Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
18
12%
ΒΙΤΟΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΙΚΑΣ
1
1%
ΡΑΤΣ
99
66%
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
3
2%
ΚΑΤΣΕ
6
4%
ΤΖΙΟΛΗΣ
7
5%
ΣΑΛΠΙ
13
9%
ΜΑΚ
2
1%
ΚΛΑΟΥΣ
1
1%
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΡΤΕΝΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΚΟΛΑΣΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 150

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από joshua »

Επαγγελματικες και μονο υποχρεωσεις με εχουν υποχρεωσει να απεχω εδω και καιρο απο το φορουμ γι'αυτο και θα ειμαι λακωνικος.Μπραβο,μπραβο,μπραβο!!!Ας πηγαινει καλα η ομαδα και καλυτερα να απεχω εγω (μπορει να λειτουργει και ως γουρι) και να μπαινω μονο για να κανω κωλοτουμπες!!!

Υ.Γ Μονο μελανο σημειο αυτο το ΑΧΧΧΧ καθε φορα που σκεφτομαστε τι θα μπορουσε να κανει ενα πιο πληρες και ποιοτικο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Lakistuta έγραψε:Κορυφαιος μεταξυ κορυφαιων πιστευω ο Σαλπι,με Σκονδρα και Ρατς (κλασικα) απο κοντα...
ολη η ομαδα δουλεψε ρολοϊ και εκανε τον ΟΦΗ να φαινεται χωριο...
παμε παρακατω

PS. Την ιδια ωρα που μπαινανε τα 4 η κορακλα μου πηρε αποφαση να περπατησει..αντε μεσα στη βδομαδα να μιλησει :)
NA TH ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΠΑΛΙΚΑΡΕ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από eorptol »

Lakistuta έγραψε:Κορυφαιος μεταξυ κορυφαιων πιστευω ο Σαλπι,με Σκονδρα και Ρατς (κλασικα) απο κοντα...
ολη η ομαδα δουλεψε ρολοϊ και εκανε τον ΟΦΗ να φαινεται χωριο...
παμε παρακατω

PS. Την ιδια ωρα που μπαινανε τα 4 η κορακλα μου πηρε αποφαση να περπατησει..αντε μεσα στη βδομαδα να μιλησει :)
Σίγουρα πανυγηριζε το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

HeartOfDarkness έγραψε:

Με τζιώληδες ( οπως και "βρωμομπασινάδες" αν θυμάμαι καλά τη φράση, αν και δε θυμάμαι ποιος το είπε )...
''Γκούμο''.
''Γκουμομασινάδες'' είναι η φράση. :mrgreen:
Νομίζω οι ίδιοι οι βάζελοι. ''Που πας με τους Γκουμομασινάδες. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Έτσι θέλω τον ΠΑΟΚ... να μπαίνει στο γήπεδο και να πιάνει τον αντίπαλο από τον λαιμό! Να μη τον αφήνει να ανασάνει!
Εύκολο απόγευμα... σωστή διαχείριση του match ενόψει 2 σερί δύσκολων παιχνιδιών εκτός. Όλοι πολύ καλοί και ο Γλύκος θεατής (αν και όταν χρειάστηκε ήταν εκεί). Όχι χαζές κάρτες. Στα συν οι αλλαγές που μπήκαν και προσπάθησαν να φανούν παρότι θα μπορούσαν να "αράξουν" λόγω 4-0. Ιδιαίτερα καλή εντύπωση ο Golasa που έδειξε ότι με ρυθμό και σοβαρή 11αδα θα είναι "ταμαμ". Η ομάδα παίζει σαν παρέα (με την καλή έννοια) και αυτό πιστώνετε στον ΑΑ (πολύ καλός και σήμερα).
Πολλά βρακάκια χθες έγιναν καφετί... που να γίνει κάνα διπλό στο ρδελομπού! Αυτό όμως αργότερα...

Ώρα Γαλλίας τώρα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΣ.
Lakistuta έγραψε: PS. Την ιδια ωρα που μπαινανε τα 4 η κορακλα μου πηρε αποφαση να περπατησει..αντε μεσα στη βδομαδα να μιλησει :)
ΠΑΟΚ και τα μωρά περπατάνε ΛΑΙΜΑΙ!!!!
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Π.Α.Ο.Κ-ΟΦΗ, 4-0, MVP, σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Παντως αναπνέεις με άλλον αέρα οταν εισαι πρωτοπόρος βρε παιδι μου. Ξεκινάει αλλιώς η μερα σου! Εστω και για μια εβδομάδα... :-)
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Υποψήφιος για υποβιβασμός και ο Οφη μετά τον Πλατανιά, την Νίκη Β., τον Παναιτωλικό.
Ε, από την επόμενη Κυριακή θα γίνει υποψήφιος για υποβιβασμό και ο γάβρος.
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ένας ΠΑΟΚ σκέτη απόλαυση,ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από τα όνειρα του κάθε οπαδού του,ένας πραγματικός οδοστρωτήρας σε 45 λεπτά έκανε άλλη μια ομάδα να φαίνεται χωριό και μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας.

Απίστευτη πίεση σε όλο το γήπεδο,εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις.Τα 3 χαφ με εξαιρετική εμφάνιση και πάλι.Πολλά τρεξίματα με την αποκάλυψη για μένα να είναι ο Τζανδάρης. Συνεχώς ξεμαρκαρισμένος για να πάρει πάσα,πολύ σωστές μεταβιβάσεις,πάτησε περιοχή,τα έκανε όλα άψογα.

Απίστευτο το πόσο επιθετικά παίζουνε τα μπακ. Σκόνδρας (αλήθεια είναι ο Σκόνδρας αυτός;;) και Ρατς μπορεί να πάτησαν 8-10 φορές περιοχή στο ρελαντί.Πραγματική ομάδα μέσα στο γήπεδο.Ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου χωρίς ίχνος υπερβολής.

Ψήφισα Ρατς MVP,γιατί είναι από άλλο πλανήτη,αλλά σίγουρα αδίκησα και τους υπόλοιπους παίκτες.

:redcard: στον λαό του ΠΑΟΚ που σε ένα τέτοιο ματς ήμαστε καμιά 15.000. Τί περιμένει άραγε ο κόσμος για να πάει στο γήπεδο.Διπλό στο τηγάνι;Τί να πω..Απογοήτευση σε αυτό το κομμάτι.Πήγα ελπίζοντας να δω την Τούμπα γεμάτη και έμεινα με την απογοήτευση.

Πάμε δυνατά χωρίς μεγάλα λόγια.Βήμα βήμα και να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε στο γήπεδο την ανωτερότητα μας.

Μπράβο ρε ΠΑΟΚ..

Υ.Γ:Αυτός είναι ο Μακ που δεν έχει επαφή με το γκολ,υποφέρει στα τελειώματα των φάσεων,δεν πατάει περιοχή και είναι η αλλαγή του Στοχ;Κοίτα να δεις κάτι πράγματα..

Υ.Γ1:Αυτός είναι ο Ρατς ο συνταξιούχος που ήρθε να κολλήσει τα τελευταία ένσημα,ο βετεράνος 33χρονος που ήρθε για την τελευταία αρπαχτή;Μάλιστα..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ξαναψηλώσαμε :( .Στόχος δεν ειναι το πρωτάθλημα (και δε θα μας αφήσουν).Στοχος ειναι καθε φορά το επόμενο παιχνίδι.Κι ο Αγγελος δεν ειπε για πρωτάθλημα αλλο είπε.
Odi έγραψε: :redcard: στον λαό του ΠΑΟΚ που σε ένα τέτοιο ματς ήμαστε καμιά 15.000. Τί περιμένει άραγε ο κόσμος για να πάει στο γήπεδο.Διπλό στο τηγάνι;Τί να πω..Απογοήτευση σε αυτό το κομμάτι.Πήγα ελπίζοντας να δω την Τούμπα γεμάτη και έμεινα με την απογοήτευση.
Odi το είπα μονο με lady gaga θα γεμιζε το γήπεδο.Πρεπει καποια πράγματα να τα πάρουμε απόφαση πλεον.Οι καιροί άλλαξαν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στα του κοσμου...
Ας μην κατηγορουμε ετσι ευκολα και το λεω εγω που πολλες φορες τα εχω βαλει με τον κοσμο.
15000 ειναι 15000.
Εγω ακουσα μια κερκιδα χθες πολυ καλη με παλμο με συνθηματα που γουσταρε.
Καλυτερα 15000 που να γουσταρουν παρα 25000 με κινητα,γκομενακια και τα χαζα που βλεπαμε πολλες φορες.
Ετσι δεν ειναι ρε μαγκες???
Για μενα απο δω και περα το εισητηριο πρεπει να πεσει στα 5 ευρω στην 4-7-8 και στα 10 ευρω στις 5-6.Μπορουνε και οι συνδεσμοι και εμεις να στειλουμε μια επιστολη.Ακομα και τα 5 ευρω σε πολλους φαινονται ως διαφορα,ας μην ξεχναμε την οικονομικη κατασταση.
Σιγουρα πολλοι ειναι που πανε μονο στα μεγαλα ματς,αλλα και πολλοι το σκεφτονται...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Νομίζω έχω να δω από το Σάντος και κάποια ματς με Μπόλονι (εκείνο με την ΑΕΚ, Τότεναμ κλπ) που ο ΠΑΟΚ έπαιζε τόσο στρωτά, οργανωμένα, με πλάνο, και ωραία μπάλα.

Κάνω την πρώτη μισή κωλοτούμπα για ΑΑ. Η ομάδα ΜΑΣΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ. ΟΛΟΙ τους. είναι ομάδα και πνίγει τον αντίπαλο.

Δεν θα πω για το ματς, απλά εκεί που κάτι τέτοια ήταν ψυχοβγάλτες παλιά, τώρα καθαρίζεις με 4άρες και από νωρίς.

Ό,τι και να γίνει στο τηγάνι, στα @@ μου, εγώ γουστάρω ΠΑΟΚ σε αυτή την ομάδα. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sourme καλό είναι να μην υπάρχουν πανηγυρτζήδες κλπ,αλλά και πάλι..Δεν μου κάθεται καλά προσωπικά να παίζει ο ΠΑΟΚ για να είναι μόνος πρώτος και να μην είναι η Τούμπα κατάμεστη..Όντως και εμένα μου άρεσε η κερκίδα.Ήταν συνέχεια των καλών κερκίδων με Ζίμπρου και Μινσκ.

Το ξέχασα πριν..Lakistuta να σου ζήσει αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Τα τελευταία χρονια πάντα γράφω για τον αγώνα μια μέρα μετά γιατί πολύ απλά έχοντας συνήθως νεύρα μετά το σφύριγμα της λήξης δίνω χρόνο στον εαυτό μου να ηρεμήσει για να μην αρχίσω τα μπινελίκια. Φέτος πάλι κάνω το ίδιο αλλα αυτή τη φορα δίνω χρόνο στον εαυτό μου να ηρεμήσει ώστε να μην αρχίσω να γράφω για πρωταθλήματα και για ομάδα μοντέλο και αλλα τέτοια. Πραγματικά μου είναι παρα πολύ δύσκολο πλέον να κρατηθώ και να μη παρασυρθώ στο ρυθμό της ομάδας και να αρχίσω να μιλάω κι εγώ για πρωτάθλημα. Δεν είναι οι νίκες. Είναι τόσο εμφατικός ο τρόπος που κερδίζουμε εμείς και τόσο "Ελληνικός" ο τρόπος που κερδίζουν οι υπόλοιποι που δε γίνετε να μη παρασυρθείς. Δε ξέρω τι θα κάνουμε την άλλη Κυριακή. Έχοντας δει τον Ολυμπιακό τρεις φορες δε θα μου κάνει κανένα αποτέλεσμα εντύπωση. Να πω την αλήθεια δε με πολυνοιάζει πλέον. Αυτό που με νοιάζει είναι ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της επομενης Κυριακής να δω την ίδια μπάλα μετά.

Κάνω λοιπόν κι εγώ πρώτη φορα μετά από πολλά χρονια τη πρώτη μου κωλοτούμπα για τον Αναστασιάδη για Σκόνδρα για Τζιώλη και γενικά για όλους ελπίζω σε συνεχεια ομως εξακολουθώ να έχω χαμηλά τη μπάλα μέχρι τον Γενάρη γιατί νομίζω ότι ο μεγαλύτερος εχθρός αυτής της ομάδας δυστυχώς είναι η κούραση και δε ξέρω αν θα μπορέσει να αντέξει στους ιδιους ρυθμούς μέχρι τοτε...

Το τέταρτο γκολ δείχνει το μέταλλο αυτής της ομάδας και είναι ο λόγος που πάει κάποιος γήπεδο...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Δεν είναι δικαιολογία η τιμή του εισιτηριου.... με 5 ευρώ βλέπεις Καμπανιακός - Ρούλης.... ΤΑ ΚΑΦΕ ΓΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ Π.Α.Ο.Κ. .... τσάμπα πίνουν και τρωνε εκει 2 ωρες?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΟΣ και ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ και δυστυχως η Θεσσαλονικη των 800.000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ειναι λίγη.... Στοιχηματίζω πως από τις 15.000 χθες οι περισσότεροι ήταν από την Επαρχία εκει γύρω.
Αν είναι δυνατόν να περιμένεις μεταγραφές τύπου ΟΛΙΣΕ και ΝΤΕΣΙΝΤ και διπλό στο τηγάνι για να πας να δεις την ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ την ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ.... και να ισχυρίζεσαι πως ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ όταν δεν πετάγεσαι να δεις τον ΠΑΟΚ στα 100 μέτρα.
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.... και αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν το αξίζει αυτό.
ΑΥΤΆ ΕΊΧΑ ΝΑ ΠΩ.... ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ και τους ΠΑΙΚΤΕΣ... ειμαστε Ο Μ Α Δ Α μετά απο πολύ πολύ καιρό.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Ζορό εχει δικαιο ΕΜΕΙΣ που ερχόμαστε στην σαλόνικα πληρώνουμε πολυ περισσότερα για να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ αλλα οι Θεσσαλονικείς ειναι απαράδεκτοι δίπλα τους ειναι το γήπεδο και αυτοι πανε στις καφετέριες και εκει πληρώνουν περισσότερα .....ΜΠΡΑΒΟ σε όσους ήρθανε στο γήπεδο η ομαδα μας κανει να βγάζουμε γούστα και μας θελει εκει όσους μπορούνε και ειδικα στην θεσσαλονικη οι περισσότεροι μπορούνε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”