Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
σαν παιχτης ο αρι χααν και ο μπενγκστον ουεφα ως προπονητης με τη γκετεμποργκ αν δεν κανω λαθος
Και όμως όχι. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά μπορεί να πρόλαβες τον Ljupko Petrović, πρωταθλητή Ευρώπης το 1991 με τον Ερυθρό Αστέρα. 

πασο εισαι μεγαλος γκουρου αλλα πες μου ο μπενγκστον ειχε παρει ουεφα
- Μπαρκαρούτσος
rainmaker έγραψε:souniotis έγραψε: pantos edw ton exoun gia theo oi filathloi
Που; Στο Σουνιο;

Αν εννοείς γενικά στην Ελλάδα είναι κι άλλοι.Ένας που θυμάμαι πρόσφατα είναι ο Μαλεζάνι στο βάζελο που τα έσουρνε στους αρδ 

- Μπαρκαρούτσος
Μπα, τον Cuper θυμάμαι που είχε κάτι χαμένους τελικούς...tsou έγραψε:μπορεί να μου θυμίσει κάποιος αδερφός.
έχει έρθει ποτέ στο ελλάντα, ξένος προπονητής που να έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο;
Καλος προπονητης εισαι...αρα το μονο που σου χρειαζεται ειναι λιγο:

Και το Διηπειρωτικο είχε κατακτήσει ο Πετροβιτς εκείνη τη χρόνια.paprica έγραψε:Και όμως όχι. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά μπορεί να πρόλαβες τον Ljupko Petrović, πρωταθλητή Ευρώπης το 1991 με τον Ερυθρό Αστέρα.
καλωσορησες...καλη αρχη και ελπιζω να σε αφησουμε(και εμεις και η διοικηση)να δουλεψεις σωστα...ειναι η ευκαιρια μας ...ας κανονισουμε ολοι μας...

- trel@menos
γι αυτο και ηρθε στην καταλληλη ομαδα.RoMaN έγραψε:Μπα, τον Cuper θυμάμαι που είχε κάτι χαμένους τελικούς...tsou έγραψε:μπορεί να μου θυμίσει κάποιος αδερφός.
έχει έρθει ποτέ στο ελλάντα, ξένος προπονητής που να έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο;

στα δικα μας τωρα. απο πριν δυο μερες που ημασταν ολοι λες και ημασταν στα προθυρα καταστροφης και δεν υπηρχε σχεδιο και τιποτα φτασαμε στο αλλο ακρο μολις ανακοινωσαμε την προπονηταρα. ΠΑΟΚ εισαι.

τελικα αμα του μπει κατι του ποντιου στο μυαλο δεν υπαρχει περιπτωση να μην το καταφερει.
υγ. και για να μεινουμε πιστοι στις παραδοσεις. ρε ιβαν να πουμε τι μαργαριτες και κυκλαμινα εφερες παλι να πουμε, προπονητη ποτε θα φερεις να πουμε δηλαδη, ολο προλογο εισαι, που ειναι οι μετοχες?