Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΤΟΡ
5
5%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
9%
ΛΙΝΟ
4
4%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
3
3%
ΚΑΤΣΕ
13
13%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΑΤΧΟ
5
5%
ΒΟΥΚΙΤΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΤΟΧ
19
19%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
40
40%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
1
1%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 100

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ. 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από desperando »

Pablito έγραψε:Αν ειναι του χρονου να ξεκινησουμε με μειον ποσους βαθμους και με 4-5 ματς κεκλεισμενων..πραγματικα στα @@ βγουμε δε βγουμε 1οι στα Play-off ετσι και αλλιως και να περασουμε τον πρωτο γυρω με την ομαδα που θα παιξουμε στα play-off του ch.l πρεπει να γινει θαυμα για να περασουμε..
την αποψη σου σιγουρα δεν την συμμεριζεται ο μεγαλομετοχος καθως μονο η προκριση στα πλει οφ του τσου λου δινει ενα μπονους κοντα στα 5 μυρια.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

desperando έγραψε:
Pablito έγραψε:Αν ειναι του χρονου να ξεκινησουμε με μειον ποσους βαθμους και με 4-5 ματς κεκλεισμενων..πραγματικα στα @@ βγουμε δε βγουμε 1οι στα Play-off ετσι και αλλιως και να περασουμε τον πρωτο γυρω με την ομαδα που θα παιξουμε στα play-off του ch.l πρεπει να γινει θαυμα για να περασουμε..
την αποψη σου σιγουρα δεν την συμμεριζεται ο μεγαλομετοχος καθως μονο η προκριση στα πλει οφ του τσου λου δινει ενα μπονους κοντα στα 5 μυρια.
++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Μετα απο καιρο τελειωνει ενα παιχνιδι και αισθανομαι αδικημένος για 2 λογους...:
1)Ημασταν καλυτεροι του βαζελου....επιτελους ο ΓΧ,με 1 βδομαδα καθυστέρηση,διαβασε καπως το συστημα του αντιπαλου.....απλα τα πραγματα: 1)εκλεισε χωρους στον αξονα τους,2)περιορισε επιτελους τον μπεργκ (εκ του αποτελεσματος μιλαω),3)μπλοκαρε, ενα αλλο οπλο τους,τις αντεπιθεσεις...(εκ του αποτελεσματος παλι).....μου τα χαλασε στο 4ο που ειχα επισημανει στο τοπικ πριν το παιχνιδι....στα στημενα....τον ακουσα να λεει και στην συνεντευξη τυπου πως τα στημενα ειναι τυχη.....ΓΧ :redcard: αν το πιστευεις αυτο μην ξανασχοληθεις με την προπονητική αγορι μου.......
2)Διαιτησια.....σημερα νομιζω μας δειξαν ποιοι θα εχουν την ευνοια στα πλει οφ......δεν μας το εδειξαν τοσο στην φαση που προηλθε το 1ο γκολ του ζελου,γιατι σε αυτο μπορεις να πεις οτι δεν ειδαν οτι η μπαλα ειχε βγει 3 μετρα εξω πριν γινει το φαουλ.....αλλα το πεναλτι στον κουλουρη, λιγο πριν κανουμε το 1-1, βγαζει ματι..............κι αν προσθεσω και καποια φαουλ που εδωσε (θυμαμαι στον νατσο ενα τρελο μετα το 1-1,που παιρνει πεντακαθαρα μπαλα και δινει φαουλ) και πολλες καρτες που δεν εδωσε του ζελου μαζευονται πολλα....

Οσον αφορα την ομαδα μας....εξαιρετικα στοπερ,αλλα τραγικοτατα μπακ :redcard: .......ο σκονδρας ειναι πολυ καλος αμυντικα,αλλα επιθετικα ισως να ειναι χειροτερος του βυντρα.....ειδικα πριν μπει ο σαλπι, που δεν ειχε βοήθειες, ηταν τραγικος οταν περνουσε το κεντρο....ελπιζω σε αυτο να φταιει οτι η ομαδα δεν εχει πλανο,δηλαδη προπονητη,και του χρονου, αν με το καλο παρουμε, να ανεβει......ο λινο απο την αλλη εκανε ενα απο τα χειροτερα του παιχνιδια....τον εσωσε η ασιστ.....
Θελουμε πολυ δουλεια στα στημενα......Δεν μου αρεσε που οταν καναμε το 1-1 αρχισαμε τα "γεωργιαδηστικα".............δηλαδη δειξαμε πως πηγαμε για την ισοπαλια....... :x μπραβο μας.....τι να πω..... :oops:
MvP δίνω Μιγκελ.................θα ημουν σε δίλημμα βιτορ ή ελ τσακο αλλα............................ :(

υγ:Διαβασα για ελ τσακο......ενω ηταν πολυ καλος σημερα,το παλικαρι δεν την παλευει......θα συνεχισουμε τα πλει οφ χωρις 2ο στοπερ παλι..... :x επειδη του εδειξε ο αλλος,που εριξε την κουλα κατηγορια περσι, οτι εφαγε 4 στον τελικο.......

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 05 Μάιος 2014, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δεν έχω γράψει πολύ μετά τον τελικό, διότι προσπαθώ να συνέλθω. Αλλά η διοίκηση κάνει απίστευτη προσπάθεια για να με βγάλει από τα ρούχα μου.

1ον: Κάνει την μ@λακία πριν τον τελικό και συμπεριφέρεται στον κόσμο σαν να απευθύνεται σε δίχρονα.
2ον: Δέχεται παθητικά την τιμωρία ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ στο ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ, για ενάμιση κιλό ψάρια σε αγώνα ΚΥΠΕΛΟΥ μέσα στο σπίτι μας. Και μην με πει κανείς για εφέσεις και αηδίες, διότι ενδεχομένως να χάσω την ψυχραιμία μου και να απαντήσω πολύ άσχημα.
3ον: Πέφτει στην παγίδα της δήθεν φιλίας με την πιο Π#ΥΣΤΙΚΗ φάρα ποδοσφαίρου στο ελλαδιστάν. Στέλνει τους ίδιους οπαδούς, που ανάγκασε μία εβδομάδα πριν να φάνε 40 ώρες στον δρόμο τάχα για λόγους ασφαλείας, στην έδρα του ΙΔΙΟΥ αντιπάλου χωρίς καμμία οργάνωση και προστασία. Και λίγα έκαναν τα αλάνια για να προστατευθούν οι ίδιοι.
4ον: Κοροιδεύει την κοινωνία με τα καραγκιοζιλίκια των ανακοινώσεων που η ίδια δεν ακολουθεί.
5ον: Μας εμπαίζει με το ζήτημα του προπονητή.
6ον: Είναι έτοιμη να δεχθεί εκ νέου τιμωρία για του χρόνου και να υποθηκεύσει την θέση της ομάδας στο επόμενο πρωκτάθλημα. Την έχει γλεντήσει ο κάθε πικραμένος.

Επειδή έχω και σημαντικότερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου από το να σκάω λόγω των αργόμισθων κυφήνων που εκμεταλλεύονται την καψούρα μας, τα παρατάω μέχρι να δω ότι δεν θα αρρωσταίνω χωρίς λόγο για την ομάδα. Δουλεύω 12 ώρες την ημέρα και το τελευταίο που χρειάζομαι είναι να με χαλάνε την ζωή το τζιτζιμπρίζα και τα κολλητάρια του. Ας βάλουν τον "συνεταιρισμό" στον κώλ# τους. Ακούς εκεί, η Α' Εθνική Κατηγορία "συνεταιρισμός". Μόνο εμετός σας αξίζει προσκυνημένοι!

Του χρόνου διαρκείας και στήριξη στην ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ που και χαρές μας δίνει και μπορούμε να εμπιστευθούμε ότι ο Μπάνε σέβεται και το τελευταίο ευρώ από τα χρήματα που προσφέρει ο κόσμος για να ενισχύσει την προσπάθειά του.

Υ.γ.: Να μην ξεχάσω το δαγκωτό στην ευρωγκ@ύλα... :redcard:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Για πρώτη φορά είμαι αισιόδοξος με ότι είδα σήμερα... Τεχνικά δεν θα αναλύσω το ματς.. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε, εδώ μέσα έχομε προπονηταράδες, εγώ ούτε FM δεν έχω πάιξει. Για πρώτη φορά πιστεύω ο ΓΧ προσπάθησε - τόσο ξέρει τόσο μπορεί - να το πάιξει προπονητής, επιτυχημένα λόγω εικόνας κατά διαστήματα και αποτελέσματος .
Πιστεύω την χαλκηδόνα την έχουμε την Τετάρτη - σπρώξτε και εσείς ρε αδέλφια....
Αν η πράσινη γλίτσα γκελάρει στο κωλοκοτρονίτσι και πάρουμε την χαλκηδόνα βλέπω φως στην άκρη του τούνελ. Αλλιώς........
Πάντως για καποιο λόγο είμαι αισιόδοξος... Ακόμα και χωρίς Ελ Τσάκο!!!!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Για το ματς θέλω αρχικά να σταθώ στη φάση του βαζελογκόλ. Αφήνω τι έγινε πριν το φάουλ, νομίζω η μπάλα είχε βγει έξω. Με την εκτέλεση τα μαρκαρίσματα είναι:
Λίνο - Σίντελφελντ
Κλάους - Τριανταφυλλόπουλος
Ελ Τσάκο - Κουτρουμπής
Βούκιτς - Καρέλης
Σκόνδρας - Μπέργκ
Βίτορ - Πέτριτς (?)
Λάζαρ - κανένας, μάλλον σε θέση να πιάσει το δεξί δοκάρι αν χρειαστεί αλλά δεν πάει ούτε εκεί.
1ο λάθος: ο Γλύκος βγαίνει και δεν βγαίνει
2ο λάθος: ο Λίνο δεν μαρκάρει σωστά
3ο λάθος: μόλις πάει η μπάλα στο δοκάρι, ο Βίτορ τρέχει προς την εστία. Δεν ξέρω αν είχε εντολή να ντουμπλάρει το μαρκάρισμα στον Μπέργκ, αλλά εκεί ο Πέτριτς ξεμαρκάρεται, βγαινει προς τα έξω και έχει ήδη στρίψει το κορμί του για να υποδεχτεί τη μπάλα. Ο Βίτορ τρέχει πίσω να κλείσει, αλλά δεν προλαβαίνει.
Συνοπτικά είχαμε 3 ευκαιρίες να το γλιτώσουμε, με καίριο το λάθος του Βίτορ.

Η δεύτερη φάση είναι η ευκαιρία του Σάλπι. Ο Στοχ δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί είναι πολλά μέτρα οφσάιντ. Κι εδώ θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας, από ποιά στιγμή θεωρείται ότι μπορεί πλέον ο Στοχ να συμμετέχει στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ο Βούκιτς φώναξε, αλλά έπρεπε να φωνάξει για τη μπάλα γιατί ήρθε από πολύ πίσω και ο Σάλπι σίγουρα δεν τον είχε δει στον κατάλληλο χρόνο. Από κει και πέρα, η εκτέλεση του Σάλπι είναι ενδεικτική του άγχους. Αντί να πλασάρει χαλαρά πάει να σκοτώσει τον Καπίνο και τη ρίχνει πάνω του.

Και τέλος θέλω να πω κάποια πράγματα για τα επεισόδια:
1) ΚΑΚΩΣ οι δικοί μας μάσησαν, ακόμα κι αν προκλήθηκαν (που δεν το ξέρω). Δεν θέλει παραπάνω από στοιχειώδες μυαλό όταν ξέρεις ότι σε περιμένουν στη γωνία. Ήδη ξεκίνησαν τα παπαγαλάκια τα σενάρια περί νέας αφαίρεσης βαθμών. Κάτι που με φέρνει στο
2) ΚΑΚΩΣ γίνεται κουβέντα κι έχουμε επιτρέψει ως οργανισμός ΠΑΟΚ να γίνεται κουβέντα από πού θα αφαιρεθούν οι βαθμοί. Η κουβέντα που θα έπρεπε να γίνεται είναι ότι ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ GAY. Βρισκόμαστε σε θέση άμυνας, ενώ θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε θέση ΕΠΙΘΕΣΗΣ. Τι έγινε αλήθεια μ' εκείνη τη φωτό που καίνε οι gay τον πάγκο; Τι έγινε με τις καταγγελίες αστυνομικού για την ώρα άφιξης των απογόνων; Ζητήθηκε να τιμωρηθεί ο Σαλίνο βάσει βίντεο για την επιστροφή της μπανάνας στην εξέδρα; Ζητήθηκε να τιμωρηθεί ο Μανιάτης για αντεθνικές βρισιές; Προσκόμισαν οι νομικοί μας δεδικασμένα από άλλες περιπτώσεις που οι του λεκανοπεδίου χαϊδεύτηκαν;

Θα κλείσω με ένα γνωστό τσιτάτο:
Κανένας δεν μπορεί να ανέβει στην πλάτη σου εκτός αν εσύ σκύψεις. ΠΑΕ ακούς;
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

desperando έγραψε:
Συμφωνω εγω απλα την αποψη μου ειπα..Οι μεχρι στιγμης βεβαια κινησεις του μεγαλομετοχου δε θα λεγα οτι με γεμιζουν με αισιοδοξια οτι προστατευει την επενδυση του.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

[youtube]l5K7ILp4qi8[/youtube]

Όλοι όσοι είπατε τα δικά σας θέλω να μου πείτε αντίδραση μετά από αυτό τι θα κάνατε αν ήσασταν στους 300 μέσα.
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Παιχτες που καθυστερουν για να τελειωσει το ματς 1-1 δεν πρεπει να φορανε την φανελα του ΠΑΟΚ...

Με τετοιο μπατζετ και οταν εχεις θεσει στοχο στην αρχη της χρονιας το νταμπλ και παιζεις κοντα στον χουχουμη(ωραιος ο μικρος) και τον κουτρουμπη που σου βαλαν 4 πριν μια βδομαδα,πας εκει μεσα να παρεις το διπλο και οχι να καθυστερεις...

Γουχου που να υποθεσω εσυ δινεις τετοιες εντολες παρε οσους δεχονται να καθυστερουν για να παρεις ισοπαλια και φυγετε απο τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Σε καποιους αρεσε η σημερινη εμφανιση...
ΔΛδ για να καταλαβω...σας αρεσε απο το πρωτο ημιχρονο το πρωτο 18λεπτο...στα επομενα 37 λεπτα ειμασταν οχι απλα τραγικοι...ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΙ....
Στο δευτερο ημιχρονο συνεχισαμε ως το 60 στο ιδιο τραγικο μοτιβο και τοτε ξυπνησε ο Γ.Χ.(αυτο παει σ αυτους που τους αρεσε ο Γ.Χ. που πηρε χαμπαρι οτι ο Νατχο δν κανει για κει και τον αλλαξε θεση...του πηρε μια ολοκληρη ωρα παιχνιδιου για να αντιδρασει...) και κατα τα αλλα ειχαμε 2 5λεπτα παιχνιδιου στο δευτερο ημιχρονο....

Δλδ μας δινουν ελπιδες για το μελλον ενα 18λεπτο και 2 5λεπτα απεναντι στον κατα πολλους χειροτερο βαζελο των τελευταιων χρονων που σε 3 ματς στην αθηνα φαγαμε μια 4αρα,μια ηττα 2-1,και ενα Χ 1-1 με απολογισμο 7-3 σε γκολ....
και μετα απο ολα αυτα πρεπει να ειμαστε και αισιοδοξοι;;;;;;

υ.γ.Δυστηχως συνηθησαμε τις κακες εμφανισεις και πλεον τα νορμαλ διαστηματα μπαλας που παιζουμε μας φαινονται εκρηκτικα( :lol: ) που μας αφηνουν και ελπιδες για το μελλον...

υ.γ.Αν δν κανω λαθος στην μετα Χουμπ εποχη δν πρεπει να εχουμε ουτε μια ανατροπη...διορθωστε με αν κανω λαθος...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ναι στις μετακινήσεις οπαδών. καλό το αστείο.
ζώα άχρηστα χωρίς λόγο ύπαρξης.
και οι μεν και οι δε.
σκοτώνεστε για τις ομάδες όντα προς λύπηση.
μολότοφ, μάρμαρα, πέτρες.
ο άλλος λέει τους σπάσαμε τα κεφάλια τους βάζελους και περηφανεύεται.

ο χουλιγκανισμός μπορεί να εκμηδενιστεί. αλλά δεν συμφέρει τον οποιοδήποτε εξουσιαστή να τελειώσει ο χουλιγκανισμός.
γιατί τότε ίσως ο τετράποδος οπαδός που πετάει μάρμαρα στο όνομα του γκει, του βάζελου, του ΠΑΟΚ, του άρη ξυπνήσει κάποτε το κοιμησμένο ον και ασκήσει την βία σε αυτόν που του βάζει χαράτσια και τον αφήνει άνεργο.

δείραμε τους βάζελους. είμαστε πιο δυνατοί. τον έχουμε μεγαλύτερο. λευτεριά στα αδέρφια μας.
τώρα τι να σχολιάσω για νάτχους και σχήματα και μπάλα εδώ σπάσαμε κεφάλια βάζελων στο γήπεδο και εγώ θα ασχολούμαι με λακαμίες;
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αδερφε psykoman αν ειχαμε διαρκεια στην αποδοση σε καθε ματς φετος νομιζω οτι θα ειχαμε θριλερ για το πρωταθλημα μεχρι το τελος,αυτο κανει η ομαδα ολη την χρονια παιζει καλο ποδοσφαιρο ανα διαστηματα επειδη εχει παικτες με αρκετη ποιοτητα στο ροστερ της,δεν αποτελει εχεγγυο για το μελλον σιγουρα αλλα αν αυτα τα διαστηματα καταφερουν να μας δωσουν την υπερπολυτιμη πρωτη θεση στα πλευ-οφ δεν θα γκρινιαξω.
Ο χειροτερος βαζελος ολων των εποχων αποκτησε παικτες με καθοδικη πορεια (μπεργκ,πρανιτς) αλλα με ποιοτητα κ ισως ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα εδω και κατι μηνες στην Ελλαδα,το οτι αν ειχες λιγο παραπανω τυχη κ σοβαροτητα θα επαιρνες το διπλο εκει μεσα μετα απο την σφαλιαρα του τελικου νομιζω ειναι αρκετα καλο στοιχειο.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ τον Γ. Χ. που μπορώ και βλέπω μπάλα έστω και κατά διαστήματα. Ο βάζελος εδώ και δύο μήνες είναι σε άλλη ταχύτητα σε σχέση με όλες τις ομάδες της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένου και του γαύρου. Όποιος δεν το βλέπει και κοιτάει μόνο τα μπάτζετ , ας ασχοληθεί με χρηματιστήριο .

Σήμερα ήμουν καλύτερος με παίκτες που τρέχουν και σκέφτονται πιο αργά απ' αυτούς του βάζελου και είχαν φοβερό άγχος . Και μάλιστα εκτός έδρας. Μπράβο σε όλους.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Παιχνίδι σκοπιμότητας ήταν. Έλεος! 3 παιχνίδια πριν το τέλος της σαιζόν ψάχνουμε το θέαμα; Ουσία, ουσία, ουσία!
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Πριν αρχισουν τα playoff ειχα γραψει ότι η ομαδα θα είναι σιγουρα καλυτερη από το τουρλουμπουκι του τελικου και ότι είμαι αισιόδοξος, μεχρι στιγμης δικαιώνομαι, ενώ θα μπορουσε το πραγμα να είναι και καλυτερο αν δεν υπηρχαν διαφορες ανωμαλίες, οι συνήθεις με τους κορακες (ακυρο το γκολ του αστερος) και οι εμμονες του ΓΧ με Λαζαρ και Λουκας
οσο για τα "τσακαλακια", τι να ξαναπει κανεις, αυτή η διαχρονικη ταση τους να μασανε το τυρι που τους ριχνουν οι αλλοι, εχει κουρασει απιστευτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”