17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
- paokovios1974
Re: 17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Συμφωνω αδερφε και πολυ εξυπνα διατυπωθηκε στην προσκληση ομως εγω μιλαω για την παρουσια τους σε χωρο που θα υπαρχει και συναθρηση κοσμου,Μακαρι να διαψευτω και να μην υπαρχει κανενα προβλημαbane1980 έγραψε:Αναφέρεται όμως στην πρόσκληση πως πρόκειται για κουβέντα γύρω από τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε διαχωρίζουν τους λόγους και τη θεματολογία της συγκέντρωσης από πολιτικό περιεχόμενο.
- paokovios1974
Ειναι τοσο ισχυρη η προπαγανδα που οι μισοι ΠΑΟΚσηδες λενε "καλα μας εκαναν φταιμε"mpafos4 έγραψε:Δεν διακρινω κανενα ξεσηκωμο,παντως.....μακαρι να κανω λαθος.....
- john4serres
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Την Πέμπτη (15.05) ξεκινά η προεργασία για το μεγάλο συλλαλητήριο του κόσμου του ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17.05) στην Καμάρα. Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Εκεί την Πέμπτη (15.05) στις 18:00 ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, τα μέλη του Δ.Σ., εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ και των συνδέσμων έχουν προσκαλέσει σε συζήτηση τους βουλευτές Θεσσαλονίκης.
Την Παρασκευή (16.05) στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή, του ερασιτέχνη, της ΚΑΕ και των φίλων του Δικεφάλου.
Το ραντεβού του κόσμου είναι το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:30 στην Καμάρα. Στις 17:00 θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις και θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ, των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, της ΚΑΕ, των συνδέσμων, ενώ οι ομιλίες θα κλείσουν με τον χαιρετισμό του κ. Ιβάν Σαββίδη.
Μετά το τέλος των ομιλιών η πορεία στην οποία θα προπορεύονται τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη θα κατευθυνθεί προς το γήπεδο της Τούμπας.
Ο ΠΑΟΚ συσπειρωμένος και δυνατός μαζί με τη δύναμή του, τον κόσμο του θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Την Πέμπτη (15.05) ξεκινά η προεργασία για το μεγάλο συλλαλητήριο του κόσμου του ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17.05) στην Καμάρα. Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Εκεί την Πέμπτη (15.05) στις 18:00 ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, τα μέλη του Δ.Σ., εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ και των συνδέσμων έχουν προσκαλέσει σε συζήτηση τους βουλευτές Θεσσαλονίκης.
Την Παρασκευή (16.05) στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή, του ερασιτέχνη, της ΚΑΕ και των φίλων του Δικεφάλου.
Το ραντεβού του κόσμου είναι το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:30 στην Καμάρα. Στις 17:00 θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις και θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ, των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, της ΚΑΕ, των συνδέσμων, ενώ οι ομιλίες θα κλείσουν με τον χαιρετισμό του κ. Ιβάν Σαββίδη.
Μετά το τέλος των ομιλιών η πορεία στην οποία θα προπορεύονται τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη θα κατευθυνθεί προς το γήπεδο της Τούμπας.
Ο ΠΑΟΚ συσπειρωμένος και δυνατός μαζί με τη δύναμή του, τον κόσμο του θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
- paokovios1974
- PAOK_Antarctica
- koylispontios

δεν βλέπω να το έχουμε πάρει ζεστά το θέμα. αν ήταν άλλο θέμα π.χ. του κοντού θα είχε πάρει φωτιά.
- PAOK_Antarctica
Περιμένουμε το αυριανό διπλό να ζεσταθούμε και από αύριο το απόγευμα θα είναι το μόνο με το οποίο θα ασχολούμαστε 
ποσο σωστος εισαι αδελφε μου??????προβατα......paokovios1974 έγραψε:Ειναι τοσο ισχυρη η προπαγανδα που οι μισοι ΠΑΟΚσηδες λενε "καλα μας εκαναν φταιμε"mpafos4 έγραψε:Δεν διακρινω κανενα ξεσηκωμο,παντως.....μακαρι να κανω λαθος.....
υγ1:εντωμεταξύ εχω διακρινει πως το "προβλημα μας" ειναι απλα γιατι αφαιρεθηκαν οι βαθμοι απο τα πλει οφ και γιατι οχι απο του χρονου.....την στιγμη που δεν υπηρχε αιτιολογία για να αφαιρεθουν βαθμοι.......
υγ2:δεν θελω να πιστεψω πως υπαρχουν κομματοσκυλικα γατακια που θα βαλουν πανω απο τον Π.Α.Ο.Κ. οποιοδηποτε βρωμερο-σιχαμενο κομμα και μην θελοντας να κανουν κακο στο κομμα τους δεν θα παρεβρεθουν στο συλλαλητήριο......
σε τετοια περιπτωση ας αφοριστει μονος του απο τον Π.Α.Ο.Κ.,οποιος το πραξει.....και να μεινει με αυτους που θα "χειροκροταει".......
- Μπαρκαρούτσος
Καλά, ποιος το πιστεύει το Υ.Γ. 1;;
Πάντως, η αλήθεια είναι, ότι από εδώ που μένω δεν έχω ρωτήσει κάποιον που με είπε "Ναι ρε, θα πάω!"...
Εγώ πάντως θα 'μαι εκεί.
Για τον Π.Α.Ο.Κ.
Πάντως, η αλήθεια είναι, ότι από εδώ που μένω δεν έχω ρωτήσει κάποιον που με είπε "Ναι ρε, θα πάω!"...
Εγώ πάντως θα 'μαι εκεί.
Για τον Π.Α.Ο.Κ.
Μα δεν ειναι μονο οι βαθμοί ,η κοροϊδία των χρεών πάνω απο ολα ,η αξιοπιστία του πρωταθληματος (ήδη άκουσα οτι ο αδερφός του Βρέντζου αναλαμβάνει τον έργοτελη ), το προπονητικό η επο ΚΕΔ παραρτηματα ειναι τοσα πολλα ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ