Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
- Sick Bastard
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Μακάρι να ρθει το διπλό αλλά πλέον δεν έχω καμία ελπίδα.
Το θέμα είναι να αποφύγουμε έναν εκ νέου αγωνιστικό διασυρμό και να μην γίνουμε πάλι περίγελος με καμιά νέα τεσσάρα.
Η πλάκα είναι ότι αν νικήσουμε, οι αλλαγές (και καλά) μπορεί να μην γίνουν, η ομάδα ζει μέσα στην παράνοια.
Το θέμα είναι να αποφύγουμε έναν εκ νέου αγωνιστικό διασυρμό και να μην γίνουμε πάλι περίγελος με καμιά νέα τεσσάρα.
Η πλάκα είναι ότι αν νικήσουμε, οι αλλαγές (και καλά) μπορεί να μην γίνουν, η ομάδα ζει μέσα στην παράνοια.
- kritikos44
Αδερφια και εγω θελβ 2 εισιτηρια για αυριο
Ξερουμε αν εχει ακομα ο πανελληνιος ?
Ξερουμε αν εχει ακομα ο πανελληνιος ?
Καταραμένε, έχεις σχέση με Πολωνία;kataramenos5 έγραψε:Ας μας πάει λιγο η κουρβα η μπάλα και τα λέμε.
- pisakaipoupoula
Αφού οι δικοί μας ήταν χέστες στο ενδεχόμενο να σηκώσουν επιτέλους μια κούπα με τόσο κόσμο στο πλευρό τους, απολύτως τίποτα δν περιμένω αύριο...πριν το δεκάλεπτο θα χουν ήδη φάει το πρώτο
- kataramenos5
kataramenos5 έγραψε:Οχι, μου αρεσει ομως ο τροπος σκεψης του Ιβιτσα Οσιμ.

- desperando
- Επικοινωνία:
αν υποθεσουμε οτι οι ενδεκαδα που βγαζουν τα φιλαρακια του προπονητη ειναι αυτη που θα ξεκινησει το παιχνιδι τοτε δεν μας δινω πανω απο 20% να κερδισουμε,ισως και πολυ λεω.
δεν μπορω να καταλαβω με τι σκεπτικο θα ξεκινησουν ο λαζαρ και ο σαλπι.
δηλαδη αυριο ο σαλπι δεν θα εχει ψυχολογικα?
δυστυχως ο γχ καταφερε να θεσει εκτος ροστερ ενα μεγαλο αριθμο παικτων οι οποιοι εχουν ακταλαβει οτι δεν υπολογιζονται.
πιστευω οτι με την απουσια του λουκας αυριο ο χουσεν στα δεξια θα ηταν οτι πρεπει.αλλα δυστυχως καποιοι τον βγαλαν αχρηστο με δυο παιχνιδια.
ποιοι...αυτοι που οι επιλογες τους και οι προτασεις τους για τον ΠΑΟΚ ηταν ο κατσικας,ο γιαννου και ο σταμου
δεν μπορω να καταλαβω με τι σκεπτικο θα ξεκινησουν ο λαζαρ και ο σαλπι.
δηλαδη αυριο ο σαλπι δεν θα εχει ψυχολογικα?
δυστυχως ο γχ καταφερε να θεσει εκτος ροστερ ενα μεγαλο αριθμο παικτων οι οποιοι εχουν ακταλαβει οτι δεν υπολογιζονται.
πιστευω οτι με την απουσια του λουκας αυριο ο χουσεν στα δεξια θα ηταν οτι πρεπει.αλλα δυστυχως καποιοι τον βγαλαν αχρηστο με δυο παιχνιδια.
ποιοι...αυτοι που οι επιλογες τους και οι προτασεις τους για τον ΠΑΟΚ ηταν ο κατσικας,ο γιαννου και ο σταμου
Το θεμα δεν ειναι ποιος θα ειναι καλυτερα να παιξει,το θεμα ειναι οτι οσοι παιξουν να εχουν τα αντερα να παρουν το διπλο κ να δωσουν το 100% για αυτο,ας ειναι οποιος θελει ειτε τον λενε σαλπι ειτε τον λενε λαζαρ ειτε τον λενε χουσεν.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++SePuLtUrA_4_ έγραψε:Συνεχιζω να πιστευω οτι αν παιξουν τα καλομαθημενα μας με παθος και δυναμη τοτε αυριο θα πάρουμε διπλο. Ομαδα βαζελος δεν υπαρχει και ας μου έριξε 4. Τον βαζελο ομαδα τον εχουν κανει τα αρδ. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης αναμεσα στα δυο ροστερ. Η διαφορα εχει να κανει με το ποσο διψας για την νικη. Αν τα καμαρια μας παιξουν αυτο που πραγματικα ξερουν τοτε θα δειτε την γύμνια του βαζελου.
-
Κουράστηκα ρε παιδιά. Στον γκέι κλείνουν ήδη παίχτες για του χρόνου και εμείς ακόμα δε ξέρουμε εάν θα έχουμε προπονητή για του χρόνου ποιοι θα απαρτίζουν την διοίκηση ποιοι παίχτες θα συνεχίσουν. Εδώ διαβάζω τις δηλώσεις του τζιολη κ λέει ότι τα θέλω του είναι ίδια με του ΠΑΟΚ. Αν είναι δυνατόν να έχουμε πάλι τζιοληδες κ σπυροπουλους του χρόνου κ να ονειρευομαστε... φτάνω στο σημείο,εάν είναι δυνατόν,να λέω ότι πάλι καλά που δεν πήραμε το κύπελλο γιατί έτσι θα έμενε σχεδόν σίγουρα ο ΓΧ. Γιατί ρε πουστη πρέπει πάντα οι αποφάσεις να περνονται όταν έχουμε φάει την ψωλια κ όχι από πριν. Εμείς τα διαβάζουμε από τα σάιτ τα νέα κ την ομάδα την βλέπουμε από την τηλεόραση κ έχουμε καλύτερη άποψη από αυτούς που την βλέπουν καθημερινά κ απο μέσα.ΓΙΑΤΙ; ;;;
- Μπαρκαρούτσος
desperando έγραψε:δηλαδη αυριο ο σαλπι δεν θα εχει ψυχολογικα?
Trollάρεις; Εντός έδρας παίζει αφού. Θα τον χειροκροτούν και οι οπαδοί, τσσσ, μια χαρά! Πιο φιλική ατμόσφαιρα κι από την εθνική..
Αυτού του Λαζάρ τί του βλέπετε και τον θέλετε και βασικό,απορία το έχω..Ο τύπος είναι η επιτομή της αγγαρείας/ντεφορμαρίσματος..Αόρατος πέρα για πέρα..
Κάτσε-Νάτχο-Σαβίδη στο κέντρο μπας και σώσουμε τίποτα..
Προς παίκτες του ΠΑΟΚ:Ότι θέλετε κάντε,μόνο μην μπείτε πάλι χεσμένοι.Έχω σιχαθεί φέτος να σας βλέπω πραγματικά.
Κάτσε-Νάτχο-Σαβίδη στο κέντρο μπας και σώσουμε τίποτα..
Προς παίκτες του ΠΑΟΚ:Ότι θέλετε κάντε,μόνο μην μπείτε πάλι χεσμένοι.Έχω σιχαθεί φέτος να σας βλέπω πραγματικά.