poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή

poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή

1) Μπολονι
58
28%
2) Σαντος
56
27%
3 )Αναστασιάδης
24
11%
4) Άλλος
72
34%

Σύνολο ψήφων: 210

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητ

Δημοσίευση από nikolasf »

moican4 έγραψε:Δύσκολη ψήφος.
Για τον Σάντος δεν χρειάζεται να πω πολλά είναι γνωστό ότι είναι αδυναμία μου, ο δε Μπόλονι είναι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με τον Σάντος και σε προσωπικότητα και σε προπονητική.
Και οι 2 εστιάζουν στην άμυνα, 1 κλικ( ίσως και 2) πιο επιθετικός ο Μπόλονι.
Ο Άγγελος από Έλληνες είναι κορυφή, στην ψυχολογία δε ο καλύτερος από όλους, ειδικά ο Σάντος στο να ντοπάρει τους παίκτες δεν το χει, αλλά έχει άλλα.. :mrgreen:

Με λίγα λόγια ψηφίζω Μπόλονι γιατί στο τέλος ο Σάντος θα έρθει.. :D

ΥΓ. Το "άλλος " που πρότεινα είναι μέσα σε κάποιες λογικές επιλογές.
Ο Λίπι π.χ που θέλω εγώ κάνει 10 χαρτιά, ε δεν νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά.
Όταν λένε "άλλος" εννοώ κάποιος που είναι προσιτός, στα 500-600 χιλ.. κάπου εκεί θα πάει το πακέτο για προπονητή..
Στο "άλλος" π.χ εγώ θα προτιμούσα τον Γκρος
Ρε Μοικανέ κλέβεις τους χρησμούς της Πηθείας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πυθεία, για πες μου και τον βοηθό του, τον έχω φωτογραφίσει εδώ και μήνες.. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :D
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Πλάκα κάνω !!!! Απλά παρακολουθώ από κοντά τον συλογισμό σου και τα σχόλια και διαθέτω κοινή λογική!!!!!

Και για πες μου τώρα ότι τα "τατσι μιτσι κότσι" σε πολλού; αγώνες ήταν μόνο για σκαουτινγκ των διεθνών και δεν υπήρχε και δεύτερη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού τους ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Τρί 30 Απρ 2013, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ου να μου χαθείς. :mrgreen:

ΥΓ. Είπαμε τον Σάντος τον θέλουν από τον Ιανουάριο, μην λέμε τα ίδια συνέχεια.. 8-)

ΥΓ.2 Τελικά Πορτογαλία μάθαμε ποιος τους είπε να πάνε να δούνε παίκτες και δεν πήγαν Ιταλία,Ισπανία, Γερμανία...? :twisted: κτλ..
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Τον Σβεν Γκόραν Έρικσον...θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης!

Σαμπντόρια, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Λάτσιο, Εθνική Αγγλίας και Εθνική Μεξικό, αν μη τι άλλο αποτελούν ένα εξαιρετικό βιογραφικό και ο Σβεν Γκόραν Έρικσον μόνο υπερήφανος μπορεί να αισθάνεται...
Αν και τα τελευταία χρόνια, οι επιλογές του Σουηδού τεχνικού δεν ήταν οι πλέον πετυχημένες, δεν παύει να θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους τεχνικούς στον κόσμο!
Αυτό το βαρύ βιογραφικό...φαίνεται πως γυάλισε στον Θοδωρή Ζαγοράκη, που ανέλαβε-με τις ευλογίες του Σαββίδη-να επιλέξει τον νέο τεχνικό που θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ για να τον οδηγήσει στην γη της επαγγελίας, όπου γη της επαγγελίας, βλέπε την κατάκτηση τίτλων και την συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!
Η αποτυχία του Βρύζα με την επιλογή του Δώνη,αναγκάζει τον ομογενή ιδιοκτήτη του Δικεφάλου να δώσει νωρίτερα από ότι θα περίμενε κανείς, πιο ενεργό ρόλο στον Ζαγοράκη,που καλείται να επιλέξει τον προπονητή που θα κάνει την διαφορά! Το πως θα αντιδράσει ο Βρύζας πλέον, είναι ένα θέμα, που όμως στην παρούσα φάση δεν απασχολεί τον Σαββίδη και σίγουρα όχι τον Ζαγοράκη...
Η επιλογή είναι ξεκάθαρη: ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι ξένος και όνομα τόσο "βαρύ"...που δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα, παίκτες, οπαδούς και όλους όσους εμπλέκονται στα κοινά του συλλόγου, τουλάχιστον μέχρι να έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα.
Η αρχική επιλογή και διακαής πόθος του Ζαγοράκη παραμένει ο Σάντος, αλλά από την στιγμή που η ΕΠΟ δεν προτίθεται να του δώσει άδεια να εργάζεται παράλληλα στην Εθνική ομάδα και στον ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης άρχισε να μελετά μια λίστα με ξένους τεχνικούς, που έχουν "μεγάλο" όνομα...και κασέ αλλά και την διάθεση να εργαστούν στην Ελλάδα.
Το όνομα του Έρικσον ήταν από τα πρώτα στην λίστα και το ενδιαφέρον του Ζαγοράκη έγινε ακόμη πιο έντονο από την στιγμή που ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σουηδού τεχνικού, που γνωρίζεται προσωπικά με τον πρώην πρόεδρο του Δικεφάλου, τον διαβεβαιώνει ότι ο Έρικσον που εργάζεται σαν τεχνικός διευθυντής στην Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων-όπου αγωνίζεται ο Χαριστέας-θέλει να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό σύλλογο που θα αγωνίζεται και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Το κασέ του παραμένει μεγάλο, αλλά όχι απαγορευτικό για το ποσό που είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο Ιβάν Σαββίδης, για να φέρει ένα σπουδαίο Ευρωπαίο προπονητή στην Τούμπα. Το ερώτημα βέβαια-αν συμφωνήσει ο Έρικσον- είναι αν θα έρθει με την ιδιότητα του προπονητή ή αυτήν του τεχνικού διευθυντή...
Ο Ζαγοράκης θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Έρικσον και αν αυτή η επαφή είναι θετική, δεν αποκλείεται ο Ζαγοράκης αν χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι τα Εμιράτα για να κλείσει την συμφωνία με τον Σουηδό τεχνικό, μια συμφωνία που αν τελικά επιτευχθεί αναμένεται να συζητηθεί στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα!

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.parousiazw.gr/paok-sports-news/75-paok/30203-ton-sven-goran-erikson-thelei-na-ferei-ston-paok-o-zagorakis#.UYAuL0qjmSl
παιζει τπτ τετοιο ή τζαμπα χαλιεμε?
ξεκαθαρα σε ελευθερη πτωση ο σουηδος

:pano:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Παντως αναμεσα σε Μπολονι και Σαντος...σαφως Φερναντο...δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω οτι αν του δωσουν τα εργαλεια που θα ζητησει το πρωταθλημα θα το φερει. 8-)
Για τον Λαζλο δεν εχω την ιδια σιγουρια... :? (Ισως γιατι δεν το αφησαν να ολοκληρωσει το εργο του)
Παντως καποιος καλυτερος κι απο τους 2 θα ηταν το ιδανικο... :nairepaok:

ΥΓ:

Στελυκ μαλλον τζαμπα χαλιεσαι...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ο Σβεν ε;;;

ΒΟΜΒΑ είναι δεν το συζητώ, αλλά τί ηλικία έχει;; Γιατί μάλλον από δωνόσαυρο πάμε σε δεινόσαυρο!! :lol: :lol: :lol:

Πλάκα κάνω φυσικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

stelyk έγραψε:
Η αρχική επιλογή και διακαής πόθος του Ζαγοράκη παραμένει ο Σάντος, αλλά από την στιγμή που η ΕΠΟ δεν προτίθεται να του δώσει άδεια να εργάζεται παράλληλα στην Εθνική ομάδα και στον ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης άρχισε να μελετά μια λίστα με ξένους τεχνικούς, που έχουν "μεγάλο" όνομα...και κασέ αλλά και την διάθεση να εργαστούν στην Ελλάδα.

Καλά τα υπόλοιπα μπορεί να είναι και ΑΡΔ αλλά αυτό είναι σίγουρο;;;;; Για την ΕΠΟ δλδ :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εκτελεστη που κανεις πλακα στο βομβα ή στον δεινοσαυρο? :twisted:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Rizla έγραψε:Παντως αναμεσα σε Μπολονι και Σαντος...σαφως Φερναντο...δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω οτι αν του δωσουν τα εργαλεια που θα ζητησει το πρωταθλημα θα το φερει. 8-)
Για τον Λαζλο δεν εχω την ιδια σιγουρια... :? (Ισως γιατι δεν το αφησαν να ολοκληρωσει το εργο του)
Παντως καποιος καλυτερος κι απο τους 2 θα ηταν το ιδανικο... :nairepaok:

ΥΓ:

Στελυκ μαλλον τζαμπα χαλιεσαι...
και γω ετσι πιστευω

παντως Σαντος ή θανατος ειμαι και γω.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

nikolasf έγραψε:
stelyk έγραψε:

Καλά τα υπόλοιπα μπορεί να είναι και ΑΡΔ αλλά αυτό είναι σίγουρο;;;;; Για την ΕΠΟ δλδ :evil: :evil: :evil:
το λογικο αυτο ειναι Νικο. τωρα αμα χασει απο την λιθουανια... αλλαζει μαλλον το πραμα ;)
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Προφανώς στο "ΒΟΜΒΑ", γιατί δεινόσαυρος είναι αποδεδειγμένα ( 65 ). Σε κανένα χρόνο θα ρωτάει 3-4 φορές τους παίκτες στον πάγκο με ποιόν παίζουν αντίπαλο.

Πιο ΓΚΑΡΑΝΤΙ λύση δεν υπάρχει από τον El Mechanico.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

stelyk έγραψε:
nikolasf έγραψε:
stelyk έγραψε:

το λογικο αυτο ειναι Νικο. τωρα αμα χασει απο την λιθουανια... αλλαζει μαλλον το πραμα ;)
Ηλπιζα εκεί ο ΙΒΑΝ να βάλει το χεράκι του (πρασκηνιακά πάντα) 8-) 8-) 8-)
Δεν ζητάμε και τπτ κακό!!!! :roll: :roll: :roll:
Εχει ξαναγίνει στο Μπάσκετ με Ιωανίδη μου φάινεται;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Πολυ καλος προπονητης ο ερικσον ΗΤΑΝ....τα τελευταια χρονια(βασικα καμια 7ετια) ειναι απο στραπατσο σε στραπατσο.

Καλο ομως το αν κοιταμε τετοια ονοματα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

H άποψή μου είναι ότι ο Σάντος είναι καλυτερος προπονητής από αυτούς που συζητάμε και προσδίδει κύρος στην ομάδα που προπονεί. Αν είχε τη φλόγα που έχει ο Άγγελος θα προπονούσε κάποια από τις τοπ-10 ομάδες της Ευρώπης
Η ένστασή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι πάντα διακρίνεται ως αουτσαιντερ. Και στην ΑΕΚ τότε και σε εμάς μετέπειτα ήρθε και έκανε καλές πορείες δίχως να κουβαλά τη ταμπέλα του φαβορί. Τη μια φορά που (σχεδον)το έκανε στο βάζελο απέτυχε . Επίσης είμαι λίγο προληπτικός , σε όλα τα πράγματα τη ψυχή σου ΜΙΑ φορά τη βάζεις ... για μένα η στιγμή ήταν τότε. Νομίζω αν ερχόταν τώρα οι πολλές προσδοκίες θα βάραιναν πολύ το έργο του ...βέβαια ο κόσμος θα είχε πρακτικά άπειρη υπομονή αφού θα είχε στη διάθεσή του παλαιά δείγματα γραφής , όμως και πάλι κάτι δε μου κολλάει.

Εμένα δε με νοιάζει ποιος προπονητής θα είναι στην ομάδα. Την επιτυχία ή την αποτυχία του προπονητή θα την εξασφαλίσει αυτός που πληρώνει και αυτοί που συμβουλεύουν αυτόν που πληρώνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”