29.Róbert Mak
-
Re: 11.Róbert Mak
είναι απλά υποφερτος. αραγε θα ηταν βασικος στην ομαδα του μουσλι,παμπλων,βιτολο,βιερι,κονσεισαο?
- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι αδικο για τον παικτη που επανεφερε τους σφυγμους μας στο φυσιολογικο να μην εχει ουτε ενα ποστ.
μπραβο για το γκολ αλλα ειμαι σιγουρος οτι μπορεις ακομη πολυ καλυτερα.
πρεπει να δουλεψεις στους χρονους που παιζεις και ειδικα οταν εισαι απο αριστερα.επισης με εχει κανει εντυπωσει οτι σεντραρεις πολυ καλα σε κινηση
μπραβο για το γκολ αλλα ειμαι σιγουρος οτι μπορεις ακομη πολυ καλυτερα.
πρεπει να δουλεψεις στους χρονους που παιζεις και ειδικα οταν εισαι απο αριστερα.επισης με εχει κανει εντυπωσει οτι σεντραρεις πολυ καλα σε κινηση
- aisiodoksos
Ωραιο γκολ μπλα μπλα μπλα ντριπλα μπλα μπλα ΑΛΛΑ το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .. βαζεις γκολ και επιλεγεις αυτον τον πανυγηρισμο??? ξυνεις πληγες σλοβακε και δεν θα τα παμε καλα! Ο προηγουμενος που εκανε καρδουλες ηταν μεγαλο αλανι και παιχτουραρος ελπιζω να μας βγεις και εσυ το ιδιο και παραπανω!
υγ. τουλαχιστον μαθε να τον κανεις πιο καλα!

- Ekatnetworkltd
Στόχ ποδοσφαιριστής πού είχε ταβάνι με άριστα το 10 το 9!Στο 80% των αγώνων έπαιζε για 4,στο 10% έπαιζε για 8 και στο τελευταίο 10% έπαιζε για 9!
Μακ ποδοσφαιριστής που σίγουρα δεν έχει ταβάνι το 9 αλλά μπορει να παίζει σταθερά με 7!
Τον Μακ θέλω και όχι τον Στόχ!
Μακ ποδοσφαιριστής που σίγουρα δεν έχει ταβάνι το 9 αλλά μπορει να παίζει σταθερά με 7!
Τον Μακ θέλω και όχι τον Στόχ!
- buffalobill4
Μια ασιστ κ ενα γκολ σε 3 ματς.
Στις σεντρες σου σημαδευεις κ δεν κανεις τζαβελλιες.
Στις σεντρες σου σημαδευεις κ δεν κανεις τζαβελλιες.
Η πουλεναρα μου φετος , επαιξε καλα!!
Εγω γουσταρω που εχει τοση ορεξη για δουλεια και για μπαλλα και αυτο φαινεται απο τον τροπο που παιζει.. δεν ριχνει τον ρυθμο του ουτε για λιγο , και συνεχως ψαχνεται. αυτο θελω νεαρα παιδια που διψανε για μπαλλα και γουσταρουν να παιζουν! αλλον εναν τετοιο απο τα αριστερα θελουμε..
Εγω γουσταρω που εχει τοση ορεξη για δουλεια και για μπαλλα και αυτο φαινεται απο τον τροπο που παιζει.. δεν ριχνει τον ρυθμο του ουτε για λιγο , και συνεχως ψαχνεται. αυτο θελω νεαρα παιδια που διψανε για μπαλλα και γουσταρουν να παιζουν! αλλον εναν τετοιο απο τα αριστερα θελουμε..
- sourmenetes
- Moderator
Μηπως τον καλει να ερθει?????aisiodoksos έγραψε:Ωραιο γκολ μπλα μπλα μπλα ντριπλα μπλα μπλα ΑΛΛΑ το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .. βαζεις γκολ και επιλεγεις αυτον τον πανυγηρισμο??? ξυνεις πληγες σλοβακε και δεν θα τα παμε καλα! Ο προηγουμενος που εκανε καρδουλες ηταν μεγαλο αλανι και παιχτουραρος ελπιζω να μας βγεις και εσυ το ιδιο και παραπανω!
Bravo κυρίως για τη μπαλιά στον σκονδρα..ερώτηση προς τ.δ..ποιος είναι η αλλαγή του;
-
Τυχερός στο γκολ αλλά τρομερή η μπαλιά στο Σκόνδρα.
2 και 2 σε 4 τώρα...buffalobill4 έγραψε:Μια ασιστ κ ενα γκολ σε 3 ματς.
- jay trotter
Δεν ξέρω αν είναι Στοχ όμως από τον Λούκας που έπαιζε πέρυσι δεξιά είναι καλύτερος ο Μάκαρος!
πολυ καλος .. αλλα εκανε και 2 λαθος μπαλιες προς τα πισω που ηταν βρωμα για γκολ εαν ειχες απεναντι σου ομαδα με μεγαλυτερη ποιοτητα.