλα.

εγω θελω πεντε.
πεντε μια, πεντε δυο, πεντε τρεις, μαλλον το κλεινω εγω μαγκες.
Με την εικόνα που δείχνουμε τελευταία δεν έχουμε ούτε τον Βραδυποριακό. Πιστεύω πάντως ότι θα κερδίσουμε...εύκολα ή δύσκολα θα φανεί στο χειροκρότημα.PAOK_Antarctica έγραψε:Α ρε γαμώτο και θα είμαι στη δουλειά και δεν θα το δω.