S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα
- The_Stalker
Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα
Η ομάδα ήταν στημένη σωστά και το σχέδιο φάνηκε να δουλεύει, ειδικά στις αρχές του β' που κρατήσαμε μπάλα και οι πορτογάλοι άρχισαν να ψάχνονται. Ο Ιησούς το είδε, φρεσκάρισε την ομάδα με δύο αλλαγές που η Μπενφίκα έχει την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να κάνει, ήρθε η κόκκινη κι εκεί κάπου τελείωσε το παιχνίδι..
Αυστηρό το πέναλτι, μπορούσε να θεωρηθεί ακούσιο, τα άλλα περιμένω να τα δώ καλύτερα.
Πολύ καλοί Γλύκος, Κίτσιου, Κάτσε, Ελ Τσάκο, MVP για μένα Λάζαρ. Ο Αθανασιάδης πίεσε, αλλά επιθετικά σε τέτοιο ματς χάνεται. Θέλεις είτε γρήγορο να διεισδύσει, είτε γομαρίσιο να τον νιώσουν. Ο Μαντούρο έκανε λάθη αλλά έκοψε και πολλές μπαλιές πριν βγούν στην περιοχή μας. Το 80% - 90% των επιθέσεων της Μπενφίκα στο α' βγήκε από την πλευρά Λίνο - Λούκας. Τελικά η ίωση μας έκανε κακό, αν ο Λίνο ήταν ξεκούραστος θα ήταν καλύτερα.
ΜΗΔΕΝΙΚΟ ο Στοχ όσο αγωνίστηκε, στα @@ μου που τον άλλαξε.
Είδα ότι πολλοί κράζουν τον Κατσουράνη για το χειροκρότημα. Παιδιά είναι ντροπή, ο άνθρωπος έπαιξε εκεί και οι φίλαθλοι της Μπενφίκα τον τίμησαν. Υποχρέωσή του να ανταποδώσει. Αγωνιστικά μέτριος, με καλές και κακές στιγμές.
Τα όργανα φυσικά έχουν και πάλι αρχίσει.. Για να δούμε αν τελικά κάποιοι θα αποδείξουν ότι κουμάντο κάνουν οι βρωμεροί ΑΡΔ, τα παπαγαλάκια, τα στενά συμφέροντα και θα (ξανα)κάνουμε βήματα προς τα πίσω..
Αυστηρό το πέναλτι, μπορούσε να θεωρηθεί ακούσιο, τα άλλα περιμένω να τα δώ καλύτερα.
Πολύ καλοί Γλύκος, Κίτσιου, Κάτσε, Ελ Τσάκο, MVP για μένα Λάζαρ. Ο Αθανασιάδης πίεσε, αλλά επιθετικά σε τέτοιο ματς χάνεται. Θέλεις είτε γρήγορο να διεισδύσει, είτε γομαρίσιο να τον νιώσουν. Ο Μαντούρο έκανε λάθη αλλά έκοψε και πολλές μπαλιές πριν βγούν στην περιοχή μας. Το 80% - 90% των επιθέσεων της Μπενφίκα στο α' βγήκε από την πλευρά Λίνο - Λούκας. Τελικά η ίωση μας έκανε κακό, αν ο Λίνο ήταν ξεκούραστος θα ήταν καλύτερα.
ΜΗΔΕΝΙΚΟ ο Στοχ όσο αγωνίστηκε, στα @@ μου που τον άλλαξε.
Είδα ότι πολλοί κράζουν τον Κατσουράνη για το χειροκρότημα. Παιδιά είναι ντροπή, ο άνθρωπος έπαιξε εκεί και οι φίλαθλοι της Μπενφίκα τον τίμησαν. Υποχρέωσή του να ανταποδώσει. Αγωνιστικά μέτριος, με καλές και κακές στιγμές.
Τα όργανα φυσικά έχουν και πάλι αρχίσει.. Για να δούμε αν τελικά κάποιοι θα αποδείξουν ότι κουμάντο κάνουν οι βρωμεροί ΑΡΔ, τα παπαγαλάκια, τα στενά συμφέροντα και θα (ξανα)κάνουμε βήματα προς τα πίσω..
προκατάληψηlamosas έγραψε:
Edit. Ναι το είχα έτοιμο απο την κλήρωση ακόμα...giapas
Σου έταξε κανείς ότι στη φάση των 32 θα κατεβαίνεις ως φαβορί ή έστω ως ισότιμος διεκδικητής απέναντι σε Μπενφίκα , τσσκα και Ιταλούς? Αν ναι , τότε δίκαια χτυπιέσαι
- sourmenetes
- Moderator
Οποιος ειδε μετριο ΠΑΟΚ ζει σε αλλον κοσμο μαλλον..
Εκτος απο μια φαση που ειχε στο πρωτο ημιχρονο η μπενφικα δεν εκανε τιποτα,οπως και στο δευτερο μεχρι να φαμε κοκκινη.
Θα ηθελα να μας εσφαζε ετσι με το γαυρο και να δω τι θα λεγατε..
Εμενα η ομαδα μου αρεσε,ειχε πλανο και εδειξε χαρακτηρα.Το ματσακιον αν ηθελε το κορακι θα στο εδινε απο το πρωτο ημιχρονο με το γκολ του λουκας.Αλλα δεν ηθελε,οπως και ηθελε στην κοκκινη του κατσουρ.
Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τα καθικια της ουεφα...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΟΚ...
Εκτος απο μια φαση που ειχε στο πρωτο ημιχρονο η μπενφικα δεν εκανε τιποτα,οπως και στο δευτερο μεχρι να φαμε κοκκινη.
Εμενα η ομαδα μου αρεσε,ειχε πλανο και εδειξε χαρακτηρα.Το ματσακιον αν ηθελε το κορακι θα στο εδινε απο το πρωτο ημιχρονο με το γκολ του λουκας.Αλλα δεν ηθελε,οπως και ηθελε στην κοκκινη του κατσουρ.
- desperando
- Επικοινωνία:
και μετα αποενα ακομα πλασματικο σκορ κατα του ΠΑΟΚ ελπιζω να μην γινει επανασταση στην θεσσαλονικη.
ο μονος λογος που πριν την κληρωση δεν ηθελα μια απο τις πορτογαλλεζικες (+ την σαλτσμουρκ) ηταν γιατι εκτος απο πολυ καλες ομαδες δινουν και πολυ μεγαλη βαση στο γιουροπα.
ο τροπος που μας επαιξε και στα δυο παιχνιδια η μπενφικα και ειδικα στο δευτερο δειχνουν ομαδα που μας μελετησε παρα πολυ καλα και ηξερε τα παντα για την ομαδα μας και τα θετικα και τα αρνητικα.
μας πιεσε με τετοιο τροπο ωστε να μην μπορεσουν ποτε να παρουν την μπαλα τα χαφ μας με αποτελεσμα η μπλα να φευγει ειτε με βολε απο τον γλυκο ειτε να χανεται καπου στα ακρα.
βεβαια το γελαδι που εκανε την μεταδωση δεν εβλεπε κινηση των παικτων και οχι οτι τα χαφ μου ειχαν συνεχως εναν παικτη κολλημενο στην πλατη τους.δυστυχως κανεις απο τα σημερινα χαφ μας δεν ειναι γκαρσια να μπορει να παρει μπαλα και να παιξει σωστα ακομα και οταν εχει κολλημενους παικτες στην πλατη του.
ακομα ομως και ετσι αντιμετωποι με μια παρα πολυ καλη ομαδα και στα δυο παιχνιδια μειναμε πισω στο σκορ απο διαιτητικα λαθη
ο μονος λογος που πριν την κληρωση δεν ηθελα μια απο τις πορτογαλλεζικες (+ την σαλτσμουρκ) ηταν γιατι εκτος απο πολυ καλες ομαδες δινουν και πολυ μεγαλη βαση στο γιουροπα.
ο τροπος που μας επαιξε και στα δυο παιχνιδια η μπενφικα και ειδικα στο δευτερο δειχνουν ομαδα που μας μελετησε παρα πολυ καλα και ηξερε τα παντα για την ομαδα μας και τα θετικα και τα αρνητικα.
μας πιεσε με τετοιο τροπο ωστε να μην μπορεσουν ποτε να παρουν την μπαλα τα χαφ μας με αποτελεσμα η μπλα να φευγει ειτε με βολε απο τον γλυκο ειτε να χανεται καπου στα ακρα.
βεβαια το γελαδι που εκανε την μεταδωση δεν εβλεπε κινηση των παικτων και οχι οτι τα χαφ μου ειχαν συνεχως εναν παικτη κολλημενο στην πλατη τους.δυστυχως κανεις απο τα σημερινα χαφ μας δεν ειναι γκαρσια να μπορει να παρει μπαλα και να παιξει σωστα ακομα και οταν εχει κολλημενους παικτες στην πλατη του.
ακομα ομως και ετσι αντιμετωποι με μια παρα πολυ καλη ομαδα και στα δυο παιχνιδια μειναμε πισω στο σκορ απο διαιτητικα λαθη
- hasio_john
Για να ευθυμήσουμε και λίγο : ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΟΛΙΣΕ....!!! 

Και τι σημαίνει αυτό δλδ; Ότι επειδή είμαι το αουτσάιντερ έχω και το δικαίωμα απλα να μαζεύω τη μπάλα απο τα δίχτυα;;;giapas έγραψε:προκατάληψηlamosas έγραψε:
Edit. Ναι το είχα έτοιμο απο την κλήρωση ακόμα...giapas
Σου έταξε κανείς ότι στη φάση των 32 θα κατεβαίνεις ως φαβορί ή έστω ως ισότιμος διεκδικητής απέναντι σε Μπενφίκα , τσσκα και Ιταλούς? Αν ναι , τότε δίκαια χτυπιέσαι
Ναι αλλά τότε θα τα έβαζες μόνο με την τύχη σου κ δε θα μπορούσε να σε πει κανένας τίποτα. Τώρα μπορεί.desperando έγραψε:εγω σου λεω οτι θα επαιζες με γιουβεντους.LUCAS έγραψε:Η πρόκριση χάθηκε μέσα στην Τουμπα με την ΑΖ! Με ισοπαλία 0-0 , 1-1 περνούσες πρώτος και έφερες 2-2! Τώρα θα έπαιζες με την Σλοβαν Λιμπερετς!![]()
:
Αποκλειστήκαμε απο καλύτερη ομάδα κ δε χρειάζονται δάκρυα. Το ευρωπαϊκό ταβάνι του ΠΑΟΚ μας μοιάζει να είναι οι 32 του ΟΥΕΦΑ κ δίκαια τα τελευταία 4 χρόνια. Ο Τζιόλης έφυγε νωρίς.
- potamda
- Bet Guru 2023
Δεν ανεβαίνεις επίπεδο; Δε θα παίζαμε με άλλη στρατηγική; Νιώθω ότι η ομάδα χτίζεται... (σημαντικό να μείνει ο Μπρίμπας!)nikolasf έγραψε:Μιλάς βέβαια για μια διαφορετική ομάδαpotamda έγραψε:Πήγαμε να κλέψουμε την πρόκριση. Για μένα σωστά, αφού η Μπενφίκα στα ίσια δεν παίζεται, εκτός κι αν σου ανοίξει σαν του γκέι. Χρειαζόταν τύχη, που δεν είχαμε, και σωστή διατησία, που επίσης δεν είχαμε. Οπότε συνεχίζουμε...
Πόσο θα ήθελα να δω σ'αυτά τα ματς Βίτορ, Νάτχο και Μάρτενς...![]()
![]()
![]()
Ο Κατσουρ θα μπορούσε να δώσει βοήθειες στα χαφ αντί του μαντούρο, ο Λαζαρ (που δεν έπαιξε και άσχημα και στα δύο ματς) θα ήταν αλλαγή του Σιρκάσιου και πίσω θα ήσουν απόλυτα σφαλής ... Τώρα για Μάρτενσ δεν ξέρω δεν τον έχω δει αρκετά!!!!
Πεστα ρε despe..desperando έγραψε:και μετα αποενα ακομα πλασματικο σκορ κατα του ΠΑΟΚ ελπιζω να μην γινει επανασταση στην θεσσαλονικη.
- alex ntepo
Η ομάδα μέχρι την αποβολή νομίζω ότι στεκόταν στο γήπεδο τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε λογικά να ελπίζουμε ότι θα στεκόταν. Οτίδήποτε περισσότερο θα αποτελούσε ευχάριστη έκπληξη. Ο τρόπος που κυλούσε το ματς δεν ήταν απαγορευτικός για μας, ίσα ίσα που όλοι νομίζω πιστεύαμε ότι ο Χουμπ έκανε καλή προσέγγιση και διαχείριση του αγώνα, και οι παίχτες πολύ καλή εφαρμογή των εντολών. Στράβωσε το πράμα με την αποβολή που θα μπορούσε και να μη δοθεί, φάουλ σε πολύ πλεονεκτική θέση, 1-0 και με δέκα ο ΠΑΟΚ, το πράμα σκούρυνε πολύ. Από εκεί και μετά δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε πολλά.
Αν και έχω εκφράσει πολλές φορές τον σκεπτικισμό μου απέναντι στον Στέφενς, οι προσεγγίσεις πολλών φίλων εδώ μέσα αλλά και η πεποίθησή μου ότι δε μπορούμε να είμαστε απαξιωτικοί και να μη δίνουμε πίστωση χρόνου σε ένα προπονητή με τέτοιο βιογραφικό, με έκαναν να ρίξω νερό στο κρασί μου και να πω ότι ίσως πρέπει να στηριχθεί. Η απόφασή του να αλλάξει τον Στοχ σε εκείνο το τάιμινγκ πραγματικά με εξόργισε. Δηλαδή τι πήγε να κάνει; Να γυρίσει το ματς με τον Νίνη, ή να μη φάμε κι άλλα; Οι δικαιολογίες που διαβάζω δε νομίζω ότι ευσταθούν, δε θα μπορούσε δλδ να βγάλει τον Κλάους, να στείλει Βούκα κορυφή και να έχει Στοχ και Νίνη στα άκρα; Βγάζοντας τον Στοχ δεν κερδίζει ΤΙΠΟΤΑ, αλλά νομίζω ότι χάνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον παίχτη, εν όψει κρίσιμων ματς κυπέλλου αλλά και πλέι οφ. Ο προπονητής πέρα από όλα τα άλλα πρέπει να φροντίζει και τις σχέσεις του με τους παίχτες, πρέπει να μπορεί να τους κάνει να θέλουν να παίζουν ΚΑΙ γι'αυτόν, και σ'αυτόν τον τομέα ο Χουμπ δε τα πάει και πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν μια εντελώς αλλοπρόσαλλη επιλογή.
Αν και έχω εκφράσει πολλές φορές τον σκεπτικισμό μου απέναντι στον Στέφενς, οι προσεγγίσεις πολλών φίλων εδώ μέσα αλλά και η πεποίθησή μου ότι δε μπορούμε να είμαστε απαξιωτικοί και να μη δίνουμε πίστωση χρόνου σε ένα προπονητή με τέτοιο βιογραφικό, με έκαναν να ρίξω νερό στο κρασί μου και να πω ότι ίσως πρέπει να στηριχθεί. Η απόφασή του να αλλάξει τον Στοχ σε εκείνο το τάιμινγκ πραγματικά με εξόργισε. Δηλαδή τι πήγε να κάνει; Να γυρίσει το ματς με τον Νίνη, ή να μη φάμε κι άλλα; Οι δικαιολογίες που διαβάζω δε νομίζω ότι ευσταθούν, δε θα μπορούσε δλδ να βγάλει τον Κλάους, να στείλει Βούκα κορυφή και να έχει Στοχ και Νίνη στα άκρα; Βγάζοντας τον Στοχ δεν κερδίζει ΤΙΠΟΤΑ, αλλά νομίζω ότι χάνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον παίχτη, εν όψει κρίσιμων ματς κυπέλλου αλλά και πλέι οφ. Ο προπονητής πέρα από όλα τα άλλα πρέπει να φροντίζει και τις σχέσεις του με τους παίχτες, πρέπει να μπορεί να τους κάνει να θέλουν να παίζουν ΚΑΙ γι'αυτόν, και σ'αυτόν τον τομέα ο Χουμπ δε τα πάει και πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν μια εντελώς αλλοπρόσαλλη επιλογή.
Να ζήσουν τα παιδιά:hasio_john έγραψε:Για να ευθυμήσουμε και λίγο
Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Μπενφίκα-ΠΑΟΚ μία όμορφη στιγμή ήρθε να δώσει λίγα χαμόγελα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο πέταλο το Ντα Λουζ.
O φίλος του Δικεφάλου Βασίλης Γουδώνης με το που τελείωσε ο αγώνας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του Μαρία Σαμαρά. Το νεαρό ζευγάρι πήγε στην Πορτογαλία από την Κω. Το γεγονός έγινε γνωστό στόμα με στόμα στους Έλληνες οπαδούς που χειροκρότησαν τους δύο αυτούς ανθρώπους.
Σίγουρα η στιγμή ήταν περίεργη καθώς υπήρξε η πικρία από το αποτέλεσμα και ο ίδιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, περίμενε αλλιώς την έκβαση του αγώνα, ωστόσο αυτό το γεγονός έγινε η αιτία να υπάρξουν και κάποια χαμογελαστά πρόσωπα στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Από το ινΠΑΟΚ
- navigator11
Καθόμαστε τώρα κι ασχολούμαστε με @@διες,ρε πούλι 'μ.sourmenetes έγραψε:Οποιος ειδε μετριο ΠΑΟΚ ζει σε αλλον κοσμο μαλλον..

Δεν είχε χαρακτήρα η ομάδα.Μυρωδιάς ο προπονητής,ανύπαρκτοι οι παίχτες.Τουρίσται!!!!!!
Σιγά τώρα,διαιτησίες κι εύκολες δικαιολογίες.ΠΑΟΚ είσαι,όφειλες να περάσεις.
Ο ντόπιος κόκκινος διάβολος πώς τους έστησε στα 4 τους γιαλαντζί;
Και μια ερώτηση ακόμη..Τον Στοχ τον κράζουμε που σέρνεται 6 μήνες τώρα ή όχι;Τώρα βολεύει να κράξουμε τον Στέφενς που έκανε ρόμπα τον Σλοβάκο περιπατητή;
Μπήκε μέσα ξεκούραστος και περπατούσε.Δύο φορές πάτησε την μπάλα και μία έκανε λάθος πάσα.
Απλά αποφασίστε αν τον κράζουμε ή όχι για να ξέρω και εγώ τί μου γίνεται γιατί απότομα πολλοί ΠΑΟΚτσήδες από εκεί που έκραζαν τον Στοχ βιάζονται να υπερασπιστούν την τιμή του και παραξενεύτηκα.
Μπήκε μέσα ξεκούραστος και περπατούσε.Δύο φορές πάτησε την μπάλα και μία έκανε λάθος πάσα.
Απλά αποφασίστε αν τον κράζουμε ή όχι για να ξέρω και εγώ τί μου γίνεται γιατί απότομα πολλοί ΠΑΟΚτσήδες από εκεί που έκραζαν τον Στοχ βιάζονται να υπερασπιστούν την τιμή του και παραξενεύτηκα.
- kataramenos5
Καποιοι γράψανε για φοβισμένο ΠΑΟΚ που δεν έπαιξε επιθετικά και σε προηγούμενα ποστ εκθιάζανε τον ΠΑΟΚ του Σαντος.Προφανώς γι αυτούς ο Δον, θα κατέβαινε σήμερα με 3-2-5 .