Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-0 σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Kranatos

Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 27/4 20:00 OTESP3

Δημοσίευση από Kranatos »

Αν δεν σκόπευε να έχει προσωπικό όφελος η κίνηση δεν θα δινόταν σε όλα τα ΜΜΕ..
Δεν κράζω κάθε κίνηση της διοίκησης κράζω τη συγκεκριμένη..
Όπως μας ζητάς εμμέσως να τον αφήσουμε ήσυχο να διοικήσει επειδή αυτό είναι το αντικείμενό του ας μας αφήσει κι αυτός να πράξουμε όπως ξέρουμε σε οπαδικά θέματα χωρίς να χώνεται..
Τώρα για το αν αντεχόμαστε ή όχι μπορείς πολύ εύκολα να αγνοείς τα μηνύματά μου όπως έχεις ανακοινώσει παλιότερα για να μη ζορίζεσαι..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Kranatos έγραψε:Ο Λαός του ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από κούτρα εισιτήρια κύριε Σαββίδη..
Έχει αποδείξει ότι τη λύση τη βρίσκει για να είναι κοντά στην αρρώστια του είτε έχει λεφτά να διαθέσει είτε όχι..
Και στην τελική αν ήθελες να κάνεις μια κίνηση προς τον κόσμο ας την έκανες(που και πάλι εγώ προσωπικά δεν θα συμφωνούσα με δωρεάν χορήγηση εισητηρίων) χωρίς να το κάνεις βούκινο σε όλα τα ΜΜΕ δίνοντας πάτημα να καλλιεργηθούν ένα σωρό ηλίθιες εντυπώσεις..
Διπλό μες την Ελλάδα ΠΑΟΚ λε ολέ..!!!!
Συμφωνώ , αλλά δε νομίζω ότι η δημοσιότητα ήρθε για να κάνουν ουρά οι χειροκροτητές αλλά για να αποδείξει έμπρακτα ότι θέλει το κόσμο δίπλα του και μάλιστα το μαχητικότερο κομμάτι του λαού.

Καλή είναι η περηφάνεια φίλε μου και καταλαβαίνω απόλυτα το νόημα που θες να περάσεις...χάρες δε θέλουμε από κανέναν και αυτά παραπέμπουν σε κροκους και στρατούς από ορκ.....αλλά άμα είσαι μάγκας ρε οπαδέ-συνδεσμίτη ΠΑΟΚτση πάνε και δώρισε αυτά τα 12.000 στον ερασιτέχνη η στο μπάσκετ ή στο χαντμπολ ή στις ακαδημίες ... ή ακόμα καλύτερα σε ένα ίδρυμα με παιδάκια.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

ακυρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Πέμ 25 Απρ 2013, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Odi έγραψε:Ρε είναι δυνατόν;;Είστε σοβαροί;;;Πάλι με μαλακίες ασχολείστε παραμονές του πιο σημαντικού ματς της ομάδας;;;

Δεν με νοιάζει ποιος σκατά αγόρασε τα εισιτήρια,δεν με νοιάζει γιατί.Με νοιάζει το βράδυ του Σαββάτου να είμαι στον τελικό.Μπορείτε μια φορά να επικεντρωθείτε σε ότι είναι σημαντικό;;;

Η ΠΑΕ κάνει κινήσεις για να προσελκύσει τον κόσμο και ο κόσμος κάνει οτι μπορεί για να απομακρυνθεί με γελοίες συμπεριφορές.
Σωστός να είμαστε επικεντρωμενοι όλοι στον στόχο αυτο ειναι το σημαντικό ,και να μην παρεξηγουμε οποιαδήποτε καλοπροαίρετη κίνηση και όπως είπε ο φίλος χάρισε τα 12.000 στον Α.Σ. η σε ένα τμήμα του
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Odi έγραψε:Με νοιάζει το βράδυ του Σαββάτου να είμαι στον τελικό.

+1926.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Πολύ σωστή η σκέψη για δωρεά των χρημάτων των εισιτηρίων είτε στον ΑΣ είτε στις οικογένειες των παιδιών που είναι μέσα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Λιάκος το Σάββατο,ε;Πολύ ενδιαφέρουσα η ... πρόκλησις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στην περίπτωση που τα εισιτήρια τα πλήρωνε κανονικά ο κόσμος και δεν είχε προκριθεί ο Π.Α.Ο.Κ., θα έλεγαν οι οπαδοί "Τζάμπα λεφτά πληρώσαμε ρε *ούστη!"...

Εκτός κι αν πάνε 1200 Πανοραμίτες, οπότε πάω πάσο. Τους κέρασαν και θίχτηκαν.
shark4 έγραψε:Το θελουν τρελα το νταμπλ τα εξωγαμα του στολου και οι κεραταδες στο διοικητικο συμβουλιο τους.... Δεν εξηγειται αλλιως η εμφανιση του χολεριαρη του Σπαθα....

Αλλα πιστευω οτι θα παρουν τ' @ρχιδια μας ...

Στο ίδιο πνεύμα με τον Καλύτερο Έλληνα Προπονητή κινείσαι..μ'αρέσει αυτό, εύγε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Παιδιά μπορεί να με ενημερώσει κανείς, ποιοί παίκτες κινδυνεύουν με κάρτες για να μην παίξουν τελικό??
Ή δεν ισχύουν ??
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Οντως σημαντικό!!!!! Να το τυράκι!!!!!
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Μα εγω δεν φοβάμαι την πρόκριση....
Δεν ειναι τόσο βλάκες να έρθουν και να σε σφάξουν....θα σε γεμίσει όμως κάρτες από κει που δεν το περιμένεις...
Άπλα ΠΑΟΚτσή να ξες απο τωρα οτι τελικό θα παιξεις χωρίς κανα Κατσουρανη ,Σαλπιγγιδη, Κλαους ή εστω κάποιον παίχτη κολώνα ....

Αυτό πάνε να κάνουν...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Θα μας κλασουν μια μάντρα τα κοράκια...ήρεμοι θα ειναι!
Αν πάλι δεν ειναι κακο του κεφαλιού τους!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Χωρις να ειμαι σιγουρος οι καρτες του κυπελλου μεταφεροντε στο πρωταθλημα.
οι καρτες του πρωταθληματος οχι εκτος αν υπαρχει ποινη (κοκκινη)
με καθε επιφυλαξη...

:pano:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Kranatos έγραψε:Αν δεν σκόπευε να έχει προσωπικό όφελος η κίνηση δεν θα δινόταν σε όλα τα ΜΜΕ..
Δεν κράζω κάθε κίνηση της διοίκησης κράζω τη συγκεκριμένη..
Όπως μας ζητάς εμμέσως να τον αφήσουμε ήσυχο να διοικήσει επειδή αυτό είναι το αντικείμενό του ας μας αφήσει κι αυτός να πράξουμε όπως ξέρουμε σε οπαδικά θέματα χωρίς να χώνεται..
Τώρα για το αν αντεχόμαστε ή όχι μπορείς πολύ εύκολα να αγνοείς τα μηνύματά μου όπως έχεις ανακοινώσει παλιότερα για να μη ζορίζεσαι..
Τι παει να πει η φραση: ''δν θα δινοταν σε ολα τα ΜΜΕ'';
Δλδ υπηρχε περιπτωση μια ΠΑΕ(οποια και να ειναι αυτη) να αγορασει τα εισητηρια ενος ματς...να τα διανενμει σε 1200 ατομα και αυτο να εμενε κρυφο;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”