Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου
Re: Θοδωρής Ζαγοράκης
kaltirim μάθε πρώτα ποιος είναι πρόεδρος στην παε ΠΑΟΚ και μετά έλα να με πουλήσεις και πνέυμα..
Καλά τα λες αδερφέ. Αν κάτι προκειται να σπιλώσει το όνομα και την καθαρότητα των όσων πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ μαζί σου θα είμαστε ΟΛΟΙ. Όμως η επιστροφή του Ζαγόρ έχει κάποια σχέση με τα παραπάνω;Kranatos έγραψε:Με είδες πουθενά να γράφω ότι δεν κάνει ο Σαββίδης..?
Δηλαδή τα λάθη του πρέπει να τα καταπίνουμε στο βωμό των χρημάτων που βάζει..?
Αν αύριο μεθαύριο σου ξανακουβαλήσει τον Γκαγκάτση στα γραφεία και σου βάλει υπεύθυνο κανέναν Κασναφέρη εσύ μην αντιδράσεις για να μην στεναχωρήσεις τα ρούβλια..
Τον σέβομαι τον Σαββίδη αλλά όταν και αν βλέπω πως κάνει παρεμβάσεις που σπιλώνουν το όνομα και την καθαρότητα των όσων πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ οφείλω στον εαυτό μου και στην ιστορία αυτής της ομάδας να βγαίνω και να τις καταδικάζω..
Και στην τελική φίλε μου εγώ πάνω από όλα την περηφάνια του ΠΑΟΚ έχω και μπροστά σ'αυτήν δε λογαριάζω κανέναν..
Ο πραγματικός η το πιόνι;Kranatos έγραψε:kaltirim μάθε πρώτα ποιος είναι πρόεδρος στην παε ΠΑΟΚ και μετά έλα να με πουλήσεις και πνέυμα..
@Kaltirim
Συντοπίτη διαφωνω κάθετα οτι είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.. εκτός αν εκτιμάς οτι θα γεμίσει το γήπεδο και θα υπάρξει συσπείρωση με το Ζαγοράκη, πράγμα που δε θα γίνει και το υπογράφω.
@desperado
δε λέω ότι μου κατέβει..
αντιστρέφεις την ερώτηση που έκανα εγώ, δλδ ως προς τι αυτός ο πανηγυρισμός για την επιστροφή.
Θα σου απαντήσω γιατί δεν ήθελα την επιστροφή.
Για μένα δεν έχει κάτι να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αλλά και να έχει δε νομίζω να αντισταθμίζει το διχασμό που θα υπάρξει στην πορεία. Οπότε είναι μεγάλο λάθος η επιστροφή, και αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν τον είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ, αλλά μάλλον περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό. Αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ καλύτερα να καθίσει σπιτι του.
Κάθε πισωγύρισμα και στροφή σε παρελθοντικά πρόσωπα που διχάζουν αυτή τη στιγμή είναι έγκλημα. Πόσο πιο απλά να το πω?
Συντοπίτη διαφωνω κάθετα οτι είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.. εκτός αν εκτιμάς οτι θα γεμίσει το γήπεδο και θα υπάρξει συσπείρωση με το Ζαγοράκη, πράγμα που δε θα γίνει και το υπογράφω.
@desperado
δε λέω ότι μου κατέβει..
αντιστρέφεις την ερώτηση που έκανα εγώ, δλδ ως προς τι αυτός ο πανηγυρισμός για την επιστροφή.
Για μένα δεν έχει κάτι να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αλλά και να έχει δε νομίζω να αντισταθμίζει το διχασμό που θα υπάρξει στην πορεία. Οπότε είναι μεγάλο λάθος η επιστροφή, και αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν τον είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ, αλλά μάλλον περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό. Αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ καλύτερα να καθίσει σπιτι του.
Κάθε πισωγύρισμα και στροφή σε παρελθοντικά πρόσωπα που διχάζουν αυτή τη στιγμή είναι έγκλημα. Πόσο πιο απλά να το πω?
Ο νόμιμος, ο μεγαλομπακάλης aka supermarket-ας..kaltirim έγραψε:Ο πραγματικός η το πιόνι;Kranatos έγραψε:kaltirim μάθε πρώτα ποιος είναι πρόεδρος στην παε ΠΑΟΚ και μετά έλα να με πουλήσεις και πνέυμα..
Και για να προλάβω κάποιον που θα πει "σιγά ρε φίλε τον διχασμό", ας αναλογιστεί τι κάνουμε αυτή τη στιγμή εδώ πέρα κι αν έχουμε μοιραστεί σε υπερ και κατά. Φανταστείτε αύριο στο γήπεδο οταν θα ακουστεί το σύνθημα κατά του Ζαγοράκη κι από απέναντι οι γιουχες... Πανέμορφο σκηνικό για ημιτελικό κυπέλλου δε νομίζετε?
Απλά τον όποιον διχασμό δεν γίνεται να τον χρεώνουμε μια ζωή στον κόσμο..
Ας χρεωθεί και μια φορά σ'αυτούς που τον προκαλούν μέσω των κινήσεών τους και πάνω σ'αυτές αντιδρά ο κόσμος..
Ας χρεωθεί και μια φορά σ'αυτούς που τον προκαλούν μέσω των κινήσεών τους και πάνω σ'αυτές αντιδρά ο κόσμος..
Δυστυχώς φίλε και συντοπίτη μου πέρασαν οι εποχές που κάποιος μπορούσε μόνο με το όνομά του να γεμίσει το γήπεδο. Το όνομα Ζαγοράκης είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ όπως και να το δει κανείς. Τέλος πάντων όμως, ας μην αναλωνόμαστε σε αυτό γιατί είναι εκτός θέματος. Πάντως για να τον χρειάζεται τόσο ο μεγαλομέτοχος κάτι έχει στο μυαλό του. Εμείς είμαστε εδώ και θα κρίνουμε είτε θετικά είτε αρνητικά τις εξελίξεις. Το να δημιουργούμε όμως πρόβλημα και διχασμό εκ των προτέρων και πριν από τα ματς που κρίνουν όλη τη χρονιά, δεν το θεωρώ και τόσο έξυπνο.
- desperando
- Επικοινωνία:
Parolos έγραψε:@Kaltirim
δε λέω ότι μου κατέβει..
Για μένα δεν έχει κάτι να προσφέρει στον ΠΑΟΚπολυ καλα το λες,για σενα, γιατι για αυτον που προσδοκα οφελη απο τον ΠΑΟΚ μαλλον εχει να προσφερει πολλα και γι αυτον τον λογο τον πηρε στην δουλεψη του. , αλλά και να έχει δε νομίζω να αντισταθμίζει το διχασμό που θα υπάρξει στην πορεία.δεν θεωρω οτι υπαρχει αιτια σοβαρου διχασμου στον ΠΑΟΚ Οπότε είναι μεγάλο λάθος η επιστροφή, και αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν τον είχε ανάγκη ο ΠΑΟΚ, αλλά μάλλον περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό. Αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ καλύτερα να καθίσει σπιτι του.
Κάθε πισωγύρισμα και στροφή σε παρελθοντικά πρόσωπα που διχάζουν αυτή τη στιγμή είναι έγκλημα. Πόσο πιο απλά να το πω?και επειδη μαλλον δεν διαβασατε την ανακοινωση πολυ καλα,ουτε προεδρος θα ειναι ,ουτε στο ΔΣ, ουτε τιποτα.ενας απλος συμβουλος του Ιβαν θα ειναι και τιποτα παραπανω, γι αυτο μην αρρωστενετε
Αυτό.Kranatos έγραψε:Απλά τον όποιον διχασμό δεν γίνεται να τον χρεώνουμε μια ζωή στον κόσμο..
Αυτό ακριβώς πρέπει να αποφύγουμε. Στο γήπεδο είμαστε όλοι για ένα σκοπό. Να βοηθήσουμε την ομαδάρα μας. Ό,τι δε βοηθά ....Parolos έγραψε:Και για να προλάβω κάποιον που θα πει "σιγά ρε φίλε τον διχασμό", ας αναλογιστεί τι κάνουμε αυτή τη στιγμή εδώ πέρα κι αν έχουμε μοιραστεί σε υπερ και κατά. Φανταστείτε αύριο στο γήπεδο οταν θα ακουστεί το σύνθημα κατά του Ζαγοράκη κι από απέναντι οι γιουχες... Πανέμορφο σκηνικό για ημιτελικό κυπέλλου δε νομίζετε?
Νομίζω ότι σε αυτό συμφωνούμε όλοι.
Το πλήθος είναι πλήθος κι εγώ δε θα δώσω άδικο στον κόσμο ότι κι αν γίνει..
Η ευθύνη αν γίνουμε μήλος αύριο είναι αυτού που τον έφερε ειδικά μια μέρα πριν τον ημιτελικό.
Η ευθύνη αν γίνουμε μήλος αύριο είναι αυτού που τον έφερε ειδικά μια μέρα πριν τον ημιτελικό.
Παρακαλω την λιστα με τους μανατζερ, τους συμβουλους, υπαλληλους και ΕΝΝΟΕΙΤΕ δημοσιογραφους που ΦΑΓΑΝ τα λεφτα.
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Δε μπορώ να δεχτώ αυτό που λες. Τι θα πει ο κόσμος είναι κόσμος. Και ο κόσμος της κούλας είδες τι έκανε. Μήπως είχε δίκιο; Στο γήπεδο ο καθένας έχει μια αποστολή. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να τσακίσει το συνονθύλευμα του Τσιώλη και ο οπαδός πρέπει να του κόψει τα ποδαράκια. Ότι δεν εξυπηρετεί αυτό το σκοπό είναι εναντίων του ΠΑΟΚ. Αλήθεια, θα είναι κανείς εναντίων;
ο Θόδωρος Ζαγοράκης αναλαμβάνει σύμβουλος του μεγαλομετόχου για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης και υποδομών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και στον τομέα των διεθνών σχέσεων.
- Με αυτη την ιδιοτητα τον εφερε ο Ιβαν ....Ουτε προεδρος , ουτε τιποτα ....Με τα πορισματα και τα συναφη δεν εμπλεχτηκα για να γνωριζω ...Τωρα αν ειναι τοσο μ@λάκας και χαπατο ο Ιβαν , τι να πω.... Μαλλον πρεπει να ειναι γαι να του φορτωσουμε τον ΠΑΟΚ με τα χρεη , τα λαμογια του και να του πασαρουμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ και το 52% της ΣΕΚΑΠ....
Τελος παντων ..Καλως ηρθες Θοδωρε.... Κοιταχτε ολοι να βοηθησετε ωστε να κανετε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστη σε Ελλαδα και Ευρωπη...
Υ.Γ. Αυτο με τις δημοσιες σχεσεις μου αρεσει ...Pablo , Boloni κλπ μου μυριζει..Μακαρι....

- Με αυτη την ιδιοτητα τον εφερε ο Ιβαν ....Ουτε προεδρος , ουτε τιποτα ....Με τα πορισματα και τα συναφη δεν εμπλεχτηκα για να γνωριζω ...Τωρα αν ειναι τοσο μ@λάκας και χαπατο ο Ιβαν , τι να πω.... Μαλλον πρεπει να ειναι γαι να του φορτωσουμε τον ΠΑΟΚ με τα χρεη , τα λαμογια του και να του πασαρουμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ και το 52% της ΣΕΚΑΠ....
Τελος παντων ..Καλως ηρθες Θοδωρε.... Κοιταχτε ολοι να βοηθησετε ωστε να κανετε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστη σε Ελλαδα και Ευρωπη...
Υ.Γ. Αυτο με τις δημοσιες σχεσεις μου αρεσει ...Pablo , Boloni κλπ μου μυριζει..Μακαρι....