Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
1
1%
Κίτσιου
8
8%
Ρατ
3
3%
Κατσικάς
4
4%
Σκόνδρας
3
3%
Μαντούρο
9
9%
Τζιόλης
4
4%
Κάτσε
3
3%
Μακ
25
25%
Σαλπιγγίδης
11
11%
Αθανασιάδης
6
6%
Μάρτενς
1
1%
Περέιρα
2
2%
Σπυρόπουλος
21
21%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από stelyk »

1η ψηφος για φετος στον υπερπαιχταρα μας με το Νο21 στην πλατη,
για το ματς, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα υπολοιπα τα ειπα στο τοπικ του προπονητη.

:pano:
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Sera4 έγραψε:
adidas1926 έγραψε:Νυχτα ντροπης...

ΟΛΟ το χρεωμα σε σαββιδη,βρυζα και αναστασιαδη...

Η ομαδα με αρχηγο τον παναγιωτη γλυκο,σεντερ μπακ τον σκονδρα και τον κατσικα,χαφ τον τζιωλη και αριστερο εξτρεμ τον τακη.Μια φαση απο στημενο σε 90 λεπτα με καποια ζιμπρου κισιναου...

Εγκληματα απο την παε ολο το καλοκαιρι και καποιοι ζουν σε εναν δικο τους κοσμο(οΠΑΟΚπανωαπολαξερωγωενταξει) στηριζοντας ανθρωπους που αφησαν τον ΠΑΟΚ με μηδεν ροστερ,χωρις λυσεις και με προπονητη με πλουσιο βιογραφικο(γιαννενα,πλατανια,κυπρος) ο οποιος βλεπει τον ΠΑΟΚ αουτσαιντερ κοντα στην ζιμπρου κισιναου...

Αναστασιαδη να ξερεις οτι ο ΠΑΟΚ μονο τις φανελες να κατεβαζε σημερα θα επρεπε να κερδισει το χωριο...

Αντε διωξτε τωρα και τον βιτορ τον κωλοπαιδαρα(βεβαια μια χρονια το παιδι δεν εβγαλε κανενα προβλημα,ξαφνικα φετος το καλοκαιρι εγινε τσογλαναρας) και φερτε τον ΦΙΛΑΡΑΚΟ τον βυντρα...Ξερετε εσεις...
αυτο ακριβως...
Ξανά μανά λαίμαι. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τί ψυχραιμία ρε μάγκες και τί στήριξη??
Δουλευόμαστε απροκάλυπτα μάλλον..

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε σήμερα κι έπαιξε με τη χειρότερη ομάδα που έχει παίξει στην ιστορία του κι ΕΧΑΣΕ !!
ΤΗΝ 4η ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ!! Τον Πανθρακικό της Μολδαβίας ρε είμαστε με τα καλά μας??

Θέλετε μήπως να μιλήσουμε για μπάλα?
Κατεβήκαμε με 3 καθαρά αμυντικά χαφ, όπου κανένας δεν έχει στοιχεία 8αριού καν, ίσως λίγο ο Μαντούρο..
Κατεβήκαμε χωρίς center back, γιατί ο Σκόνδρας δεν είναι σέντερ μπακ και ο Κατσικάς δεν είναι καν ποδοσφαιριστής όχι στόπερ..
Κατεβήκαμε χωρίς αριστερό εξτρέμ γιατί ο Δ.Σ.14 σίγουρα δεν είναι αριστερό εξτρέμ και είναι περίπου ποδοσφαιριστής..
Από την άλλη ο Μακ είναι παίχτης μάλλον για Β' Γερμανίας και όχι επιπέδου ΠΑΟΚ.. το ίδιο κι ο Τζιόλης κι ο Κάτσε..

Αλλά τί τα θες?? 2 χρόνια τα λέμε και γινόμαστε κακοί..

Ο ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ !
Πάρτε αλεξίπτωτο γιατί φαίνεται να μην υπάρχει πάτος..

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΘΕΣ ! ΜΗ Γ@ΜΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ! ΦΤΑΝΕΙ !!

Επεξεργάστηκε.
Roman
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αμ το αλλο; εχεις ρε περίπτωση, Μαρτενς, Περειρα αριστεροπόδαρους και βαζεις το κορνερ να το κανει ο.... Σπυρόπουλος! :shock: :shock: :shock: :shock:

Θεία Φώτιση! 8-)
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Black&White έγραψε:Το θέμα δεν είναι αν θα περάσουμε ,φίλε μου. Ακόμη αποπροσανατολισμένοι είστε.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε. Ε και; Είσαι καλύτερος απ'τη ζίμπρου. Σου αρκεί;

Και έχει πέσει πολύ βρίσιμο και πολλή λογοκρισία σε όσους έβλεπαν τι ερχόταν. Δεν ξέρω που ήσουν.

δεν ειπε κανεις φιλε μου οτι μου αρκει αν ειμαι καλυτερος απο την ζιμπρου, δεν διαφωνω καν οτι χρειαζομαστε μεταγραφες!! χαζος θα ειναι οποιος δεν βλεπει κατι τετοιο... διαφωνω με την μιρλα, την ανυπομονησια και την μιζερια που βγαινει απο πολλους...οι μισοι εδω μεσα μετα απο το ΠΡΩΤΟ επισημο ματς εχουν βγαλει συμπερασμα για τον αγγελο, τους παικτες, την τακτικη, τον βρυζα, τον ιβαν και την παναγια και νιωθουν και δικαιωμενοι απο πανω που χασαμε...αυτο δεν το δεχομαι και πεντε να φαμε στην τουμπα....σε ολα τα πραγματα χρειαζεται καθαρο μυαλο και οχι υπερβολες.....παντα φιλικα...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Sera4 έγραψε:
adidas1926 έγραψε:Νυχτα ντροπης...

ΟΛΟ το χρεωμα σε σαββιδη,βρυζα και αναστασιαδη...

Η ομαδα με αρχηγο τον παναγιωτη γλυκο,σεντερ μπακ τον σκονδρα και τον κατσικα,χαφ τον τζιωλη και αριστερο εξτρεμ τον τακη.Μια φαση απο στημενο σε 90 λεπτα με καποια ζιμπρου κισιναου...

Εγκληματα απο την παε ολο το καλοκαιρι και καποιοι ζουν σε εναν δικο τους κοσμο(οΠΑΟΚπανωαπολαξερωγωενταξει) στηριζοντας ανθρωπους που αφησαν τον ΠΑΟΚ με μηδεν ροστερ,χωρις λυσεις και με προπονητη με πλουσιο βιογραφικο(γιαννενα,πλατανια,κυπρος) ο οποιος βλεπει τον ΠΑΟΚ αουτσαιντερ κοντα στην ζιμπρου κισιναου...

Αναστασιαδη να ξερεις οτι ο ΠΑΟΚ μονο τις φανελες να κατεβαζε σημερα θα επρεπε να κερδισει το χωριο...

Αντε διωξτε τωρα και τον βιτορ τον κωλοπαιδαρα(βεβαια μια χρονια το παιδι δεν εβγαλε κανενα προβλημα,ξαφνικα φετος το καλοκαιρι εγινε τσογλαναρας) και φερτε τον ΦΙΛΑΡΑΚΟ τον βυντρα...Ξερετε εσεις...
αυτο ακριβως...
+++++++++
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

teratios14 έγραψε:Καλός ο χαβαλές, αλλά όχι και ειρωνεία. ΤΟΣΗ ειρωνεία, ειδικά στην ομάδα σου! Έλεος.
Roman
Πόσες αλήθειες θεέ μου....
Ρόμαν κακώς το έσβησε,ο φίλος έκατσε και έγραψε ένα σωρό αλήθειες,είναι κρίμα να τα σβήνετε...δεν έβρισε κανέναν..... ασχολήθηκε έγραψε ένα ωραίο κατεβατό κ είναι κρίμα τον κόπο του να τον διαγράφετε
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Gimnistis έγραψε:Πως καταφέραμε σαν ομάδα να έχουμε την πρωτη κρίση στα αποδυτηρία πριν αρχίσει η αγωνιστική περίοδος...μόνο εμείς.

Κάνεις λάθος, δες και τη Real λίγο.. Casillas - Arbeloa.

Δεν με άρεσε η ομάδα σήμερα, εξεπλάγην, δεν το περίμενα... Η αμπαλοσύνη της ατμόσφαιρας μάλλον μας παρέσυρε. Παίζεις με Inter και ανεβαίνεις στο επίπεδό τους, παίζεις με Zimbru και πέφτεις στο δικό τους. Τι να πεις.

Ό,τι είπατε ισχύει: οι αλλαγές θα μπορούσαν να 'ναι καλύτερες, η επίθεση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κτλ.. Έναν Maduro κι έναν Κίτσιου θυμάμαι εγώ από το γήπεδο..

ΑΛΛΑ

είχαμε 2 δοκάρια, τα οποία αν έμπαιναν, άλλη συζήτηση θα γινόταν εδώ.

Εμείς θα προκριθούμε. Δεν θα έχουμε τις απουσίες που είχαμε απόψε. Εγώ πιστεύω την ομάδα, χειρότερα από σήμερα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να παίξει. Και την έχουμε δει να παίζει καλύτερα από αυτό (μιλάω πάντα για την τωρινή ομάδα του Αναστασιάδη), οπότε δεν αγχώνομαι.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

τσιριγώτης έγραψε:
teratios14 έγραψε:Καλός ο χαβαλές, αλλά όχι και ειρωνεία. ΤΟΣΗ ειρωνεία, ειδικά στην ομάδα σου! Έλεος.
Roman
Πόσες αλήθειες θεέ μου....
Ρόμαν κακώς το έσβησε,ο φίλος έκατσε και έγραψε ένα σωρό αλήθειες,είναι κρίμα να τα σβήνετε...δεν έβρισε κανέναν..... ασχολήθηκε έγραψε ένα ωραίο κατεβατό κ είναι κρίμα τον κόπο του να τον διαγράφετε

Το διάβασες όλο; Μπράβο υπομονή..
Αν θέλεις το πόνημα του αδελφού, μπορώ να το στείλω σε e-mail.
Το ξαναpostαρε τώρα (κρατάει αρχείο; ), αλλά από εμένα δεν θα περάσει. Αν το εγκρίνει άλλος, οκ.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Παρακαλώ να μου απαντήσει κάποιος σε ένα ερώτημα μου που μου έμεινε αναπάντητο
Πείτε μου εσείς ένα επαγγελματία προπονητή, που θα πήγαινε να παίξει το πρώτο ματς χωρίς να έχει δώσει στους βασικούς του τουλάχιστον 2-3 90λεπτα για να μπορούν να αντέξουν. Πείτε μου ΕΝΑ.
Θα το γράψω για τελευταία φορά (οκ.. οχι τελευταία.. δεν αντέχω τόσο). Το μεγαλύτερο έγκλημα φέτος του ΑΑ είναι οτι δέχτηκε να γίνει η ασπίδα του Σαββίδη, επειδή είχε καψούρα να προπονήσει τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

sal έγραψε:
che4 έγραψε:λοιπον μετα απ το ξεσαλωμα και λιγο μπαλα

σε ενα ματς που ειχαμε υπεροχη 100 τοις 100 δεν καταφεραμε να βαλουμε γκολ

οι γιομες γινοταν γιατι αυτοι επαιζαν 11 πισω απ τη μπαλα το ιδιο θα γινει και στη τουμπα

το θεμα ειναι οτι οταν παιζεις ετσι θες δυο βαρια κορμια μπροστα τι τα θες τα τρια αμ χαφ και τους κοντους επιθετικους τυπου σαλπι φακουντο μακ

βαλε μεσα κουλουρη κλαους και παιξε ετσι θα ερθει το γκολ στο πρωτο εικοσαλεπτο στην τουμπα

αυτοι παλι ακομα δεν πιστευουν οτι κερδισαν αυτο το ματς

με τουμπα γεματη θα φυγουν με 5 μπαλακια τουλαχιστον

σταματηστε τη γκρινια στηριξτε την ομαδα γεμηστε το γηπεδο δειξτε τι εστι ΠΑΟΚ γιατι οπως ξαναπα αν γινει η στραβη θα μας το λενε οι αντιπαλοι για 20 χρονια και βαλε
Το β' ημιχρονο το ειδες? Ετσι οπως παιξαμε στο β', το 1-0 λιγο ηταν!
Τι να δει ρε φίλε.
Το πρόβλημα του ήταν το γατάκι ο Λούκας των 10 γκολ και 15 ασσίστ.
Θα ψάξουμε πολλή για να βρούμε με τους ατάλαντους που έχουμε :evil:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Εγω θελω να ακουσω σημερα τα αισιοδοξα αδερφια που κρ;ζουνε τους αλλους για μιρλες.
Ετσι για να γελασουμε λιγο σημερα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δύο; Εκτός την κεφαλιά ποιο άλλο είχαμε;

Αυτοί είχαν ένα ;)

Κακώς σβήστηκε το ποστ. Εποικοδομητικότατη κριτική με σαρκασμό ήταν, δεν είχε άδικο σε ούτε ένα σημείο. Λίγο υπερβολή ίσως, αλλά ψέματα δεν είπε ΠΟΥΘΕΝΆ

Και απουσίες μπροστά δεν είχες ΚΑΜΊΑ. Δεν μπορούσες να κάνεις φάση με τίποτα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε μπουφε, το 90λεπτο για να το αντεξουν θελει.....προπονηση (και οχι μονο αλλα ειναι μεγαλη ιστορια για να το αναλυουμε τωρα). αγωνες γινονται για να δεσει η ομαδα σε συνθηκες οσο το δυνατον πιο πλησιεστερα στο κανονικο. για αυτο και λεγονται ΦΙΛΙΚΟΙ αγωνες. :) ;)
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

khaledfreepaok έγραψε:Εγω θελω να ακουσω σημερα τα αισιοδοξα αδερφια που κρ;ζουνε τους αλλους για μιρλες.
Ετσι για να γελασουμε λιγο σημερα
εγω εγραψα πανε 1-2 σελιδες πιο πισω και γελα με την ψυχη σου. τουλαχιστον θα κανω και κατι καλο με καποιο ποστ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”