AEK - Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

ΜVP

Ιτάνζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
11
13%
Σίλντεφελντ
15
18%
Κατσουράνης
7
9%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
33
40%
Κάτσε
1
1%
Καμαρά
1
1%
Σαλπιγγίδης
7
9%
Λόρενς
4
5%
Κουμαλό
1
1%
Εττο
1
1%
Πέλκας
1
1%

Σύνολο ψήφων: 82

Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: AEK - Π.Α.Ο.Κ. 0-0, MVP, Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτό με τον Kατσουράνη center back νομίζω έχει παραγίνει. Εντάξει είπαμε μπορεί σε μια ανάγκη να παίξει εκεί αλλα δεν είναι η θέση του αυτή και για μένα χαραμίζεται. Πάντως γενικά νομίζω είναι ανούσια πλέον η οποιαδήποτε κριτική. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα. Οι παίχτες δεν έχουν ξεκάθαρο ρόλο. Αυτοματισμοί δεν υπάρχουν , πλέον στηριζόμαστε καθαρά σε ατομικές ενέργειες και στη φόρμα των παιχτών. Έχουμε μια ελπίδα για βελτίωση όταν επιστρέψει ο Ολίσε επειδή θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα αλλα γενικά δε νομίζω με τον Δωνη να μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Φτάσαμε μάρτη σχεδόν και ακόμα δε ξέρουμε τι παίζουμε.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μαλάκωσαν, διότι πληρώνονται τώρα στην ώρα τους μέσα στις δυο-τρείς ομάδες στην Ελλάδα...
:evil:
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

angelheart έγραψε:
theo86 έγραψε:εχω φτασει σε σημειο να ασχολουμε ολη την βδομαδα με τα της ομαδας σαιτ,φορουμ κτλ κ οταν φτανει το 2ωρο του ματς να μην εχω κουραγιο με αυτα που βλεπω...χασιμο χρονου πραγματικα
Το είπε κάποιος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μόνος του. Γιατί αν το πω εγώ...
Χτες είχαμε βόλλει εντός έδρας. Πόσοι πήγαν ;
σήμερα είχαμε βόλευ φίλε..

Σωστός
Angelheart
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

rouki έγραψε:Μαλάκωσαν, διότι πληρώνονται τώρα στην ώρα τους μέσα στις δυο-τρείς ομάδες στην Ελλάδα...
:evil:
Ρε αδερφε, να σ πω.
Η φουσκα στο αβαταρ σου αυξομειωνεται η να κοιταξω τα ματια μου?
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Κάτι ήξερε ο Ιβάν και είπε, οτι και Μπαρτσελόνα να ήμασταν, πάλι δεν θα κάναμε τίποτα...με τον Δώνη.
:D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Asimos έγραψε:Κατσουρ: Είναι μέσος, στην άμυνα τον χάνουμε. Εκτιμώ πως κρατούσε το κέντρο στο δεύτερο. Δεν ειναι τρεχαλατζής, σηκώνει το κεφαλι και βλέπει.
Ε το είπε ο καλύτερος προπονητής: πρέπει να μάθει τη θέση του κεντρικού αμυντικού!
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Αδελφέ buffalobill4, μάλλον οχι, αλλά αφού με το είπες, πλέον δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.
Μάλλον απο τα μάτια μας είναι που απο τον πολύ Δώνη αρχίσαμε να έχουμε παραισθήσεις...
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ο ανθρωπος ειναι ο πιο ασχετος προπονητης που περασε απ τον ΠΑΟΚ μεχρι και ο δερμιτζακης μοιαζει μουρινιο μπροστα του διωξτε τον
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Καταρχην θεωρω ευλογια την παρουσια Σαββιδη στην ομαδα.

Επισης θεωρω απιστευτη ''κακοτυχια'' να εχεις χοσαδα ιδιοκτητη και απο στελεχωση να εισαι ανεπαρκης.Αν εξαιρεσεις μερικους γνωστους-αναγνωρισμενους ΟΛΟΙ οι υπολοιποι,απ'τον χωρις λαλια προεδρο μεχρι γεν.αρχηγους,γυμναστες,''προπονητικο'' team,ποδοσφαιριστες συνωνυμα ειτε του offside,ειτε της αμπαλιασης,του IQ-μπιφτεκιου και της αδιαφοριας ειναι για τη μεταφορικη ''Ο Κυριακος'!!

Σαφως και αυτος που θα το αποφασισει ειναι ο Ιβαν ΚΑΙ ΜΟΝΟ!Αυτος τα χωνει!!

Οταν ομως το προσεχες Σαββατο θα κανεις αρνητικο ρεκορ πενταετιας για αγωνα πρωταθληματος μη βγει κανεις να κατηγορησει τον κοσμο!Το ποσο αντεχει ή γουσταρει ο καθενας να πληρωνει για να βλεπει αυτο το ''θεαμα'' το κρινει και το αποφασιζει Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!Ετσι ειναι ο ''πελατης''...

Και για να προλαβω σχολια,ολα αυτα τα γραφει καποιος που το Σαββατο θα ξαναπαρατησει τη δουλεια του για να ακολουθησει την αρρωστεια του.Δυστυχως δεν ειναι ολοι αρρωστοι ομως...Ή μηπως ευτυχως;Γιατι ισως μονο ετσι νιωσει ο Ιβαν οτι η κατασταση απλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και προστατεψει την βαρβατη επενδυση του...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Καλα ρε εχετε ιδιοκτητη καποιον που σε ενα πρωι βαζει 15 εκ ( συν τα προηγουμενα) και σας κανουν 2 κλασικες ευκαιριες για γκολ στα πρωτα 6 λεπτα ο Βλαχος και ο Φουντας? Αυτοι με παθος παρα το γεγονος οτι εχουν σχεδον σωθει και σεις συνεχιζετε να βολοδερνετε αναμεσα σε Ατρομητο και Τριπολη...

Επιτελους δειξτε κατι, απο τον προπονητη μεχρι τον τελευταιο παιχτη!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

ΠΑΟΚ-Κερκυρα
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ
και 9 βαθμοί...!

Δεν θα βολοδέρνουμε πλέον μεταξύ Ατρόμητου και Τρίπολης... Τι πάει να πει αυτό; Ότι έδειξαν κάτι; Δεν νομίζω...
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

ψηφισα Λινο δαγκωτο

για οποιον εχει δει τις φασεις των τελευταιων αγωνων της αεκ, το σημερινο ματς μονο ευκολο δεν ηταν.
η αεξ κανει πολλες φασεις.
τωρα λεμε για τη βροχη, αλλα στην αρχη που δεν εβρεχε αλλα ειδαμε..
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

και κατι ακομη: μονο εγω νομιζω πως off side είναι όταν ο επιθετικος αποκτα ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ λογω θεσης;;
σε καποια φαση ο Σαλπι ηταν μπροστα απο τους αμυντικους και με το που γινεται η μπαλια τρεχει ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ για να παρει τη μπαλα. Ο εποπτης σηκωνει σημαια. Γιατι ρε φίλε; ποιο πλεονεκτημα απεκτησε ο επιθετικος αφου τρεχει προς τα πισω για να παρει τη μπαλα; στη συγκεκριμενη φαση, μειονεκτημα απεκτησε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μια ομάδα με 6 διεθνής έπαιζε με κάτι αμούστακα παιδάκια και σε ένα ημίχρονο ΚΑΤΑΦΕΡΕ και έκανε ..μισή ευκαιρία.Όσο κι αν ο καιρός δε βοήθησε να παιχτεί ποδόσφαιρο δε δικαιολογείται αυτή η εμφάνιση.Εγω λέω οτι ήμασταν και τυχεροί που άρχισε η βροχή έτσι που την είδα την ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά.Πέμπτο έκτο παιχνίδι που κάνουμε σε τέτοιο γήπεδο και το φέρνουμε σαν δικαιολογία .Ε πως γίνεται αυτό να μην ισχύει για τους αντιπάλους και ισχύει μόνο για μας 5 φορές.Τι διάολο αλλεργικοί στη λάσπη είμαστε ?
Ειλικρινά δε θέλω να τον βλέπω αυτόν τον ΠΑΟΚ.Χαλιέμαι άσχημα.Κάθε φορά ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει ,κάτι θα ναι διαφορετικό και θα γελάσει λίγο το χειλάκι μας αλλα δεν..
Λεξοτανίλ επειγόντως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”