Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ.22-9-19:30,Ns1
- Μπαρκαρούτσος
Re: Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ.22-9-19:30,Ns1
Όταν θα περνάει η ώρα σε μέρα που θα παίζει ο Π.Α.Ο.Κ., να μας το πείτε!
Ούτε σήμερα περνάει, ποτέ δεν περνάει...
Ούτε σήμερα περνάει, ποτέ δεν περνάει...
στο μαγαζί θα είμαι γμτ... θα παίξει λινκ;;κάτι λέγατε την άλλη φορά οτι ορισμένα παιχνίδια δεν μπορούν να βγουν σε streaming. ξέρει κανείς να πει;
- Μπαρκαρούτσος
Mάγκες άμα πάρουμε το σημερινό ματς θα ταρακουνηθούνε πολύ στην σουπερλίγδα....είναι πολύ κομβικό το ματς δεν περίμεναν τέτοιο ξεκίνημα...να λέμε την αλήθεια δεν ξέρω αν το περιμέναμε κι εμείς οι ίδιοι...αλλά πρέπει να το πάρουμε σήμερα και να μπουν με τσαμπουκά να μην κάνουν το περσινό εφιαλτικό πρώτο 20λεπτό,αυτοί είναι σφιχτοί στο γκολ άμα τους ψαρώσεις απ την αρχή θα πελαγώσουν....
αν το παρουμε το σημερινο ματς κλεινουμε στοματα οσον αφορα το οτι παιζαμε με ομαδες καφενεια μεχρι στιγμης...Εξαιρετικες εμφανισεις η προηγουμενες,αλλα ο παναιτωλικος θα ναι ο πιο δυσκολος αντιπαλος που θα εχουμε αντιμετωπισει μεχρι στιγμης,ενα διπλο με σοβαρη εμφανιση και η Παναγια δειχνει τον δρομο 
Αποτελεί δηλαδή τόσο μεγάλη έκπληξη ότι σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος έχουμε δύο νίκες με Πλατανιά και Νίκη και ένα 'Χ' με Καλλονή? Πολύ πρόωρο να λέμε ότι με ένα διπλό στον Παναιτωλικό θα ταρακουνηθεί η σουπερλίγδα. Στα δικά μου τα μάτια, ακόμη και με αυτό το ρόστερ, μια νίκη σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ευκαιρία διόρθωσης της γκέλας στην πρώτη αγωνιστική με την Καλλονή στην Τούμπα. Και έτσι με κατεβασμένα τα κεφαλάκια όπως λέει και ο Άγγελος πάμε να εκμεταλευτούμε το εύκολο πρόγραμμα μέχρι το ματς στο τηγάνι..agios έγραψε:Mάγκες άμα πάρουμε το σημερινό ματς θα ταρακουνηθούνε πολύ στην σουπερλίγδα....είναι πολύ κομβικό το ματς δεν περίμεναν τέτοιο ξεκίνημα...να λέμε την αλήθεια δεν ξέρω αν το περιμέναμε κι εμείς οι ίδιοι...αλλά πρέπει να το πάρουμε σήμερα και να μπουν με τσαμπουκά να μην κάνουν το περσινό εφιαλτικό πρώτο 20λεπτό,αυτοί είναι σφιχτοί στο γκολ άμα τους ψαρώσεις απ την αρχή θα πελαγώσουν....
agios έγραψε:Mάγκες άμα πάρουμε το σημερινό ματς θα ταρακουνηθούνε πολύ στην σουπερλίγδα....είναι πολύ κομβικό το ματς δεν περίμεναν τέτοιο ξεκίνημα...να λέμε την αλήθεια δεν ξέρω αν το περιμέναμε κι εμείς οι ίδιοι...αλλά πρέπει να το πάρουμε σήμερα και να μπουν με τσαμπουκά να μην κάνουν το περσινό εφιαλτικό πρώτο 20λεπτό,αυτοί είναι σφιχτοί στο γκολ άμα τους ψαρώσεις απ την αρχή θα πελαγώσουν....
Σιγα το ξεκινημα που καναμε.
Για το σημερινο διπλο συμφωνω αλλα μεμονομενα,τα δυο τελευταια χρονια ειχαμε 9 βαθμους στις 4 πρωτες αγωνιστικες αν κερδισουμε σημερα θα εχουμε 10 σιγα τη διαφορα.
Το να κερδισεις ομως εκει που απετυχε ο Πρωκταθλητης σιγουρα θα παιξει το ρολο του.
Και για να μη ξεχνιομαστε σημερα θα κερδισουμε.
Δυσκολο παιχνιδι,προσοχη στις κωλοτουμπες παιδια.Μη χτυπησετε.
Αλάνια, απ ότι φαίνεται θα έχει stream - τουλάχιστον έτσι φαίνεται στα σάιτ που τσεκάρω εγώ..
http://www.vipleague.se/sports/football.html βρείτε τη ΠΑΟΚΑΡΑ, και έχει 2 λινκ που μάλλον θα παίξουν..Άντε να μη το γκαντεμιάσω αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε επιτέλους ένα ματς και εμείς του εξωτερικού...
Στα του αγώνος, δύσκολο ματς..Ελπίζω να κάνουμε κανά κουλό και να το πάρουμε(εύκολα εννοώ, κανά 0-3)...Παιχνίδι - κριτήριο πάντως για τη συνέχεια..Θέλω να δω πως θα το διαχειριστούμε..Αμυντικό στήσιμο ή φουλ επίθεση και κατοχή..
Άντε καλή μας τύχη..Και στο ματς και στα λινκ..!
http://www.vipleague.se/sports/football.html βρείτε τη ΠΑΟΚΑΡΑ, και έχει 2 λινκ που μάλλον θα παίξουν..Άντε να μη το γκαντεμιάσω αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε επιτέλους ένα ματς και εμείς του εξωτερικού...
Στα του αγώνος, δύσκολο ματς..Ελπίζω να κάνουμε κανά κουλό και να το πάρουμε(εύκολα εννοώ, κανά 0-3)...Παιχνίδι - κριτήριο πάντως για τη συνέχεια..Θέλω να δω πως θα το διαχειριστούμε..Αμυντικό στήσιμο ή φουλ επίθεση και κατοχή..
Άντε καλή μας τύχη..Και στο ματς και στα λινκ..!
Παμε γερα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Παιξτε σαν ΠΑΟΚ και μη φοβαστε τιποτα!!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Παιξτε σαν ΠΑΟΚ και μη φοβαστε τιποτα!!!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Kace - Τζανδάρης... Δύο πρώην αετόπουλα της Κ20 του Π.Α.Ο.Κ., μαζί στο κέντρο (όχι για καφέ)... Πόσο ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Και οι πιο παλιοί Αθανασιάδης και Σ...και Σαλπ.... Σαλπιγγίδης...!
Και οι πιο παλιοί Αθανασιάδης και Σ...και Σαλπ.... Σαλπιγγίδης...!