black death έγραψε:desperando έγραψε:
γιατι αν δεν εχει σφουγκαρια στο στηθος του να αποροφαν τους κραδασμους τοτε με τετοια κινηση του κορμιου και του στηθους η μπαλα δεν κολλαει με τιποτα για να κανει τετοιο κοντρολ,απλα πραγματα αλλα οταν εισαι σαλκε και παιζεις με τον ανυποληπτο ΠΑΟΚ τετοια διαιτησια θα εχεις.
Δες το εδώ στο τρίτο ριπλέι. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι βρίσκει στήθος. Το κοντρόλ δεν είναι καλό αλλά είναι κωλόφαρδο. Η μπάλα σκάει κάτω και του ξανάρχεται στην κοιλιά!
http://footyroom.com/paok-2-3-schalke-04-2013-08/
ευχαριστώ μαν για το ριπλέι γιατί είχα αμφιβολία άν η μπάλα βρήκε χέρι, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι βρίσκει στο εσωτερικό μέρος μεταξύ ώμου και αγκώνα. άρα ναι, είναι μέρος του χεριού....το υποψιαζόμουν βέβαια και απο αυτό που λέει ο desperado. Φυγόκεντρος δύναμη. Ο 5ος έπρεπε να το είδε.
Αυτά τα ματς, κρίνονται απο τις λεπτομέρειες. τουλάχιστον όσα "ντέρμπυ" έχω δεί και -κυρίως- παίξει στη ζωή μου, αυτά μου δείχνουν.....
Χέρι στον Ουτσίντα, φάουλ ή πέναλτυ στον Στόχ. Η γεμάτη Τούμπα θα τα είχε αλλάξει πιστεύω. Όπως επίσης και μερικά ακόμα.
Σήμερα δυστυχώς, όπως είπε και ο Κάρλ, εμείς, δεν είμασταν εκεί για να δώσουμε το δικό μας αγώνα δίπλα στην ομάδα.................................
Το τετ α τετ του Λουκά./.........να ξεκινήσει εντατικά να βαράει χαμηλά στα τετ α τετ με την μπάλα να είναι στον αέρα. είναι το 2ο.
Του Στόχ (Π Α Ι Χ Τ Α Ρ Α Σ), νόμιζα έπαθα καρδιά...
Ντράξλερ δεν είναι τυχαίο ότι φέτος τον ζήτησαν αρχικά η Ρεάλ και έπειτα η Τσέλσι (Μουρίνιο....).
Αυτά...
ατομικά λάθη δεν θέλω να προσάψω, γιατί τουλάχιστον τα παλικάρια ικανοποίησαν το βασικό μου αίτημα πρίν το μάτς, δηλαδή το
άμμος και αίμα. Πιστεύω τα έδωσαν όλα για όλα.
Απο τις αλλαγές μόνο ο Νέσιντ απέδωσε, καθώς απο ότι φάνηκε μήκε για να τραβήξει πάνω του τα ψηλά μπακ της σάλκε και να κάνει χώρους για τον Ολίσε.
Ο Λουκάς, ίσως μπορούσε να μην βγεί αφού έμεναν 10 λεπτά....βέβαια και ο Γεωργιάδης δεν έκανε όσα έπρεπε....
ΥΓ: Σέντερ μπακ ή/και αρ. μπακ, μεσοεπιθετικό κουμανταδόρο. και πάω να σηκώσω Γιουρόπα ρε.
ΥΓ2: ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΚΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡ.ΜΠΑΚ, ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΤΟΡ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ. Η ΣΑΛΚΕ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΕΛΑΡ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ 8 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΠΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.....