PAOKmania Web Radio
Re: Live αναμεταδόσεις
Παρακαλείται ο Βαγγτ να κονσερβοποιήσει την συγκεκριμένη μετάδοση, ή να μας την προσφέρει στο μέλλον με κάποιον τρόπο γιατί, ως γνωστόν, όσοι θα είμαστε εκεί θα χάσουμε τρελή αναμετάδοση!!
Ρε αιματα, αιμοσφαιρια κι αιμοσφαιρινες τεμετερον!!!!! Αυτο ειναι το πιο κορυφαιο γεγονος της χρονιας!!!!Kareena4ever έγραψε:Αιμα Βαγκτ, ηρθε επιτελους η ωρα να ακουσει απο τα χειλη μας ο λαος του ΠΑΟΚ ολες τις αληθειες στο ματς με Πανσερραικο.
Ο Σωτηρακοπουλος θα κρυφτει απο το φθονο του ακουγοντας εξαισια αναμεταδοση παρουσιαστη Βαγκτ κι ο Χαρδαβελας θα θελησει να ξεκινησει νεα εκπομπη γυρω απο τα ανεξηγητα σχολια συμπαρουσιαστη Καρινα.
Βαγγτ εχω ακουσει αρκετες φορες και ειναι οντως υπεροχος κι ανεπαναληπτος!!! Τωρα με Καρινα μεσα, τι μας περιμενει αραγε????
Ινδοποντιακη αναμεταδωση???????? 8) 8)

Περιτο να τονισω οτι θα τα παρατησω ολα για να απολαυσω τον αγωνα στη Nova και το απαικτο διδυμο Βαγγτ-Καρινα στο PAOKMANIA web radio...
Ε ρε γλεντια....

Μεχρι και τη φουκαριαρα τη μανα μου θα βαλω να ακουσει!!!!!!

Περιμένουμε σχόλια!!!
εγώ προσωπικά πέρασα τέλεια!!!!
Να σαι καλά ρε kareena σ ευχαριστώ που πέρασες τον γολγοθά μαζί μου
εγώ προσωπικά πέρασα τέλεια!!!!
Να σαι καλά ρε kareena σ ευχαριστώ που πέρασες τον γολγοθά μαζί μου
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Αιμα Βαγκτ, η παρεα μαζι σου σε συνδυασμο με την αναμεταδοση του σημερινου αγωνα ηταν τιμη μου και απολαυση.
Ευχομαι να περασαν καλα και ολα τα παληκαρια που εμειναν συντονισμενα στη συχνοτητα του ΠΑΟΚμανια Γουεμπρειντιο.
Χαιρετισματα σε ολους και παντα ευχαριστη, ΠΑΟΚτσηδικη, ραδιοφωνικη συντροφια στον κοσμο που διψα για Δικεφαλο Αετο.
Ευχομαι να περασαν καλα και ολα τα παληκαρια που εμειναν συντονισμενα στη συχνοτητα του ΠΑΟΚμανια Γουεμπρειντιο.
Χαιρετισματα σε ολους και παντα ευχαριστη, ΠΑΟΚτσηδικη, ραδιοφωνικη συντροφια στον κοσμο που διψα για Δικεφαλο Αετο.
Σε τέτοια φάση τους άκουσα μέχρι το 2-0 και πραγματικά ήταν απόλαυση.kass4 έγραψε:Αναμένω αγωνιωδώς. Κλείνω φώτα, κλείνω τηλεόραση, κλείνω τα μάτια και περιμένω να κάνω ένα φιλοσοφικό - ποδοσφαιρικό ταξίδι του οποίου το τέλος θα με οδηγήσει τον Σεπτέμβριο στο Νόου- Καμπ. Εκεί που ο Μπαλάφας θα δείξει στον Τσάβι τι σημαίνει αμυντικό χαφ.
Με τέτοια δίδυμα είναι δυνατόν να μην μπουν και 4 γκολ στην Τούμπα?
Μήπως να προτείνουμε στον Καρίνα τη μόνιμη θέση του σχολιαστή στους αγώνες του ΠΑΟΚ???
Ε Βαγγτ??
ΥΓ. Καρίν, σύντομα ετοιμάσου και για τη δεύτερη εμφάνιση σου στον ραδιοφωνικό "αέρα" του ίντερνετ!!
Ε Βαγγτ??
ΥΓ. Καρίν, σύντομα ετοιμάσου και για τη δεύτερη εμφάνιση σου στον ραδιοφωνικό "αέρα" του ίντερνετ!!
- fofanaserres
kass4 έγραψε:Εκεί που ο Μπαλάφας θα δείξει στον Τσάβι τι σημαίνει αμυντικό χαφ.

ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Εχω ξεραθεί στο γέλιο.....
Μπαλαφίνιο οεοεοε οεοεοε οεοεοε
Ανεβαστε το στο paokmedia,
ανεβαστε το στο torrentmania,στην κεντρικη σελιδα...
και γω δε ξερω που αλλου, αλλα καντε κατι και για μας,τους 80-85000 δυστυχεις που ειχαμε την ατυχια να ειμαστε στις κερκιδες και δεν ειχαμε την ευκαιρια να απολαυσουμε αυτην την web-ραδιοφωνικη πανδαισια.
Αν οχι ολη την μεταδωση,τουλαχιστον ενα αποσπασμα...σας εκκλιπαρω
ανεβαστε το στο torrentmania,στην κεντρικη σελιδα...
και γω δε ξερω που αλλου, αλλα καντε κατι και για μας,τους 80-85000 δυστυχεις που ειχαμε την ατυχια να ειμαστε στις κερκιδες και δεν ειχαμε την ευκαιρια να απολαυσουμε αυτην την web-ραδιοφωνικη πανδαισια.
Αν οχι ολη την μεταδωση,τουλαχιστον ενα αποσπασμα...σας εκκλιπαρω
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ρε αιματα, μυικοι ιστοι, νευρικα συστηματα και χολεστερινες!!
πατε καλα?? θα μας κανετε να μην ξαναπατησουμε στο γηπεδο?

πατε καλα?? θα μας κανετε να μην ξαναπατησουμε στο γηπεδο?

Λοιπόν χθες έπαθα μεγάλη σύγχυση.
Κατ’ αρχή δεν μπορούσα να συνδεθώ στο ραδιόφωνο του παοκμάνια κι αυτό μου συνέβη για πρώτη φορά. Προσπάθησα με όλες τις δυνατές επιλογές αλλά τίποτα. Στην συνέχεια ψάχνοντας στο justin για να δω τουλάχιστον το παιχνίδι έπεσα πάνω σε ένα στριμ που είχε αναμετάδοση του παοκμάνια Καθώς η ποιότητα ήταν κακή ( πολλές διακοπές, καθυστέρηση τουλάχιστον 4 λεπτών σε σχέση με τον πραγματικό χρόνο ) άντεξα μόνο το πρώτο ημίχρονο. Άσχετα από το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να απολαύσω τα παιδιά όπως θα ήθελα, τους δίνω τα συγχαρητήρια μου ( για τον Βαγγ. το περίμενα αφού τον είχα ξανακούσει, ο Καρίνα αποδείχτηκε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της ασπρόμαυρης φανέλας ).
Για να μην την ξαναπατήσω καθόσον έρχονται πλέι-οφ παρακαλώ τον Άρχοντα και Μάγο των Η.Υ. αδερφό Γκας ( σλρουπ ) για πρώτες βοήθειες.

Κατ’ αρχή δεν μπορούσα να συνδεθώ στο ραδιόφωνο του παοκμάνια κι αυτό μου συνέβη για πρώτη φορά. Προσπάθησα με όλες τις δυνατές επιλογές αλλά τίποτα. Στην συνέχεια ψάχνοντας στο justin για να δω τουλάχιστον το παιχνίδι έπεσα πάνω σε ένα στριμ που είχε αναμετάδοση του παοκμάνια Καθώς η ποιότητα ήταν κακή ( πολλές διακοπές, καθυστέρηση τουλάχιστον 4 λεπτών σε σχέση με τον πραγματικό χρόνο ) άντεξα μόνο το πρώτο ημίχρονο. Άσχετα από το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να απολαύσω τα παιδιά όπως θα ήθελα, τους δίνω τα συγχαρητήρια μου ( για τον Βαγγ. το περίμενα αφού τον είχα ξανακούσει, ο Καρίνα αποδείχτηκε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της ασπρόμαυρης φανέλας ).
Για να μην την ξαναπατήσω καθόσον έρχονται πλέι-οφ παρακαλώ τον Άρχοντα και Μάγο των Η.Υ. αδερφό Γκας ( σλρουπ ) για πρώτες βοήθειες.

καλα ρε παιδια τι βομβα ηταν με το live μεσα απο το αλκαζαρ?θα με κανετε να μην παω στον συνδεσμο αλλα να δω-ακουσω τον αγωνα στο σπιτι!
γραψτε λεπτομερειες
γραψτε λεπτομερειες
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
συγνωμη παιδια για το ποσταρισμα αλλα ξανα εγω VAGGT μεταδοση δεν ξανακουω...
μας εχει κατακ@@λωσει με αυτα που περιγραφει!! ελεος!!!

μας εχει κατακ@@λωσει με αυτα που περιγραφει!! ελεος!!!

Να υποθέσω κιόλας ότι την Κυριακή θα επιστρέψει και πάλι το γουρλίδικο δίδυμο Βαγγτ-Καρίνα???