Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
3
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ινσουαράλδε
2
2%
Μαντούρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
1
1%
Κάτσε
2
2%
Νάτχο
77
80%
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
9
9%
Χούσεν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλούρης
2
2%

Σύνολο ψήφων: 96

Άβαταρ μέλους
mpouJr

Re: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από mpouJr »

Σημερα φαγαμε 2 πολυ χαβαλε γκολ απο 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΚΑΦΕΣ δεν απειληθηκαμε ιδιαιτερα καναμε μετριο παιχνιδι βαλαμε ενα πολυ καλο γκολ κ μπορουσαμε να πετυχουμε ενα-δυο ακομα αν δεν ειμασταν τραγικοι στην τελικη πασα η στην εκτελεση.
Λεμε οτι φταει ο προπονητης διοτι εβαλε τον Μαντουρο σεντερ μπακ,εκτος απο τις 2 φασεις των γκολ νομιζω οτι τα πηγε αρκετα καλα στα καθηκοντα του (αλλα δεν ειχε κ καμμια τρομερη πιεση) απο ολη την 11αδα νομιζω οτι Νατχο,Ινσα,Κλαους επαιξαν αξιολογα κ ολοι οι υπολοιποι δεν ειχαν καθολου καλη αποδοση,δεν νομιζω οτι χασαμε το παιχνιδι τακτικα η απο λαθος επιλογες στις θεσεις των παικτων.
Τραγικος ο ρεφερι πιο πολυ βολευ παρα ποδοσφαιρο ειδαμε,περιπτωσεις (2) για πεναλτι κ αν δεν κανω λαθος η φαση που παει να ξεφυγει ο κιτσιου κ πιανει την μπαλα με τα χερια ο παικτης της τριπολης ειναι τελευταιος κ πρεπει να δειξει κοκκινη (ξαναλεω δεν ειμαι σιγουρος νομιζω οτι ειναι ετσι δεν ειδα τα ριπλευ)
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Καταραμένο παιχνίδι...
Αυτά τα δυο-τρία λάθη που κάναμε, ήταν αρκετά για να χάσουμε το παιχνίδι.
Μπράβο στο κοράκι που έκανε διαιτησία για επιστημονικό πήδημα.
Μας μάδησε και μας πήδησε κανονικότατα. Ρε @ριόλη κακό σπυρί στον πισινό σου.
Ο, τι λάθη και να κάνουμε είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά το επιστημονικό πήδημα που τρώμε βδομάδα με βδομάδα, δεν έχει πλέον όριο.
Και αυτό γίνεται γιατί μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Θέλουν οι άτιμοι να μας πάρουν την καύλα του ΠΑΟΚ με το έτσι θέλω.
Δεν θέλουν επ' ουδενί να πάμε με τη δεύτερη θέση για τα προκριματικά στο τσου-λου.
Η επίθεσή τους είναι πλέον απροκάλυπτη και λυσσαλέα.
Επαναλαμβάνω, κάθε ομάδα δικαιούται και κάνει λάθη εκτος του πουσ@όγα@ρου. Τα λάθη τα πληρώνουν όλοι εκτός του αναθεματισμένου. @αμώ τα κοράκια τους @αμώ.
Και μη λετε @αλακίες για τον Στέφενς και αυτά που ακούτε και διαβάζετε απο τους αρδ.
Τι να κάνει ο άνθρωπος, όταν οι παίχτες μας μερικές φορές ούτε τα στοιχειώδη δεν μπορούν να κάνουν.
Απο την άλλη πλευρά, τα κοράκια τους έχουν κάνει τα νεύρα τους σμπαράλια με τα σφυρίγματά τους, αίσχος ρε @αμώτο, αίσχος...
:redcard: :redcard: :redcard:
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν το προσέξατε, στον β΄ γύρο, δεν παίζουμε ποδόσφαιρο, με ελάχιστες αναλαμπές, απλά μπαλίτσα παίζουμε.
Συμφωνώ με προλαλήσαντα, ο Στέφενς να μείνει μέχρι μέχρι τέλους, θα κριθεί στις 31 Μαϊου. Η αλλαγή προπονητή τώρα, μόνο περισσότερα προβλήματα θα επιφέρει. Απλά, ο Ολλανδός πρέπει να τελειώνει με τους πειραματισμούς και να βρει ένα σταθερό σχήμα. Και οι παίκτες να κάνουν κατάθεση ψυχής, να βάζουν και τα πόδια τους και το κεφάλι τους στη φωτιά. Μια φορά τους παίζουν σκληρά, δέκα φορές οι δικοί μας και ας τελειώνουμε κάθε αγώνα με 7 παίκτες. Ας γυρίσουμε σε εποχές '70 και '80 και θα δούμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας τότε κέρδιζαν και διαιτητές, ανάλογους Θάνου και Στυλιάρα.Τελεία και παύλα.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΑΝΤΙ-MVP κλασικα ο σπυροπουλος :redcard: ......δεν γινεται να βγαζει λεφτα απο το ποδοσφαιρο αυτος ο ανθρωπος.............σημερα τον ακολουθησε ο μαντουρο :redcard: ,ο οποιος,οπως θα ελεγε ο Αγγελος......"Δεν μπορει το παλικαρι....",για την θεση του στοπερ μιλαω......ειναι πιο αργος κι απο Replay.....και μεχρι να σηκωσει το ενα (ποδι) εχει βρομίσει το αλλο......το 2ο γκολ ειναι 90% δικο του και 10% του γλυκου.....
Το κακο ειναι πως δεν ξερω αν πρεπει να συνεχίσω να μην προβληματιζομαι πλεον.......Ο χουμπ συνεχιζει τα πειραματα....εδειξε πως δεν καιγεται για το παιχνιδι,οταν κι ενω το σκορ ειναι 1-1,βγαζει τον λουκας και "βαφτιζει" δεξι χαφ τον λαζαρ (!).....στην συνεχεια εκανε κι αριστερο χαφ τον λινο.... :?: 3 μηνες πειραματα.........ευχομαι και ελπιζω να μας βγουν σε καλο αυτα τα πειραματα......αλλα για 1000000 λογους δεν το βλεπω.......... :? :? :?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

για οσους εχουν βγαλει ντε και καλα με το ζορι τον Ολλανδο στο εκτελεστικο αποσπασμα, μπραβο σας
οτι γραφουν οι αρδ, οτι θελουν οι υπολοιποι ,αυτα γραψτε
αλλες χρονιες χειροτερα παιζαμε στην τριπολη, στον ατρομητο
και τους 2, κατοχη ειχαμε ,και αν δεν ειχαμε τοση ατυχια, τα παιρναμε τα ματς..
δε γινεται να παιξει με 13 παιχτες..θα βαφτισει σεντερ μπακ οποοιν θελει, ναι πειραμα, ρισκο ειναι
αλλα εχουμε να παιξουμε ποσους αγωνες, χρειαζεται rotation ,χρειαζεται να τους εχει ολους στην τσιτα
το θεμα δεν ηταν ο Μαντουρο, ουτε ο Γλυκος
ο Κατσε ηταν σημερα εκτος τοπου και χρονου, και τα 2 εξτρεμ Ολισε ,Λουκας ηταν αλλου
εγω βλεπω οτι με Βιτορ, Ινσαουραλδε πισω θα ειμαστε μια χαρα στα μπακ
η ομαδα και μπαλα κραταει, και τη βγαζει ωραια απο την αμυνα
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Αν για το σημερινό ναυάγιο ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό να κατακρίνεις είναι ο Σπυρόπουλος, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Εγώ είδα ότι δεν μπορούσαμε να δώσουμε πάσα στα 2 μέτρα και δεν μπορούσαν να βρουν ο ένας τον άλλον και κουτουλούσαν. Απόρροια της ανομοιογένειας στην ομάδα με τους νέους παίκτες. "Απογοήτευση για το λαό του ΠΑΟΚ" λέει ένας στην κεντρική. Έλα ρε φίλε τώρα αν το πάρεις το κύπελλο και βγεις 2ος θα πεις όμως με τέτοιο υλικό εννοείται έπρεπε να βγει. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Στα του ματς εγώ είδα επίσης τραγικό Μαντούρο και Λούκας δεν προσφέρει τίποτα κατά τη γνώμη μου. Ολίσε έχει αλλάξει δραματικά πρόσωπο, Κλάους παλεύει μόνος του, εντολή Σπυρόπουλου προφανώς να κολλήσει πάνω στον παίκτη του Αστέρα. Τα νεύρα μου ζαρτιέρες με τις πάσες και τις χαμένες μπαλιές αλλά με 2 κωλόφαρδα τέρματα έχασες. Παίζεις την Πέμπτη με Benfica και ήθελες να πατήσεις κάτω κωλοφαρδία,διαιτησία κλπ κλπ κλπ. Σιγά ρε galaxy team.
Huub,την Πέμπτη πρέπει να κλείσεις στόματα.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

alex ntepo έγραψε:Αν για το σημερινό ναυάγιο ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό να κατακρίνεις είναι ο Σπυρόπουλος, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.
αν αναφερεσαι σε εμενα,ειμαι προκατειλημμένος με δαυτο..............δεν κανει για 17000000 λογους!για τα δεδομενα του,σημερα δεν ηταν κακος....αλλα τα δεδομενα του,ειναι δεδομενα Δ' εθνικης.... (δεν μπερδευομαι,επειδη δεν υπαρχει πλεον το λεω.... ;) )......κι αν ειδες χρυσο βατομουρο εδωσα και στον μαντουρο....... :|
διαφωνω οτι ο κατσε ηταν εκτος τοπου και χρονου.....δεν ηταν καλος....αλλα οχι και ο χειροτερος σημερα ο αλβανακος.....
ο ολισε δεν εκανε κατι,αλλα ετρεξε...βοηθησε ανασταλτικα...πως να τον κατηγορησω οταν την προηγουμενη κιολας αγωνιστική ειχα δει τον νινη στην θεση του,που οποτε επαιρνε μπαλα την χαριζε και ουτε στην αμυνα βοηθουσε????
ο χουσεν με απογοητευει πολυ..... :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Κυρ 16 Φεβ 2014, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

dtown έγραψε:
che4 έγραψε:Επειδη καποιο λενε για το υλικο της ομαδας

Γκσπουρνιγκ

Κιτσιου κατσουρ ελ τσακο τζαβελας

Νατχο κατσε

Λουκας μααρτενς στοχ

Κλαους

Αν σας ελεγα οτι αυτη η ομαδα θα ειναι 20 πισω αο το γαυρο και μολις στο συν 2 απ τον ατρομητα και στο συν 6 απ τον αστερα θα γελουσατε

Τι αλλο να φερουν στο στεφενς για να κανει ομαδα τον μεσι και τον τσαβι ελεος πια
εγω δεν θα γελουσα καθολου.Βλεπω εναν παικτη τεραστιας κλασης,τον Νατχο.Ολοι οι αλλοι εχουν τραναχτες αδυναμιες.Αν εμεις τους χρυσοπληρωσαμε και πιστευουμε αυτοματα οτι ειναι καλυτεροι απο αυτους των ανταγωνιστων μας ειναι αλλο θεμα.Καλα σε σχεση με τον γαυρο ουτε θεμα.Αν αφησουμε ολο το ροστερ ελευθερο αυριο,ο μονος παικτης που θα απασχολησει τον Χοντρο ειναι ο Ισραηλινος.Κανενας αλλος.

Σε τι ειναι καλυτερος ο Κιτσιου απο τον Τσαμπουρη?Ο Τζαβελας απο τον Νανο?Ο Κλαους απο τον Μπεργκ?Ο Λουκας απο τον Ουμπιντες?(εδω δεν τιθεται καν συγκριση,10 επιπεδα πανω ο Αργεντινος)...
Οτι θα εφτανα να υπερασπιζομαι τον ευαγγελιστη ποιος το περιμενε

ΠΑΟΚαρα τρελα :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Νομίζω, πολύ απλά, πως ο Αστέρας ήταν (και) τυχερός. Εγώ είδα στο παιχνίδι μας πολλά ωραία πράγματα. Αυτά έχω σκοπό να κρατήσω.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

αν είναι να αλλαξει ππροπονητης εγω θελω Σουλη Μαρκοπουλο
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Δεν πιράζει , η ομάδα είναι στο στάδιο την προετοιμασίας :shock:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δεν ειδα το παιγχνιδι μπορει καποιος να γραψει τι εγινε?
Πως χασαμε ΠΑΛΙ γ@μω τον γκει γ@μω.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Απίστευτο αυτό που είδα. Εκεί που λες βάλαμε γκολ και πάμε για το δεύτερο να τελειώνει η τελετή ένα τσαφ και να η ισοφάριση. Πιεσαμε για το δεύτερο και μια αντεπίθεση της Τρίπολης ασυνεννοησία Μαντούρο Γλυκου παρε και το άλλο. Δικό μας παιχνίδι χάθηκε...

Μβπ Νατχο Κλάους καλος οι άλλοι μέτριοι.

Επειδή θέλω να βλέπω το ποτήρι γεμάτο, ξεχνάω το σημερινό και πάω παρακάτω. ΠΑΟΚ είμαι ΚΑΙ στις ήττες.

Περιμένω καλή εμφάνιση και νίκη με Μπενφικα.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

guardian4 έγραψε:Δεν ειδα το παιγχνιδι μπορει καποιος να γραψει τι εγινε?
Πως χασαμε ΠΑΛΙ γ@μω τον γκει γ@μω.
Εγώ πάντως δεν μπορώ να σου πω. Καιρό τώρα δεν βλέπω τα παιχνίδια. Βασικά είμαι βέβαιος για το τι θα δω, οπότε γλυτώνω τα αντιυπερτασικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”