Μέντες ήταν ένα εξαιρετικά ποιοτικό χαφ. τώρα βέβαια έχει χάσει μεγάλο μέρος των τρεξιμάτων που τον διέκριναν και αρκετή απο τη σπιρτάδα του παρελθόντος, αλλά σίγουρα η εμπειρία και η ποιότητα του δεν υπάρχουν σε άλλο παίχτη της ζελας σε αυτή τη θέση.
Πράνιτς, νομίζω είναι τελικά ο καλύτερος τους παίχτης. έχει παίξει στη ζέλα απο αρ.μπακ μέχρι 10αρι. κυρίως και αυτός στο κέντρο. σχετικά ταχύς, καλός τεχνικά, τον περίμενα πιο παλτό να πω την αλήθεια. μεγάλη απουσία, η πιο σημαντίκη κατα την άποψη μου γιατί εκτελούσε και στημένα.
Μπαιράμι δεν έχει παίξει και μακάρι να έπαιζε. αν θεωρούμε το Νίνη παλαίμαχο (μερικοί, όχι εγω), τότε ο Μπαϊραμι πρέπει να είναι συναταξιούχος ήδη (άνω των 65 δλδ

)..........
Εγώ απουσία λογαριάζω και τον Πέτριτς καθώς αν βγάλουμε τον Μπέργκ εκτός παιχνιδιού, δεν έχουν άλλο φορ.
Γενικά, η ζέλα θα έχει απουσίες στο κέντρο, ειδικά μεσοαμυντικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπροστά δεν έχει ποιότητα και ότι θα είναι εύκολο ματς. ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ. πολύ περισσότερο απο ότι με το γαύρο σίγουρα.
ΠΑΟΚ *ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥΤ@Ν@.