9.Δημήτρης Παπαδόπουλος
Re: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη το ροστερ, αυτη τη στιγμη ξαναλεω,, αλλος ειναι για παγκο και εναλλακτικη...οχι αυτος
Υγ. Οπως βλεπω τη φωτογραφια, η μυτη πρεπει να μεγαλωσε μετα, ε;
Παστελωσε καμμια δεκαρια, και ολα θα πανε καλα...
Υγ. Οπως βλεπω τη φωτογραφια, η μυτη πρεπει να μεγαλωσε μετα, ε;
Παστελωσε καμμια δεκαρια, και ολα θα πανε καλα...
-
Καλωσηρθες στην ομαδαρα μας! Ελπιζω να σταθεις στο υψος των περιστασεων και να παιζεις οπως επαιζες στον Ατρομητο κ καλυτερα.

-
Τωρα την επεξεργαζωμαι Ρομαν προσεχε ....RoMaN έγραψε:Black_White_Heart έγραψε:
σιγα που ειναι και βαζελος...απο τους λιγους που μπορει να πει οτι ειναι ΠΑΟΚ απο μικρος!!!!
Γινετε ρε παιδια να εισαι στην ξενητια, Ποντιος και να μην εισαι ΠΑΟΚ? εγω σας λεω οχι!
Το σχόλιο του στο Instagram: Π.Α.Ο.Κ. !!!!!! 2014. Η φωτογραφία είναι από το 1986!!! Στην χώρα που γεννήθηκα!! Ουζμπεκισταν!!!! Στο Γκαγκάριν !!!
Ωραίοςςςςςς!![]()
Παίζει να 'ναι το επόμενό μου avatar!

- Μπαρκαρούτσος
-
Ειχες κανει κατι δηλωσεις μετα το διπλο του ΠΑΟΚ στην κομοτηνη τη χρονια που επαιζες για τον Πανθρακικο,απο τοτε σε ειδα με διαφορετικο ματι.
Θεωρω οτι εισαι αδικημενος ποδοσφαιριστης αλλα με τη δουλεια σου ηρθες παλι στον αφρο και αυτο εμενα μου λεει κατι.
Καλα παιχνιδια ευχομαι,και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα βγαζεις παθος στους αγωνες καποια στιγμη η Τουμπα θα σε αποδεχθει,που ξερεις μπορει και να σε αγαπησει.
Θεωρω οτι εισαι αδικημενος ποδοσφαιριστης αλλα με τη δουλεια σου ηρθες παλι στον αφρο και αυτο εμενα μου λεει κατι.
Καλα παιχνιδια ευχομαι,και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα βγαζεις παθος στους αγωνες καποια στιγμη η Τουμπα θα σε αποδεχθει,που ξερεις μπορει και να σε αγαπησει.
- efthimis_paok
Δημήτρης Παπαδόπουλος
Η πρωτη μεταγραφή που μπορει να πει ημουν ΠΑΟΚ απο μικρός, παοκτσακι απο κούνια και ξερω γω, ενταξει.Black_White_Heart έγραψε:
σιγα που ειναι και βαζελος...απο τους λιγους που μπορει να πει οτι ειναι ΠΑΟΚ απο μικρος!!!!
Γινετε ρε παιδια να εισαι στην ξενητια, Ποντιος και να μην εισαι ΠΑΟΚ? εγω σας λεω οχι!
Το σχόλιο του στο Instagram: Π.Α.Ο.Κ. !!!!!! 2014. Η φωτογραφία είναι από το 1986!!! Στην χώρα που γεννήθηκα!! Ουζμπεκισταν!!!! Στο Γκαγκάριν !!!
- desperando
- Επικοινωνία:
οχι ρε φιλε... φανελα του ΠΑΟΚ στο μακρινο γκαγκαριν το 1986.
οτι και να πεις ειναι λιγο.
οτι και να πεις ειναι λιγο.
Βασικά μας το βούλωσε για τα καλά, αλλά τέλοσπάντων!
ΥΓ. Όταν μιλάει ο Ιβάν για ελληνικό στοιχείο που μπορεί να προσεγγίσει ο ΠΑΟΚ στα πέριξ και εντός Ρωσιας, γραφικό τον ανεβάζουμε, φαφλατά τον κατεβάζουμε. Αλλά τέλοσπάντων!
ΥΓ. Όταν μιλάει ο Ιβάν για ελληνικό στοιχείο που μπορεί να προσεγγίσει ο ΠΑΟΚ στα πέριξ και εντός Ρωσιας, γραφικό τον ανεβάζουμε, φαφλατά τον κατεβάζουμε. Αλλά τέλοσπάντων!
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω ξερω οτι ειναι πιο ευκολο σημερα να βαλω μια φανελα ΠΑΟΚ στο φεγγαρι απο το να παει το 86΄στο γκαγκαριν
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δυο παρατηρησεις...
Ο αετος εχει ανοιχτα φτερα και ο Παπαδοπουλος... μαλια

- pisakaipoupoula
Έχουμε συνηθίσει πλέον στο καλωσόρισμα με μισή καρδιά...
Τεσπα θα βοηθήσει πιστεύω, σαν αντίπαλο πάντα τον φοβόμουνα, ειδικά με τα χωριά έχει το τρόπο να δημιουργεί ανακατωσούρες κ να τη στέλνει μέσα
Τεσπα θα βοηθήσει πιστεύω, σαν αντίπαλο πάντα τον φοβόμουνα, ειδικά με τα χωριά έχει το τρόπο να δημιουργεί ανακατωσούρες κ να τη στέλνει μέσα
- koylispontios
και μικρή μύτηΜαυρο Χιονι έγραψε:Δυο παρατηρησεις...