Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 7/12-15:00, NS2&NS2HD
Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 7/12-15:00, NS2&NS2HD
Θα μας πιεσει η Ξανθη βρισκεται σε καλη κατασταση, αν ο Τζανδαρης πιασει την αποδοση του Καραισκακης και περιορισει τον Κλειτον τοτε ολα θα ειναι πιο ευκολα για εμας.
Θα το παρουμε το ματς μπορει να δυσκολευτουμε αλλα θα το παρουμε.
Θα το παρουμε το ματς μπορει να δυσκολευτουμε αλλα θα το παρουμε.
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Δημοσίευσηαπό nikolasf » Κυρ Δεκ 07, 2014 1:51 am
nikolasf έγραψε:
Και εγώ το ίδιο πιστεύω ... Την Κυριακή το βράδυ θα ήμαστε στους +7'η στους +8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΟΚΑΡΑ έχεις την ευκαιρία!!!!!!
ΡΕ ΣΚΟΝΤΑ-ΡΕ ΣΚΟΝΤΑ-ΡΕ ΣΚΟΝΤΑ,
ΤΟ ΡΙΠΑΠΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΝΤΑ
ΜΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ GAYΡΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΟΡΜΗΞΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ 'ΚΕΙ, ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ...
απο την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ https://www.facebook.com/pages/ΛΕΣΧΗ-ΦΙ ... 85?fref=nf
ΤΟ ΡΙΠΑΠΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΝΤΑ
ΜΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ GAYΡΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΝΑ ΟΡΜΗΞΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ 'ΚΕΙ, ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ...
απο την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ https://www.facebook.com/pages/ΛΕΣΧΗ-ΦΙ ... 85?fref=nf
Απίστευτη σφαγή κατά των Ιωαννίνων και κλοπής μιας ιστορικής τους νίκης. Αν πάλι ο βάζελος σφάξει τώρα τον Αστέρα Τρίπολης, μιλάμε και επίσημε πλέον και 100% για την νέα ιστορική συμμαχία του ΠοΚ και με τη βούλα. Ξαφνικά έχει πάψει κάθε προβολή από τα μέσα του τουίτι για την λεγόμενη εγκληματική οργάνωση. Ωαρία τα συμφωνίσανε πάλι. Ας ξυπνήσει η διοίκησή μας πριν είναι αργά.
Για τον κόσμο: Νομίζω ότι ο πολύ ζεστός μας κόσμος μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αν δε σκεφτεί ώριμα. Ετοιμάζουν τιμωρίες και -3 βαθμούς. Μόνο έτσι φέτος θα μας κόψουν το πρωτάθλημα, όπως περυσι το Τσου Λου. Μετά από αλλεπάληλες σφαγές θα σκάσουμε και θα τα κάνουμε όλα λίμπα, όταν αυτοί σε κάθε αγώνα θα έχουν τις διαιτησίες αυτές που βλέπουμε. Σαββιδη κάνε και εσύ κάτι. Βοήθα το αγωνιστικό κομμάτι που κάνει τα πάντα φέτος.
Την ομάδα δεν τη φοβάμαι τόσο με τον Άγγελο. Θα μπει μέσα και με προσοχή θα κάνει το χρέος της. Προσοχή στον κόσμο, στα ντου και στα ευτράπελα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο Πανόπουλος παλιά ήταν υποκατάστημα του Κώκαλη. Τώρα δείχνει εχθρός. Πέρυσι ήταν υποκατάστημα ο Πλατανιάς, φέτος τον κυνηγάνε. Τα κόζια και οι συμμαχίες αλλάζουν και πολύ γρήγορα μάλιστα. Η διοίκηση πρέπει να κάνει το χρέος της, χωρίς να αναμύξει το αγωνιστικό - όπως θέλει ο Άγγελος δηλ, να μείνει το αγωνιστικό κομμάτι συγκεντρωμένο.
Πάμε Παοκάρα αύριο απερίσπαστοι για το 2πλό να το κάνουμε +7 να τρελαθούμε τελείως!!!!!
Για τον κόσμο: Νομίζω ότι ο πολύ ζεστός μας κόσμος μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αν δε σκεφτεί ώριμα. Ετοιμάζουν τιμωρίες και -3 βαθμούς. Μόνο έτσι φέτος θα μας κόψουν το πρωτάθλημα, όπως περυσι το Τσου Λου. Μετά από αλλεπάληλες σφαγές θα σκάσουμε και θα τα κάνουμε όλα λίμπα, όταν αυτοί σε κάθε αγώνα θα έχουν τις διαιτησίες αυτές που βλέπουμε. Σαββιδη κάνε και εσύ κάτι. Βοήθα το αγωνιστικό κομμάτι που κάνει τα πάντα φέτος.
Την ομάδα δεν τη φοβάμαι τόσο με τον Άγγελο. Θα μπει μέσα και με προσοχή θα κάνει το χρέος της. Προσοχή στον κόσμο, στα ντου και στα ευτράπελα. Μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο Πανόπουλος παλιά ήταν υποκατάστημα του Κώκαλη. Τώρα δείχνει εχθρός. Πέρυσι ήταν υποκατάστημα ο Πλατανιάς, φέτος τον κυνηγάνε. Τα κόζια και οι συμμαχίες αλλάζουν και πολύ γρήγορα μάλιστα. Η διοίκηση πρέπει να κάνει το χρέος της, χωρίς να αναμύξει το αγωνιστικό - όπως θέλει ο Άγγελος δηλ, να μείνει το αγωνιστικό κομμάτι συγκεντρωμένο.
Πάμε Παοκάρα αύριο απερίσπαστοι για το 2πλό να το κάνουμε +7 να τρελαθούμε τελείως!!!!!

- GiorgosAtha
Νίκη δικιά μας και ήττα του βάζελου...
+7 από τον gay που διαλύει σιγά σιγά
+9 από τον βάζελο για να τελειώνουμε με αυτό το ψέμα περί "συνδιεκδικητή του πρωταθλήματος"
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
+7 από τον gay που διαλύει σιγά σιγά
+9 από τον βάζελο για να τελειώνουμε με αυτό το ψέμα περί "συνδιεκδικητή του πρωταθλήματος"
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Δεν παιζει... μπαινουμε μεσα με το σκεπτικο του τελικου... ο gay δε θα στραβοπατησει σε πολλα οποτε παιξτε σαν να ειναι τελικος.
+7 ειναι μισο πρωταθλημα
+7 ειναι μισο πρωταθλημα
Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ...
ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ...
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ...
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ...
ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ...
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ...
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ...
- john4serres
αυτο ειναι το ματς που θα δειξει οτι οντως πας για πρωταθλημα. το κερδισες και εισαι άπλας. δεν το κερδισες και δινεις δικαιωματα να σε αμφισβητουν. ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.

- HeartOfDarkness
Δε μας ενδιαφέρει σημερα τι εκανε ο γαυρακος χθες, τι θα κανει ο βαζελάκος, τι σκηνικά στηνει το ΠΟΚ η επο και λοιπες "δημοκρατικές" ( και κρατικές ) δυνάμεις.
Δεν κοιτάω διαφορά απο τον 2ο ουτε απο τον 3ο κοιτάω μόνο να κερδίσω τα δικά μου παιχνίδια και μονο αυτό.
Δε με απασχολεί τι "μαγικά" θα κάνει το κοράκι και η Ξάνθη η οποία ειναι πάντα αρκετά υπουλη ομάδα. Θυμάμαι κάτι 0-5 με τον γαυρο στο χαλαρό για να πάρει ο Σώκρατες το πρωτάθλημα.
Δε με νοιάζει αν παίξει ο Τζιολης στα χαφ, στο κέντρο της αμυνας ή στην ...επιθεση.
Προφανώς και block/ban και λοιπά στον κάθε αρδ που μας τα πρηζει με μεταγραφές ( αυτά απασχολουν την διοικηση και τον προπονητή ). Καντε ρεπορτάζ αν δε θέλετε να λεγεστε αρδ και αφήστε τα μπαχαλοκειμενα σας στα διάφορα σαιτ και τις "αποκλειστικές" πληροφορίες.
Τι με νοιάζει λοιπόν? Μπαίνω μέσα και τους τραβάω ενα 0-2 απο νωρίς ( καλώς τα παιδιά ) να μαθουν ποιος ειναι το αφεντικό. Γιατί θα το κανω αυτο? Γιατί ειμαι ΠΑΟΚ και ο,τι έχω κερδισει ως τωρα το χω πάρει με τον ιδρώτα μου και μονο.
Δώστε τα ολα ρε παλικάρια να μας κάνετε περηφανους!
ΥΓ : αν και εδώ ειναι το τοπικ του αγώνα, δε μιλήσα καθολου για μπάλα ειναι γιατί περιμένω απο τους παίκτες να μιλήσουν αυτοι μέσα στο γηπεδο οπως ξέρουν.
Δεν κοιτάω διαφορά απο τον 2ο ουτε απο τον 3ο κοιτάω μόνο να κερδίσω τα δικά μου παιχνίδια και μονο αυτό.
Δε με απασχολεί τι "μαγικά" θα κάνει το κοράκι και η Ξάνθη η οποία ειναι πάντα αρκετά υπουλη ομάδα. Θυμάμαι κάτι 0-5 με τον γαυρο στο χαλαρό για να πάρει ο Σώκρατες το πρωτάθλημα.
Δε με νοιάζει αν παίξει ο Τζιολης στα χαφ, στο κέντρο της αμυνας ή στην ...επιθεση.
Προφανώς και block/ban και λοιπά στον κάθε αρδ που μας τα πρηζει με μεταγραφές ( αυτά απασχολουν την διοικηση και τον προπονητή ). Καντε ρεπορτάζ αν δε θέλετε να λεγεστε αρδ και αφήστε τα μπαχαλοκειμενα σας στα διάφορα σαιτ και τις "αποκλειστικές" πληροφορίες.
Τι με νοιάζει λοιπόν? Μπαίνω μέσα και τους τραβάω ενα 0-2 απο νωρίς ( καλώς τα παιδιά ) να μαθουν ποιος ειναι το αφεντικό. Γιατί θα το κανω αυτο? Γιατί ειμαι ΠΑΟΚ και ο,τι έχω κερδισει ως τωρα το χω πάρει με τον ιδρώτα μου και μονο.
Δώστε τα ολα ρε παλικάρια να μας κάνετε περηφανους!

ΥΓ : αν και εδώ ειναι το τοπικ του αγώνα, δε μιλήσα καθολου για μπάλα ειναι γιατί περιμένω απο τους παίκτες να μιλήσουν αυτοι μέσα στο γηπεδο οπως ξέρουν.
Λοιπον μαγκες,περισσοτερο φοβαμαι τις προκλησεις του κοσμου με καλογεροπουλο(ο οποιος θα γινει κοκκινο πανι) παρα το διπλο της ομαδας.Με το παραμικρο θα παραμονευει τιμωρια,ολα τα δοιηκητικα οργανα του ποδοσφαιρου θα δουλευουν υπερ του γαυρου πλεον
Με προσηλωση και σοβαροτητα θα ερθει το διπλο και μετα με γκιγκαμπ προκριση για ακομα μια φορα στους 16
καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας σημερα
ΥΓ:Για τον αποπανω που λεει για παραρτημα Ξανθης επι εποχες Κοκκαλη στον γαυρο ισχυει,ωστοσο απο τοτε που ανελαβε ο Μαρινακης δε ξερω για ποιο λογο αλλα τα χει σπασει με τον Πανοπουλο και του παει μονιμως κοντρα.
Με προσηλωση και σοβαροτητα θα ερθει το διπλο και μετα με γκιγκαμπ προκριση για ακομα μια φορα στους 16
καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας σημερα
ΥΓ:Για τον αποπανω που λεει για παραρτημα Ξανθης επι εποχες Κοκκαλη στον γαυρο ισχυει,ωστοσο απο τοτε που ανελαβε ο Μαρινακης δε ξερω για ποιο λογο αλλα τα χει σπασει με τον Πανοπουλο και του παει μονιμως κοντρα.
Γλύκος,Βίτορ, Τζιόλης, Ρατς, Κίτσιου, Γκολάσα, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Παπαδόποπουλος, Αθανασιάδης,
Στο πάγκο του ΠΑΟΚ οι: Ιτάνζ, Σαλπιγγίδης, Μακ, Σπυρόπουλος, Πούγγουρας, Ποζατζίδης, Μάρτενς.
Στο πάγκο του ΠΑΟΚ οι: Ιτάνζ, Σαλπιγγίδης, Μακ, Σπυρόπουλος, Πούγγουρας, Ποζατζίδης, Μάρτενς.
- efthimis_paok
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρατς, Τζιόλης,Βίτορ, Κίτσιου, Κάτσε, Γκολάσα, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Αθανασιάδης
Παιδιά κανά λινκ όποιος βρει, να κάνουμε πάρτυ και μεις του εξωτερικού..!

-