Παναθηναικος- Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
pilot

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 09.02.14 19:30 NS1

Δημοσίευση από pilot »

εγω παντος για αυτον τον αγωνα θα ηθελα να δω
τον maduro πισω στο κεντρο της αμυνας,
τον κατσουρανη στο κεντρο σε ενα πιο καθαρο 4-3-3

σκονδρας-----------μαντουρο---------τζαβελας--------λινο

νατχο----------κατσε--------κατσουρανης

σαλπι---------αθανασιαδης-----στοχ ή λουκας------αθανασιδης-------χουσεν
(προτειμω εναν απο τους δυο ακραιους εκτελεστη και οχι δυο δημιουργους (στοχ-λουκας) )
:idea:
:pano:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν νομίζω να κάνει νέα πειράματα ο Stevens. Ντέρμπυ έχουμε. Το πολύ - πολύ να βάλει τον Ρουμάνο με τον Kace, με πιο πιθανό όμως τον Ολλανδό. Θέλω να δω ποιος θα παίξει αριστερά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Oποιος γνωριζει την ζελα ας μας πει εαν ειναι σημαντικες οι απουσιες τους..

Ρωταω γιατι δεν εχω δει την ζελα φετος..

Χωρίς τρία σημαντικά... εργαλεία καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίσει ούτε τον Νταβίντ Μέντες, ούτε τον Ντάνιελ Πράνιτς, ούτε τον Εμίρ Μπαϊράμι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μεντεζ... δινει ηρεμια και ποιοτητα στο κεντρο του βαζελου,μπορει να μην εχει την ταχυτητα και τα τρεξιματα αλλα ειναι πολυ ποιοτικο χαφ.απο τους πλεον απαραιτητους παικτες του βαζελου φετος.
πρανιτς... βοηθαει πολυ με την εμπειρια του,τα πολλα (ειδικα για την ηλικια του )τρεξιματα και το αριστερο του ποδι ειναι πολυ επικινδυνο ειτε απο στημενα,ειτε με σουτ απο μακρια ειτε με σεντρες και καθετες.
μπαιραμι...δεν εχει παιξει ακομα.

με λιγα λογια οι ελλειψεις του βαζελου στο κεντρο ειναι παρα πολυ σημαντικες και ειδικα αν λαβουμε υποψην μας τις περιορισμενες ποιοτικες λυσεις του βαζελου
Άβαταρ μέλους
ant

Δημοσίευση από ant »

Σε δύο αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα προχωρήσει ο Χουμπ Στέφενς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει βασικό για πρώτη φορά τον Μπίμπρας Νάτχο στη θέση του Βούκιτς. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής που πήρε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με Πλατανιά και ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και με την ομάδα του Ηρακλείου πετυχαίνοντας και γκολ. Η δεύτερη αλλαγή θα είναι αυτή του Λούκας στη θέση του Νίνη.
Στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν αλλαγές με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσουράνης και Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ οι Κάτσε και Μαντούρο στις πτέρυγες οι Λούκας και Σαλπιγγίδης στον άξονα ο Νάτχο και στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

gazeta.gr

0-3 χαλαρα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ από το μέλλον
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Αν είμαστε στο σημείο να ασχολούμαστε με τις απουσίες της ζέλας δεν πρέπει να είμαστε και πολύ χαρούμενοι. Μιας και άνοιξε η κουβέντα όμως, στο ματς με το θρήνο ο Μέντες ήταν κατά το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ο απόλυτος κυρίαρχος του κέντρου του γηπέδου. Μόνο θετική είναι νομιζω η απουσία του.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ABOLEYTOI έγραψε:θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ από το μέλλον
Ekatnetworkltd έγραψε:Θέλω να δώ τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος σε αυτό το παιχνίδι!Και μετά γενικός ξεσηκωμός!
Πρέπει να αρχίσει να μας τα δείχνει για να μην χάσουμε το παρόν!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μέντες ήταν ένα εξαιρετικά ποιοτικό χαφ. τώρα βέβαια έχει χάσει μεγάλο μέρος των τρεξιμάτων που τον διέκριναν και αρκετή απο τη σπιρτάδα του παρελθόντος, αλλά σίγουρα η εμπειρία και η ποιότητα του δεν υπάρχουν σε άλλο παίχτη της ζελας σε αυτή τη θέση.

Πράνιτς, νομίζω είναι τελικά ο καλύτερος τους παίχτης. έχει παίξει στη ζέλα απο αρ.μπακ μέχρι 10αρι. κυρίως και αυτός στο κέντρο. σχετικά ταχύς, καλός τεχνικά, τον περίμενα πιο παλτό να πω την αλήθεια. μεγάλη απουσία, η πιο σημαντίκη κατα την άποψη μου γιατί εκτελούσε και στημένα.

Μπαιράμι δεν έχει παίξει και μακάρι να έπαιζε. αν θεωρούμε το Νίνη παλαίμαχο (μερικοί, όχι εγω), τότε ο Μπαϊραμι πρέπει να είναι συναταξιούχος ήδη (άνω των 65 δλδ :mrgreen: )..........

Εγώ απουσία λογαριάζω και τον Πέτριτς καθώς αν βγάλουμε τον Μπέργκ εκτός παιχνιδιού, δεν έχουν άλλο φορ.

Γενικά, η ζέλα θα έχει απουσίες στο κέντρο, ειδικά μεσοαμυντικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπροστά δεν έχει ποιότητα και ότι θα είναι εύκολο ματς. ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ. πολύ περισσότερο απο ότι με το γαύρο σίγουρα.

ΠΑΟΚ *ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥΤ@Ν@.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 08 Φεβ 2014, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν δούμε τους αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. του μέλλοντος σήμερα, δεν θα τα δούμε τότε που θα έπρεπε κανονικά να τα δούμε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όχι. απλά τότε θα βλέπουμε εικόνες απο το παρελθόν! :mrgreen: :mrgreen:

------------------

"Μεγάλο ντέρμπι αύριο Κυριακή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και ο Χουμπ Στέφενς σήμερα Σάββατο αναμένεται να πάρει και τις τελευταίες του αποφάσεις για την ενδεκάδα.

Από την Παρασκευή πάντως ο Ολλανδός έδειξε τον τρόπο με τον οποίο θέλει να «χτυπήσει» τον αντίπαλο. Η ομάδα του Δικεφάλου δεν θα ρισκάρει παίζοντας ιδιαίτερα επιθετικά αλλά θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στην μεσαία της γραμμή.

Ο Στέφενς ποντάρει ιδιαίτερα στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Για αυτό και προσανατολίζεται σε μία μεσαία γραμμή με τους Μαντούρο και Κάτσε στα χαφ και τον ιδιαίτερα ποιοτικό αλλά όχι επιθετικογενή Νάτχο στην θέση «10″ και μοναδική κορυφή τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αν αυτό θα είναι και το τελικό σχήμα σε ότι αφορά την μεσαία γραμμή τότε είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολλανδός θα στηρίξει τις ελπίδες του για μία δυνατή εμφάνιση στους Κάτσε και Νάτχο και σε μία γρήγορη κυκλοφορία και ανάπτυξη της ομάδας.

Η παρουσία των δύο παικτών θα είναι καθοριστική ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει κυρίαρχος, να πάρει το κέντρο από τον Παναθηναϊκό και να κάνει το δικό του παιχνίδι.

Φυσικά τα τελικά σχέδια του Χουμπ Στέφενς θα φανούν σήμερα στην τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων», αλλά οι ενδείξεις έχουν φανερώσει κάποιες από τις προθέσεις του." ινπαοκ.

υπογραμμισμένα όλα όσα θεωρώ ότι συμβαδίζουν με προηγούμενα ποστ που αναφέρονται στις απουσίες που θα έχει η ζέλα στο κέντρο. ;)

πιστεύω θα κατέβουν με κέντρο λαγό (πρασινο) - ατζαγκούν - αμπέιντ και δεξιά αν παίξει ο Λίναρος θα παίξει ο ζέκα. αλλιώς θα τον βάλει κέντρο αντί ενός εκ των δύο ξένων......

άντε να δούμε τι θα δούμε!!!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ....!!!!!
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Χαλαρα τους εχουμε 2 με 3 παστελια αν παιξουμε με αποδοση 2ου οπως με Οφη.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μεγάλο τεστ το σημερινό για παίχτες και προπονητή, χωρίς καμία διακαιολογία

Π**ΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυριανό δάσκαλε!!!!!! βιάζεσαι να κουτουπώσεις βαζελάκια μου φαίνεται....:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”