Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από Mapogo »

Γερασίμου έγραψε:
che4 έγραψε:
Mapogo έγραψε:Τι κ μετά βλεπουμε μωρε Τσε ?

Παλι θα στηρίζουμε αφού ...

Αραγες δεν είναι βέπουμε.

Είναι ελπίζουμε....

:pano:
ναι γιατι αν καναμε ενα γκαλοπ εδω πριν απο δεκα μερες και ρωταγαμε κυπελλο η πρωτια πλει οφ το 95 τοις εκατο θα ελεγε πρωτια πλει οφ

και αλλος ο ΠΑΟΚ με νατχο κλαους κατσουρ και θα το δεις και στα ματς με τα ζελια και ακομη και μες στην λεωφορο....υπομονη
Καλά, επικοινωνούμε τώρα; Και επιπλέον, ο Στέφενς μας έφταιγε;
Ποιός Στέφενς ρε φίλε ?

Αυτόν τον φύγανε νωρίς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mapogo την Κυρ 27 Απρ 2014, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ασε τον στεφενς

τωρα εσεις που θελετε να τα κανει ολα πτνα τωρα ο ιβαν θελετε να βγουμε τελευταιοι στα πλει οφ οχι και μην ξεχνας στον τελικο σε εφερε ο κλαους και οχι ο λουκας

κατσε να δεις τα ματς με κλαους νατχο και τα λεμε .... αλλωστε σημερα με εκτος τον αξονα μας και μες στο οακα δεν περιμεναμε τον τιτλο αν ειμαστε ειλικρινεις με τον εαυτο μας
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

giapas έγραψε:το ίδιο και η ανάποδη κερκίδα κατά τις 7 , που χάζεψε όλο το γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι τα βίντεο είναι πολύ φτωχά για να καταλάβετε τι έγινε.
Εκείνη την ώρα το ΟΑΚΑ έκανε δοκιμές αντοχής. Όντας στο κάτω διάζωμα κοιτούσα το επάνω και το έβλεπα να κουνιέται.
TheoGv4

Δημοσίευση από TheoGv4 »

Μπραβο στον λαο που μεχρι να μπει το 3ο γκολ ακουγοταν μονο αυτος!Μπραβο στα αλανια που μετα απο τετοια ταλαιπωρια εκαναν μια απιστευτη κερκιδα!Λιγο παθος λιγο φιλοτιμο για αυτους δεν υπηρχε ρε ξεφτιλες?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να ξέρεις το σκόρ,να το βλέπεις κονσέρβα κι ομως να ελπίζεις...Αβυσσος η ψυχή.

ΥΓ.Κ@λογήπεδο.... :evil:
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Πικρα,μονο αυτο νιωθω,το ειδα 2 φορες το ματς και στην φαση του Σαλπι 2 φορες φωναξα γκολ!
Ανευρη ομαδα,η αμυνα τρικυμια ο Γλυκος ασταθης αλλα ειδικα στο 2ο γκολ δεν εφταιγε τοσο οσο η αμυνα μας.Πολυ δουλεμενη ομαδα η ζελα ,ολοι οι παιχτες ξερουν τι πρεπει να κανουν,σε αντιθεση με μας που παιζουν με το ενστικτο και την εμπειρια.Αυτο φανηκε και με την εισοδο των Λινο και Βουκιτς.2 πραγματα με εξοργισαν:1ο μετα το 3-1 παιζαμε λες και ισοφαρισαμε ενω ειχαμε 20 λεπτα μπροστα μας,και 2ο το οτι δεχτηκαμε 3 γκολ απο κορνερ.
Περυσι ημιτελικο,φετος τελικο ,αιντε του χρονου κυπελλο! :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ" ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΥΓ. Ναι με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Σε ένα Μικυ-Μάους....

Πέφτει ο Γκούφυ στη λίμνη...κ κολυμπάει βολίδα....Κάποια στιγμή σταματάει...κ αναρωτιέται....

-- Μα που πάω ? Αφου δεν ξέρω μπάνιο ? (κ φυσικά βυθίζεται κλπ κλπ )

Ε έτσι θα γίνει με τον βάζελο.

Θα είχε γίνει κ σήμερα αν είμασταν απλά ομάδα.

Αλλά δεν ...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Όταν "φύγανε" τον Στέφενσ έγραψα "Συγχαρητήρια στον βάζελο για το κύπελλο και την έξοδο στο ChL." Ψάξτε τα ποστ μου εκείνη την εποχή!!
Δυστυχώς μέχρι τώρα επαληθεύομαι που να μην έσωνα
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

giapas έγραψε: Για το λαό ότι και να πεις χάνει την αξία του. Άτομα 20 ώρες στο δρόμο, τόσος κόσμος και χωρίς τυμπανα,ντουντούκες και οργανωτές έβγαλε απίστευτη μαγκιά και κ@υλα μόνο και μόνο με τη τρέλα του. Ομολογουμένως ωραία η φάση και εντυπωσιακή με τα σημαιάκια του βάζελου , αλλά η άμεση απάντησή του λαού ήταν ενδεικτική και αντιπροσωπευτική του dna μας. Όποιος δεν ήταν να το δει έχασε , όποιος ήταν και συμμετείχε κιόλας δε το ξεχνάει μια ζωή... το ίδιο και η ανάποδη κερκίδα κατά τις 7 , που χάζεψε όλο το γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι τα βίντεο είναι πολύ φτωχά για να καταλάβετε τι έγινε.

Πραγματικα να βλεπεις ανθρωπο 50-55 χρονων διπλα σου να βγαζει τη μπλουζα του κ να χοροπηδαει σαν παιδαρελι εγω δε νομιζω να το χω ξαναδει...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τώρα που τα ξανασκέφτομαι, δεν αξίζει να δει κανείς το ματς. Ενα βιντεάκι όμως με το 5ωρο υπερθέαμα της κερκίδας το έβλεπα άνετα.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

nikolasf έγραψε:Όταν "φύγανε" τον Στέφενσ έγραψα "Συγχαρητήρια στον βάζελο για το κύπελλο και την έξοδο στο ChL." Ψάξτε τα ποστ μου εκείνη την εποχή!!
Δυστυχώς μέχρι τώρα επαληθεύομαι που να μην έσωνα
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αδερφφέ στα play-off δεν έχει καμία τύχη κανείς τους.

Τους έχουμε.
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

[dailymotion]x1rigdx[/dailymotion]

Το ξαναβαλα...

ξανανατριχιαζω οποτε τ ακουω... νομιζω οτι τα βαζελια σκανε καποια στιγμη... να ακουσουν το μεγαλειο...

Ανεβαστε οτι εχετε... αυτο θα ειναι η μονη μας χαρα...
Μαθηματα οπαδισμου στους φλωρους βαζελους...

Αρκετοι θα χαζεψαν... Πηγε η Τουμπα μεσα στη μαπα τους...

Δυστυχως ομως... αυτος ο λαος... αυτη η ομαδα... θελει και τιτλους...

Κριμα... καλη επιστροφη...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

giapas έγραψε:τον καραγκιόζη που τρολάρει εδώ και ώρες θα τον διώξετε ή πρέπει να αρχίσουν τα καντήλια ώρες που είναι και γίνει το φορουμ ρδελομπου?

Στα αγωνιστικά έχω να πω ότι η ζελα ήταν καλύτερα και με αρκετή δόση τύχης ήρθε η 4αρα. Αξια το πήρε και επειδή ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει τι γίνεται μπροστά του , είχε τα @ρχίδια να χειροκροτήσει χλιαρά όταν αυτοί ήρθαν να χαιρετίσουν

Στα μελλοντικά θέματα, με κάλυψε 1000% ο τζοσουα. Απλά , όμορφα και λιτά

Για το λαό ότι και να πεις χάνει την αξία του. Άτομα 20 ώρες στο δρόμο, τόσος κόσμος και χωρίς τυμπανα,ντουντούκες και οργανωτές έβγαλε απίστευτη μαγκιά και κ@υλα μόνο και μόνο με τη τρέλα του. Ομολογουμένως ωραία η φάση και εντυπωσιακή με τα σημαιάκια του βάζελου , αλλά η άμεση απάντησή του λαού ήταν ενδεικτική και αντιπροσωπευτική του dna μας. Όποιος δεν ήταν να το δει έχασε , όποιος ήταν και συμμετείχε κιόλας δε το ξεχνάει μια ζωή... το ίδιο και η ανάποδη κερκίδα κατά τις 7 , που χάζεψε όλο το γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι τα βίντεο είναι πολύ φτωχά για να καταλάβετε τι έγινε.

Για αυτό λέω , πετάξτε έξω το καραγκιόζη να τελειώνουμε

ΥΓ: Iβαν αν σήμερα δε κατάλαβες τι είναι ο ΠΑΟΚ τόσο αγωνιστικά όσο και οπαδικά , καλύτερα να το αφήσεις το άθλημα και πάνε σε κανά γκολφ να ασχοληθείς. Έχεις στα χέρια σου μια ατομική βόμβα και εσύ αφήνεις τους ηλίθιους να παίζουν το βιολί τους ξεφτιλίζοντας έτσι το κόσμο.
ΥΓ2: Καλό ταξίδι επιστροφής στα αδέρφια μας
ΥΓ3: Εμείς μαζί για μια ζωή
Πέρασαν τόσες ώρες που γύρισα από το γήπεδο ,αλλά δεν έχω το κουράγιο να γραψω... Με κάλυψε ο αδερφός...
+1926
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΤΙΤΙΚΕΣ.
Όταν ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και ο Π.Α.Ο.Κ. μπαίνει στο γήπεδο στις 20:30, τι να το κάνω;;;

Ξαφνικά θυμηθήκαμε να μιλήσουμε αγωνιστικά. Πριν μεγαλοστομίες "Τους έχουμε" και "Θα τους γαμήσουμε. Βρε ουστ μας!
Εγώ επειδή έκανα μια απόπειρα και μίλησα λίγο για το αγωνιστικό πριν τον αγώνα, θα μιλήσω και τώρα:

ΜΗΔΕΝ

Ένας Kace, ένας Κίτσιου, ένας Lino (απελπιστικά μόνος μπροστά) και ένας Stoch (απελπιστικά μόνος μπροστά) τι να κάνουν;;; Σε ανοιχτό παιχνίδι, δεν γίνεται να κρέμεσαι από τ'αρχίδια του Stoch για μια ατομική ενέργεια.

Αύριο πάλι στη προπόνηση χαχαχούχα και μαλακίες. ΧΑΧΕΣ!

ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ!!! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!

Ευτυχώς που δεν κατέβηκα Αθήνα! Θα έκλαιγα τα λεφτά μου μέχρι εκεί που δεν πάει! Να ζοριστώ εγώ για να σας δω να κοιτάτε τη μπάλα στην άμυνα και ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΓΙΟ ΣΩΣΤΑ;;;; Βρε άιντε τραβήξτε τα βυζιά σας από 'κεί! Σιγά μη πάρω διαρκείας.. Εγώ, που το οικογενειακό μου μπάτζετ είναι όσο το μεροκάματό σας, θα προσπαθήσω να πάω κανένα διήμερο τσόντα διακοπές σε φιλικό εξοχικό, όχι να πάρω διαρκείας και να βλέπω τους μισούς από εσάς να σέρνεστε στο 70% των αγώνων με κάτι αντιπάλους που το 2000 θα ντρέπονταν να εμφανιστούν Α' Εθνική!

Βρύζα, σ'αρέσει η ομάδα ρε μαλάκα;; ΤΡΑΧΑΝΑ! Δεν ντράπηκες ρε..δεν ντράπηκες... Ωραίος ΠΑΟΚτσής! Άι σιχτίρια γαμώ το στανιό μου βραδιάτικα...

Κάθε χρόνο, μεταβατικές χρονιές, από τον Santos και ύστερα! Τότε δεν είχαμε τα λεφτά, τώρα έχουμε τα λεφτά, αλλά πάλι οι ίδιοι δίνουν τις συμβουλές! Χαβοδερμητζάκης, Boloni διωγμένος με πουστιά, Δώνης (μάγκας ο Δώνης, έκανε μπουρδέλο ολόκληρο Π.Α.Ο.Κ.!), Stevens (ο άνθρωπος των 2 U.E.F.A. διώχθηκε λες και είναι κανένας Φοιρός) για 6 μήνες! Ε άιντε...

Καλή επιστροφή στα αδέρφια μας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”