Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Athens έγραψε:δεν θα ασχοληθω με το αγωνιστικο...
η ομαδα εχει μεγαλομετοχο με λεφτα
η ομαδα εχει τεραστιο προπονητη
η ομαδα εχει τους καλυτερους οπαδους στον κοσμο..
χαρηκα πολυ που ειδα ευρωπαικη ατμοσφαιρα σε γεματο γηπεδο...
θαυμασα τον καινουριο πινακα και τα βιντεακια που επαιζε βλεποντας τα λες και ημουν στο σαλονι του σπιτιου μου...
συγκινηθηκα με το τραγουδι που επαιξαν για τα αδικοχαμενα των τεμπων...
φοβερα ηχητικα εφε και αριστη οργανωση...
μεγαλο μειονεκτημα το να κανεις μια ωρα να βγεις απο το γηπεδο...
ο ΠΑΟΚ αλλαζει και μεις πρεπει να κανουμε υπομονη...σιγουρα θα ερθουν και οι τιτλοι και τα πρωταθληματα ακομη και αν πανε χαμενα 1 με 2 χρονια..
μαζί σου σε όλα
μόνη παραφωνία το ηχητικό για την κίτρινη κάρτα που μας πήρε τα αυτιά. Άμα δείξει κόκκινη το κοράκι τι γίνεται, ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως;
sotos26 έγραψε:Λοιπόν, μην αρχίσετε πάλι τα φιλοσοφικά, ξεκολήστε λίγο με τον Γκαρσία και πείτε για το κοράκι, που να σου καεί το σπίτι ρε πεταμένε! Ύμαρτον πια!!! Πέναλτι είναι αυτό? Τα φάουλ στο κέντρο 0-100. Εξυπνάδες πάλι! Πάντε παίξτε εσείς έτσι να δούμε, 4 παίχτες του ΠΑΟ ήταν για δεύτερη κίτρινη και ο αλήτης τις έπνιξε. Είναι πραγματικά θαύμα το πως καταφέρνει η ομάδα και κερδίζει! Δε λέτε τίποτα ρε τη τρέλα μου! Πλύση εγκεφάλου σας έκαναν? Αν έπαιζε όμως ο Γκαρσία και τα περνε στην κράνα και έπερνε κόκκινη στο 20' τότε θα μιλούσατε και θα ταν ήρωας πάλι, μερικοί προτιμάτε να χάνουμε και να είμαστε αδικημένοι, όταν γίνεται αυτό το έσχος και δε λέμε ΕΜΕΙΣ που υποστηρίζουμε την ομάδα τίποτα τι περιμένεις? Συγχαρητήρια στην ομάδα, μεγάλο παιχνίδι του Νίνη
ΥΓ Σήμερα ο γάβρος έκανε δυο μαρκαρίσματα για κόκκινη με τον Μήτρογλου να δίνει μπουνιά μπροστά στα μάτια του κορακιού.Συνεχίστε εσείς το ίδιο τροπάριο, ρε την Ρεάλ και την Μπάρτσα να φέρεις πάλι 2ος θα βγεις,όταν το καταλάβετε ελπίζω να μην είναι αργά
Ήθελα αφου έγινε το σκορ 2-1, πιο σωστή διαχείριση του Ματς, δηλαδη αν εβλεπε το ματς ενας που δεν ήξερε την διοργάνωση και τις ομάδες θα νόμιζε οτι τρέχουμε να ανατρέψουμε το εις βαρος μας σκορ του πρώτου αγώνα, σαν επαναληπτικός κυπέλου ενα πραγμα..................................δηλαδή ανα πασα στιγμή μπορούσε να μπει γκολ και απο τις δυο πλευρες.
Εγω αυτον τον Βαζελο ήθελα να τον τελειώσουμε απο το 60-70 ετσι οπως πηγε το ματς και βασει των ευκαιριών μας, δεν πρέπει να "χαρίζουμε" τελικές προσπάθειες κα να έχεις άγχος μεχρι το 90.
Τελος πάντων σημασία εχει η νικη, μακάρι να ερθει και το όμορφο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή.
Dinos_Liverpool έγραψε: Η ομάδα ήταν καλή για 60-70 λεπτά (συνολικά) στον αγώνα, όπου δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Δικαιότατη νίκη! Όχι, όμως, και αθλιότητα η μπάλα που έπαιξε. Στην αρχή και σε κάποια μικρά διαστήματα φάνηκε και ο βάζελος... δεν παίζαμε μόνοι μας. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίζουμε μόνοι μας και να πνίγουμε τον αντίπαλο. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας, που, για να μην ξεχνιόμαστε, την Πέμπτη το βράδυ έδωσε δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και σίγουρα υπήρχε και κούραση, η οποία όμως δεν φάνηκε καθόλου σήμερα.
Σίγουρα μάγια σας έχει ο Μπόλονι, πάντως. Εγώ τέτοιο σκορποχώρι, σαν την ομάδα του Μπόλονι του β' γύρου, δεν θυμάμαι ποτέ στην Τούμπα! Κάθε χωριό και πάρτι. Και μερικοί έχετε "κολλήσει" με το Ρουμάνο, που χάναμε καπάκι στο καπάκι, εντός-εκτός και αυτός πουλούσε και τρελίτσα στις συνεντεύξεις τύπου. Έκανε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και μας χάρισε τη μεγάλη νίκη-πρόκριση μέσα στην Tottenham, αλλά στην Ελλάδα έκανε ένα καλούτσικο α' γύρο και μία ανυπαρξία στον β'. Δεν μπορώ να σας καταλάβω γιατί κάθε τόσο τον αναφέρετε σαν παράδειγμα. Εγώ τον έχω ξεχάσει ήδη και καθόλου, μα καθόλου δεν μου λείπει!
Συμφωνώ πλήρως με την πρώτη παράγραφο, διαφωνώ με την δεύτερη. Ας μην ξεχνάμε πως η ομάδα του Μπόλονι του β΄ γύρου είχε υποστεί αφαίμαξη από παίκτες. Τα μοναδικά εξτρεμ ήσαν οι Ρομπερ και Γεωργιάδης.
Δεν μου άρεσε στον χθεσινό ΠΑΟΚ η μηδενική ανασταλτική συνεισφορά των περισσότερων παικτών. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟ να σκοράρει.
Η παρατεταμένη μετριότητα των Τζιόλη και Stoch αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο. Ο τελευταίος ξέρουμε ότι ανασταλτικά είναι ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Όταν όμως μεσοεπιθετικά είναι σαν τον Γεωργιάδη τότε συνολικά είναι χειρότερός του. Κοντά σ' αυτούς και η μετριότητα των Lazar και Νίνη μέχρι το γκολ του Παναθηναϊκού. Μετά βελτιώθηκαν και πήραμε τον έλεγχο. Κίτσιου και Κατσουράνης χειρότεροι σε σχέση με την Ολλανδία.
Θα ήθελα να δω Vukic ή Lawrence και Γεωργιάδη ή Oliseh, σαν αλλαγές. Επίσης τον Necid θα ήθελα να τον δω από το 70΄και όχι στο 88΄. Δεν μπορώ να κατανοήσω την επιμονή του Huub στους ίδιους - κουρασμένους - παίκτες.
Ο Αθανασιάδης είναι ένας παίκτης που εκθειάζεται από πολλούς εδώ μέσα επειδή είναι ΠΑΟΚτσάκι κλπ κλπ. Για μένα είναι ένα καλό φορ, που όμως ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα δεν μου έχει δείξει δείγματα ότι μπορεί να γίνει πολύ καλός. Χθες έκανε μία πολύ κίνηση στη φάση του γκολ όταν ξέφυγε από τον Κροάτη και πήρε την κεφαλιά. Μπράβο του! Κατά τα άλλα όμως τίποτε το καλό. Θα τον θεωρούσα υπεύθυνο αν ο ΠΑΟ μας έπαιρνε ισοπαλία, γιατί τα δύο τετ-α-τετ που έχασε δεν χάνονταν και τα δύο μαζί. Αντίθετα ο Σαλπι από την αρχή του αγώνα ήταν πολύ καλός και επειδή κέρδισε το πέναλτυ και ισοφαρίσαμε γρήγορα μείναμε στο παιχνίδι και το πήραμε. Έχασε και αυτός ένα τετ-α-τετ, αλλά στη φάση αυτή ήταν πολύ κοντά στον τερματοφύλακα και μόνο με τρίπλα μπορούσε να πετύχει κάτι καλό.
Πολύ καλός ο Jacobo για δεύτερο συνεχές παιχνίδι και εξαίρετος ο Vitor.
Ο διαιτητής σε γενικές γραμμές δεν έπαιξε άσχημα. Θεωρώ ότι μπορούσε να μας δώσει το πρώτο πέναλτυ (αμφιβάλλω όμως εάν θα έδινε και το δεύτερο) και μπορούσε να δείξει μία - δύο κίτρινες επιπλέον στους παίκτες του ΠΑΟ. Λάθη όμως έκανε εκατέρωθεν. Οι κίτρινες που μας χρέωσε πάντως ήταν όλες σωστές και οι παίκτες μας τις κερδίζουν σαν ηλίθιοι. Ειδικά αυτή του Κατσουράνη προήλθε από μία πολύ ανόητη κίνηση από μέρους του.
Στα θετικά η ανατροπή του σκορ και η δημιουργία πολλών ευκαιριών και τελιών προσπαθειών (18), η επάνοδος στις καλές αποδόσεις του Σαλπι που έπαιξε σαν ηγέτης και η σταθερά καλή απόδοση των Jacobo και Vitor.
Είναι αδύνατον να συμφωνούμε σε όλα, Αποστόλη, και στο συγκεκριμένο θέμα δεν αλλάζω άποψη. Συμφωνούμε, όμως, ότι οι συχνές αναφορές σε άλλους σε προηγούμενους προπονητές δεν έχουν καμία αξία και υποτιμούν την αξία του νυν; Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει ο Hubb από κανένα... το αντίθετο μάλιστα: οι άλλοι έχουν να ζηλέψουν! Καμία σύγκριση μαζί του δεν μπορεί να γίνει! Δεν ξέρω για υποτιθέμενες "αλεπούδες" εγώ... ξέρω για "στρατηγούς" που καταφέρνουν και κάνουν ανατροπές αποτελεσμάτων. Για "τσακάλια", δηλαδή!
Dinos_Liverpool έγραψε: Συμφωνούμε, όμως, ότι οι συχνές αναφορές σε άλλους σε προηγούμενους προπονητές δεν έχουν καμία αξία και υποτιμούν την αξία του νυν;
Ο Αθανασιάδης είναι ένας παίκτης που εκθειάζεται από πολλούς εδώ μέσα επειδή είναι ΠΑΟΚτσάκι κλπ κλπ. Για μένα είναι ένα καλό φορ, που όμως ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα δεν μου έχει δείξει δείγματα ότι μπορεί να γίνει πολύ καλός. Χθες έκανε μία πολύ κίνηση στη φάση του γκολ όταν ξέφυγε από τον Κροάτη και πήρε την κεφαλιά. Μπράβο του! Κατά τα άλλα όμως τίποτε το καλό. Θα τον θεωρούσα υπεύθυνο αν ο ΠΑΟ μας έπαιρνε ισοπαλία, γιατί τα δύο τετ-α-τετ που έχασε δεν χάνονταν και τα δύο μαζί.
Αν και οφ τοπικ να πώ τα εξεις.
Απόστολε ............καταρχάς να πώ οτι ο λόγος που συνηθίζω να σχολιάζω-επαινώ τον Κλάους ειναι οτι έπαιζα και εγω την ιδια θέση και ισως γνωρίζω καποια πραγματα παραπάνω.
Λοιπόν το πρωτο πράγμα που διδάσκουν ΟΛΟΙ οι προπονητές στους φορ ειναι η συνεχής κίνηση-ξεμαρκάρισμα τόσο με την μπάλα, αλλά και η κινηση στον χώρο χωρίς αυτήν.
Ολοι μα ολοι οι προπονητές σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ διδάσκουν στους αμυντικούς πως να μην χάνουν τους επιθετικούς οταν αμύνονται, ειτε ειναι στα κορνερ ειτε κατα την ροη του ματς και οχι μονο αυτό αλλα πάντα υπάρχει μια βοήθεια στα στοπερ για περίπτωση που τους ξεφύγει ενας επιθετικός.
Ο Κλαους σίγουρα δεν ειναι το τελειο σεντερ φορ, απο κει και μετα ομως μην τον παρουσιάζεται σαν κατι το σύνηθες γιατί δεν ειναι και για να μιλήσουμε με στοιχεία, ψάξτε να βρειτε εναν "χρυσοπληρωμένο φορ" που περασε απο την ομαδα μας με την αποτελεσματικότητα του Κλαους, με συνάρτηση προσφορά - κόστος, αν βρειτε κατι που να τον πλησιάζει πέιτε το και σε μενα.
Αλλα οτι και να λέμε εμεις βαση των γνώσεων μας, αλλα και της οποιας αντικειμενικής κρίσης που έχουμε θελω να πιστευω, το γεγονός οτι ολοι οι προπονητές τον χρησιμοποιούν για βασικό αυτό λεει πολλά.
Εγω αυτο που θα έκανα αν ημουν προπονητής, θα τον έλιωνα στην εξτρα προπόνηση στα όποιες τεχνικές ατέλειες εχει, ωστε να τον κάνω θελει δεν θέλει εναν περιζήτητο φορ σε όλη την Ευρώπη.
Τέλος πάντων θα μπορούσα να μιλάω με τις ωρες για τα θετικά στοιχεία που εχει , αυτό που σίγουρα όμως θα τον βοηθήσει είναι ο υγιείς ανταγωνισμός.
joshua έγραψε:Τα προβληματα του Μπολονι ειναι ακριβως τα ιδια με τα προβληματα του Στεφενς και συνοψιζονται στο εξης απλο: Υλικο της ομαδας.Ειναι προφανες οτι απο την ομαδα λειπουν παικτες κυριως απο τα χαφ οπως ειναι προφανες οτι ο Στεφενς αρνειται να προσαρμοσει το ποδοσφαιρο που παιζει η ομαδα στο υλικο της ειτε απο αντιδραση,ειτε απο πεισμα η οπως αλλιως θελετε να το πειτε, κατι που ειναι αναμενομενο απο καθε προπονητη μεγαλου μεγεθους οπως αυτος.Το εγκλημα ειναι οτι σε αντιθεση με την περιοδο Μπολονι τωρα δεν υπηρχε σοβαρη δικαιολογια για να μη αποκτηθουν παικτες που να ταιριαζουν στο πλανο του και γενναται το ερωτημα για το προσεχες μελλον.Εχει η διοικηση και δεν μιλαω προφανως για τον Σαββιδη την διαθεση να βοηθησει πραγματικα τον προπονητη της η μαλλον απο ανικανοτητα θα συνεχισει να σκαβει τον λακο του και κατα συνεπεια τον λακο της ιδιας της ομαδας;
Συμφωνώ απόλυτα. Ελπίζω να μπορέσουμε να κρατηθούμε κοντά στον γαύρο μέχρι τον Ιανουάριο ώστε κάνοντας διορθωτικές κινήσεις να τον χτυπήσουμε στα ίσια αφού πρώτα παίξουμε ποδόσφαιρο όμως. Κινήσεις για τις οποίες αποκλειστική ευθύνη πρέπει να έχει ο Stephens.
Για μένα ο Σαλπιγγίδης είναι ένα βήμα πριν γίνει παλαίμαχος. Αλλα χθες έδωσε κάτι το οποίο λείπει πολύ από τον ΠΑΟΚ. Πάθος και ενέργεια. Σίγουρα υστερεί σε πολλά σημεία έναντι του Lukas αλλά δυστυχώς στον σημερινό ΠΑΟΚ λείπουν αυτά τα δυο...
Sotos26
Τον ρυθμό δε μας τον κόβει κανένας διαιτητής. Ρυθμό δε μπορεί να επιβάλει ο ΠΑΟΚ λόγο της ανικανότητας τον χαφ του να το κάνουν.
Στάθη για τα χαφ τα χουμε πει και εγώ προσωπικά έχω γίνει γραφικός, αυτός ο Yaya Toure θα φτερνίζεται κάθε μέρα που τον αναφέρω σαν παράδειγμα. Άλλο η λάθος μεταβίβαση και άλλο το σταμάτημα σε στημένη μπάλα όμως. Στην Ελλάδα δυστηχώς έχουν ένα αποτέλεσμα οι διαιτητές στο μυαλό τους και κάνουν ότι μπορούν να σταματάνε το παιχνίδι συνέχεια. Έχει καταντήσει γραφικό πλέον να φωνάζουμε κλέφτης μιας και ο κλέφτης είναι γνωστός εδώ και 15 χρόνια, μη συνηθίζετε ρε παιδιά στο λάθος και στο άδικο
Photis έγραψε:Προστατεύστε όσο θέλετε αυτό την αθλιότητα που βλέπουμε. Η μπάλα δεν ξεχάσαμε πως παίζεται..και έχει από τον καιρό του Μπόλονι να δούμε κάτι. Τώρα αν κάποιοι βλέπετε μπάλα για να πείτε ότι βλέπετε κάτι και επειδή κερδίσαμε μια ομάδα που έπαιζε με 7 20χρονους εμένα δε μου λέει τίποτα απολύτως.
Συμφωνώ απόλυτα.
Δύσκολα θα βρω πιο άθλια εμφάνιση τα τελευταία χρόνια.
Ιδίως το πρώτο μέρος ήταν κακοποίηση του αθλήματος,των ματιών μας και της ποδοσφαιρικής μας αισθητικής.
Ο ορισμός του "δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά".
Αλήθεια από ποια έδρα θα περάσουμε με αυτά τα χάλια?
ήδη έχουμε μια ήττα,μια νίκη που κάλλιστα μπορούσε να ηταν ισοπαλία και μια ισοπαλία(με μια από τις πιο αδύναμες ομάδες τον ΟΦΗ) που θα μπορούσε να ήταν και νίκη αλλά και ήττα στο τέλος.
Αρμαγέδωνα; Δε θα πω τίποτα! Είσαι σκέτη απόλαυση φίλε, πες μου λίγο; Στα αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που λες; Αν ναι θέλω να γίνουμε φίλοι! Ο λόγος σου είναι τόσο εμψυχωτικός για να κατεβάσεις όχι απλά ομάδα σε αγώνα, στρατό σε μάχη μιλάμε
Να προτείνω κάτι στο πάνελ; Να βάλουμε σηματάκια στο άβαταρ των άλλων πχ στις 50 ψήφους υπέρ δίπλα από το άβαταρ Αρμαγέδωνα μια νεκροκεφαλή ή ένα παιδάκι που κλαίει και ψάχνει τη μαμά του κτλ