Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
95
68%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
8
6%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
2
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΙΝΗΣ
2
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΝΑΤΧΟ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
23
17%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΛΑΖΑΡ
1
1%
ΧΟΥΣΕΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 139

Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

και που ξέρει αν είναι καλός ο βάζελος στο ψηλό παιχνίδι;;

αφού έχει παραδεχτεί οτι ΔΕΝ διαβάζει τους αντιπάλους και ασχολείται μόνο με την ομάδα του ο ''υπεράνω''...

η έπαρση πληρώνεται...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

DC έγραψε:
astalavista_thes έγραψε:Είτε το θέλουμε είτε οχι ο προπονητής και οι παίχτες έχουν διαλέξει στόχο για φέτος την κατάκτηση του κυπέλου και μια καλή εμφάνιση με την Benfica. Στα υπόλοιπα match απλά κατεβαίνουν και οτι προκύψει. Διαφωνώ κάθετα με αυτήν την λογική αλλά δεν θα πάψω να στηρίζω τα μέλη της ομάδας μέχρι το τέλος. Μακάρι να αλλάξει η νοοτροπία μας αλλά αφορισμοί ακόμα και μετά από τέτοιες άσχημες εμφανίσεις κάνουν κακό παρά καλό.

Φτάνω στο σημείο να μην στεναχωριέμαι για την ήττα αλλά για την γκρίνια που θα φέρει.

Θέλω πάντα να θυμίζω οτι καμιά ομάδα δεν έγινε ομάδα τον πρώτο χρόνο. Στον 2ο χρόνο φαίνονται όλα. Να σας φέρω παραδείγματα από Αγγλία: H United φέτος δεν βλέπεται ενώ με τους ίδιους παίχτες και άλλο προπονητή πέρσυ πήρε πρωτάθλημα. Liverpool φέτος παίζει μπαλάρα ενώ πέρσυ με τους ίδιους παίχτες και τον ίδιο προπονητή πάλευε για την 10άδα.

Ας κάνουμε υπομονή για φέτος και νομίζω οτι του χρόνου τα πράματα θα είναι καλύτερα. Μην γκρεμίζουμε κάθε χρόνο οτι πάει να χτιστεί.
Συντάσσομαι με τον από πάνω.
Στόχοι της ομάδας είναι το Κύπελλο, η πρωτιά στα πλέι οφ, ό,τι κάτσει με την Μπενφίκα και χτίσιμο της ομάδας της επόμενης χρονιάς. Με αυτήν την σειρά.
Αυτό που εισπράττω είναι ότι, δυστυχώς για εμάς τους οπαδούς και ευτυχώς (ελπίζω) για την ομάδα, ο Στέφενς πειραματίζεται και δεν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα. Με Νίνη αριστερό ετρέμ στην αρχική, Σάλπι δεξί, Λάζαρ αντί του Κάτσε στην επανάληψη (πάρτι οι μέσοι του βάζελου στο β), επιμονή στον -ακατάλληλο για το σημερινό παιχνίδι- Λίνο (θα μπορούσε να παίξει ο Τζαβέλας αριστερά και στόπερ ο Ελ Τσάκο), εγώ αυτό κατάλαβα.
Ελπίζω να ξέρει τι κάνει.
Για το κοράκι τι να πούμε ... Η τελευταία φάση, με το ανύπαρκτο φάουλ στον Σκόνδρα, μην τυχών και ισοφαρίσουμε, τα λέει όλα.

Ένας Γλύκος και ένας Κλάους πάλεψαν το παιχνίδι και μπράβο τους.
MVP ο Γλύκος που μας γλύτωσε από τον διασυρμό της 4άρας.
Είμαι κάθετα αντίθετος με το ότι το πρωτάθλημα δεν είναι σημαντικό. Από εκεί φτιάχνονται οι ομάδες και μόνο με νίκες δημιουργείς σωστή νοοτροπία. Αν δεν θέλει τα παιχνίδια ο Στέφενς δεν θα ήταν κόκκινος σαν πατζάρι κάθε φορά. Ακόμη και να μην μετρούσε η βαθμολογία και στα πλέι οφ θα έπρεπε να μας νοιάζει το πρωτάθλημα, πόσο μάλιστα τώρα. Να θυμίσω ότι πέρυσι βγήκαμε 1οι στα πλέι οφ από τους έξτρα βαθμούς του πρωταθλήματος και όχι μέσα σε αυτά. Ελπίζω να μη χαθεί αυτή η νοοτροπία που με κόπο έχτισε ο Σάντος στην ομάδα και στον λαό του ΠΑΟΚ που πάει στο γήπεδο μόνο για τη νίκη. Λυπάμαι πραγματικά που διάβασα αυτό το πόστ, και ελπίζω να είναι μόνο γιατί η ομάδα πρέπει να μείνει γροθιά και να παλέψει για τους στόχους της. Νομίζω ότι δεν το εννοείς το ότι διαλέγουμε στόχο, ή ότι έτσι εσύ θέλεις. Πάντως ο προπονητής δε φαίνεται καθόλου αδιάφορος.
Όντως πρέπει να στηρίξουμε τώρα στα δύσκολα και ας μην θέλουμε αυτή την ομάδα με αυτό το προπονητή για την επόμενη σεζόν. Για το παιχνίδι να τονίσω ότι πέρα από το κακό στήσιμο της ομάδας και το μηδέν πάθος από πολλούς παίκτες με ένα Σκόνδρα ανέκδοτο και ένα νίνη για γέλια. Η ομάδα έχει λίγα ντέμπι μέσα σε μια σεζόν και εκεί χρειάζεται τον Λούκας και τους βασικούς ξεκούραστους, και όχι στην Τούμπα με Οφη. Το παιχνίδι πάντως θα κερδίζονταν πάσει θυσία από το διαιτητή και απλά δε του δώθηκε η ευκαιρία για να ονομαστεί σήμερα "η σφαγή του αιώνα". Στο παιχνίδι μπήκαμε με καλή αύρα τα πρώτα λεπτά και εκεί απλά πήρε την σκυτάλη ο Στυλιάρας και ο βοηθός του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να ζητήσει εξαίρεση αυτού του διαιτητή. Δε θυμάμαι ούτε μια φορά να μη μας έχει αδικήσει ο συγκεκριμένος. Το αστείο ήταν που ο σάλπι πριν την έναρξη του χτυπούσε την πλάτη και του μιλούσε γλυκά, και κατά την διάρκεια του αγώνα δεν πίστευε στα μάτια του με αυτά που έβλεπε. Έτσι γίνονται οι σφαγές: απλά και ωραία, χωρίς άγχος και να μην χαλάμε και τις καρδιές μας. Την επόμενη φορά που θα τον δει ο σάλπι πάλι έτσι θα του μιλάει, είμαι σίγουρος.. Η ομάδα θέλει άντρες και όχι μόνο καλά παιδιά. Όπως: Γκαρσία, Τσιρίλο, Μάρκος Αντόνιο, Βιείρίνια, Μούσλι, Ίβιτς, που τα δίναν ολα και απλήρωτοι. Χθες παρακολούθησα το ΠΑΟΚ-Αρουλης στα πλέι οφ του 2010 (λίγο πριν φύγει ο Σάντος) και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Όχι απλά πάθος, αλλά κάβλα, πανηγιρυσμοί στην 4 και κάρτες, να πέφτουν κορμιά και να ρίχνουμε και ξύλο. Σηκώθηκα όρθιος και πανηγύριζα στα γκολ λες και ήταν ζωντανό παιχνίδι. Άρε Σάντος... Θέλω να ξαναζήσω αυτές τις στιγμές. Έλεγε ο Ζαγόρ πριν φύγει: πού πήγε η κάβλα? Που πήγε? Κάτσε δες κάνα παιχνίδι του τότε και του μετέπειτα να δεις το γιατί. Όλη η αλήθεια είναι εκεί (και αφήνω απ'εξω το γεγονός ότι ανέλαβε την ομάδα να την καθαρίσει από χρέη και τις προσέθεσαν επιπλέον χρέη, παρά την κάβλα του κόσμου και τα ρεκόρ στα εισιτήρια και τις αγορές μετοχών).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 09 Φεβ 2014, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

berry έγραψε:Σε μια ομαδα που το παθος του κοσμου της εκανε 2 ξενους να γινουν οι σημαιες της την τελευταια 20ετις, τον Μπανε και τον Παμπλο εννοω πρεπει να ξαναρθει! Ποσοι παιχτες στον κοσμο θα εχαναν τη μανα τους, θα πηγαιναν στην αλλη ακρη του κοσμου για να την αποχαιρετησουν, θα γυρναγαν πισω να παιξουν και οταν θα εβαζαν γκολ, δε θα ντρεπονταν να κλαψουν δημοσια αφιερώνοντας το γκολ στο αγαπημενο τους προσωπο που ηταν στον ουρανο! Για τα λεφτα το εκαναν ή μηπως για να παρουν μεταγραφη σε μεγαλυτερη ομαδα? Για τον κοσμο της ομαδας που τους έκανε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, για το φανατισμο και την αφοσιωση του στην ομαδα, για την τρελλα και την αγαπη και οχι για τη γκρινια και τη μιζερια...Διπλα στην ομαδα, την Πεμπτη με τον 6αχρονο γυιο μου στη Ριζουπολη, να στηριξουμε την ομαδαρα! Υ.Γ. Να τους μεταδωσουμε το παθος μας.Αν δε το κανουμε εμεις ποιος θα το κανει???

αδερφε εχω γραψει κατι παρομοιο πριν απο καιρο... οσο +++++++ απο εμενα θελεις... μεγαλο μεριδιο για το δημοσιουπαλληλικη εχουμε ΕΜΕΙΣ...οι παιχτες ειναι τελειως στον κοσμο τους...μετα απο ηττες χαχαχαχα ειναι...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καταρχάς να πω πως η ομάδα ήταν άθλια,δεν άξιζε την νίκη,ήταν άψυχη και τραγική.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως η διαιτησία σε έπαιξε 100-0.
-Στο 2ο λεπτό οφθαλμοφανές οφ σάιντ δεν δίνεται.
-Η πρώτη κίτρινη του Κατσουράνη είναι απλά ανύπαρκτη.
-Η κάρτα του Κάτσε ανύπαρκτη.
-Ο Αμπέιντ κάνει χέρι και σκοτώνει με μαρκάρισμα τον Σκόνδρα και δεν δέχεται ούτε μία κάρτα.
-Στο πρώτο ημίχρονο κλέβει καθαρά την μπάλα ο Νάτχο απ τον Ζέκα,πάει να βγει απέναντι απ τον Καπίνο,δίνεται ανύπαρκτο φάουλ.
-Το έχουμε κάνει 2-1,κάνουμε κλέψιμο και δίνει πάλι ανύπαρκτο φάουλ.

Δεν δικαιολογώ την ομάδα,αλλά να τα λέμε όλα.

MVP ο Τζαβέλλας και πολύ καλοί οι Νάτχο,Κλάους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Δευ 10 Φεβ 2014, 17:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Ομάδα χωρίς τακτική δεν γίνεται. Ο κατά τα άλλα συμπαθής Ολλανδός αποφάσισε ότι δεν την έχει ανάγκη. Απλά να έχει τους παίκτες που θέλει. Για μένα δεν υπάρχει μέλλον έτσι. Δεν ξέρω πόσα άντερα μπορεί να έχει ακόμα ο Ιβάν. Κλείστε το δάσκαλο για το καλοκαίρι, που δίδαξε πριν λίγα χρόνια στην Τούμπα τι σημαίνει τριγωνάκι και αλληλοκάλυψη...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ρε με εχουν ζαλισει μερικοι ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΥΜΠ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΜΠ...ηθελα να ξερα οποιοσδηποτε αλλος προπονητης θα ηταν ακομα στον ΠΑΟΚ?????οχι πειτε μου...μερικοι μολις καναν 2-3 γκελες μαυρο φιδι που τους εφαγε,και αυτος ειναι στο απυροβλητο?ως ποτε?και δεν ειναι οι ηττες ,απλα βλεπω μια ομαδα οτι ναναι...

και συ ρε ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΥΘΥΝΕΣ..ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ

δεν ειμαι προπονητης αλλα ρε χουμπ ενα πλανο ρε ,ενα πλανο..ημαρτον... :yellowcard: :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Την δεύτερη χρονιά του Σάντος στον ΠΑΟΚ,διασυρθήκαμε και από Παναθηναικό και από ΑΕΚ.Και μην λέτε για το ρόστερ και παπαριές.Όταν παίζουμε στην Αθήνα είμαστε loosers.Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Ολη τη χρονια λεω για στηριξη στον προπονητη,σεβασμο στον χουμπ κτλ...

Πλεον ειμαι αρνητικος μαζι του...Δεν υπαρχει ουτε ενα πλανο τιποτα...Σε ολα τα κρισιμα παιχνιδια(μεχρι και με την αλκμααρ που επαιζες την πρωτη θεση στο γιουροπα και οι ολλανδοι κατεβηκαν με τα τριτα τους) εισαι ενα μηδενικο...ΜΗΔΕΝΙΚΟ...

Κατεβαζεις την ομαδα φουλ πισω λες και πας να κλεψεις το παιχνιδι...Απο ποιον βρε?Πριν χρονια που η ομαδα δεν ειχε χορηγο στην εμφανιση και οι παιχτες κατουραγαν σε εξωτερικες τουαλετες και κανανε μπανιο με κρυο νερο ενω ο παο επαιζε ευρωπη και ειχε καλο συνολο,καλυτερες παρουσιες ειχαμε σε οακα και λεωφορο απο την σημερινη...

Τα σεντερ μπακ με το που παιρνουν την μπαλα ή να την διωχνουν ή να την πουλανε,2 ακραιους παλαιμαχους ποδοσφαιριστες που ουτε στην καλλονη δεν θα επαιζαν βασικοι και γενικα να γλιτωνεις τον διασυρμο απο τον κουτρουμπη και τον λαγο λογω ικανοτητας-τυχης του γλυκου...

Κριμα αλλα ο χουμπ μαλλον ηρθε η ωρα να χαιρετησει(και να παρει μαζι του τον σωτηρακη και ****)...

Σας έχω ζητήσει πολλές φορές να αναφέρεστε με το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή!

Ντίνος
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Εντάξει ρε παιδιά, υπομονή χρειάζεται..! Μη βαράτε!

Έτσι κι αλλιώς η ομάδα ψάχνει να βρει το δρόμο της..Πρώτα τα χρέη, να βρούμε επενδυτή και μετά βλέπουμε..! Που να παίξεις στα ίσια το βάζελο των 50εκ. ευρώ μπάτζετ..Ας μας πάρει και μας ένας λεφτάς, να δείτε πως θα πάρουμε παίχτες σαν το Λαγό και τον Αμπείντ..!

Γιατί και καλό προπονητή βρίσκεις με χρήμα, όχι σαν το σημερινό..! Π.χ. βλέπεις το βάζελο που τα σκάει και έχει φέρει το ολλανδικό μοντέλο στην Ελλάδα..Τρέξιμο, πίεση, φάσεις..!

Είπαμε, υπομονή γιατί η ομάδα παρά την ήττα βρίσκεται σε καλό δρόμο..Οι 2 τελικές θα γίνουν του χρόνου 4 κ.ο.κ. Τι να ζητήσεις και απ αυτούς τους παίχτες παραπάνω, εδώ δεν έχουν πληρωθεί τη δόση του Αυγούστου..! Που να βρουν κι άλλο φιλότιμο, να φάνε δεν έχουν, τους καταλαβαίνω..

Πέσαμε και πάνω στο θωρηκτό τον Τριανταφυλλόπουλο σμρ..Τι να κάνεις..!Θ' ανακάμψουμε σε μερικά χρόνια..

:shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Aπο σημερα καταργειται το συνθημα ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα οι πιο πολυ παρακολουθουμε ΠΑΟΚ μονο για τα ευκολα το νημα των μεταγραφων τα εσπασε φετος ενδεκαδες παιχταραδες ολοι εχουμε στο μυαλο μας εναν ΠΑΟΚ που μονο κερδιζει που μοιραζει 4 αρες 5αρες κτλ.Ελα ομως που τα πραγματα δεν ειναι οπως τα περιμεναμε κυριολεκτικα στο φετινο ΠΑΟΚ δεν βγαινει τιποτα το μεγαλυτερο παιχνιδι της συγχρονης ιστοριας μας το ειδαμε απο την τηλεοραση εκει που η ομαδα και με κοντρα την διαιτησια ειχε μεγα παθος δεν ειμασταν εκει να σπρωξουμε λιγο και μεις την ταναπου την μπαλλα στο σουτ του στοχ,παει ο πρωτος στοχος Τσου λου γιοκ και αφου εχεις ηδη κανει μια τραγικη εμφανιση μεσα στον παναιτωλικο εισαι ηδη πισω και στο πρωταθλημα παει η γκαυλα εστω και αυτη η μικρη που πηγε να δημιουργηθει με την ελευση του στεφενς και του λουκας στοχ.Η συνεχεια γνωστη ντορτι απο τον γαυρο χ στην τουμπα με τον απολωνα ηττες απο νιονιο πλατανια και ερχομαστε στο σημερα ο κοσμος και με το ΔΙΚΙΟ του ψαχνει καπου να πιαστει κανε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μια μεγαλη νικη να γουσταρουμε λιγακι, ριξε ενα τριμπαλο εκει μεσα και καντους να παραμιλανε...τιποτα παλι το μεγαλυτερο μπατζετ στην ιστορια του ΠΑΟΚ 60 μυρια χρηματηστιριακη αξια δεν μπορει να σταθει ουτε δευτερολεπτο απεναντι σε μια ομαδα που μου θυμισε τον ΠΑΟΚ του αναστασιαδη καπου εκει στο 1996.Και τωρα τι γινεται ρε μαγκες τι κανουμε?Απαντηση, εμεις τιποτα πρεπει αυτη τη στιγμη να δουμε ψυχρα και μεις τα πραγματα "επαγγελματικα"κατα μια εννοια τι ειχαμε τι χασαμε οι στοχοι ειναι ακομα οι ιδιοι,προκριση στα προκριματικα του Τσου λου,κυπελο,μεγαλη εμφανιση με την μπενφικα.Η ερωτηση ειναι μια ΜΠΟΡΟΥΜΕ?Εδω παιδια ο καθενας απανταει με την ψυχουλα του,οτι καταλαβαινετε,εγω παντως ακομα και τωρα που ολα μοιαζουν μαυρα που σκεφτομαστε τον μπουλο ολοι και αλλα τετοια ωραια θα ριψοκινδινευσω με κινδυνο να ξεφτιλιστω πολυ αγρια να πω ακομα και σημερα οτι τις πραγματικες δυνατοτητες αυτης της ομαδας ακομα δεν τις ειδαμε δεν εχουμε δει ουτε το 10% απο αυτο που πραγματικα μπορουμε να παιξουμε και ποιος ειναι ο μονος τροπος για να τις δουμε?να πνιξουμε για αλλη μια φορα για φετος την οργη μας και να αφησουμε τους αρμοδιους να παρουν τα καταληλα μετρα για το ξυπνημα του γιγαντα ποιοι ειναι οι αρμοδιοι?ο χοουμπ και ο Ιβαν,ποιοι εχουν την ευθυνη για αυτο που βλεπουμε? ο χοουμπ και ο ιβαν.Τι μπορουμε να κανουμε εμεις γι αυτο?τιποτα.Συγνωμη που το λεω ετσι ομα αλλα ετσι ειναι,παντως ρε μαγκες παιχτες του ΠΑΟΚ τι να σας πω ρε μαγκες υποτιματε τον εαυτο σας και πανω απο ολα δεν σεβεσται την φανελα που φορατε,και αυτη την σημερινη εμφανιση για να την σβησω απο το μυαλο μου θα πρεπει να κανετε παπαδες και μητροπολιτες απο δω και στο εξης,το νου σας ρεμαλια ακομα και μεις οι υπομονετικοι εχουμε σαλταρει με τα σημερινα χαλια σας, το νου σας ρεμαλια.Η ψυχη μου πονεσε αποψε κατεβασα το κεφαλι και ακομα κατω κοιταω τοση ωρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτελους σεβαστειτε εναν λαο που θελει λιγο χαρα να παρει απο εσας και σεις του δινετε πικρα.Δεν λεω τιποτα αλλο θα προσπαθησω να ηρεμησω σημερα οσο γινεται και αυριο θα δουμε,παντως την πικρα που πηρα σημερα εχω πολυ καιρο να την νιωσω και αυτο δεν ξεχνιεται ευκολα.Καληνυχτα αδερφια τα ονειρα μας θα παρουν απο οτι φαινεται λιγο ακομα παραταση για να πραγματοποιηθουν,που θα παει ρε γ@μωτο θα γυρισει που θα παει :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Να τονίσω πως οι μοναδικοί Έλληνες που αξίζουν να είναι στην ομάδα είναι ο Γλύκος,ο Τζαβέλλας και ο Αθανασιάδης.

Όλοι οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι τύπου Νίνη,Κατσουράνη,Σαλπιγγίδη,Σπυρόπολου.Φτάνει πια.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Απέραντη θλίψη στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τίποτα. Ευθύνονται όλοι, παίχτες και προπονητής. Αλλά μια απορία έχω, εκτός αν μου διέφυγε, δεν είδα κανέναν αδερφό να σχολιάζει την απόδοση του ποδοσφαιριστή μας Μαντούρο. Πράγμα που με εκπλήσσει, γιατί κατ' εμέ, σήμερα τουλάχιστον, φάνηκε πιο αργός και βαρύς από ποτέ. Αυτός αντί να αδυνατίσει σα να πάχυνε από τότε που ήρθε! Πραγματικά ο χειρότερος παίχτης σήμερα με έτη φωτός διαφορά από τον αμέσως επόμενο. Κατά τα άλλα, κουράγιο και στήριξη στην ομάδα!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια κατέβηκε για να χάσει. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Η διαφορά πάντως στην απόδοση με τα παιχνίδια στην Τούμπα είναι εξωφρενική και εκτός λογικής.
Ο καλούτσικος Ατρόμητος κέρδισε στη Λεωφόρο, όπως κέρδισαν στον Πλατανιά και ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης. Σύμφωνοι, υπάρχουν πειραματισμοί στην 11άδα, έως και λάθος (κατά την προσωπική μου άποψη) επιλογές, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την μηδενικότητα της ομάδας.
Πιθανολογώ ότι τα ίδια θα δούμε και στην Τρίπολη και περιμένω τον αγώνα στη Ριζούπολη για να δω αν θα υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας, δηλαδή αν θα παίξουμε με κάποιον στόχο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Odi έγραψε:Την δεύτερη χρονιά του Σάντος στον ΠΑΟΚ,διασυρθήκαμε και από Παναθηναικό και από ΑΕΚ.Και μην λέτε για το ρόστερ και παπαριές.Όταν παίζουμε στην Αθήνα είμαστε loosers.Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
.

Εννοείς την πρώτη χρονιά μάλλον του Σάντος δηλ 2008/09. Η προηγούμενη είναι μία ομάδα σαρδελών που δεν έμεινε κανείς εντεκάδα και μία ομάδα που δεν την έκανε προετοιμασία και δεν διάλεξε κανεναν παίκτη. Ξεκίνησε λοιπόν τον Ιούνια του 2008 μια ομάδα από το μηδέν, με μπάτζετ 12 εκ και νοοτροπία μικρής ομάδας. Επίσης δεν είδα διασυρμούς με αντιπάλους ομάδες με διπλάσιο μπάτζετ την αεκ44 και το βάζελο. Ο Κυριάκος μόνο στην αεκ44 έπαιρνε 1,2 εκ ευρώ και τα δικαιούνταν με το παραπάνω. Έχεις ιδέα τι υλικό είχε τότε ο βάζελος και η αεκ44 και τι εσύ? Τι νοοτροπία είχαν χτίσει τόσα χρόνια αυτοί και τί παρέλαβε ο Σάντος? Ή μήπως ξεχνάμε τις διαιτησίες που κάθε παιχνίδι παίζαμε με 10 ή 9 παίκτες? Απλά είναι τα πράγματα κατεβάστε αγώνες και δείτε τους ξανά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 09 Φεβ 2014, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Κρατάμε την απόδοση του Γλύκου. Σε εξαιρετική κατάσταση με πολύ καλή ψυχολογία.

Ο ισραηλινός είναι πραγματικά μια, ακόμη και δυο ταχύτητες μπροστά. Φαίνεται απο το πρώτο λεπτό.

Η χειρότερη φετινή εμφάνιση. Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτός ο βάζελος είναι ομάδα που θα με κάνει να μασησω.
Μακάρι να ξέραμε τι φταίει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”